5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Kronos79 #2220 Én ennél még balfaszabb vagyok. Még azt sem találtam meg, hogy hol lehet egyáltalán bármilyen matricát felrakni. -
kesa_hun #2219 sziasztok4 hogy a rákba lehet feltenni a tankokra a béta matricát? már megkaptam de hiába húzom rá a gépre nem marad ott. biztos én vok a bal fa..z, de ez van -
ikarus44 #2218 Nem is értem miért nem tanárnak mentél :)
Angelus1991ster:Ne is mond... -
ikarus44 #2217 Ezért a játékért érdemes otthagyni a WOT-ot. Nem hinném hogy csalódnál benne. -
Angelus1991ster #2216 Hát azok a mostani reklámok elég undorítóak. -
#2215 Hol írtam hogy nem tetszik? Ha meg képben vagy, akkor örülök hogy felfrissítettem a tanultakat. -
ikarus44 #2214 Van némi fingom a marketingről, mert kereskedői végzettségem van, és akár hiszed akár nem tudom, hogy marketing. De akkor te nyugodtan add vissza ha nem tetszik... Gondolom ezt meg nem teszed meg.
Sőt mondok még jobbat: A WOT is marketingből él, gondolom láttál már WOT-os reklámokat, meg a róla szóló dokumentum filmet.
Sőt mondok még egy ettől is jobbat: Azért jól esik hogy ingyen 3 nap prémiumom lett. És hogy kulturáltan válaszolnak vissza stb... -
messerharcos3 #2213 hű, az baráti, még valami összesen 40-50 gigára emlékszem, closed bétánál annyi volt, ezért hagytam is. Köszi, akkor lehet ideje pihentetni a wotot :D -
kissssss #2212 12... 13GB körnékén van a játék most. -
messerharcos3 #2211 összesen mennyi hely kell a gépemen a letöltéséhez és telepítéséhez cakkumpakk? -
#2210 Ne légy naív, mégis szerinted kinek kell izmozni a playerekért jobban? Egy most színre lépő konkurrensnek vagy egy 4 éve piacon lévő vetélytársnak? Aki azt hiszi hogy az AW merő szívjóságból jópofizik, annak fingja nincs a marketingről. Szerintem még ezen felül isrátehetne és rá is fog tenni 1 lapáttal a kényszerű nagyvonalúságára annak érdekében hogy összehozzon egy tisztességes játékosállományt.. -
yossarianHUN #2209 Megy a szerver. -
Dewri #2208 Valahol azért érthető, hiszen ha percekkel előre szólnak, senkit nem fog eltalálni az arty, akkor meg mi értelme van egyáltalán... És a sebzése is nulla a wothoz képest, ahol 1 lövésből szét tud vágni, ha olyanja van. Ettől függetlenül szerintem is kivehetnék a francba az összeset, egyáltalán nem hiányoznának, van elég baja egy nehéztankosnak nélkülük is... -
ikarus44 #2207 Igen ahogy a régen a WG is egy tisztességes vállalat volt, és a WOT sem merült ki egy hibáktól hemzsegő játékban.
De igazad van, valóban szoktak adni ők is.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.10.29. 13:43:26 -
#2206 http://www.origo.hu/itthon/20151029-megint-harcjarmuvek-duborogtek-az-m7-esen.html -
Userx2 #2205 Beetetés az arty helyzetre is vonatkozik. Kezdetben kifejezetten örültem az arty figyelmeztetésnek, mert volt időm reagálni. A 0.95 frissítés óta a figyelmeztetés már nem segít, mert kb. akkor jön amikor ellőtte magát a fattyú. A lövedék útideje kevés az elmozdulásra. Mikor a parancsnokért artyztam nem volt olyan lövésem (terepakadályokat leszámítva) ami ne sebzett volna. Nyilván még emelnek majd sebzésükön is, mert az nem járja ~150 hp-al szedje le az ellent és ki fogják sírni. Ja és még várni is kell nekik, hogy bekerüljenek. Remélem észnél lesznek a fejlesztők és nem a bujkálásról kell szóljon ez a játék. is. -
Dewri #2204 Ja, most hogy mondod, mindig csodálkoztam, hogy mi a bánat lehet ez, annyira furán néz ki. És elég nehezen átlőhető... De így akkor már értem, ez valami bug, mert így kéne kinéznie:
-
Dewri #2203 Igen, van különbség a medium és a hard fokozat között, nem is kicsi. Mediumon kevesebb az ellenfél és nem is lőnek állat módjára, csomószor csak néznek, követ az ágyú, már várom a lövést, de nem lő... Hardon ilyen nincs, ott kinyírnak... Viszont pont ezért aki korábban négyessel ment hardokat, annak most ugyanazzal a tankkal (pl T-64) egy könnyed mészárlás a medium...:) -
Phara #2202 Ok ez világos,de mikor ismerőssel megyek alacsonyabb tierben ami már ki van maxolva az úgy szar. -
yossarianHUN #2201 Ja, már csak egy bulldózer tolólap kéne az elejére, és kész a 2A7+ Tényleg, kíváncsi vagyok, fel lehet-e majd tenni azt a 2A7+-ra, nagy poén lenne. -
#2200 , de nagyon csini lesz a camo-ja
-
#2199 Na az ilyen faszkalapoknál nem ideiglenes ban büntit csinálnék, hanem egy teljes és totális resetet a járműparkjában, hadd szenvedjen újból.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.29. 12:18:28 -
#2198 Én amiket nyúzok megjelölöm favoritnak és ennyi. -
Phara #2197 Azért ott is szoktak adogatni prém napokat de nem így egyben 3 napot hanem 1 napokat,de abból volt már több is uh itt is biztos várható még a jövőben. -
#2196 Csináltak már nem egyszer.... amúgy meg az egyik legaljasabb húzás a beetetés.. -
#2195 "PvE will also continue to be developed into a mode that is just as engaging and fulfilling as the PvP experience. A “loot system” and new mission objective types will begin to bring this system up to a much higher standard."
