3340
-
Norbertboy #2016 Most mi ezzel a gond? A végén el lehet hagyni a bolygót, ez nyílt titok.
Remélem lesz bátorságod, kitartásod, hogy Te is így cselekedj! -
Ironman2 #2015 Ezt spoilerbe kellett volna raknod! Van aki szeretné végigvinni. -
lonvard #2014 Hát gyerekek, elhagytam a bolygót. Nem bírtam megállni. Úgy terveztem, hogy még maradok azt úszkálok, ha már megszüntettem a kórságot, de annyira kíváncsi voltam, hogy nem tudtam megállni. Faszán lett összerakva a vége, megvolt az űrhajózás feeling. Ami érdekesség, hogy voltak az űrhajóban tároló szekrények. Kettő darab. Na most a végén nem zuhanunk vissza, hanem száguldunk egy féreglyukon, de el tudom képzelni, hogy valami barbatrükkel mégis ez lesz a vége, és akkor lehetséges, hogy a DLC-t azzal a készlettel kezdjük, amit beleraktunk a szekrényekbe. Ez a hirtelen támadt elméletem. Természetesen nem raktam bele semmit, mer olyan izgatott voltam, hogy rögtön kilövettem magam. :D
-
Ironman2 #2013 Kösz mindkettőtöknek.Mostantól szabin vagyok,úgyhogy lesz időm játszani. -
lonvard #2012 Igen de én dönthetek úgy, hogy félek a reaperektől, és kimenekülök a vízből és kertészkedésre adom a fejem. :P -
#2011 Szerintem a játék attól különleges, hogy a víz alatt van "minden", és én ettől az élménytől nem akarom megfosztani magam, hogy egy 2 buckás szigeten ténferegjek.... -
lonvard #2010 Most titokzatos spoileresen beszélgetünk. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok ilyen térkapuk, a játék végén lesz jelentőségük, mikor 1500 méterről kell visszabaktatni a felszínre, és vissza. Bár én egyetlen térkapunak érzem jelentőségét, több is van, nem használtam ki őket. A szigetre település logikus, én is sokat agyaltam rajta, hiszen túlélési helyzetben biztosan a szigetet választom, de végül mégis a zátony mellett döntöttem, mivel a sziget némiképp a periférián van. De majd egyszer lesz egy olyan végigjátszásom, hogy kitelepülök a szigetre, mert így logikus na. Hehe, a degasi túlélői is ezen lamentálnak, azzal magyarázták hogy inkább egy 300 méter mély barlangba költöztek a sziget helyett, mert hogy sok a vihar. :DD
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.03. 08:09:47 -
#2009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lila kártya is gyártható. A Napsugárt fogadó épületbe be lehet menni a vízből vagy oldalról a partról, oda kell a kártya. Nem tudom milyen kapu, de ilyen idegen boltívet már több helyen találtam. -
Ironman2 #2008 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahova jön az a szerencsétlen napsugár,azon a szigeten van egy fantasztikus barlang,és benne egy kapu ahova ionkockát kell lerakni,gondolom az már a végjátékhoz kell majd,nem? Találtam egy lila kártyát is a szigeten,az hova kell majd?
Egyébként itt van gumófa sok,szóval majd a kaja meg lesz oldva egy idő után,nem is kell ide hozni élelmiszert,erre a szigetre.Lehet itt épitkezek majd,hehe
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.02. 22:25:54 -
Ironman2 #2007 Ez a cserkésző egy gyáva szar,csak túl nagy a pofája neki,pár késszúrás,és elfut a drága.DD Ezen röhögtem egyet! -
lonvard #2006 Áh mindegy mer ez egy mellékszál a végjáték tekintetében, lehet észre se vettem volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most éppen azon filózom, hogy mért is jó ötlet kikeltetni az Emperor tojásait, azt kiengedni őket a zátonyra. Valahogy nem vagyok képben, hogy ez mennyiben is segíti a fertőzéstől való megszabadulásomat. Mindenesetre örülök, hogy az Emperor hajlandó a párbeszédre és nem kell hőkéssel rámenni a nyakára. -
Ironman2 #2005 Mikor beleugrok a vízbe,hirtelen elfelejtem hogy 40 fok van,és izzadok mint az állat! Valami realítása van a játéknak! -
Ironman2 #2004 Na ezt jól elspoilerezted! -
Norbertboy #2003 Után jártam először meg kell keresni. Egy újabb feladat vár rám.
Amúgy nem tudom hogy tudod, vagy sem, de a játék végén minden szelíd lesz. Szóval akkor már nem fognak bántani ezek a dögök. -
lonvard #2002 Most nem indítom el a játékot, de 100 hogy lehet csinálni a küklopsz modulkészítő kütyüjével. -
Norbertboy #2001 Apropó, rég játszottam már, hol lehet a tengeralattjáró 1es merülési modulját megtalálni?
