5226
  • DrSoong
    Kiszedtem a t3-as enigmát (tudom nem érte meg) és 18-as szintig jutottam. Maradt még 10 ezer aranyam abból amit a játékba farmoltam.
  • Darun
    Mire?
  • DrSoong
    Tényleg van a $ és € választó mellett egy legördülő rész ahol választható arany. El is vertem 20 ezer aranyat.
  • Darun
    Nem hinném hogy a játék csak velem kivételezne és engedné meg, hogy aranyból is megvehessem. Kattints rá az árra, az elvileg egy legörgethető fül és ott át tudod állitani, hogy ojró helyett aranyból vehesd meg.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.12.28. 23:13:31
  • DrSoong
    Én aranyért csak boxokat, harckocsikat, és festéseket látok. Nekem sehol nem dobja föl az arany lehetőséget, egyből a bankkártyás fizetést adja.
  • Darun
    Valóban. Viszont felhivnám a figyelmet arra, hogy a játékban vásárolható pass aranyért is, ráadásul annyi coint ad, hogy az első pár szintet rögtökn ki is lehet húzni belőle és alig drágább mind a standard pass.
  • DrSoong
    A fizetős tartalmon kívül akkor semmire...
  • Darun
    Battle Path event.
  • DrSoong
    Tudja valaki, hogy mire és hol lehet felhaszni a csata végén kapott "battle coin"-t?
  • Darun
    Mi alapján gondoltad azt, hogy jobban balanszolt mint a WoT? Felteszem nem abból, hogy már a GO kezdetén is összerakta a T6-os tankokat a T9-esekkel.
  • asolyom
    Tisztelt Urak!

Eddig abban a hiszemben voltam, hogy az AW sokkal jobban balnaszolt játék, mint a WoT. Sajnos csalódnom kellett ebben. Pár hónap után, az egyesített szerver miatt visszajöttem kipróbálni. A próba viszont eddig tartott. A T5 gyakorlatilag totál játszhatatlan lett a mérhetetlen mennyiségű Sheridan miatt. Gyakorlatilag ott szívatják az MBT-ket, ahol csak akarják. Fedezék mögül lőnek HEAT lőszerekkel, ami ellen semmit nem véd a páncél, és egyszerre 4-5 modult, és a fél legénységet kiütik. Na már most ez így egyszer használatos szerelő és gyógyító csomaggal életképtelen.
  • Tono34
    Köszönöm.
  • Secret123
    3 nap prém

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -AW1418VHEYD8NNN6

-AW1418VHFCW7E1AS

-AW1418VHFDDH8855
  • Darun
    Egyikse. Görgess le kb 2 centit és a hirek között látni fogod, hogy a dec.7.-ei hotfix miatt a szerver nem elérhető kb 17:00-ig.
    (egyébként ha ilyesmit láttok, célszerű megnézni a hireket, 99% hogy karbantartás van, és náluk van 24 órás is, szóval ehhez a játékhoz különösen sok türelem kell)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.12.07. 14:24:49
  • Angelus1991ster
    Na ilyenkor mi a helyzet? Milyen fórumon? :D tudom gugli a bahátom.
    EU-s voltam.
  • voivod32
    Köszi szépen!
  • Sunsetjoy
    Akit érdekel a játékhoz egy magyarítás, amelyet én készítek, az itt mindig megtalálhatja az aktuális, legújabb változatot:
    http://users.atw.hu/sunsethungary/armoredwarfare.html
  • f2d
    Azt nem tudod estleg, hogy lehet ezt visszacsinálni, uninstall és újra telepítés nélkül?
  • DrSoong
    Én az SD verziót futtatom, FHD-ban. Ez lehet akkor a külömbség.
  • f2d
    Steam-en keresztül játszok, a HD(?) verzióval.
    Az én VGA-m is régi, R9 270, de eddig nem volt gond.
  • DrSoong
    Nálam stabilan 55-60 fps maxon pedig baromi régi VGA van a gépemben, R7 360 Nitro. Az utolsó patch szerintem csak a global szervert tartalmazta.
  • f2d
    Az új patch teljesen kinyírta a játékot, nálam az FPS leesett 10-20 körüli értékre változatlan beállítások mellett.
    Valaki nem tudja esetleg melyik grafika feature fogja vissza legjobban az VGA-t?
  • DrSoong
    Ma dobta föl a tankot, hogy megkaptam. De nem találom sehol.
  • ToxiMaxi
    Köszi! Sajna ez elég soványnak hangzik.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.10.09. 20:13:33
  • DrSoong
    Elvileg egy győztes csata bármely módban, de én sem kaptam még meg. 3. évforduló

ToxiMaxi
    Elvileg nehezebb lett valamivel, lettek új pályák és ezek között van esti is.
  • Kissssss0 #5160
    ehh... már vagy egy hónapja hogy letöröltem a játékot, szerettem volna átköltözni steamre mivel ugye már ott is megjelent a játék de érdekes módon ott nem tudtam bejelentkezni az AW fiókomba, állítólag aki steam előtt csinált accot az nem használhatja a régi fiókját steamen keresztül, ez így teljesen elvette a kedvemet az egésztől, nem hiszem hogy valaha is játszani fogok újra AW-t... szép volt jó volt de ennyi volt nekem.
  • Pluskast
    Na igen. A pvp egy kalap szar, a PVE meg kb élvezhető. Mondjuk elég vicces, hogy elvileg egy MMO játékról van szó... Na mindegy.
  • Tono34
    Mire adja be a tankot?
  • ToxiMaxi
    PvE fejlődött valamit az elmúl fél-egy év során?
  • DrSoong
    Eljutottam az izraeli t8 merkavához. Az ammo rack külső részén vannak lefelé lógó láncok amik ide-oda mozognak menet közbe vagy torony forgatásnál. Imádom! :)
  • DrSoong
    Harmadik évforduló van, ingyen t5 tankkal. El sem hiszem, hogy már három éve játszom ezt, igaz egyre kevesebbet és pvp-t már régen nem.
  • Darun
    Igen, megérkeztek az izraeli tankok. Aki 14.-ig játszik egy (bármilyen) csatát, kap 7 nap prémet. Ez a kompenzáció az egész napos frissitési kiesés miatt. Plusz az új dealer kezdő tankjai 2* xp boostot kapnak a gyorsabb fejlesztésre. (amire rá jön még az első győztes csata ötszörös szorzója, meg a +100% credit event bónusz)
  • DrSoong
    Lett egy új dealer a játékban valamiféle Sherman alapú T1 tankkal indul az új ág, M50.
  • Kissssss0 #5152
    szerintem még a megyeget is erős túlzás, maradjuk inkább a... tolják hátulról.
  • Darun
    A megy erős túlzás. Max megyeget.
  • Angelus1991ster
    Megy még a gém ?
  • bootsector
    Hát, legalábbis nekem kiírta, hogy elfogadta, még én sem néztem meg, hogy valóban megkaptam-e.
  • Plata
    Mi a manó,mind a kettőtöknek működött?
    Örülök ha nektek jó lett.
    Én is úgy kaptam ajándékba,de már nem játszom a játékkal.
  • bootsector
    Thx!!
  • voivod32
    Köszi!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.08.20. 10:42:39