5226
  • Pluskast
    Mondjuk ötös szinten én az 1A5 helyébe ezt a változatot raknám be

• Pluskast
    Jó neked. Nálam volt olyan MBT amitől visítva szabadultam meg mikor az eggyel nagyobbat megvettem (pl: Leo1A5).
  • SzocsA
    3500 Ft kb az a tank :D
    inkább most vegye meg minthogy később felemelnék az árát. de lehet csak lenerfelik és behoznak drágább op tankokat....

Más.
    Miért jó, ha lassan lehet fejlődni, hogy gyorsan kihúzod a tankokat, utána meg nincs mit csinálni.Ezt valaki kérdezte itt. Ez úgy hülyeség ahogy van. Itt nem kell fizetni a helyért. megtarthatod az összes tankot én még nem adtam el egyet sem. kihúzás után is tudsz vele játszani.
    Az szerintem szar, ha fél év kell mire kihúzol egy ágat és még pénzt is kell farmolni. + idő.
  • ikarus44
    Nem akarok semmilyen állóvizet felkavarni, de az utóbbi pár napban mintha jobbak lennének az artyk. Legalábbis mostanában többször kapok 220-240 közötti, de akár efeletti sebzést, pedig mozgok állandóan. de mintha a pontosságuk, és a sebzésük is jobb lenne. És már komolyan kezdenek itt jobban zavarni az artyk, mint a wot-ban.
  • kraven54
    Ezért kell addig játszani amíg a beetetés tart :)
  • ikarus44
    Csak ismételni tudom magam: Ismerem a marketinget....
  • Tono34
    Olyan kérdésem lenne, hogy anno mikor regeltem adott egy commandert (Anthony Diaz), azt írja, hogy amikor OB lesz a játék használható lesz, ellenben nem találom sehol sem. Valami ötlet, hogy mit néztem el vagy merre keressem?
  • Jockey
    nyilván, hogy több kell magasabb tier-ben. A sírás az volt, hogy lófasz jutalmat kapott emberünk, pedig aztán agyonalázott mindenkit. Én erre reagáltam, hogy vesztes körbe kapott az össz gyűjtendő xp-ek 10%-át. Ha valakinek ez kevés, az valami másik mozit néz. Ez a játék ne arról, szól, hogy 2 nap alatt kihúzd az összes ágat és utána sírjon, hogy nincs mit csinálni. A tier 5-öt azért írtam, mert ott lehet értelmes xp-t csinálni. Ha valaki prérmium tankkal tolja, az vagy pénzért csinálja vagy xp-t akar konvertálni aranyból. Akkor tessék megvenni a tier 6-os prémiumokat és máris lehet xp-be is haladni..
  • bgabor911
    Free to play játékoknál az üzletmenet része a beetetés.
    Annó végignéztük ezt a WoT-ról War Thunderre áltállásnál is, hogy milyen fasza a játék, és milyen elképesztően nagylelkűek a fejlesztők. Aztán eltelt két szép év, végetért a beetetés, és a War Thunder elkezdte az egyik pénzlenyúló köcsögséget a másik után bevezetni, duplájára, majd triplájára növelni az árait, a kaput a pay-to-win tankok megjelenése tette be, ott is hagyta mindenki a játékot.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.30. 08:53:55
  • bgabor911
    Már bocs, de mivel ott már a következő tanknak már sokkal nagyobb az XP szükséglete, arányaiban nem ugyanannyit keresel T6-ban mint T3-ban? Mivel jóval több csata kell ott már a következő tank kinyitásához, még inkább rosszabbul is szerzed az XP-t, mint tier3-on.
  • Dagohun74
    Tegnap volt egy jó meccsem. T6 artyval voltam velem szembe egy arty. Megszólal az ellenfél artyja magyarul nem lőjük egymást. Oké mondom, lett is 4000 sebzésem a meccsen nem kellett vigyázni. Na még sok ilyet.
  • Dagohun74
    Nem kell. Felül a kis nyilakkal állísd át PVE küldikre a térképet.
  • aru
    Valami nálad nem jó, mert nekem megy t5-el a hard. Viszont nálam naponta le kell nyomni egyszer az oktatót csak utána tudok menni pve-ben... kicsit unalmas már!
  • Sz_i_l_a
    Nekem tier5-ben szürke a hard fokozat, lehet ennyire láma vagyok ;) vagy csak 6-tól van hard?!
    Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2015.10.30. 05:43:14
  • Me0w
    Te kepzavarban elsz, az MBT-70 kb. 20 euro, ez miota penz? Az, hogy te nem engedheted meg magadnak, egy dolog, de mindenki mast lefaszozni, akik miatt te ingyen es bermentve jatszhatsz, kicsit tulzas.
  • Userx2
    Jó tudni.
  • yossarianHUN
    Elméletileg ha közel mész valamelyikhez, megjelenik pár bot. Azokat kell leszedni, és kész.
  • Userx2