Köszi srácok!!! ;) -
lonvard #2000 Le fognak fagyni a golyóink. Előre reszketek. Jó persze a golyók pont nem, mer az univerzális ruha megvédi, de a fejen csak az a légzőmaszk lesz, szal nem fogjuk annyira élvezni a klímát, mint itt a déli vizeken a majd 30 fokos vizet. :) -
lonvard #1999 :-D Grat. Szerintem neki kell menni, mer szétveri a küklopszot. Persze biztos át lehet robogni mellette, de engem ne terrorizáljon egy ilyen egy barlangjáratban. Most a sea dragonra pályázom. Vissza kell még csattognom a mélybe kianitot bányászgatni, mellékesen szerét ejtem, hogy kinyírjam az egyiket. Már ha ki lehet nyírni. -
Ironman2 #1998 Kemény vagy Norbi! Ez az! Egyébként ezen a részen ennyire szar a látótávolság a vízben? -
Norbertboy #1997 Ghost Leviathan hunting . Férfi lettem!!! -
#1996 -
Norbertboy #1995 Reaper Leviathan hunting -
#1994 remélem valami olyasmi lesz,hogy mégsem sikerült elugrani a bolygóról és visszazuhanunk az artic régióba aztán teljesen új sztori vár.. -
Ironman2 #1993 Ez az Artic DLC ami jövő év elején jön,az csak új biome lesz,vagy kiegészíti a történetet,nélküle nem lehet majd végigvinni,gondolom a játékot?
Mert brutálisan néz ki az egész ahogy most nézem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.01. 20:00:09 -
Ironman2 #1992 De cuki! -
lonvard #1991 Engem védőruhában majdnem 50%-ra lesebez egy csapással, szóval én veszélyesnek nyilvánítottam. Mer ez tényleg meg tud ölni. Pillanatra nem figyelek és kampec. Ráadásul kikap a csikóhalból, tehát ilyen váratlan kis húzásai vannak. Azér egyet tényleg ki kellene nyírni. Csak a tisztesség kedvéért. -
#1990 Mióta meg van az első darab, azóta hegyekben áll ugyanott.
Itt van a kis teleportáló mackósajt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most már bátrabb volt, megtámadott, de nem egy vészes sebzésű predator. -
lonvard #1989 Lépegetővel én is próbáltam, de úgy reménytelen. Csáklyával nem tudok rátapadni, vonszol maga után hosszú kötélen, csak úgy tudom sebezni ha rám fordul, elkapja a lépegetőt, és a pofájába fúrhatok. De közben recseg-ropog a lépegető mer azt meg szorítja. Amikor eleget sebeztem rajta, akkor elenged, akkor gyorsan javítok egyet, aztán kezdődik elölről. Lépegetővel reggeltől estig küzdeni lehet, volt hogy rám esteledett, akkor a sötétben elbújtam, kivártam a hajnalt, neki estem megint, estig birkóztunk, még mindig élt, ekkor feladtam. Késsel pillanatok alatt megvan. Most egy sea dragont akarok elkapni, csak annyira a végjáték lázában vagyok hogy egyelőre nem foglalkozom vele. :)
Ja, a torpedóknak semmi értelme sajnos. Vagy valaki talált értelmet? Egyszerűen semmire nem jók.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.01. 01:00:30 -
#1988 Cserkésző fog akkor esik elvileg legnagyobb eséllyel ha fém darabot rágcsál(metal salvage,nemtom mi magyarul,az a fém roncsdarab ami titant ad ha feldolgozod). Dobj neki egy darabot és szépen esik,ELVILEG :D
És nem is nagyon foglalkozik veled ami van mit rágcsálnia
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.31. 22:03:54 -
#1987 Felhúztam még egy szintet a bioreaktor miatt, tettem a teraszra egy fűszer kertet, próba képpen :D
Kb. fél óra alatt találtam 3 cserkésző fogat, eddigi legnagyobb kincs! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Norbertboy #1986 Bocs, hogy újra én.
Egyett én is megöltem, de lépegetővel. Valami bug volt és ott úszkált a mentőkabin környékén. Ez már rég történt, talán már több mint egy éve. -
Norbertboy #1985 Kemény vagy waze! :D
Talán kipróbálom egy liveom alatt, persze előtte gyakorolni kell... -
Norbertboy #1984 A második kép durva :D -
#1983 Az mit jelent? Hiszen a fémet hurcibálják egész nap. -
lonvard #1982 Ja, a fogak: fémmel kell etetni azokat a csukákat ott a zöld susnyásban. Arra kitörik a foguk. -
lonvard #1981 :D Kellemetlen, mikor ilyesmivel néz szembe az ember. Csikóhalnak van egy önvédelmi bizbasza, anélkül a közelébe ne menj ezeknek.
Közben behatoltam az utolsó bázisba, hát gyerekek levert a víz, innentől nem lehet képeket küldözgetni. -
#1980 Mondjátok, hogy majd úszkálok csak úgy unalmamban és egyszer csak ott lesz fog temető, üveg gyártásához, mert ha keresem, nem találom :D
Elkezdtem az otthoni fű termesztést:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ő pedig a teraszomtól cirka 300 méterre portyázott, a dugig rakott Nagelfar (Csikóhal) 2 hpval megúszta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lonvard #1979 Olyat még nem öltem, mert két vágás után elteleportál, hiába bénítja meg a puska, így nagyobb macera levágni. De azért majd megpróbálom.
(ja közben megtaláltam a kérdéses bázist, ott volt az orrom előtt, csak takarta egy vulkánhegy :D) Most már minden tervrajzom megvan, csinálok ioncuccokat, aztán meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.31. 17:56:53 -
lonvard #1978 Puska+kés. Puskával arcba kell lőni, utána alá úszni, és nyiszitülni, majd puska megint, és így tovább. -
lonvard #1977 Jah, ez így lehet, mert váratlan sávban bukkant fel. Mentem már hazafelé ebből az irányból, meg is lepődtem, hogy mit keres ez itt.