5226
  • Phara
    Csak 2. és 4. szinten tudsz nekik képességet adni ezért is van csak 2.Meccs után látod a jelentésben alul a pontos xp szintjüket.
  • takimanprefect
    Sziasztok.
    Az egyik tankomnál nem engedi beélesíteni a második skillt a játék.
    A folyamatjelző eltűnt, a 2-es helyén, a legénység képénél megjelent egy 3-as, ami vicces, mert csak kettőre van lehetőség.
    Pld. egy adott meccs utáni jelentésnél azt állítja, már bőven benne vagyok a 3-ik skillben. Ez meg mi lehet?
  • Lokker
    Nohát, nohát csak nem gáz egy artyval játszani? :D Mik vannak.
  • SzocsA
    Hát megvettem a Palmariát, eléggé gáz, mert nem lehet egymás után lőni hármat, mert akkor az enemy arti lő szét. Ha meg megmozdulsz szétmegy a célkereszt.
  • SzocsA
    melyik 6 os arty a jobb? A palmariánál gyorsan száll a lőszer 400 m/s de kevesebbet sebez, mint a másik.
  • Pityuka74
    Nincs,de ha nem lennének a játékban,még ennyi sem lenne....:-) Nem sok olyan csata van,amikor nem találnak meg....
    Utoljára szerkesztette: Pityuka74, 2015.12.29. 20:02:06
  • Userx2
    Nincs baj az artykkal. Elég jól teljesítenek. Romákok.
  • Pityuka74
    Közben rá jöttem...
  • Pityuka74
    És ez kb mit takar?A nyelv tudásom kb 0....:-)
  • Munkie
    Néztem, eléggé szar :( Vagyis nekem nem hoz érdemlegeset. :D
  • Userx2
    Újévi akció
  • Userx2
    Szép.
  • Munkie
    Nem engedi már szerkeszteni, szóval: 0.0913
  • Munkie
    Mindjárt megnézem és szerkesztem a hozzászólásom.
  • Userx2
    Ezt nem tudtam. Nekem ez a szorzószám 0,0238. 2,38 %- ban. Neked?
  • Munkie
    Igaz, de legalább valamit ad :d
  • Phara
    Kár,hogy kreditet nem ad. :(
  • Munkie
    "Also for every 5 tanks you have in your garage you get 1% to vehicle reputation up to 20%, then every additional tank gets 1/4 or 0.025%

You can find this info after you finish a battle at the battle report, by hovering over Minor bonuses at the vehicle ownership."

Vehicle Ownership bonus.

https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?53014-Vehicle-ownership-multiplier&highlight=Vehicle+ownership

Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.12.29. 15:36:09
  • Munkie
    Amikor meccs végén kapod a jutalmat, beleszámolja, hány takod van és az alapján.

"For every tier 3 tank you get 0.025%
    For every tier 4 tank you get 0.05%
    For every tier 5 tank you get 0.1%
    For every tier 6 tank you get 0.2%
    For every tier 7 tank you get 0.4%
    For every tier 8 tank you get 0.5%
    For every tier 9 tank you get 0.6%
    For every tier 10 tank you get 0.7%"
  • Userx2
    Biztos vagy abban, hogy a tankok pénz módjára kamatoznak?
    Kézzelfogható, egyszeri jutalomról tudok csak.

Neked a 60. tanknál jár 1.000.000 a 70.-nél 5.000.000 kredit. Én akkor másik véglet vagyok, mert az ajándék ill, vásárolt prém tankokon kívül, csak a T-90MS van meg. Jöhet az új kereskedő. :)
  • Munkie
    Pontosan!
  • Antimat
    Ja értem!
    Tehát azonos fajától csak 1-et enged.
  • Munkie
    Nem, tehát alapból ugye úgyvolt, hogy:

Karácsonyi ajándék: 200% XP bonus (hétvégére volt érvényes)
    ICE Packhez járt: 25% XP, Pénz, legénységi (1hetes)
    Bonus boost ami vehető volt: 50% xp, pénz, legénység (1hetes)

Karácsonyi ajándék boostot nem tudtad piszkálni, az ugye aktiválódott és le is járt magától. Mellé én beaktiváltam az ICE Pack bonuszát + 50% os bonus boostot (1db). Próbáltam azért, de nem engedett egyszerre több 50%-os boostot aktiválni, csak 1 lehet egyszerre aktív.

Viszont azért is megéri megtartani a tankokat, mert a játék bonus XP-t (lehet pénzt is!) számol arra, hogy hány tankod van, minél nagyobb tierből minél több, annál többet kapsz meccs végén. (Nem egetrengetően sokat, de sok kicsi sokra megy)
  • Antimat
    Ezzel arra célzol, hogy ezek hatásai összeadódnak?
    Tehát ha tele vagy léve, mint Nyikoláj tetűvel, akkor veszek 10db 50%-os boostot, és onnantól egy hétig minden csatámra 500% pénz+xp+legénységi xp jön (kivéve persze az aznapi első nyertest, mert arra pl. most 1500%)?

• Munkie
    Én nem adnék el feltétlen tankot ha nem szükséges, jár acsi (ergo pénz, noha nem is feltétlen sok) ha gyűjtögeted őket, én eddig egyet sem adtam el, van 58. Viszont remélem jön majd valami mod (akár hivatalosan opció, akár rendes mod - habár ez jóval később fog érkezni -) ahol a garázsnézetet lehet változtatni (több tankot lássak, több sorban, mint WoTban is volt rá mod).
  • Lokker
    Az ökölszabály hogy PvE xp farmra, PvP pedig pénz farm.
  • SzocsA
    Jó de ha MBTvel megyek ott meg kevesebb lesz PVPben az xp mint PVEben.
    tier 7 fölött meg pláne.

Amúgy a CRABot érdemes kifejleszteni? jó, hogy majdnem 10000 a sebzése percenként de nagyon nehéz vele összehozni annyit.
  • Lokker
    Ez attól függ, hogy melyikben érzed jobban a tankot. PvP-hez kell egy kis szerencse is hogy ne az legyen sebeztél 500-at kilőttek de a csapat lehozta. Én csak akkor szorzózok PvE-ben ha nincs kedvem PvP-zni vagy nagyon nem sikerül ott leszorzózni.
  • SzocsA
    Mely tankokat érdemes megtartani, az egész tierben?
    Az M60A3 belőhetetlen tier 5 ben?
    Még a starshipnél tartok.

Amúgy ezeket a táras felderítő tankokat PVEben vagy PVPben jobb leszorzózni?
    Tier 5nél van az a két tank aminek max 7es tier a teteje. egyiket PVEben a másikat PVPben szorzóztam le.
    PVEben sebeztem 8500 at és spootoltam 3500 at kaptam 6800 xpt.
    PVPben sebeztem 1700 at és spootoltam 950et kaptam érte 6500 xpt.
    Szóval PVEben nem jó mert sokat kéne sebezni. Amiatt mert nagy a dpmje a tanknak. nem?
  • Pityuka74
    Lokker hatalmas köszönet!!Ha hiszed-ha nem,nekem eddig egyik tankomon sem volt ez fel oldva,most össze szedtem egy csomó lóvét.....:-)
  • Userx2
    Mikor végeztél a modulokkal már csak arra tudod az XP-t használni. 75 % grind környékén lett felodva az utolsó.
  • Lokker
    Arra gondolt hogy mikor proven lesz a tank akkor ki lehet "fejleszteni" xp-ért olyan cuccokat mint a title, portrai meg felszerelés, és még lóvécsomagot is.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.28. 17:30:54
  • Pityuka74
    Hát ezeket a klikkereket igazán ki hagyhatták volna a játékból.Arra jók(mint a wotban) hogy sumák módon tönkre tegyék a normális játékot.....
  • Pityuka74
    Hogy van ez a 4 köteg lóvé?Hogy jön le 3 milla,ezt nem vágom.Köszi előre is.
  • SzocsA
    Láttam T90MSt sebezni PVP ben 12000ret láttam Ariatet, Chellenger 2 őt topsebzőnek, 8000-10000 dmgval. ugyanúgy leopárdot 9est. Közben a másik csapatban a 9es tankok semmit nem sebeztek.
    Elindultunk a csapatból 10 en egy oldalra. közben 3 an jöttek velünk szembe semmit nem sebeztek.
    Ebben is kezdenek kialakulni az ilyen útvonalak. mész baloldalt, jobboldalt, meg középen mint a wotban.
    wotban is van olyan, hogy tiszta piros 200-500 effije van, de a csatában topsebző volt.
    Van olyan is, hogy 3000 effije van de nem sebez semmit sem, mert a fenti eset állt elő, ahol sok lúd disznót győz címmel...

De ami a legdurvább, hogy már mindenki olyan helyre megy ahova az arty nem tud belőni. Van az a pálya, amelyiket ilyen ívesen középen kettéosztja aszfalt út. meg ilyen dimbes-dombos a pálya. mindenki a patak mellett ment a hegyhez közel, én meg mondom elmegyek ki a pálya széléhez, hogyha átbuknak a dombon oldalba lőhessem őket, kerestem egy sziklát, de amint felderítettek rám állt mind a két arty. kigyújtottak kétszer meg szépen leszedték a challanger 1 hpmat 2800 ról 700ra. egyet lőttem....
    Meglát az arty az első lövéssel leláncol a maradék két lövéssel meg levesz rólam majdnem 1000 hpt... percenkét kétszer megcsinálja ezt.

M109es artyval 2500-3500 at szoktam sebezni csataként, van amikor kevesebb mert szar a pálya. akkor azzal mennyit lehet amelyik 3 at tud lőni?
  • yossarianHUN
    Részedről már sokszor befejezted, ehhez képest unott perceidben valahogy mindig felbukkansz sárdobálni kicsit. Amikből, úgy tűnik, elég sok van.
  • AJensen
    Tévedés már nem játszom! Kb. 1 hete rá se néztem. Vártam, hogy javítsák a problémákat, ami tegyük hozzá nem csak nekem gond, de azóta is ugyan olyan, vagy rosszabb. Döntse el mindenki maga. Részemről itt be is fejeztem.

Aki szívesen fogad el véleményt a játékról az írjon bátran! A többi már nem érdekel.

Userx2 - t90
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.28. 14:48:59
  • Userx2
    "De szerintem jó." Ezt mondatot ignoráltad az előbbinél. Melyik a legnagyobb tankod?
    Yoss nem nekem fogja megmondani, hogy ez a játék jó, mert ha 2 ember ugyanazt mondja az egyik felesleges. :)
  • yossarianHUN
    De mindegy is, mert itt vagy te, aki szerint ez a játék egy kalap szar, de azért hónapok óta kínzod magad vele, csak hogy vöröslő fejjel hisztizhess róla a fórumon, hogy taknyod-nyálad egybefolyik. Én már nem mondok semmit, elvégre manapság már a fajtalankodók is el vannak ismerve, akkor miért pont a szado-mazo fétiseseket macerálnám
  • AJensen
    Lila játékos is eltud vérezni. Ez inkább azon múlik, hogy a játék mit dob neked. Sokszor inkább ez. Két azonos tankban ülő játékos, akik tudnak játszani köztük is lesz győztes, mert egyiknek biztosra veheted mindig megadja majd a sebzést ill., hogy képes legyen átlőni.
    Az AW-ban is 50% a játékon múlik nem pedig a játékoson, ami részemről elég nagy beleszólás.
    Mindegy is, mert megint jön szent Yoss. és elmondja a frankót neked, hogy ez a játék milyen fantasztikus.