Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
pár helyen néha angol szöveg jelenik meg
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Köszi a munkátokat, akkor megvárom még a végét, addig pihen 😊
Elkészültünk vele (alapjáték + Dead Kings is). A fájlokat elküldtük annak, aki visszatudja csomagolni a játékba. Innentől nem rajtunk múlik mikor lesz játszható a fordítás. Lehet pár hét, vagy akár pár hónap is."
bárhol van meg a játék,stem vagy uplay..a klienset rakd offline módba,a mentést is töröld a gépről,ha így kezded el,elejétől kezdi..aztán mikor visszaálsz utána online-ba,ezt fogja feltölteni,ha jól emlékszem,mert már én is csináltam ilyet
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.06.19. 20:51:29
hogy lehet ujbol kezdeni a jatekot?
teljesen
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2016.08.28. 09:20:50
Nothing is True, Everything is Permitted
Nekem a coop/multi már alap egy játékban. Sok "kocka" (közeli és távoli) ismerősöm van akikkel sokkal nagyobb élmény végig tolni egy játékot. És szerintem opcionálisan(!) itt is elférne bőven. Nekem nem kell semmi plusz achi, külön küldi, csak az, hogy betudjon/janak jönni velem. Mint SR3 ott volt eddig a legjobb megoldás erre. (vagy esetleg DS3 de ott volt külön kis sztori coopba)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.09. 09:12:41
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.08. 16:42:12
[merlinw.org]
Mivel már egészen olcsó a játék, és lenne haver akivel tudnék játszani vele, ebbe teljes coop van? Értem ez alatt, hogy az egész story-t végig lehet tolni 2-4en?
Attól, hogy 4K-s filmek felvétele nem akadály, a real-time renderelés ezerszer komplikáltabb, erőforrás igényesebb. Egy GPU-s VGA nem is igen létezik, ami egy egyébként sem jól optimalizált AAA játékot stabil frame-el futtasson. SLI, 200-300k-s több magos VGA-kkal már kicsit jobb a helyzet, de a 4K gaming még mindig a jövő.
Milliókat nem kell költeni, de ugye a PC gaming mindig drága hobbi volt. Ma egy átlagos asztali játékos PC monitor nélkül 300k körül van. A felső kategória 500k.
Ennyi az ára.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.14. 23:10:58
[merlinw.org]
Unity-t is tesztelem majd ,de várok a magyarításra, hogy kész legyen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.14. 22:50:48
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Próbáltam futtatni a Unity-t, de mindig le akarja tölteni az egész játékot az Uplay. Hogyan tudom ezt a helyzetet megoldani, hogy felismerje a D: meghajtón levő Unity-t?
THX
Csak úgy enged tovább a játék ha 3-ból még kettő bandaháborún is túl vagyok. Keresem a G jelzést, de a térképen sehol csak a vonaton, de ott akárhová megyek nem indul el. Mit csináljak???? Kérlek segítsetek, mert AC függő lettem újra!
[merlinw.org]
Csak úgy enged tovább a játék ha 3-ból még kettő bandaháborún is túl vagyok. Keresem a G jelzést, de a térképen sehol csak a vonaton, de ott akárhová megyek nem indul el. Mit csináljak???? Kérlek segítsetek, mert AC függő lettem újra!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Lebirkóztam a tolvajt is! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
(Még jó, hogy a fordítás készítője azt írta, hogy ezt az állományt crash esetén kell törölni - ilyenkor mindig elbizonytalanodom, hogy vajon mondatelemzésből tényleg én vagyok-e a hülye...!?) 😉
Nálam is ugyanaz a helyzet, mint naand-nál: a magyarítás nem muxik. A nevezett DataPC.forge állomány bekerült a telepítés könyvtárába, de minden angolul jelenik meg. (Virágboltos, szkidró verzió...)
amit letöltesz,az egy sima 300 mega körüli DataPC.forge nevű és kiterjesztésű file,amit simán bedobsz az
Ubisoft/Ubisoft game launcher/games/Assassins creed unity mappába,felülírva az ottani azonos nevű filet...
valami hasonlót fogsz találni rld példány esetében,a főkönyvtár tele lesz ilyen DataPC cuccokkal,oda dobd be..
a játék betöltő képernyője nem lesz magyar,de onnantól elvileg ami lehet,igen,az angol helyére teszi,nyelvet nem kell átállítanod
A magyarítás nálam nem működik, pedig mindent úgy csináltam ahogy leírták. Próbáltam a rld-acu-lang.exe indítani ott beállítom a magyart, de semmi a menüben sem tudom átállítani. Előre is köszi.
Uplay - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\
Steam - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\
akkor nyugodtan törölj ki minden rá vonatkozó mappát..természetesen ne a teljes játék telepített mappáját 😊))
A ubi launcher programot állítsd offline módba,így mivel nem látja a felhőt,új játékot fog kezdeni,talán meg is kérdezi majd,hogy nem gond-e,hogy nem tud szinkronizálni...majd mikor egy idő játék után visszaállítod online módra,az újrakezdett állást fogja feltölteni,felülírva a másikat..
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.12.10. 23:44:16