Ezzel a másodlagossal mit kellene csinálni? Kevésbé éreztem magamnak, mikor odajött a Leo pajtás rammolni a kaput, sikertelenül. Közeben a botok foglalták a bázist, jó kör volt.
  • Angelus1991ster
    Nagyon rendesek :) Remélem novemberben semmilyen napiothrohadós küldetés lesz a WoT-nál, így akkor az Abrams felé vezető út könnyebb lesz.
  • yossarianHUN
    A prém acc körüli vacakolások miatt kárpótlásul mindenkinek visszaállították a prémjét aki valamilyen csomagot vett, meg adtak 3 napot ajándékba.
  • Angelus1991ster
    Más is kapott 17-18 nap prémium fiókot?
  • yossarianHUN
    Nem jelent semmit, én az előbb Cold Strike-on 4 PTS-es csókával mentem, és úgy elpicsáztak minket, hogy öröm volt nézni. Mondjuk örülnék, hogy ha csinálnának valamit a 2A5 toronygyűrűjével, mert jelenleg nem sokkal jobb PvE-ben, mint az elődje. A Stingray 2, Leo 2, és gyakorlatilag minden T5+ MBT bot 500 méterről menet közben úgy veri be, hogy az ember veri a fejét a falba.
  • yossarianHUN
    Az hagyján, az amcsi MBT-knek van alapból is elmebeteg HP-ja, egy-két retrofittal brutálissá lehet őket tenni. 7-es M1 Abrams-eket látok 2800-3000 HP-val, a Leo 2A5-ömnek van IHR-rel 2460 körüli HP-ja. De a Chieftainek is két tierrel nagyobb MBT-knél több HP-val rohangálnak.
  • kissssss
    én felnyomtam a leo1-et 1444hp-ra.... egyszer csatában meg is kérdezték tőlem hogy milyen csalást használok hogy ennyi hp-m van
  • Dewri
    Azért elég undorító, hogy szinte minden PvE körben ott van 1-2-3 pénzes tier6 tank a tetején... Ennek megfelelően azokhoz igazított ellenfelek, csodálatos... Utoljára jött 3 klános tier6 pénzes tankos, mi voltunk ketten haverral tier5 mellettük, kiléptünk az elején a francba, de azért beírtam, hogy "játszatok gazdag gyerekek"... Elbukták persze... Nem volt kedvünk egy újabb kört menni Abramsok és T-90-esek ellen, mint előtte jópárszor. És jellemző, hogy elég nagy %-ban ezek halnak ki előbb, tehát látható, hogy csak pénz van, ész nincs...

Ennél csak a medium nehézség jobb, mikor bejön a klános szakasz tier5 tankokkal. Nyilván a hard túl kemény nekik, így inkább elszarják mások játékát is..
  • lexlutor
    ahh, kosz.. toltes es sebzesnovelot raktama sajatomra. eletbe nem jutott volna eszembe ezt rarakni.. de kinek a papne..
  • ToCsEk
    hp retrofit :D

btw Challanger2 tapasztalatok? nudli átütés, nincs heat, gondolom kurva lassú is :D sikerült kiszenvedni megvettem de parkolópálya :D ez is pvp only gondolom mint elődje, nah mind1 jönnek a lightok hp miatt, aztán talán szarship grind tovább, meg t vonal több damázs miatt, aztán utána leo ág vagy valami ilyesmi
  • yossarianHUN
    Az, hogy utóbbira tett a tulajdonosa HP növelő retrofitet (internal hull reinforcement) :D
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.29. 22:01:10
  • lexlutor
    mi a kulonbseg az 1060 es az 1139hps t62 kozott?
  • Jockey
    t3-ból t4 kb 21k xp.. te elvitted egy vesztes körrel ennek a 10%-át..ha nem fincsi akkor tényleg marad a war thunder részedre..
  • kissssss
    prémaccal és prém tankkal ilyen sebzés mellet minimum 3000+ xp, már ne haragudj de én nem zsebhokiztam a pálya sarkában mint az a 3 scouttank észlény a csapatomban..... a végén már 1 vs 5 volt az állás és akkor még sprintelnem is kellet vissza bázisra mert az utolsó nekiállt foglalni....

úgy néz ki e téren a war thunder marad továbbra is a vezető... amilyen teljesítményed volt olyan lesz a xp/credit jutalmad is.

(ui: jól jönne egy replay funkció)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.29. 21:11:09
  • Jockey
    már ne haragudj, de t3-ba mit vársz? 10k reput? nyilván nem fogja beadni a következő tankhoz szükséges repud 15%-át egy meccsből..
    ugyanezt megcsinálod t5-t6ba és máris 6k jön xp-be..
  • kissssss
    noob csapatra csak a teljesítményalapú MM lenne a megoldás de az még nincs, a második kérdésedre meg ott van a válasz a képen.... ekkora sebzésért csak 2300xp még prémel együtt is? lol
  • messerharcos3
    a noob csapat problematika nem lett megoldva? hogy kezeli a játék ha mondjuk te kiemelkedően sokat sebzel, és ennek ellenére veszít a csapat?
  • kissssss
    méretes lófütyit a csapat seggébe, a szart is kiverem az ellenfélből de ezek az istenbarmai gyorsabban olvadnak mint a fagyi a sivatag kellős közepén.....

• yossarianHUN
    Írtam PM-et:)
  • kesa_hun
    köszönöm!!. én pöcs a tankra húztam, jó hogy nem maradt ott
  • Kronos79
    Kösz! Ezek szerint csak erre nem kattintottam rá, de ezenkívül mindenre.
  • yossarianHUN
    Jobb oldalt felugrik egy ablak, ott nyomj az Apply-ra miután felraktad. Fent kell maradnia.
  • ToCsEk

bekarikáztam pirossal ott lehet
    nálam felrakja :D