Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg van az Ariete modell bug, de az legalább vicces😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként túlpörgik egyesek sírást, ha olyan sok a probléma az mm-el, playerekkel miért nem megy az olyan esl és hasonlókra, nincs csítmod, szar játékosok, szar mm, stb. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vajon mikor lettek legyengítve a heavy tankok? Hát nem véletlenül akkor amikor futószalagon kerültek a TD-k a játékba, meg egymást érték a rájuk vonatkozó akciók? (hivatalos szöveg, túl sok a heavy- mintha előtte 2 évig nem lett volna ugyanakkora arányban). Majd mikor a medium tankok kerültek sorra, akkor meg hirtelen a td-ket kellett nerfelni (mert sírtak miatta a játékosok - ja sokan éveken keresztül előtte, de azért mégis belegyártottak 850-1100 dmg-es szarokat a tech treek-be). Majd jöttek az új generációs medek (régiek agyonbuffolva) + light tankok mindent elsöprő tűerőval, kiváló camo-val (persze itt is azért mert sírtak a játékosok, hogy sok a campelés - ja mert a a buzi spotolási és hülye pályatervezésük miatt nem az egész játék az indulástól kezdve erről szólt volna)
Szóval zseniális amit leművelnek. Azt csinálták amit mindig is akartak és ezt úgy, hogy a játékosokat is sikerült beetetniük, hogy valójában ők akarták ezt. Le a kalappal előttük.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
<#hehe>#hehe> egy párhuzamos univerzumban esetleg 😄
ha eddig szartak az userekre eztán is fognak, serb meg egy dilletáns orosz pénzes gyökér
lehet olvasgatni milyen válaszokat ad userek kérdéseére
off
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Oké, ezentúl 90%-ban PvE küldikkel húzom a Leót. Baromi jól hozza az XP-t, és még élvezetesebb is, mint randomban szopni a degenerált csapattársakkal.
Egyébként nem befolyásolja a lámpa a spottolódást, és azt ígérték, hogy később meg lesz csinálva mind az éjjellátó, mind a hőképes rendszer.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.09. 21:19:13
romoto: Pedig mekkora feeling lenne már egy éjjellátóval pásztázni a távolt... Az alien vs predator játékban is olyan jó volt a predator nézet, hogy úgy vittem végig azt a kampányt, hogy nem váltottam vissza 1x sem a normál látásra. 😄

Pedig egy ilyen nézet... olyan egyedülálló élményt nyújthatna. 😊
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.09. 18:55:00

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

50hpval úsztam meg, kurva jó mikor low hpval csapatod neki csattog a tank össze vissza<#idiota>#idiota>
tudom meredeken hangzik 😊 csak ha azok a fránya rossz tapasztalatok nem lennének, akkor én se "kiáltanék farkast".
( nektek legyen igazatok 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
kezdés után 2 nappal nem kellene már most a több évre szóló készletek felhalmozásán gondolkodni, ez kicsit olyan overkill 😄
azért erre ne vegyél mérget, fogadni mernék hogy ez a későbbiekben változni fog, szerintem mindenki tartsa csak meg a tankját mert később már nem biztos hogy lesz lehetőség ujjúbb ingyen slot-ot beszerezni.
(csak egy rossz megérzés)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
de ha belépsz a játékban és nézegeted őket rájössz könnyen mindenre
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.09. 13:09:31
A commanderes témára visszatérve, pedig azt írtad, hogy egy egy tankágra érdemes tartani egy commandert. Akkor itt is van competence érték ami büntet, ha mbt-s embert teszek pl light vagy td tankba? Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy minden commandernek mások a skilljei és lehet a látótávolságnövelő embert az ésszerűség miatt inkább light, míg a reload skilles embert pl közelharci tankokba érdemes rakni?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
commandereket cserélheted tankokban, szerintem minden tank linera elég egy, bár lehet több is ha akarsz tankonkénti commandert mefelelő skillekkel,
tankonkénti crew van, nem vihető tovább, minden tankra más,de ha eladsz egy tankot és később vissza veszed akkor ugyan úgy meg marad az addigi legénységi xp rajtuk
semmi nem elég 😞

+Hogy lehet legénységet áttenni másik tankba? Meg mintha ugyanaz a commander lenne az összes tankomban. Gondolom ez valami feature lehet. Őt például hogy tudom leváltani? Mert találtam egy menüpontot erre, 4 darab emberrel, de azokon felül nincs más? meg itt is van ilyen wot féle competence vagy ugyanaz a commander jó mindenhova?