5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
SzocsA #4540 Ja hogy az egy másik td amit beraktak 7es prémként. amúgy lesz másik prém tank magasabb szinten?
Meg beraktak egy 10est a Crab után. mikor jönnek a 10esek?
Megnéztem egy videót, arról az 5500as goldos 7es tdről. 6400at sebzett és kapott érte 500000 ret majdnem, ahhoz is van 30% os boost? mert akkor 350000ret kereshetett vele ha majd lemegy az a boost róla.
meg külföldön mindenkinek 20 000 - 30 000 -40 000 goldja van. :(
Simán ráköltenek 100 000reket a játékra. -
SzocsA #4539 Az egy dolog, hogy te nem akarod a light tankok kupoláját lőni, de amikor olyan messze van hogy a tank belefér a célkeresztbe akkor bármi lehet. Amúgy meg a wieselnek többször eltaláltam a gépágyúját, de nem oda akartam lőni és erre amolyan 200-300 dmgket adott be.
Bár ugye a wieselnek nincs kupolája.
Mellesleg van ilyen funkció, hogy battle hardend, félprémium tankot csinálhatsz a tankjaidból, mennyibe is kerül ez a challengernél és mennyit ad creditben meg xpben? nem tudom. 25%ot vagy 50et%.
és most a challenger wolf prémium mennyivel lesz több jobb ezeknél?
Mindjárt megnézem, mert még mindig nem próbáltam kik a játékot a frissítés óta. :D -
Rae Apofisz #4538 Azt a videó felvételt, vagy visszajátszást, kilehet menteni sima videó formában ? Elég fura egy visszajátszás. A visszajátszás alatt mikor még nem löttek ki, már akkor lehet spektátorban másokat figyelni. Viszont véletlenül rátenyereltem visszajátszás közben a space billentyüre, és felfedeztem hogy magasból is lehet nézelödni nem csak másokat követni :)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.25. 15:27:13 -
yossarianHUN #4537 Értem én, csak a szóhasználat (cupola) értelmetlen. A tank testén lévő "kinövésekre" nem szokás cupola-ként hivatkozni. No meg itt a kritikus sebzést nem modulok kapcsán használják, egyszerűen csak a +10%-os sebzésbónuszt értik alatta. Ami tényleg nem volt soha indokolt, de azért elő lehetett volna ezt adni kevésbé homály fogalmazással. -
yossarianHUN #4536 Nem gond, baromi hülyén fogalmaztak, nem is értem, miért kellett ilyen zavaros szöveget előadniuk. -
campernoob #4535 Arra tippelnék, hogy kupolának tekinti a tanktesten lévő azon "kinövéseket" pl. gépuskafészek, ami mögött nincs külön sebezhető modul, vagyis nem tartozik hozzá kritikus modulsebzés. -
#4534 nah így már világos, thx, hogy észrevetted ezt a gigafailt sry :D -
campernoob #4533 Nem vagyok valami nagy angolos, de szerintem a 10% olyan kupolákra vonatkozott, amelyek nem a tank tornyán voltak. Bár nem tudom, hogy mely járművek rendelkeztek ilyen kupolával (kb mint a WOT-ban a KV 5 elején lévő két szemetesvödör), azok ezentúl normál sebzéssel működnek. Mostantól viszont a light tankok kupolája is csökkentett sebzést kapnak, ahogy az MBT-k tanktornyon lévő kupolái. -
yossarianHUN #4532 Még egyszer átolvasva csak arra tudok gondolni, hogy a "nem a torony részét képező kupolák" alatt a vezetőnyílásokat értik. Akkor meg viszont hülyén fogalmaztak, tudtommal ugyanis ezek angolban "driver's hatch", vagy "driver's visor" néven futnak. Életemben nem láttam még semmilyen, a tank testén lévő nyílásra a "cupola" szót használni. Ebben így már lenne némi ráció, mivel az tény, hogy eddig voltak olyan tankok, amiken a vezetőnyílást átütve járt a sárga, kritikus (+10%-os) sebzés, például Chally 1, vagy T-90MS. Ezek szerint ez mostantól megszűnik, és ugyanakkora sebzést fog adni a vezetőnyílás, mintha simán a tank testét ütötted volna át (tehát 100%-osat). A light tankos mondat meg arra utal, hogy a light tankok tornyon lévő kupoláira ezentúl ugyanúgy 50%-os sebzés fog járni, mint az MBT-kére. Valószínűleg ezekre eddig teljes sebzés járt, bár ebben nem vagyok biztos, mert nem nagyon lőttem soha könnyű tankot kupolán (mert minek).
