Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pve egy kis düh levezetésre jó wot-os/aw-s paradicsom teamek után de szerintem pénzt is és xp-t is jobban hoz a pvp.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.10.11. 16:37:07
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
köszi!
!Forza Ferrari!
Remélem még visszadobják valamikor.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

képen látszik kill lófasz xpt ad, legalábbis kb annyit mint a spot, spot dmg meg dmg adja ahogy azt kell
Ami viszont nagyon nem tetszik az a spot rendszer. Az hogy felderítők a jó camoval, nyílt terepen, sehol egy fedezék, 80-al száguldoznak és lövöldöznek mindenkire kapáslövésekkel, és fel sem spotolódnak az nagyon értelmetlen így. Legalább kényszerítenék rá a népeket, hogy keressen jó megfigyelőhelyeket, de így... nyugodtan megtehet büntetlenül bármit, mert őt védi az álca bónusza.
De viszont gold nélkül egyértelműen nem lehet átkonvertálni free xp re . Legalább legénységre vagy valami . ... Bár a legénység képzésnek más rendszere van . <#buck>#buck>
Alakult már magyar okosító portál ? 1-2 "you tubos" értelmesen elmagyarázza , de szeretek bele olvasgatni a dolgok mélyére . Kezd megtetszeni ez a játék <#eljen>#eljen>
--------------------------------------------------------------------------------
FosTalicskaa #1505
Az lehet hogy az ő 5 spot-ját lőtte is valaki amit neki számolt spot damage-nek ?
#1502 ximix amiket leírtál a napi első plusz pénz illetve a 25% illetve 50% plusz pénz és xp a nehézségért ezeket tudom, de ha bent vagy menetben akkor kiadja a másodlagos feladatott és annak a megcsinálásáért mit ad vagy mit csinál a játék?
ment előre, többet lőtték ami lepattant, több spot dmg
hirtelen ennyi

Valaki aki régebb óta benne van, magyarázza már el, hogy a 3. a listában hogy kaphatott közel 100-al több xp-t mint én? Ez a jutalmazás rendszer kezd kicsit kaotikussá válni számomra...
Először is elnézést kérnék ROMOTO fórumozótól , mert az ő fórum képét linkelném vissza .

Szóval a képen látható 10.203 free XP ???????
Arra rájöttem , hogy goldal lehetne átváltani . De a fő kérdésem , hogy esetleg ennek szaporodását nem tudnám másképp hasznosítani ? Mint a WOT ban az elit tankoknál a legénység felgyorsítása pl .
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.10.11. 14:33:58
régebben adott egy kis plusz pénzt meg xp-t mostanra viszont már nem ír ki vele kapcsolatosan semmi jutalmat.

Jól eldugták.
MOst mentem vele egy 4900 xp-s kört.
Azt nem tudom, hogyan a screenshotot hova menti, így bizonyítani nem tudom.
Lesorozod a tankot, 6 x 100-at belepumpálsz a 30 mm-es félautomata gépágyúból, ráindítasz 2 MILAN 2-es rakétét, 2 x 500 ért, s ezt megcsinálja 9 mp alatt.
Azt kell mondjam, a lightokkal (különösen a rakétásokkal)élvezetes a játék nagyon.
Viszont látok olyan tankokat, amiket a techtreeban nem.
PL: Terminator (tier 6)
Expendetinal tank (tier 6)
Taifun II (tier 6)
PZ 2000 H (tier 6)
Bergepanzer (tier 6)
Ezeket hogyan lehet megszerezni?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.10.11. 09:41:44
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.10. 23:04:24
De a PvE nagyon ott van!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.10. 22:56:01
vagy megkeresed a torrent fájlokat és azokat elindítva csinálsz egy ellenőrzést ha lehet( legalább egy miki torrent kliens mondjuk kel hozzá)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.10. 21:45:03
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.10. 19:13:19
Igen van zene, szerintem még jobb is mint a wotban, de már nálam is le van húzva, csak kíváncsiságból toltam le pár órát zenével.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk lehet, hogy telepítés után csuklóból levettem a zenét, mert WoT-ban is évek óta ki van kapcsolva.
És valamelyest azért elégedettséggel tölt el, hogy itt is mindig a tabella felső részén végzek sebzés és xp tekintetében 😊 A zenékkel semmi bajom, ha zenét akarok hallgatni csata közben arra van egy partíciónyi mp3 😊 Az mm teljesen rendben van, mármint ami a tankok leosztását illeti, azzal egyébként a wotban sincs bajom, sőt Én jobban élveztem a régi rendszert amikor nem csak 2 tier különbség volt.
Sajnos az esl és egyéb hasonló témák nem jók arra, hogy elkerülje az ember az átlag játékosokkal való csatát, mivel többnyire adott típusú tankok kellenek fullra felszerelve komoly legénységgel, szóval ezeknél a tankok húzása és fejlesztése nem megoldható, csak a randomban. Én abban bízom, hogy itt aw-ban előbb utóbb lesz olyan mód amiben a csapattársak is botok 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú