5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
SzocsA #2180 Kezdem megkedvelni az elején baromi lassú volt, de most jóóó.
Amúgy a 8as leónak van a legjobb páncélja a tierjében? vagy melyiknek?
Nem lesz gáz neki ez az ék alakú torony? ha az aljára megy a lövés nem pattintja a testbe a lövedéket? elég gáz így. meglövöd a tornyát és a testbe pattintja a lőszert. amúgy a wotban a 260nak volt olyan tornya ha elforgattad egy bizonyos szögbe, akkor a testébe pattintotta a lőszert.
Az artykat tök jól megcsinálták, mármint, hogy nem sebeznek beléd 1000 dmgket, vagy többet. egyszerűen a wotban nem lehet semmit sem csinálni a lassú heavykkel, ha 3 arty van vagy néha még 4-5 is. pedig azt mondták, hogy max 3 lesz oldalanként. Ha eltalál és leláncol, nem merem megjavítani a láncot javítóval, mert a következő lövéssel mindig ilyenkor ammoracket ad.
De akármelyik tankkal mész és ha netán javítóval akarod feltenni a láncot, mert úgy alakult a szitu, akkor a következő lövés mindig ammorack lesz, lett.
Kíváncsi leszek rá, hogy mikor veszik át innen ezt az artys dolgot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2179 nem -
#2178 Replay-t lehet mér felvenni? -
ikarus44 #2177 -
kissssss #2176 erről eszembe jutott a svéd tank(vadász) aminek lehet állítani a magasságát is....
-
Angelus1991ster #2175 Kaptál egy Tájfun III-ast:) -
ikarus44 #2174 Még egy kérdés a fejlesztőkhöz: Ezt mikor javítják ki?
(Nem az off-road kivitellel van a bajom, de azért ez egy tank) -
Angelus1991ster #2173 https://aw.my.com/gb/news/general/halloween-coming?id=13.2000009&implicit=1&clientlang=en&clientterritory=eu&gcid=12602029223160724516&server=0&lang=en_GB&clientstate=installed&clientbuildid=47
Azért a WoT-ban se fossák az új nemzeteket. Évente bekerül egy. Bár a játék fejlesztését nem értem miért befolyásolja egy-egy új harckocsi behozása.
Egy harcjármű behozása kb. az lehet, hogy fogják az azonos típusú tankot , .xml vagy más adatbázist fájlt átmásolják és átírják.
Például egy RTS-ben így lehet plusz egységet behozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<Vehicle Name="japan_STA_1">
<Text_ID>JAPAN_STA_1_loc</Text_ID>
<Icon_Name>japan_sta_1.png</Icon_Name>
<GUI_Row> 1 </GUI_Row>
<Vehicle_Model_Name>japan_sta_1_N.3ds</Vehicle_Model_Name>
<Vehicle_Destroyed_Model_Name>japan_sta_1_D.3ds</Vehicle_Destroyed_Model_Name>
<Vehicle_Collision_Model_Name>japan_sta_1_C.3ds</Vehicle_Collision_Model_Name>
<Select_Box_Scale>280</Select_Box_Scale>
<Select_Box_Z_Adjust>-30</Select_Box_Z_Adjust>
<Mass>0.995</Mass>
<Scale_Factor>0.29</Scale_Factor>
<Dense_FOW_Reveal_Range_Multiplier>0.2</Dense_FOW_Reveal_Range_Multiplier>
<Ranking_In_Category>3</Ranking_In_Category>
<Max_Speed>45</Max_Speed>
<Max_Hull_Rotate>44.0</Max_Hull_Rotate>
<Affiliation>Japan</Affiliation> -
Kronos79 #2172 Akkor ez meg is válaszolódott. Erre voltam kíváncsi. Nekem is így rémlett, de a nyílt béta óta kevés kivétellel mindig csak saját tierben játszom. -
Lucifer001 #2171 Több lehetőség a grafika beállításán ? ( wot szebben fut a gépemen )
Magyar nyelvű kliens ? ( tudatlanságom is okozhatja azt , hogy a grafikát nem tudom tökéletesen beállítani . )
Terveznek e marketing fogásokat a játékosok " csábítására " Hétvégi küldik , hosszabb missziók formájában ?
Továbbá bízom benne , hogy ezt a klienst nem engedik majd " modokkal " telepakolni . Statisztikai modokat sem ??????????????