Jól hangzik csak győzzük kivárni. -
ikarus44 #2194 3 nap ingyen prémium mindenkinek a fejlesztőknek.
Azért megnézném, hogy a WG-sek ilyet mikor csinálnának.... -
madmanic #2193 Köszi. -
Phara #2192 Ha még áll a kérdés: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menüben tank szűrésnél mért nem oldják meg azt,hogy mikor kiválasztom a 3-4es tankokat akkor ne kivegye a listából őket hanem csak azok legyenek bent,majd kiválasztom az MBT-t akkor azt se vegye ki hanem csak az legyen bent.Időpazarlás ha mondjuk haverral 3-as TD-vel akarok menni akkor ezen kívül mindent ki kell pipálnom,hogy csak ezt lássam. -
Phara #2191 -
kraven54 #2190 Karbantartás van. Mint minden csütörtökön. -
#2189 Nem :) Nem játszottam vele egy ideig, gondoltam van szabad másfél órám úgyhogy gurulok párat.... 1gigás patch lejött pikk-pakk aztán majd egy óra telepítés, két pve ebből a másodikat mediumon buktuk 2 suicide és egy afk miatt... :/ aztán kirakott. Talán jobb is. -
madmanic #2188 This server is closed for the moment. Nektek sem megy? -
Phara #2187 Annyira,hogy a másodlagosra nincs idő mert annyian jönnek.Most meg 5/4/4/3/3-as felállással is ugyan ez volt és gyakorlatilag elmaradt a foglalás és lose,mert a 4/3asok hátul rettegtek a nagyoktól és lejárt az idő... -
Phara #2186 Jah bocs medet akartam írni. -
#2185 Hard fokozaton tudtommal 5-ös szint a minimum. Vagy lemaradtam valamiről? -
Phara #2184 Csak nekem tűnik úgy,hogy hard fokozaton uaz a pálya 4-es tankokkal könyebb,mint 5-össel.5-ön mintha több ellen jönne,vagy csak több az életük és azért tűnik nehezebbnek a csata? -
99lufi #2183 nekem nem engedi lőni a csapattársakat pedig 1-2nek már odasóztam volna (pl. mikor kitol a fedezék mögül engem használva golyófogónak +1 killért az istenbarma)ezt ki lehet kapcsolni valahol a beállításokban??
más: azt tudja valaki hogy miért nem működik a hitlog csatában(aktiválva van természetesen)? már gondoltam arra is hogy az SD felbontásban nem támogatja. akinek SDben fut kérem ossza meg a tapasztalatait. -
yossarianHUN #2182 Oké, most adom fel az emberiségbe vetett maradék hitem. Scorpion PvE küldetés közepe, sehol egy ellenség, egyszer csak puff, kilő a saját Leo 2-nk. Puff, kilövi az Abrams csapattársunkat is. Puff-puff, elkezdi lőni a Challenger csapattársunkat is, akinek az a mázlija, hogy van a közelében fedezék. Mikor rákérdezünk, hogy mégis mi a ***** anyját csinál, ez a válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Majd még hozzátette, hogy GAME IS IDIOT
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.29. 03:25:53 -
yossarianHUN #2181 Én úgy látom, hogy az emberek mostanra megtanulták a Leo 2A5 weak spotjait. Nem mondom, hogy könnyű belőni, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy úgy szétvágnak benne, hogy köpni-nyelni nem tudok. A másik, hogy az MBT-k 3-400 sebzést nyomnak bele HE-vel, úgyhogy sokszor egyszerűbb egyszerűen HE-t tölteni, és szinte célzás nélkül szétcsapkodni, apránként. Főleg a T-90-eket szeretem, te vörös fejjel próbálod belőni a százforintosnyi kémlelőjét a tornya alatt, ő meg beléd vág 700-at AP-val, vagy 400-at HE-vel, és már fedezék mögött is van. Utóbbi probléma mondjuk lehet hogy változni fog, mivel állítólag át lesz dolgozva a jelenleg elcseszett HE rendszer, de az előbbin maximum egy páncél buff segíthet. Messziről mondjuk többnyire működik a védelme, de aki tudja hol kell lőni, az át is lövi.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.29. 02:22:49