Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az hogy az amx-10p he lövedéke ha nem hatol át akkor 2-3 sebzéseket tudtam vele osztani lövedékenként az xm800t-vel viszont ugyan olyan he lövedékkel nincsen ien 2-3 sebzés hanem csak akkor sebez ha valami gyengepontot találok el?
A pve egy kis düh levezetésre jó wot-os/aw-s paradicsom teamek után de szerintem pénzt is és xp-t is jobban hoz a pvp.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.10.11. 16:37:07
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

oneal1
ha xp-re megyek, tehát a pénz hozam nem lényeg akkor pvp vagy pve a jobb választás?
köszi!

!Forza Ferrari!

nem hiszem, több csatám is full t3 volt vele. ritkán dobott össze t2-vel
Saját tapasztalatom az, hogy az obj.155-öt sokkal nehezebb kisebb szintű tankal átlőni. Ja és mióta tier 3-al vagyok azóta még obj.155-t sem láttam. Lehet van valami tier limitjük, amivel inkább lelefé sorsolja őket?

ToCsEk
t54 meg t62 ugyan azt tudja ráadásul magasabb alfával

Már bánom, hogy nem vettem részt az EA-ban. Azok az obj.155-ök akkora mészárlásokat tudnak rendezni ilyen 2-es szintuek ellen. Igazi pedotank. 😄

Remélem még visszadobják valamikor.

ToCsEk
befosok döntetlen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

képen látszik kill lófasz xpt ad, legalábbis kb annyit mint a spot, spot dmg meg dmg adja ahogy azt kell

Nem tudom, nem láttam. Annyit viszont igen, hogy a scoutok voltak elöl és kivételesen egyszer tették azt amit kell, felderítettek. Pl: az utolsó előtti az annyi xp-t kapott mint én, azon nem is csodálkoztam, de hogy egy mbt is ott lett volna... Mind1, remélem a kill nem számít különösen az xp szerzésbe, mert akkor gyorsan el fog fajulni a játék frag stealbe, ha ez így működik és híre is megy. 😄

Ami viszont nagyon nem tetszik az a spot rendszer. Az hogy felderítők a jó camoval, nyílt terepen, sehol egy fedezék, 80-al száguldoznak és lövöldöznek mindenkire kapáslövésekkel, és fel sem spotolódnak az nagyon értelmetlen így. Legalább kényszerítenék rá a népeket, hogy keressen jó megfigyelőhelyeket, de így... nyugodtan megtehet büntetlenül bármit, mert őt védi az álca bónusza.

de ha neked már ez sok xp akkor gondolj bele hogy pl war thunderben asszem 11 millió xp-m van amihez arany kéne ráadásul ott még csak nincs is olyan hogy free xp
Köszi a válaszokat . Gondolom prémium tank xp je , és az elit tankok xp je tolja fel nekem is a " felhalmozott xp t " . <#ticking>
De viszont gold nélkül egyértelműen nem lehet átkonvertálni free xp re . Legalább legénységre vagy valami . ... Bár a legénység képzésnek más rendszere van . <#buck>
Alakult már magyar okosító portál ? 1-2 "you tubos" értelmesen elmagyarázza , de szeretek bele olvasgatni a dolgok mélyére . Kezd megtetszeni ez a játék <#eljen>
ximix
Az első az egy nyertes, de nincs meg a secondary a másodiknál meg full szerintem az az objectives lesz az ?

--------------------------------------------------------------------------------
FosTalicskaa #1505

Az lehet hogy az ő 5 spot-ját lőtte is valaki amit neki számolt spot damage-nek ?
ottan az első érték azt úgy képzeld el mint a wotban az elit tankokkal szerzett xp amit aranyért át tudsz váltani free xp-re

#1502 ximix amiket leírtál a napi első plusz pénz illetve a 25% illetve 50% plusz pénz és xp a nehézségért ezeket tudom, de ha bent vagy menetben akkor kiadja a másodlagos feladatott és annak a megcsinálásáért mit ad vagy mit csinál a játék?
ToCsEk
2. a free xp annyit tudok

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
lehet nem kampelt hátul a sarokban
ment előre, többet lőtték ami lepattant, több spot dmg
hirtelen ennyi

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Valaki aki régebb óta benne van, magyarázza már el, hogy a 3. a listában hogy kaphatott közel 100-al több xp-t mint én? Ez a jutalmazás rendszer kezd kicsit kaotikussá válni számomra...

ximix
Azt hiszem félre értelmeztem a kérdést <#zavart1>

Sziasztok

Először is elnézést kérnék ROMOTO fórumozótól , mert az ő fórum képét linkelném vissza .

