5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Plata #5145 Három nap prémium.
Ha még játszik vele valaki.
AW1418S53Q9QB3B6 -
#5144 Nekem nem lesz meg soha, mert a sok fasszopó köcsög, nem képes, 2000 spot dmg -t összehozni, hiába kérem meg őket. Csak megy előre, mint egy fasz, VBL-el, BMD-3-al, meg mindenféle papír szarral. Elveszi a spotomat, megdöglik, én meg egy perc alatt egyedül maradok. Hogy baszná meg az anyját a sok idióta köcsög! -
DrSoong #5143 Meglett ma a szuper exkluzív prémium Sheridan utolsó 10 tokenja így megkaptam. Hát, egy rakás szar! Viszont az Object 279-et érdemes volt megvennem az überjó.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.07. 18:54:38 -
DrSoong #5142 Mai egyik tokenes feladat https://imgur.com/a/ZhmJ51z amit teljesítettem https://imgur.com/a/QN6nIMM de nem kaptam meg a tokent... -
Darun #5141 Üdv a klubban. Bár én nagyon ezt se tolom (2 havonta megyek pár kört és csókolom) de a WoThoz képest mindenképpen jobb. Pl Lootboy-n pár hónapja még dobott kártyát a játékhoz, amiben IS-7, 3 nap prém meg 1 Gold Crate volt. Legutóbb meg egy sima 3 nap prémet dobott és a WG-vel ellentétben ez nem invite kód. A Type 59-t még évekkel ezelőtt karácsonyra adták (nah jó, két éve) de a tavalyi adventi kalendáriumban is volt. Nekem a heti belépegetésekből egy év alatt összejött annyi arany, hogy meg tudtam venni a Merkava-t, erre kapott egy 50%-os leárazást. Szóval az arany fele meg is maradt. Ha jól rémlik, másfél éve volt valami event, ahol veteránoknak gyűjtöttek, aki részt vett, az kapott egy T-62 Veteran-t. A Type 59 viszont azóta bekerült techtrébe is.
-
#5140 Köszi! Nekem ez az első. Még csak néhány hónapja tolom ezzel, amióta végleg tele lett a tököm a WOT-al. -
Darun #5139 Igen. Néha szoktak prém tankokat osztogatni. Volt már Type 59, Chiftain. Küldiből meg IS. -
#5138 Köszönöm! Ezt végleg megkaptuk? (Mármint a ZBD-86-ot:)? -
Darun #5137 Sztem most a V Day alkalmából adja. Vagy a fene tudja. De tényleg lehetne kicsit jobb a tájékoztatás. -
DrSoong #5136 Néha szoktam kapni matricát annak ellenére, hogy nem látom nyomát ilyen eventnek. Ma valami USAF terepszinű csillagot dobott utánam a játék. Mik lehetnek ezek? -
DrSoong #5135 Kijavították, most már látszik a festés és matricák, és javítottak a rakéták szórásán pontosabb lett. Elgondolkodtam a t4-es objecten 1500-ért.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.09. 20:21:43 -
Kissssss0 #5134 wháó!!! :D ilyet utoljára a war thunderben láttam. -
DrSoong #5133 Ezt használja és nem ATMG-t.
Így néz ki, hiába állítasz be alapfestést és matricát az nem látszódik.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.02. 00:03:11 -
DrSoong #5132 Nem! Alig lehet rálőni pontosan a rakétákat a célpontra, nekem gyatrán ment, de türelemmel 10k sebzés hozható vele. Esetleg közelharcra jó, mert a 40 rakétát (vagy amennyi kell a tárból) lehet egymás után sorozni.
Mindegy maradt még 15k goldom.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.01. 21:48:52 -
Kissssss0 #5131 megérte? -
DrSoong #5130 Játékban gyüjtögetett goldért megvettem ezt a "csoda" MT-LB S8 rakétás lánctalpast. 40 rakéta van egy tárban és összesen van neki 80, 60s az újratöltési ideje.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.01. 19:21:54 -
Darun #5129 És most az akciós a BMD, szerettem volna GO-ban húzni kicsit. Erre folyamatosan Stingray ketteseket rak be ellenem, akiket az autocanon simán nem visz át, a HE-t kikerülik, ha meg rakétázni akarok, hamarabb kinyirnak, minthogy odaérjen az ATGM. Ráadásul múltkor mentem egy győztes meccset az alap BMD 4-el, a teljes csapatsebzésnek a felét én csináltam... jó, 3v3 volt, de a másik két játékos T7-es járgánnyal jött be. És még is ők kapttak több xp-t, és nem csak pár ponttal, hanem sokkal. De már megfigyeltem, hogy itt tier szerint jutalmaznak. Hiába vagy a legjobb a csapatban, a többiek simán többet kapnak csak azért ,mert nekik magasabb szintű a tankjuk mint a saját. Hát kösz szépen. Azért nem fogok játszani, hogy duplán szopjak. -
DrSoong #5128 Köszi a működött. Én csak napi pár kört megyek, többségében már csak egy. Teljesen WoT lett a játék... 800mm átütéssel legutóbb egy light seggébe 35-100 dmg közöttit sebeztem... -
Darun #5127 Köszi! (mennyi AW játékos lett hirtelen xD ) -
Shed77 #5126 Köszi. -
Kissssss0 #5125 thx -
#5124 Köszi -
bootsector #5123 Köszi! -
Angelus1991ster #5122 https://thedailybounce.net/2018/04/24/armored-warfare-zbd-86-giveaway-eu-region/#keys -
