5226
  • Userx2
    Heat kizárólag PVE-ben. Napi elsőt ott érdemes elkölteni. 30 AP-t, 6 HE-t viszek PVP-re.
    AJensen
    Ha a (2-15)-ön múlik, hogy ez a játék jó-e, akkor sose lesz jó. De szerintem jó. Az MM nem tudja ki az epic játékos, de vegyük alapul, hogy 3 "lila" játékos platonba megy. A másik oldalra berak klán nélküli, azonos szintű hobby játékosokat. Most kompenzálja több magasabb tierűekkel? Kötve a keze. Honnan is tudná, hogy szóló játékosok között nincs egy-két jobb fajta. Ez benne van a pakliban. Be kell tiltani a platont, attól biztos jobb lesz. :)
  • AJensen
    Balansz. Ezen nincs mit mélyebben gondolkodni. A T széria összes tankja a leggyengébb a játékban. Talán 4. szintig jók a T-k, utána csak szenvedés. Ehhez még vedd hozzá az rng-t is, ami lehet, hogy 15% (ha jól emlékszem), de pont elég arra, hogy jól kibabráljon veled (ezt ha lehet nem kezdem elölről kifejeteni).
    Elnézve az eredmény mutatót, az a meccs is elment egy ponton. Rossz helyre álltál, rossz csapattársak, vagy csak jól megviccelt a játék, mert megteheti.
    Hogy vannak-e jó meg rossz napok? Persze, hogy vannak, de azért az kicsit sem gyanús, hogy egy top tier tank nem képes még csak sebezni se. Ez nem játékos hiba. Vagy, ha igen, akkor is játék hibának lehet nevezni, mert nem balanszolt csapatok között zajlik le a meccs.
    A normális meccsek ott kezdődnek, hogy min. 7 legalább 10 tankot kitudtok szedni az ellenség közül. Arra azt mondom jó játék. Abban az esetben inkább tudom elképzelni, hogy valahol valaki elrontott valamit és azért vesztettetek. De ez a 2-15, wot copy szo*ó roller.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.12.28. 13:48:45
  • Pityuka74
    Az ms-t mindig heat lőszerrel használod?Vagy változó?Jó az átütése szemből is???
  • Userx2
    Persze persze a fejlesztők összecsapták. Ennyit hámoztál ki abból amit írtam. Szerintem neked sose lesz jó. T9 igen jól balanszolt és az jár jól benne, aki már érti a játék működését, azt hogy melyik tank mire való. És rászánja az időt a gyakorlóban történő próbálgatásra a klántársakkal.
    Sokan a 9-es ruszki gépet tartják a legerősebbnek. Talán így van, ki tudja?
    Itt azt várnánk, hogy valamelyik MS lesz a top sebző.
    De nem.
    Most mond meg, hogy lehet az, hogy ebben csatában 5 MS 0 sebzéssel végzett, köztük velem? És miért az a Leo verte szét a csapatom? De ne azt, hogy a játék xar, meg bénák vagytok. (bár ez igaz volt) :) Egy kicsit mélyebben gondold át.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.12.28. 12:22:05
  • AJensen
    Ez is azt mutatja, hogy a fejlesztők nem tesztelik le, amit csinálnak. Egyszerűen fogják, és közzéteszik, hogy nesze egyed.
  • Userx2
    Furcsa dolgok ezek.

