Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Ubisoft\Assas sin's Creed\Saved Games.
C:\Users\<user_name>\Saved Games\Assassins Creed\Saved
nekem nincsennek ilyen save mapjaim. Akkor mi a teendő?
Szeretném újrajátszani, de nem tudom hogy kell (re-sync nem érdekel)
Utoljára szerkesztette: lybrahu, 2015.11.22. 12:54:53
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
szal erdekelne , hogy kipatcholtak-e a jatekot idokozben ? 😊
ja mindez konzolra persze (XO) de gondolom ha megcsinaltak akkor mind1 hogy konzol vagy pc , ha nem akkor felejtos 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.22. 12:35:14
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Next PC upgrade: 2022
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
1 hete vettem meg kb végre valahára a Unityt,addig kalózon nem is volt fent a gépemen,mert..csak..így mindenki után sereghajtóként London előszeleként..gyönyörűen néz ki az összes külső és belső helyszín..és nem győzöm kapkodni a fejem a sok mellékküldetés miatt 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
és igen..Arno tényleg szerethető,jól összerakták a figurát és a hangját is 😊
ellenben az initiate az istennek nem akar működni,elsőre annak idején simán ment,de muszáj volt nekik tucatszor újra tervezni 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.09.10. 22:28:14
Remélem valaki majd erre téved, vagy most veszi meg 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.09.10. 20:22:42
Next PC upgrade: 2022
kösz
Az ACC: China viszont, csak egyjátékos.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.07.15. 13:23:04
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem, akad akinek hasznos lesz! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.05.23. 11:34:39
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A magyaritasok.hu-ra még nem került föl, de innen tölthető:
Assassin's Creed Chronicles: China magyarítás
Nem volt egyszerű hozzájutni, folyton megnyitotta a tömörített állományt letöltés helyett!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.05.23. 11:04:12
[merlinw.org]
Ki fog derülni - az Égig érő fű klasszikusával: - holnap... :Đ
Itt úgy emlegetik, hogy a Season Pass-szal ingyen letölthető...
xido: Még egy elbizonytalanító tényező! Megértem ha nem lesz a Season Pass-ban, csak ennek a közlése, ne az év eleji kódletiltásokkal kapcsolatos tájékoztatás szintjén történjen!
[merlinw.org]
Mivel több Chronicles részt terveznek, így csak remélni merem, hogy belefér a Season Pass-ba és nem lesznek amnéziások!
A Ubi shop és a Steam is előrendelhetőként jegyzi.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.04.09. 13:00:47
Utoljára szerkesztette: zsoca6, 2015.04.02. 18:59:56
Amúgy Arno alapruhája van rajtam, az a kék, amit a legelején kaptunk a Rendtől.
MÁS:
Nekem valamiért bugos az outfit színezés. Kiválasztás után ugyanúgy alapértelmezett kék marad a ruhám színe. Pedig megvettem minden színt már, egyik se passzol vagy mi.
[merlinw.org]
Ha jól tudom, akkor az időre megy, az amulett elforgatása után csak bizonyos idő áll rendelkezésedre.
De itt egy videó is róla: https://www.youtube.com/watch?v=4oX92z68qlg
Bennt vagyok St.Chapelle kápolnában az Assassin jel kivilágosodott a földön ugye az amulettet a helyére tettem na de aztán mit csináljak?😊