Ha nem csal az emlékezetem a wotban kb 3 éve jött be az xvm , és mindez után jöttek a fa*z lóbálások , ( 37K , 1630 wn8 , 52 % wn az én fütyim a wotban :D ) képmutatások , és kiosztások , fórum háborúk stb lett az eredménye . Már mindenki hibáztat mindenkit , de azon nem gondolkozik el , hogy ő hol hibázott . ( mert hibátlan az illető ) Szerintem magyar klánokat is tönkretett . Pár " nevesebb " wotos klánt én is láttam már csatában . Illetve klán tagot itt az AW ban :-)
És még amit fontosnak tartok , hogy jobban kikapcsol ez a játék . Saját észrevételem szerint mert nem érzem annyira , hogy " undoknak velem szemben az RNG - t " MM -et is korrektnek látom , És ami fontos az hogy az artyk sem idegesítenek fel . Játék menetet én rendben találom . Tank fejlesztések , modulozásokat is jól kitalálták szerintem . -
yossarianHUN #2170 Előbb-utóbb minden bekerül, csak várni kell rá. Jobb is így, a WoT-nál láthattuk, mi az eredménye annak, ha a játék fejlesztése helyett elmebeteg iramban nyomkodják ki az új ágakat meg nemzeteket. -
yossarianHUN #2169 Ezt hogy érted? Az MM alapvetően +/- 2 tier alapon rakja össze a csatákat. -
Kronos79 #2168 Engem leginkább az érdekelne, hogy a jövőben tervezik-e a különböző szinten lévő tankok egy csatába eresztését? Volt EA-ban és van most is, de csak azért, mert nincs elég hk. a saját szinten. -
Angelus1991ster #2167 Emmeg miféle himnős?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44 #2166 A spot rendszert mikor balanszolják? -
#2165 Mikor lesz aktív a camo festés panel? -
FosTalicskaa #2164 Inkább arról csipogjanak mikor állítják vissza azt, hogy 4-es tank is mehessen hard pve missziókra! -
kissssss #2163 lehet a koreai tankok is mennek a kínaihoz ez is sárga az is sárga alapon, én ötnél több kereskedőre nem számítok. -
#2162 Hmm. Na és a dél koreai (k2 black panther) japán és a francia járművekkel mi lesz? -
yossarianHUN #2161 Az utóbbit már most meg tudom válaszolni, lesznek, a legközelebbi egy kínai ürge, akinek a kínálatában kínai, lengyel, svéd és cseh tankok lesznek. A negyedik kereskedő pedig valószínűleg az izraeli tankokra fog koncentrálni. -
#2160 Mikorra várható a tier 9-es és tízes járművek berakása, illetve lesznek majd a közeljövőben új kereskedők is akiktől újabb jármű típusokat lehet vásárolni, vagy marad ez a kettő?
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.28. 13:33:11 -
#2159 PvE mód fejlesztése, javitása. Mi és mikorra várható. -
yossarianHUN #2158 Közérdekű kérdés: ki mit kérdezne a fejlesztőktől, ami fúrja az oldalát? -
ikarus44 #2157 Ja valahogy így -
ikarus44 #2156 Igen, és úgy is át kellett volna ütnie. Csak 2 lövésem volt olyan amit értek hogy miért pattanhatott le. (2x lőttem HEAT-et egy másik T-64 oldalába a lánctalp és a test közé, és mind a 2 szerintem a láncba ment. (Bár máskor meg ott is be szokta ütni. )) -
kesa_hun #2155 ok, köszönöm a válaszokat. -
yossarianHUN #2154 Elcseszték, és ugyanúgy nem került be, mint a prém kompenzáció. Dolgoznak rajta, hamarosan meglesz. -
99lufi #2153 neked kell fel tenni. a matricák között találod a zászlók feletti sorban. kékpajzs/B/karddal átszúrva ha jól emlékszem ;) -
#2152 Ez a LAV-300 nagyon adja magát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kesa_hun #2151 nekem végig volt prém accom, és van is. mégse látok a gépeken béta jelet, vagy mi a francot. -
Dewri #2150 A páncélvédelmi szorzókat is figyelembe vetted? Merthogy itt ilyen is van, az adott páncél máshogy viselkedik a különféle lövedéktípusok ellen, jobban vagy kevésbé jól véd. Ez pl elég hihető magyarázat a vitatható lepattanókra, nem úgy mint a wotban, ami simán csak szar...
-
yossarianHUN #2149 Na, akkor még 3 nappal többet is kapunk :D -
#2148 Legalább tudjuk mi az oka. -
#2147 Sajna, vagy nem csúszik :) -
#2146 azóta már ilyen is van, nem hiába került le hivatalos hírek közül :D -
#2145 Pedig itt van
Yossarian: Van még 12 napom. -
yossarianHUN #2144 Nálam se. Neked még volt prémiumod? Mert nekem nem, úgyhogy lehet, hogy azokra nem vonatkozik, akiknek már lejárt a prémje. -
#2143 ami nincs benne patchnotesba azt nem történik megváltoztatásra faék egyszerűséggel :D
prémium time reset vagy kitoldás benne van? nincs! ---> jó hogy nem látsz változást :D -
#2142 Háát én collectors edition vettem de nuku prémium time reset :( -
#2141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!