5226
  • GaborST
    Hmm most jó de kitudja meddig
  • Pityuka74
    Passz,nálam működik rendesen...Ja,és neked is B.U.É.K...
    Utoljára szerkesztette: Pityuka74, 2016.01.02. 14:13:44
  • GaborST
    Sziasztok és búék mindenkinek!
    Tegnap este óta szerver problémára hivatkozva mindig kidob a játék amint elindítom valami ötlet?
  • Phara
    Én már feladtam.A vicc az,hogy pár LT-nak nagyobb az AP átütése mint ugyan azon tierű TD társának.
  • Pityuka74
    Üdv Urak!Centauro 120,vagy Lav-600 van valakinek?Ha igen mennyire használható?Vagy adjam fel az ágat???
  • oneal1
  • Userx2
    +1. Aki nem így fogja fel, törölheti is.
  • ToCsEk
    de van 2016 első negyedév ez 100%, szerintem jön 1-2 patchen belül
  • AJensen
    PvE maximum. Vagy próbálkozni kell valami agresszív taktikával, és a light-ok vonalára menni más ötletem nincs.
  • Pityuka74
    A tankok balanszolásáról.Játszik valaki td-vel?A B1 Centauroval kinlódom éppen.Mire jó ez?Sem álcája,sem átütése,mire lehet ezt használni???A játék menetről már nem is nyilatkozom......
  • FosTalicskaa
    Az lenne a legtisztább, ha eltüntetnék mindenhonnan ezt a win. ratios baromságot. Ugyanaz a reward mind2 oldalra. A tankok értelmetlenül hülyén vannak balanszolva, a csapattársak idióták. A játékélmény mostmár elérte a wot szintjét. Hála a 100%-os copypaste-nek. Tényleg csak annyi kellene, hogy bemész, lősz valemennyit, mindenféle taktika nélkül, majd irány a garázs, ahol a lőtt dmg alapján megkapod a jutalmad, függetlenül a győzelemtől vagy vereségtől. Sőt, ha jobban belegondolok, meg is kellene szüntetni az egész csapatos mizériát. Legyen csak deathmatch. Quake stílusú power up-okkal. A nép agya úgysem képes többre. A wot már úgy is dolgozik hasonló játékmódon, szóval biztos vagyok benne, hogy az agyatlan obszidian bagázsnak hamarosan ismét lesz mit lemásolnia. Az eredeti megoldások úgyis a fő erősségük, ha már tankos játékról van szó. Dübörögjön az acél, ropogjon a tankpusztító szupergéppuska!
  • oneal1
    festésekről nincs semmi információ hogy mikortól lesznek előrhetők?
  • ToCsEk
    én leszarom hogy nyerek vagy nem, az már egy jó pont ha nem értelmi fogyatékos autistákat kapok akik nem ismerik a minimapot az már fél siker :D, minimum 2-3x sebzés az adott körben és már happyness
  • SzocsA
    Csak simán a név.

Nem az a baj, hogy kikapunk, hanem, hogy mindig...
  • Angelus1991ster
    Arius74 a parancsnokotok?
  • kissssss
    micsoda? ez még egy teljesen jó csapat! nekem már volt olyan hogy csak az első négynek volt ötszáz körüli sebzése nekem meg vinnem kellet volna a hátamon az egész mecset.
  • SzocsA
    Most nem azért de ez gáz..........
  • SzocsA
    Győzelmekben gazdag boldog új évet mi!? :D