Szóval a képen látható 10.203 free XP ???????
Arra rájöttem , hogy goldal lehetne átváltani . De a fő kérdésem , hogy esetleg ennek szaporodását nem tudnám másképp hasznosítani ? Mint a WOT ban az elit tankoknál a legénység felgyorsítása pl .
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.10.11. 14:33:58
ximix
Easy-n semmi, medium-on +25% xp és pénz, hard-on +50% xp és pénz.............. + ezeken felül van a napi jutalom amit egyszer kaphatsz naponta.
PVE-ben mire jó ha megcsinálom a másodlagost?
régebben adott egy kis plusz pénzt meg xp-t mostanra viszont már nem ír ki vele kapcsolatosan semmi jutalmat.
Mediumon elég sűrűn adja.

Ezzel a pályával találkoztatok már? Én most láttam először, de szerintem baromi jó.

Azokkal az ágyúkkal ez 4 lövés. Az nem tul sok. 😄

Na hetes Leóval PvP-ben 2k sebzéssel már mínuszos voltam prémmel. Jöhetne már az a gazdasági rebalansz.
Úgy látszik a mail.ru-nak túl sok beleszólást engedtek a játékba, vagy időközben rájöttek mégis keleten van a nagy piac. 😄

Számomra a sima Leo 1 és az OF 40 langyosak voltak, nem rosszak, de nem dobtam tőlük hátast. Az 1A5-öt szerettem, fürge volt, kemény volt a tornya, és jó volt az ágyúja. Na a 2AV már fos volt, de annak legalább a PvE-hez van elég páncélja, csak PvP-ben hugyozzák át. A 2 meg egyszerűen egy foshalom, még PvE-zni is alig lehet vele, mert még a gépágyús botok is szarrá-huggyá lövik szemből.
Most az összes leopard rossz? Egyébként nekem a leo ágyú jobban tetszik mint az orosz. Igaz sarokharcnál a nagyobb alfa jobban kifizetődő, meg az oroszt+amcsit célozni kell, hogy átüthesd, míg a leopardokat elég csak eltalálni, de valamiért mégis sokkal jobb köröket megyek a leo-val, vagyis mennék ha nem lenne minden kör vereség... PVP-ben már 21% a túlélésem. 😄 (igaz még csak tier 3 elején járok, szóval magasabb szinten pályaismerettel ez még biztos fog változni) A tiétek mennyi?

A Terminator és az Extank Founder's Pack-os exkluzív prémek, még minimum egy évig nem fogják árulni őket. A Taifun jelenleg is megvehető a weboldalukon, csomagban, jó rohadt drágán. A PzH 2000 (ha erre gondolsz) 8-as arty a Wölfli ágban. A Bergepanzer nekem se mond semmit, de a neve alapján valami műszaki mentőnek hangzik.
C/felhasználók/felhasználónév/mentett játékok/Armored Warfare/user/screenshots.

Jól eldugták.
Na ja, csak állítólag az is elég weakspotos, és a PvE tapasztalataim alapján annak is nulla armoros a toronygyűrűje, mint ennek a hetes fostalicskának.
Az Abrams vonal, meg az oroszok a jók. A Leo eddig katasztrófa, és a Challengert meg az Arietét is szidják, mint a bokrot.
ToCsEk
majd mikor tier8ba érsz téged nem tud átütni semmi te meg ott ütöd át az orosz szarokat ahol akarod majd megtérül 😄

Ez a FOX egy akkora OP dög, hogy szó sincsen rá...

MOst mentem vele egy 4900 xp-s kört.

Azt nem tudom, hogyan a screenshotot hova menti, így bizonyítani nem tudom.

Lesorozod a tankot, 6 x 100-at belepumpálsz a 30 mm-es félautomata gépágyúból, ráindítasz 2 MILAN 2-es rakétét, 2 x 500 ért, s ezt megcsinálja 9 mp alatt.

Azt kell mondjam, a lightokkal (különösen a rakétásokkal)élvezetes a játék nagyon.

Viszont látok olyan tankokat, amiket a techtreeban nem.

PL: Terminator (tier 6)
Expendetinal tank (tier 6)
Taifun II (tier 6)
PZ 2000 H (tier 6)
Bergepanzer (tier 6)