Chally1 felső kémelőt gond nélkül kentem át az Ariete 594 penjével, a 8-asnál is, de nem ütöm most át a fullos MS-el. Egyébként az Ariete legénysége kapott modulsebzés skillt is, ami az MS-nél nincs. Cserébe 0,06 már a pontosság. Durva. Az ágyú alattit viszont elsőre belőttem, de lényegében az az egyetlen teljes sebzést fogadó gyenge pont a 7-esen. Chally2-t most lőttem rommá az ágyú alatti kémlelőnél. Nálam ő már a leggyengébb 9-es. Tehát a 7-est és kilencest csak a torony alatt sebzem. Ariete-nek meg egész LFP weak lett az Avanced MRS felrakása óta. Azzal számolj. T90-nek dettó. Ha mindenre rárakod a modulsebzés skillt az Arietén, parancsnok és legénység, akkor át kell tudnod lőni a Chally1 felső kémelőjét és az Arietéknek is. Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.12.28. 01:23:41
  • SzocsA
    Nem értem ezt a játékot, megyek 7es brittel jön velem szembe egy Ariate, épphogy megállt durr belő szemből..... - 550 hp
    Megyek Ariatevel, jön egy 7es Challenger nem én bezzeg nem tudom belőni, csak a tetejét. meg persze ha leáll és szemből a kémlelőjét, de ha nem mozog.
    MEg olyan sokszor csinálja azt, hogy ha nem várom meg míg összemegy a célkereszt mellé megy a lőszer...
    Oldalt állt a tank. fél tank látszott ki, félig meddig összement a célkereszt. odacéloztam a torony alá a testre, és mit ad isten a test meg a torony közötti résen átlőttem :D
    MEg kell vennem egy 6 os arty. és csak azzal megyek.
  • Pityuka74
    Neked 500000 aranyra váltható xp-d van.:-)Tudsz vele mit kezdeni,ha veszel goldot.:-)
  • Munkie
    A fenn látható repuval tudsz mit kezdeni. Egyik a Locked (bal) másik a Global (jobb) a lockedet át tudod váltani Globalra (aranyért) s a Globalból tudsz költeni bármelyik gépedre.
  • Lucifer001
    És ha nekem tier 4 esen van sok felhalmozott xp ? Azzal tudok valamit kezdeni ?

• Userx2
    Városban sarkoknál jól használható tankod lesz vele. Csak az első görgő weak.
  • Munkie
    Nem venni lehet a 200%-os boostot, ezt az ünnepekre adták ajándékba (én mellé beaktiváltam egy 50%-osat meg az icepack-hez járó 25%osat is)
  • Pityuka74
    Nekem rajta van az a páncél az Ariete-n.Szerintem sokat dob rajta,bár én azzal inkább PVE-zek.De ott látványosan javult,a + páncéltól.
  • kissssss
    low tierben még működik a sidescrape, de a T4 vagy T5 felet már el lehet felejteni.
  • SzocsA
    Nincs is oldalpáncél ebben a játékban vagy ilyen lepattanó szerű.
    Ariatéval voltam jött a t90ms és éppen hogy kicsit ráláttam az oldalára, de a célkereszt pirosnak sárgának jelölte de simán átütöttem....
    Hiába tolod ki az oldalát egyből belövik a nagyobbak akármelyik tanknak.

Megyek az Ariatéval de simán szétszednek szemből is a felem egy szintűek vagy a nagyobbak. 2 milla rá a péncél de az csak az oldalára rakja rá. még nicns meg. nem tudom, hogy attól mennyivel lesz jobb.
    Meg állandóan 9 tierbe dobál be.
    Meglett a VBL megyek vele azzal is 7esek közé dob be és egy 8 as ariate volt benn. mikor meg az ariatéval vagyok akkor én vagyok a legalsó vagy a közepén vagyok sosem vagyok top tank.....
  • Antimat
    Egész epic, ami ma is megy PVP-ben, vagy 12 meccs alatt nem lehet leduplázni az MBT70-est. Ennyi agyhalott siemka még a WOtban sincs.
  • Userx2
    Sokkal nehezebben találom el az ambrams gyenge pontját, meg a leok toronygyűrüjét.
    Szocsa. Teljes sebzést legkönyebben a C2- be viszek be szemből. Balfékként teszem hozzá... MS-t 70 méterről lebontják alólam a jó játékosok, mert nem állóháborúra való. Flankelni kell vele. Páncél alapján szemből Leo a legjobb, de ha kicsit rálatnak az oldalára, jaj neki.
  • Pityuka74
    Én meg az előbb hülyeséget kérdeztem,szerintem.:-)Azért nem tudom nyitni mert még kevés az xp a c1-el.:-)
  • SzocsA
    a Callenger 1 fölött lévő két tankra gondoltam a C1 ariate és a 9 es. Chall 2
    Akkor érdemes kifejleszteni a C2 őt? nem olyan a frontja mint a 7es Challengernek?
  • Pityuka74
    A C1 moduljai közül a proven sorban lévőket is ki kell fejleszteni,hogy tudjam nyitni a tier 9-et?Azokra gondolok ahol 3x 506400 credit van.A tank már proven,viszont a fejlesztett motor,és a mobility retrofit slot még nincs ki fejlesztve.
  • yossarianHUN
    Azért azt az ormótlan nagy gyengepontot (ami közel sem olyan nagy), forgatással egy pillanat alatt el lehet rejteni, és még forgatás nélkül is csak a T-90MS tudja megbízhatóan belőni, a 2A6 már csak 90 fokos szögből, 50-50 arányban.

• Pityuka74
    Ne haragudj,ezt nem értem.Melyik nincs a Chally közelében?Statok alapján a T90 percenkénti sebzése is sokkal nagyobb.Bár nekem még egyik sincs meg...
  • SzocsA
    közelébe nincs a Challegner 1 nek! :(
    Azt tudom láttam PVEben bejött a gyerek és 35000 dmg lőtt össze :D

Nekem a Challegner 1 en 5.78 s a töltés és gyorsan céloz is aszem 2.1
    És belőhetetlen az eleje....

Amúgy lehet venni ilyen 200% os boostot? azért elég gáz, hogy pont karácsonykor van ilyen akció. lehetett volna előtte vagy utána.
  • Userx2
    Igen heat és kritikus találat, amit citromsárga szín jelez.. A 2A6-ba is lehet ilyet verni. 1020 dmg érhető el maximum heat lőszerrel normál találat esetén. Ehhez jön még egy 6,30 mp töltési és 2,43-as célzási idő.
  • Pityuka74
    Az már durva.:-) De ezt heat lőszerrel tudja,jól látom?
  • Userx2
    Chally2-nek ormótlan nagy gyenge pont van az UFP-n. Nehéz elvéteni. Nagyon kicsi az átütése. Az nem az én világom.
    MS ilyet is tud. :)
  • Pityuka74
    És csak egyet,vagy akár mindet is feloldhatom???Egyébként köszönöm.:-)
  • SzocsA
    miért a Challenger 2 olyan rossz? jobb a t90ms?
  • Userx2
    Bármelyik 9-est választhatod.

• Pityuka74
    Mert azt a 9-est váltod ki amelyiket akarod,vagy mindegyik fel oldodik???Ezt nem tudtam,hatalmas köszönet érte!!! A C1 meg van.Szerintem én is így fogok tenni ha egyszer eljutok addig....:-)
  • Userx2
    Azzal 4 köteg lóvéval is érdemes számolni, amit ki lehet oldani a 9-es tankoknál. Így mindjárt lejön a leendő 10-es tank árából 3 misi.
    Pityuka74
    #3864 T-80 lényegében free frag a 8-as gépeknek. Fél grindnél eladtam a .csába és inkább a C1-ről váltottam ki a ruszki 9-est.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.12.27. 12:09:38
  • Pityuka74
    Olvasgattam az előző hozzászólásokat.Én is wotoztam sokáig.Viszont azt annyira meg utáltam,hogy arra szavak nincsenek.Leginkább a fejlesztők hozzá állása a játékosokhoz( ha nem tetszik ne játssz vele),az artyk,ahogy a kis tankok meg eszik reggelire a nehezeket stb.Nem voltam nagy játékos,de nagyon sokszor nem miattam.8-10 tierben leming csapatok,e-bayen vásárolt profillal.A végén már nagyon sokszor fel idegesített.Szóval messzire el jutottam vele,de mégsem játszom,mert úgy érzem hogy szerintem nem jó.A profilom meg van,de ha gyökeresen nem változik nem fogok újra játszani.Itt még nem érzem az idegeskedést,és inkább kezdek az elejéről valamit,mint hogy azzal játsszak amit jelen formájában utálok.
  • Pityuka74
    Köszönöm.
  • Antimat
    Ez biztató, nekem is kb. 25% hiányzik a T-80-hoz... és a T-72a is eléggé foshalmaz.
  • AJensen
    T80
    Összegezve - kicsivel jobb páncélzat, de rengeteg weakspot elől (tank alja, test torony között, kupola) nagyon jól fordul a tank ezzel semmi gond, viszont nagyon lomha is. A leírt 70-es sebességet a büdös életbe nem fogja elérni, még lejtőn lefele se. Retrofit-tal tesztelve, jó ha 45-öt kihozod belőle egyenesben. Látótáv orosz vonalon a legrosszabb. Az ágyú ereje a legjobb a tankok között, de ez mellé jön a pontatlanság, amiért közelebb kell menned a páncélozottabb társaihoz. Akkor viszont elvérzik a tank.
    Lényegében ez a tank meg se közelíti valódi társát. Még PvE-ben is szenvedés, mert a társaid hamarabb fogják spotolni a tankokat, mint te, és akkor nem te kapod a spotolásért járó fizetséget. Előre menni pedig értelmetlen, mert széjjel szedik még a kisebb tankok is.
  • Munkie
    Pont most végeztem az Objtek 430as prémemmel ugyan azon a mapon, mint az M1 Abrams -el, és fele annyi XP de 20 ezerrel több pénz (170k credit), szerintem kicsikkel is megéri tolni, főleg prém tankokkal. Teszem azt, ha ismerős még most húzza a kistankot és neked nincs mit, akkor beállsz mellé egy prémmel és igazából neked is van belőle hasznod.
    Viszont értem amit mondasz, nagyon sok WoTos átjött, mert megunta ami ott megy stb, de igazából majdnem ugyan azt kapják. És akkor fogják a fejük, hogy bakker, nem ölnek ebbe is annyi időt \ pénzt mint már ott tették. Jogosan. Nekem könnyebb, én nem WoToztam kb csak tier5ig mikor még open beta volt a játék :D Így nekem ez még új.
    Viszont aki WoTban már összekínlódott X darab tier 10et, nem biztos, hogy itt is bevállalja, főleg annak fényében, hogy itt már a tier 9et is van olyan szopás összeszedni, mint WoTban a T10et. (Szerintem)
  • Pityuka74
    Srácok:mondja azt valaki legyen szíves,hogy a T-80 már nem olyan papír mint az előtte található T72-ők.Köszönöm.Más:Valaki dícsérte itt nemrég a Leo2-őt.Most húzom azt is,jók kis tank,meg tartósnak tűnik...
  • AJensen
    Amit kicsit jobban kiakartam fejteni, az az lett volna, hogy újabb éveket áldozni egy hasonló játékra mire eléred a 10-es szintet már 1x megcsinálták. Ez egy bizonyos rétegnek lehet, hogy meglesz, de többen is szeretnének magasabb tier-ben játszani. Ezt a wot elérte a rengeteg prém tankkal, amit súlyos összegekért vesztegetnek. Itt is csak idő kérdése mire bedobják ezeket a fogyatkozó játékosok miatt. Nem hinném, hogy a mostani játékosok fele már 9-ben rohangál.
    Visszamenni kisebb szintre pedig hülyeség, mert mindenből kevesebbet kapsz. Vannak tankok, és szerintem mindenkinek, amivel nagyon jó játszani, még kis szinten is, de ezt leszámítva nincs más, amiért érdemes elölről kezdeni egy ágat.
    Nálam is el lett indítva az összes ág, de már ráuntam. Kicsit jobban megnézve sok különbség nincs közöttük.
  • McFrost
    Telepítsed fel a teljes klienset.
  • StephenKing
    Pár napja kezdtem játszani, kifejlesztettem a T-62-t viszont nem tudok vele menni mert azt írja "unavailable on starter client"
    Mit kellene még csinálnom hogy tudjak vele menni?