Ez a 8as tank viszi a pénzt. 2 milla a motor, meg 2 milla a fejlesztett páncél. omg. meg már tudnék venni 4 tankot kapásból 2 hatost meg kettő hetest :D
  • Pityuka74
    Na mindegy.Én nem feszültséget akartam itt szítani,csak le írtam az érzéseimet.Egyébként örülök hogy itt lehetek a fórumon,sok dolgot tanultam tőletek.
  • AJensen
    Én elég időt adtam neki, amióta megjelent, de érzésre ugyanaz kezdődött el, amit leírtál. A buta játékosokról annyit, hogy ez szándékos, hogy az egyik oldal mindig szívjon. A wot rendszer ugyanígy működik. Egyik nap minden flottul működik a másik nap, mintha nem is te játszanál.
    WoT fórumon is megírtam, hogy ez a játékosok meghazudtolása. + vedd mellé az rng-t, ami folyton beleszól a játékodba. Miért jó ez? Talán azért, hogy Ödönke pecekje is mereven álljon, amikor meglátja a győzelmi mutatót a meccs végén, hiába, hogy olyan tré játékos, hogy az előre gombot nem ismeri. A győztes meccs többet ad, és ezt hiába tagadják, a korábbi rendszer miszerint ugyanolyan jól fizet a vesztes is, csak akkor érvényes, ha átlagon felül csináltál valamit a csatában.
  • Munkie
    Tier 8as prémium majd csak a tier 10es tankok bekerülése után jön szóba. Tény, hogy így is elég jó a kredit, csak ahhoz képest mennyi XP-t össze lehet kukázni utóbbi időben, ahhoz nagyon gyászos. Főleg ahogy előbb is írták, t7\t8ig még tűrhető árak vannak, na de hogy T9 15 millió? semmi logika (csak időhúzás, hogy ne legyen oly egyszerű megszerezni + felszerelni) T8nál én nem megyek tovább egyelőre, semmi értelme. (Számomra)
  • ROMOTO
    Én tier 4 nél feladtam, sikerült egyszerre anyagilag és érdeklődésileg is kiaknáznom a pályafutásomat, kb. másfél hónapja elő sem vettem a játékot, csak az ingyen tank miatt léptem be pár napja, visszatértem a wot-hoz, valahol éreztem előre hogy ez lesz, de a vártnál hamarabb múlt el a lelkesedés...
  • Pityuka74
    Nem csak a játékosokra gondoltam,biztos bennem is van hiba,csak nem állandóan....Hanem az egész játék menetre.
  • Lokker
    Hát, ha mondasz egy olyan rendszert ami orvosolja neked a buta játékosokat akkor hajrá irány a hivatalos fórum és persze megvalósítható.
  • Pityuka74
    Hááát sajnos kezd meg változni a saját véleményem.Ma mintha a wottal játszottam volna.Folyamatos leming csordák,írhatok nekik,jelezhetek a minimapon,mintha a falnak beszélnék.Ha véletlenül viszonylag jó a csapat,akkor az arty talál meg.Próbálnék farmolni,de így lehetetlen.Általában viszonylag sok a sebzésem,de vereség esetén keveset ad.Az az érzésem hogy ha a fejlesztők nem fognak ezen változtatni,bele fognak bukni.Markáns módon különböznie kell a wottól.Ne haragudjatok,most csak a gondolataimat írtam le.Még elviselem,mert új a játék,és adok nekik időt.
  • Pityuka74
    Ez a battle hardened nem érné meg?Nem hozna sokkal több kreditet az adott tank???
  • SzocsA
    Tier 6os artyval nem lehet PVE-zni?
    Állandóan ki counterez a gép artyval, ha meg állandóan mozgok nem tudok lőni :D

Munkie

Mikor jönnek?
    Hát azért több kreditet kap az ember, mint a wotban. VBL megyek olyan átlagba 150 000 kapok. ebből lejön valamennyi, 60 kör és bőven megvan a tier hetes ára.
    Viszont a tier 8-9 es tankok ára és a felszerelések ára az a csillagos ég.
    Az Ariatét is kihúztam xpvel 100 csatából. Viszont ezt kimaxolni lehet nehezebb lesz. Mivel nem annyira fekszik nekem, mint a Challenger 1
    1 000 000 xp kellneki, a 9eshez meg már majdnem 1 500 000 durva. Akkor a 10es mennyi lesz, bele se merek gondolni. Amúgy mikor jönnek a 10esk?
    A wotban egy 10es tankhoz kb olyan 300 csata kell vagy több.
  • Munkie
    Remélem a T8as prémiumokkal ez változni fog. Igazából nem jön rosszul a pénz, csak ugye szarásig vagyunk XP-vel (amit meg nem occccó átváltani) viszonyításképpen pénz meg lófütty. Dehát még csak OB, még sok mindenen csiszolniuk kell.
  • Pityuka74
    Reméljük.De a pénz kereseten is javíthatnának,mert ez így nagyon keserves....
  • Munkie
    Egyelőre szarul van optimalizálva. Remélhetőleg változtatnak majd még ezen, biztos lesznek még finomhangolások a motorban is.
  • Pityuka74
    Éppen az előbb írta egy külföldi srác hogy battlefield 4 90 fps,aw 20....
  • kissssss
    ilyet én is tapasztaltam a rakétasilós pályán meg a trópusi sziget pályán, ezzel a kettővel volt nekem problémám.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.30. 13:28:17
  • Pityuka74
    Akkor csak nem,lásd 3946.
  • Lokker
    Valami nálad lesz, mert még 4 évvel ezelőtti középkategóriás laptopon is hozom a stabil 20 fps-t sniper nézetből kilépés ide vagy oda. De még az asztalin se tapasztaltam.
  • Munkie
    Mondom, egyes mapokon van ez, sokan panaszkodnak is fórumon rá.
  • Pityuka74
    Az a baj,hogy én egyből 6-7 pfps-el kezdtem,és úgy is maradt,az egész csatában,tehettem bármit.Van amikor meg átlépi a 100-at....
  • SzocsA
    olyan pályán ahol nagy területet látsz, mikor sniper nézetből váltasz vissza, olyankor nekem meg is áll a kép, mintha lefagyna, pár másodperc.
    Sniper nézetben van vagy 100 fpsem, sima nézetbe meg leesik 40 körülire, ha ilyen nagy területet látsz.
    aztán utána, meg visszamegy 50-60ra.
  • Munkie
    Bizonyos mapokon állandóan... peidg i5 meg GTX 970... el vannak baszva egyes mapok.
  • Pityuka74
    Üdv Urak.Járt már úgy valaki,hogy le esett az fps 7-8-ra?Ritkán,de már többször is előfordult nálam.
  • Phara
    És 5-ös szintig tud fejlődni a legénység.