Ezeket hogyan lehet megszerezni?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.10.11. 09:41:44
Csak az oroszok? az abrams vonal is foscsi?
Azért elgondolkodtam, hogy ha a szovjet MBT vonalat húznám, akkor mostanra túl lennék két fasza tankon, és lenne egy brutálisan OP T-80-am. Ehelyett a Leopard vonalat húzom, ami eddig kb. egy sündisznó kiszarásához hasonlíthatóan volt élvezetes, és ezzel a Leo 2-vel elértük a teljes nyomorult csődtömegség állapotát. Ez valami nevetséges. De kellett nekem deviánskodni, hogy az Abrams uncsi, az oroszok meg már a könyökömön jönnek ki, meg is kaptam érte a magamét.
Kreditre PvP, XP-re PvE. Ilyen egyszerű.
ROMOTO
Szóval a tankágat húzni PvP ben kell, a tankot fejleszteni meg PvE ben, nem nézegettem hogy van-e különbség, ezek szerint van...<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.10. 23:04:24
Van különbség. Ha megnézed, ez a szép Leo köröd is csak alig mozdította a fő xp vonalat. Ez a sok pont csak a tank fejlesztésére jó, a rendes haladásra gyenge sajnos. Persze inkább megyek én is 400 élvezetes csatát, mint 100 fos kört... Ma is, PvE-ben 10 killes körök, kifulloztam a tankokat, randomban 10ből 8x bukta, ebből 6x én voltam a top sebző. Ugyanaz a vicc, mint a wotban, 15-4 bukta 3x, a többiben a szokásos: nálunk senki nem sebez 1000 fölött, szemben a fél csapat 2000 körül, mindez persze "VÉLETLENÜL", hangsúlyozom, 10ből 8x... Nehéztankok a lista alján, nem találnak el semmit, nézni rossz a játékot, mikor kilőnek és váltogatom a nézeteket... Nem lep meg, pontosan ezt vártam, csak szomorú...

De a PvE nagyon ott van!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.10. 22:56:01
ximix
A client fix elég volt ?
Juhú, sikerült! Köszi még1x! 😉
Megpróbálom. Köszi a segítséget!
ximix
A client fix gondolom nem segít, ha tudnád kb hol vagy mikor áll meg a telepítés akkor csak azt a részt törölnéd a 20 giga telepítőből majd a klienst elindítva az letöltené újra a hiányzó részt (vagy nem)
vagy megkeresed a torrent fájlokat és azokat elindítva csinálsz egy ellenőrzést ha lehet( legalább egy miki torrent kliens mondjuk kel hozzá)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.10. 21:45:03
jujj <#merges2> ez elég nagy szívás....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? "Failed to install the Armored Warfare game. Error occured during game installation. Installation files may be corrupted." Van remény vmi olyan megoldásra, h ne kelljen újra letölteni? <#conf>
ROMOTO
Nálam eddig 2x fordult elő hogy egyedül kellett befoglalnom a végén de nem ez a jellemző... sunnyogtam is rendesen mert volt még pár piros tank takarásban, szerencsére az AI nem valami acélos, mert egy konténer elég akadály hogy megállítsa, pedig ottvagyok a túlsó felén <#hehe>
Csapattárs egy 90% hp-s leo 1 menekül a 30 hp-s t62 elöl. Az üldözés vége mi lett? A majom gyerek 5.-re szélesebben vette a kanyart a szikla körül és belefulladt a csatornába. Élmény nézni a meccseket hogy miért kap ki az ember...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.10. 19:13:19

patchaou
Sajna a pve-ben "élő" csapattársak vannak 😊 Mondjuk a nagyobb része már rájött hogy mi a szitu, remélem pár hét és nem lesznek olyanok, hogy közepes pve csatában 3-4perc után magamra maradok 😊

Igen van zene, szerintem még jobb is mint a wotban, de már nálam is le van húzva, csak kíváncsiságból toltam le pár órát zenével.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ROMOTO
Nekem is azért jön be mert pve üzemmódban tolom inkább, leduplázni sztem érdemesebb vele, mert tuti a sebzés stb. van kb.13 tankom, az pont elég arra hogy leduplázzam amennyi időm van rá...
Egyáltalán van zene a játékban? Nekem fel se tűnt, hogy bármi is szólna alatta. <#fejvakaras>

Mondjuk lehet, hogy telepítés után csuklóból levettem a zenét, mert WoT-ban is évek óta ki van kapcsolva.
patchaou
Én sem gyűlölöm egyik játékot sem, igazából a játékhoz seggbuta játékosokat gyűlölöm, de olyan szinten, hogy a wotot már csak akkor indítom el, ha épp valami megbízást csinálok. AW-ban még megvan az újdonság varázsa ami ellensúlyozni tudja a játékosok okozta agyfaszt 😊
És valamelyest azért elégedettséggel tölt el, hogy itt is mindig a tabella felső részén végzek sebzés és xp tekintetében 😊 A zenékkel semmi bajom, ha zenét akarok hallgatni csata közben arra van egy partíciónyi mp3 😊 Az mm teljesen rendben van, mármint ami a tankok leosztását illeti, azzal egyébként a wotban sincs bajom, sőt Én jobban élveztem a régi rendszert amikor nem csak 2 tier különbség volt.
Sajnos az esl és egyéb hasonló témák nem jók arra, hogy elkerülje az ember az átlag játékosokkal való csatát, mivel többnyire adott típusú tankok kellenek fullra felszerelve komoly legénységgel, szóval ezeknél a tankok húzása és fejlesztése nem megoldható, csak a randomban. Én abban bízom, hogy itt aw-ban előbb utóbb lesz olyan mód amiben a csapattársak is botok 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú