Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chemical, 5 perces mellékküldetés valahol a városban (Egyik assassin ikon a térképen)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.20. 06:52:43
[merlinw.org]
Végigjátszottam a "unity"-t. Nekem nagyon tetszett.
Eredetibe nyomtam végig.
Az Uplay-on a Dead Kings DLC is elérhető illetve megkaptam a Chemical Revolution DLC aktivációs kódját is.
Beírtam az aktivációs kód ablakba, elfogadta, de semmi....
Ha elíndítom a unity-t az eredeti játék indul el...
A "Dead Kings" DLC-nél is oda van írva, hogy "owned" úgy tudom ingyenes,de az se indul el...
Ezek a DLC-k letölthető tartalmak.
De mire kell kattintani, hogy letöltődjön?
Mit kell csinálni, hogy elinduljon a DLC?
Hol kell elindítani?
Kérem vki segítsen, mert elvonási tüneteim vannak és nagyon szeretnék mihamarabb játszani a DLC-kel<#confused>#confused><#confused>#confused>
Köszönöm előre is a segítséget!
Puszi:anibaba
A gombot folyamatosan lenyomva kell tartanom, vagy nyomogatnom kell?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Harcolok, harcolok, de nem megy....
Az újam már meghalt....
Földre kényszerítem az embert, először villogva jelzi azt a billentyút amit nyomogatni kezdek őrülten, utánna kicsit kisárgul, majd újra villogni kezd.
Mit csinálok rosszul????
Ha villog a billentyű jele én is nyomogatom, ha sárga abbahagyom, ha újra villog újra nyomogatom, de semmi....
Mit csinálok rosszul, mert így nem lehet legyőzni<#falbav>#falbav>
köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.06. 21:45:02
Utoljára szerkesztette: kicsisogi, 2015.03.03. 12:38:42
PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity
Everything is true, nothing is permitted.
Töltsd ki a The Assassin’s Creed Unity honosítási kérdőívet, segíts kedvenc játékaid fejlesztésében!
[email protected] ról érkezett.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oszd meg kérlek a tartalmát és hogy milyen mail címről érkezett a levél😊
[merlinw.org]
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kinyitottam az utolsó CApp ládát, kemény 750 livre volt benne!
Megkaptam a két hiányzó Dead Kings eredményt. Újra jó a fegyvervásárlás és a Guillotine gun kiválaszthatósága is megjavult, valamint megkaptam belőle az összeset, ami játék közben elfelejtett feloldódni.
De, ami a legszebb, hogy kijavították a klub menüt! Végre működik rendesen! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De legalább, már el tudom tüntetni azt az egy nyomorult Companion App ládát a Bastille mellett, amit b@szott szinkronizálni! :Đ
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.16. 19:28:05
[merlinw.org]
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
[merlinw.org]
Am meg jött vmi ingyenes dlc, ami pár új cuccot tartalmaz. Remélem azért küldetéses dlc is lesznek még.
Most raktam csak fel a legújabb nvidia drivert, azóta tényleg sokkal jobban fut - eddig se volt különösebb gond, de előfordult azért, hogy indokolatlanul be-belassult sokszor (néha meg folyamatosan jól ment), de most mintha ezek is megszűntek volna, csak nagyon ritkán akadozik (és nincs csúcsgépem).
Ha játékból próbálom elérni, dob egy hibaüzenetet. Utána meg csak a térkép gombot érzékeli, így gyors utazással ki lehet vergődni ebből az állapotból.
Most értem haza, megnéztem, és tényleg visszaállították. 😊
Ez így is marad akkor? Vagy csak ideiglenes?
Meg a g2a-nál a supportnál unity kulcsot kértem, nem tudom, hogy akkor abból lesz-e vmi. Bár most már nem kell, lehet írok is nekik, hogy akkor ilyenkor mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Czobi, 2015.02.03. 18:04:19
Thanks for your understanding.
Community Manager"
[merlinw.org]