asolyom #5121 Nem Centurion, hanem Chieftain, de igen. Ezeknek a tornya úgy ahogy használható, viszont a Challenger 1 már igen csak bikának tűnik, bár ott még nem tartok. Tegnao lett meg az első T6-os tankom a T-72B. -
Darun #5120 Azért jó ideje biztos nem. Én úgy tudom hogy csak pár hónapja elérhető. És nem tudom hogy a Steam-es változat hogy ad login bónuszt. Valamint gyanitom hogy a 11 gigás az alap változat, ami nekem is lenn van, a 30 gigás a HD amit MyCom-on külön le lehet tölteni (gondolom Steam-en is van valami) -
Kissssss0 #5119 ohh ahogy látom már steamen is megjelent az AW egy jó ideje... neki is álltam letölteni steamen keresztül, meglepő hogy itt csak 11.7GB helyet igényel, my.com launcher meg mindig 25 illetve 30BG helyet követel. -
Darun #5118 Mondjuk Centurionnal nem is olyan egyszerű. Elsőre én is úgy jártam, aztán rájöttem hogy ez nem igazi MBT (akárcsak a pre Leo-k) mert minden átviszi őket szemből is. -
asolyom #5117 Azért itt is vannak kétségbeejtően debil játékosok, akik 5-6-os szinten a saját HP-jukat nem bírják lesebezni MBT-vel, még PVE-ben sem. -
asolyom #5116 Elhiheted, hogy randomban elég nehéz, amikor a négy másik retardált csak azt lesi, hogy hogyan állhat az utadba. Amikor hárman mentünk szakaszban, akkor sima győzelem volt mind. -
ToxiMaxi #5115 Régebben az insane nehézségre vártunk mert annyira könnyű volt a PvE. -
Darun #5114 Lehet hogy nem sokat fizet, de én pl szinte csak PvE-vel húztam ki az összes tankom (van pár) pedig nem játszottam valami hű de sokat. És pl. a WoWs PvE-vel össze sem lehet hasonlitani, ahol kb tényleg lehetetlen még alacsony tierben is bármit fejleszteni. Az igaz, hogy pl GO-val a többszörösét lehet keresni. Jó, azt hozzá kell tennem hogy kétszeres szorzóval nem is nagyon bohóckodtam, csak olyan napokon toltam, amikor minimum háromszoros volt, plusz mellé valami event, meg betoltam ilyenkor prémiumot meg platina boostert, ingsigniakat. De ha csak 2-3 havonta játszol és összegyűlnek az ilyen lomok, akkor még vesztes csatára is sokkal többet ad, mint egy nyertes PvE. És hát jah, mivel a PvE-ben is azok a játékosok vannak, akik PvP-zni is szoktak (néha), nem nehéz elbukni azt se. Ha emlékszel, amikor mentünk, akkor se foglalkozott senki a másodlagosokkal, első alkalommal még időt sem hagytak rá, a másodiknál meg az egész meccs arra ment el, hogy a másodlagosokat vadásztam. És persze itt is néha olyan s*gg hülyék a játékosok, hogy foglalnak a botok, de még spottolni sem mennek oda, nem hogy reseteljenek. Még amikor elkezdtem a játékot, volt olyan, hogy az első 5 percben egyedül maradtam arty-val, mert mindenki meghalt. Még három tankot kiszedtem úgy, hogy saját magamnak spottoltam. -
asolyom #5113 "az a gáz amikor PVE küldit buktok"
Nem tudom, hogy mikor játszottál utoljára PvE-t, de "medium" szinten sem lehet nyerni, hiába 10-15 kill, és 10k+ sebzés. És mivel a PvE még győztesként is alig fizet valamit, így nem nagyon lehet semmit kezdeni az itt szerzett lovettával és xp-vel. -
asolyom #5112 Nincsenek illúzióim, ami a játékosokat illeti, sőt nyilván az Obsidian/My.com ugyanúgy pénzt akar keresni, mint a Wargaming, vagy Gaijin. Valami miatt viszont az AW kicsit jobban balanszoltnak tűnik. Eddig legalább is sokkal kevesebb a 3 perces 15-2, 2-15 kimenetelű csata. Arról meg persze megint külön vitát lehet nyitni, hogy melyik játék mennyire pay to win. -
Darun #5111 Mondjuk abból szempontból megértem őket, hogy aki eljut arra a szintre, attól azért várnék már némi játéktudást... de igazából bármelyik kitartó noob eljuthat odáig. Ilyenkor mindig a 2000 csatás csávó jut eszembe, akit E75-el berakott top tierbe és leállt a bázison kempelni. Arról meg ne is beszéljünk, hány lila játékost láttam szintén kempelni.
PvP-ben semmiben nem lesz jobb a helyzet, mint a WoT-ban volt. A tankok mások, a játékosok ugyan az. -
asolyom #5110 De itt legalább úgy tűnik, hogy az emberek lazábban veszik a játékot, a WoT-ban annyi balfék van, aki a WN8-on pörög, és ezért a másikat cseszteti, főleg T9-10-ben, hogy az már undorító. -
Plata #5109 Figy kis szinten még hagyján de nagyobb szinten sokszor rosszabb lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.28. 14:02:14 -
asolyom #5108 Komolyan mondom, hogy ez már a vicc kategória, ma a PvE küldit is sikerült bebukni. Kilőtték a motorom, és nem tudtam odaérni a körbe időben, lejárt az idő.
Azt hittem, hogy a WoT-on semmi nem tud túltenni szopórollerben, de úgy látszik, hogy tévedtem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.28. 13:59:58 -
Plata #5107 Nincs,csak ezek voltak.Majd pénteken megnézem hogy a heti cuccban lesz.e kód hozzá. -
asolyom #5106 Az orosz szerverre nincs véletlenül bónusz kódod?