2039
assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • grebber
    Ez egy ilyen game sajnos. Syndicate se lett olyan hüdejobban optimalizálva az is maxon átlag 48 fps környékén van szintén 980Ti-vel.
  • Lapajka
    16 Gb DDR3 2133 Mhz, Asus Po gamer deszka, Core I7 4790K 4,9 Ghz-re fixre húzva, Gigabyte GTX 980TI G1 Gaming 1500/3800 Mhz... szerintem ez fullhd-re nem egy kis liliputi konfig.. eddig ugye megvagyunk? Assassins Creed Unity tehát fulllhd felbontás, grafika minden ultrán.. az árnyékok high-on (és nem soft shadows), élsimítás TXAA-n (ami ugye Nvidia ajánlott) és nem MSAA 8x-en (amin játszhatatlan lagos.. kb 20-30 fps-el "megy" mellesleg)... és akkor az van, hogy alapvetően 50-60 fps.. ami még oké, játszható, nem lagos zömmel.. csak éppen itt-ott, időnként, be-be zuhan 40-45 fps-re és itt már a lag érzékelhető... nem hinném hogy a konfigommal van baj, akár hardveresen, akár szoftveresen (win7 pro 64), minden friss, uptodate, patch-ek fenn vannak.. mégis bár játszható az ACU, de rohadt idegesítő, hogy félmilliós konfigon sem képes a 60 fps-t legalább stabilan tartani.. Nem tegnap jelent meg, nem vadiúj, kijött már egy sor patch.. létezik, hogy ez még mindig ilyen egy elfuserált gány trágyadomb..?
  • Mayorpapa
    sziasztok! nekem az a gondom, hogy a játék egy ideje elkezd fagyni, kb. 2-3 perc játék után, tegnap kicsit tovább játszhattam vele, egyszerűen megáll a kép, és csak ctrl.alt.del.-lel tudok kilépni, ezt korábban nem csinálta, jó pár órát beletettem már :( van valami ötletetek? (virágbolti verzió)
  • xido
    Sajnos bénán van megoldva,valóban bedob a sűrűjébe,majd miután a prológust elhagytad,tudsz menübe lépni és bekapcsolni..csak utána már nincs lehetőség visszalépni a legelejére...
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Hogy tudom ennél a játéknál bekapcsolni, hogy legyen felirat, illetve hol találom az opciókat, mert elindítva a játékot csak játszani enged, sehol nem látok beállításokat. Köszi a választ előre is!
  • xido
    eredeti vagyok,így online indul bármikor..
  • Gary
    Most próbáltam ki a magyarítást és simán működik az eredeti játékkal. Uplay, online vitte csont nélkül! :)
    Lebirkóztam a tolvajt is! :)
  • simonl #1951
    És az általad leírtak után lehet online indítani a játékot, vagy mindig offline?
  • naand
    LOL pont most akartam írni hogy törölni kell:)
  • -=Sis=-
    Köszi, így már működik! :)
    (Még jó, hogy a fordítás készítője azt írta, hogy ezt az állományt crash esetén kell törölni - ilyenkor mindig elbizonytalanodom, hogy vajon mondatelemzésből tényleg én vagyok-e a hülye...!?) ;)
  • BoneDragon
    Töröld a DataPC_patch_01.forge fájlt, utána nekem is működött.
  • naand
    Nekem is virágbolti van RELOADED most raktam újra mentéseket beállításokat is töröltem (dokumentumokból meg a program files-ből az orbit mappát. A 1.5-ös folt fent és minden angol menü feliratok stb. Felülírtam az eredetit a letöltöttel.
  • -=Sis=-
    Sziasztok!
    Nálam is ugyanaz a helyzet, mint naand-nál: a magyarítás nem muxik. A nevezett DataPC.forge állomány bekerült a telepítés könyvtárába, de minden angolul jelenik meg. (Virágboltos, szkidró verzió...)
  • xido
    pedig semmi extra nem lenne,..
    amit letöltesz,az egy sima 300 mega körüli DataPC.forge nevű és kiterjesztésű file,amit simán bedobsz az
    Ubisoft/Ubisoft game launcher/games/Assassins creed unity mappába,felülírva az ottani azonos nevű filet...
    valami hasonlót fogsz találni rld példány esetében,a főkönyvtár tele lesz ilyen DataPC cuccokkal,oda dobd be..
    a játék betöltő képernyője nem lesz magyar,de onnantól elvileg ami lehet,igen,az angol helyére teszi,nyelvet nem kell átállítanod
  • naand
    Sziasztok!
    A magyarítás nálam nem működik, pedig mindent úgy csináltam ahogy leírták. Próbáltam a rld-acu-lang.exe indítani ott beállítom a magyart, de semmi a menüben sem tudom átállítani. Előre is köszi.
  • xido
    szóval csak beraktam a magyart..vártam a rettenetet,de nem jött.a prológus teljesen szép volt..aztán már felbukkant 1-2 félrecsúszott mondatrész,de még mindig beleférne...kiváncsi leszek mikor lesz éles a váltás a rettenetbe :)
  • grebber
    Kint a magyarítás. Aki teheti nézzen rá uplay komálja-e és nem crashel a game!
  • xido
    Na az jó kérdés,nekem csak dobozos...még ha a steam-et is offline teszed,akkor...?
  • Prince23
    Ez sajna nem jön össze. ráadásul hiányosak is a meghajtón ezek az útvonalak. Nem lehet azért, mert Steames a játék?
  • xido
    Ha ilyened sincs:

Uplay - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID Number]\720
    ​Steam - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Uplay ID Number]\857

akkor nyugodtan törölj ki minden rá vonatkozó mappát..természetesen ne a teljes játék telepített mappáját :)))
    A ubi launcher programot állítsd offline módba,így mivel nem látja a felhőt,új játékot fog kezdeni,talán meg is kérdezi majd,hogy nem gond-e,hogy nem tud szinkronizálni...majd mikor egy idő játék után visszaállítod online módra,az újrakezdett állást fogja feltölteni,felülírva a másikat..
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.12.10. 23:44:16
  • Prince23
    C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Storage\backup
    C:\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Ubisoft\Assas sin's Creed\Saved Games.
    C:\Users\<user_name>\Saved Games\Assassins Creed\Saved

nekem nincsennek ilyen save mapjaim. Akkor mi a teendő?
    Szeretném újrajátszani, de nem tudom hogy kell (re-sync nem érdekel)
  • lybrahu
    Köszi srácok az infókat....akkor marad az angol. Allah talán megsegít!
    Utoljára szerkesztette: lybrahu, 2015.11.22. 12:54:53
  • AnarchoiD
    eredetileg megkaptam konzolhoz anno a black flagot .. anno jatszottam is vele, most haver atjar hozzam black flagozni, es (ilyen 7-8orakat nyom ;) elkezdtem filozni mas assasins creeden is, unity-t olcson adjak.. szal erdekelne, hogy erdemes -e megvenni ? :) (ugyremlik unity korul volt egy kis balhe)

szal erdekelne , hogy kipatcholtak-e a jatekot idokozben ? :)

ja mindez konzolra persze (XO) de gondolom ha megcsinaltak akkor mind1 hogy konzol vagy pc , ha nem akkor felejtos ;)
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.22. 12:35:14
  • DantesHUN
    Hm, én ezt kicsit nehezen hiszem.
  • xido
    honlapon megy az exkuzálás,hogy egy török programozóra várnak,hogy visszategye egybe a szöveget és már ki is adják...csak ahmed prioritási listájának végén kullogunk
  • grebber
    Senki nem tudja az a srác furcsán sokmindent fordít .....Nem is várom úgy max meglepetés érhet
  • lybrahu
    Remélem a fordítók is ide tévednek néhanap. 10telettel kérdezem tőlük, hogy áll a magyarítás? 4 hónapja volt 95%-os készültségen a munka. Most akkor be lesz fejezve, vagy sem? Ne is várj(unk)ak rá?
  • Zegi Norbi HUN
    Ezzel én is így vagyok :) Ami AC, az jöhet minden mennyiségben, mert a 2. rész óta imádom a sorozatot :) Tartalom meg tényleg rohadt sok van benne, el lehet velük tölteni egy kis időt :D Nekem van egy fura dolog a grafikában, hogy amerre nézek, arra vakít a nap, de elfordulok másik irányba, akkor meg sötétebb :D Azt hittem a színekkel van gond :D Aztán láttam hogy közben mozognak a felhők is, szerintem ezen a részen azért még egy kicsit javítani kell majd a jövőben, mert elsőre iszonyat fura volt :) Jaja, a Unity iszonyat szép és részletes, sokszor meg is szoktam állni csodálni egy kicsit, főleg mondjuk egy nívósabb épület belső részét :)
  • xido
    Pajtásom mondta nemrég,hogy hiába tartok szüneteket,ami AC,az nekem tetszeni fog,mert a sorozat rajongója vagyok
    1 hete vettem meg kb végre valahára a Unityt,addig kalózon nem is volt fent a gépemen,mert..csak..így mindenki után sereghajtóként London előszeleként..gyönyörűen néz ki az összes külső és belső helyszín..és nem győzöm kapkodni a fejem a sok mellékküldetés miatt :)
  • Zegi Norbi HUN
    Én is várok a magyarításra, szóval most gyűjtögetek inkább, lassítok a tempón kicsit :D A Dead Kings-ből azért gyorsan megszereztem az Eagle of Suger-t :D Majd mehetnénk coop-ot, ha van kedved :) Ez az Initiate nekem magas. Asszem először ez kellett Ezio, Edward, Connor, Shay ruhájához, de nekem csak meg kellett keresni a sárga ládákat, szóval nem tudom mi ez.
  • xido
    tegnap vettem meg,de még csak a környéket fedezgetem fel,várom a magyarítást :)
    és igen..Arno tényleg szerethető,jól összerakták a figurát és a hangját is :)

ellenben az initiate az istennek nem akar működni,elsőre annak idején simán ment,de muszáj volt nekik tucatszor újra tervezni :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.09.10. 22:28:14
  • Zegi Norbi HUN
    A játék elején, mikor felkínál játszható karaktereket, oda nem lehet visszamenni? Lehet új játékot kezdeni? Végre eljutottam odáig, hogy játszhassak ezzel a résszel is eredetiben és állati jó lett szerintem. Ha van vas alá, akkor nagyon szép, meg Arno is az egyik kedvencem lett :D A coop is állati :D Eddig egy emberrel sikerült mennem(nyilván már szinte senki nem játszik vele, mert csak keres és keres), kb a játék felénél tartott, mint én, de élvezetes volt nagyon :)

Remélem valaki majd erre téved, vagy most veszi meg :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.09.10. 20:22:42
  • grebber
    AC Unity-ét sehogy mert még nincs kész.
  • mate23
    hogy kell használni az oldalt vagyis hogyan kell letőlteni a magyarosítást?
  • grebber
    Valaki tud igen!
  • mate23
    valaki tud hogy magyarositás van hozzá vagy készül?
  • mate23
    és jó multi és singplayere
  • mate23
    igen ez volt
    kösz
  • Gary
    Co-op. Együttműködő, nincs játékosok játékos ellen, mint korábban. Ha jól értelmeztem a "multi ja" kérdésed!

Az ACC: China viszont, csak egyjátékos.
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.07.15. 13:23:04
  • mate23
    üdv! ennek milyen multi ja ?