Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Az atomreaktorral kapcsolatban.
Én úgy gondolkodtam hogy a bázisomtól messzebb kiépítek egy termet és oda teszem le a reaktort és energiatovábbítóval dobom át a termelt energiát a bázisom számára ha netán Bumm lenne ne sérüljön a bázis.
A bázison van bioreaktor amíg fel nem építettem az atomot és össze nem kötöttem a bázisommal tutira jól működött a kakival megtömött reaktor.Viszont most az Atomreaktor kakaón van 4 rúddal üzemel de a bázison nincs csak 2-3 egységnyi energia. A biogenerátor is üzemel.
Muszáj esetleg alapokkal összekapcsolnom a bázist hogy valamin mégis átmenjen az energia?
Most azon filóztam netán a küklopsz szívja az energiát így most pár száz méterrel feljebb álltam meg.. hátha.
Nem támad senki.
a bázisomat megtámadhatják? mert rádióba jött valami robothangon üzenet hogy bemérték a koordinátámat és jönnek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Víz: legegyszerűbb készítési mód a korall és a só amiből előbb fehérítőt készítesz majd vizet a fabrikátorral.
Az aurora robbanását nem tudod megakadályozni az idővel bekövetkezik, utána kapod meg a sugárvédő ruhát.
A Napsugár sem menthető meg.
Tök érdekes mindenre szépen rájönni meg miegymás, már bázist kezdtem el építeni tele szekrényekkel, hogy tudjam hova tenni a sok cuccot.
Aztán egyszer csak meg jelent egy sziget, mondom mi a f**z, rendes nagy heggyel, de aztán ott volt egy nagy idegen épület, majd a sziget belsejében egy csillagkapu szerüség, amin átmentem, a sziget változott de mást nem nagyon vettem észre.
De most, ahogy kicsit beleolvastam a topikba, kb semmi sincs megépítve 😄
Az aurora felé vettem az irányt, aztán közölte a gép, hogy 24 órán belül felrobban az egész kis nukleáris katasztrófát okozva. gondolom a roncsok között kell valamit deaktiválni, hálistennek lézervágóm már van.
Viszont jön valani Napsugár, ami hamarosan itt van. ugye nem lesz vége a játéknak, ha el megyek a leszálló helyre? Vagy ha nem találom meg mivel tudom megakadályozni a robbanást? Nem szeretném újra kezdeni 😄
Tele a hócipőm az Auróra bugjaival.
Most olyan effektbe csúsztam bele hogy a csikóhalal megközelítettem a roncsot majd a hátulján felparkoltam a szélére a roncsnak.
Ennek köszönhetően a következő betöltésnél már nem tudtam lecsúszni a platformról. Gondolom vonó ágyúval nem tudom lerángatni a csikóhalat?A hajó valószínűleg az energia tartó rendszerénél ragadt rá a roncsra egy kiugró acélrúd miatt
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A felfokozott hangnem meg általános média/kommunikációs dolog. Az ember nem figyel, nem érdekli az amit nem érdekesen, monoton, unalmas hangnemben mondanak neki. TV, előadás, bárhol ahol tömeghez szólnak emberek, észrevehető ez a hangnem. Ha nem akkor rossz az előadó😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.13. 15:29:57
[merlinw.org]
Kb hogy mennyi itt a találgatás a videóban, mikorra tervezik, mit várhatunk (új sztori?), teljesen újra kell e kezdeni....
Nem nagyon bírom nézni a youtubereket, álllandóan ilyen felfokozott hangnemben beszélnek, meg általában 1 A4es oldalnyi infóról képesek 15-20 perces videót csinálni. Úgy sajnálom hogy az írott kommnikáció egyre jobban háttérba szorúl a foilmes médiával szebmben...
Vagy az ágyúnál lévő szigetnél is találsz.
Most még van mivel lekötni magam (Lassan jön a Far Cry 5 is), de aztán tuti végigtolom megint.. 😊
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2018.03.12. 08:49:52
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.11. 23:41:26
[merlinw.org]
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
A pajzsgenerátort nem találtad meg a Degasi 500Méteren lévő bázison?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mondjuk nem para, megnéztem a végét YT-on, nem sok mindenről maradtam le😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.09. 15:05:56
[merlinw.org]
Én még olyan Bogarakkal (bugokkal) nem találkoztam amiket itt leírtatok.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
X universe Home, sweet home
Amúgy meg raktam le jeladókat, csak kihagytam egy-két fontos helynél 😊
az meg tényleg nem a játék hibája, ha nem találsz vissza.
Igazából nem értem mi olyan bonyolult... a szonárral még vaksötétben is el lehet menni lazán...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Pedig minden infó benne van a PDA-ban.
Az meg hogy nem raktál le jeladókat vagy valami jelzést, hogy mégis mi merre, az nem a játék hibája.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az hogy azt sem tudod, eszik egy vagy iszák a játékot, még mindig nem a játék hibája.
Az enzimről meg ne is beszéljünk, a küklopsszal esélytelen visszatalálni a felszínre, csinálhatok egy újat hogy megtaláljam a maradékot....
Nem érem miért kellett ekkora barlangokat csinálni,
Most találtam egy helyet ahol feltehetőleg egy kék tábla kell a bejutáshoz. Amit elvileg a Precursor Thermal Power Generatornál lehet megtalálni, ami a Lava Castle-ban van, de nem tudom hogy ezeket pontosan hol vannak, a lava castle-ról valamiért nem találtam koordinátákat a wikipedián. Jelenleg a lava pitből jöttem át a lava chamberbe, próbálok visszajutni az Inactive Lava Zone, hátha meglesz a lava castle....
Érdekes hogy semmilyen támpontot nem ad a játék hogy mit kellene csinálni, vagy hova kellene menni...
[merlinw.org]
Kicsit számomra zavaró effekt vagy lehet rosszul figyeltem meg ezt is első klikkre.
Ha a szkennerszobát használom és mondjuk hajóroncsot deríttetek fel vele bekarikázza a talált roncsokat barna karikával viszont ha odaúszok az egyikhez marad rajta a karika. Ez kicsit zavaró. Meg lehet mókolni esetleg valamelyik nexus moddal hogy a felderítés után lekapcsoljon a bejelölés a térképen?
Vagy netán ez a mód az akar lenni?
gyenge az angolom bocsi.