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.25. 14:24:08 -
yossarianHUN #4531 Szerintem kis félreértés történt a fordítás során, ugyanakkor (számomra) az eredeti, angol verzió is tök érthetetlen. Így hangzik:
Previously, shooting cupolas that were not part of an MBT's turret did an additional 10% damage. This critical damage has been removed from all vehicles; shooting a cupola will instead do normal penetration damage in these cases. Additionally, Light Tanks have been adjusted, and now gain the same damage reduction to turret cupolas as MBTs.
Na most ez alapján, a nem a tank tornyának részét képező kupolákon (már ezt sem értem, tudtommal minden kupola a torony része...) eddig járt egy 10%-os sebzés bónusz(!). Ez megint fogalmam sincs micsoda, tudtommal mindig is 50%-os sebzés CSÖKKENTÉS járt a kupolatalálatokra, nem pedig bónusz. Ezután közlik, hogy ez mostantól nem így lesz, minden kupolatalálatra rendes, átütési sebzés fog járni. Ez alatt megint mit kell érteni? A teljes sebzést, vagy az elméletileg eddig szabályként kezelt, 50%-os sebzést? Majd hogy még egy kicsit megkavarják a dolgot, az utolsó mondatban leszögezik, hogy ez mostantól könnyű tankoknál is így lesz, ők is ugyanazt a CSÖKKENTETT sebzést fogják kapni kupolatalálatok esetén, mint az MBT-k.
Várom azt, aki ki tud hámozni valami értelmeset mindebből. -
campernoob #4530 Egyébként ha elmentettem volna akkor akciós esetben volt PVE-ben tier 6-al 300k fölötti, illetve tier 5-tel 294k-s köröm, de ez nem számít. Igen némi szerencsével PVP-ben is futottam 320k körüli köröket tier 6-ban (nem akciós időszakban), de nálam nem ez a jellemző. Alapvetően a PVE valamivel kisebb bevételt hoz csatánként, viszont lényegesen magasabb a győzelmi arány, ezért ha sok csatán keresztül nézzük, akkor az esetemben nem olyan sokkal tér el a netto hozam, mint amennyivel több odafigyelést és tudást igényel a PVP a PVE-hez képest. Amit az előző hozzászólásomban felvázoltam szituációban (hétvégi gyenge játékosok, és ebből adódó extra dmg, és spot dmg) a PVP-ben elérhető kredithozamhoz hasonlóakat lehet produkálni. Másrészről viszont manapság nincs túl sok időm játszani, úgyhogy még a prém tankjaimat se szoktam leszorzózni, viszont ebben a szűkített időkeretben (figyelembe véve az 1,25-ös szorzót) még kredit szempontjából is jobban jövök ki. Persze ha valaki elég jó játékos, és van elegendő ideje, akkor kredit szempontból természetesen a PVP a nyerő. -
Phara #4529 Az alap festéseknél ott van,hogy mondjuk játszam 20 csatát havas pályán,hogy használhassam.Ezt a csataszámot visszamenőleg is nézi?Csak mert a Stingray-en mintha az lett volna amit beállítottam,a chally-n meg ilyen sötétszürke a fehér helyett. -
#4528 az igaz hogy most emelték de majd mutass olyan képet mikor bemész tier6 prém járművel és kihozol 300-500k creditet -
campernoob #4527 Azt hiszem lemaradtál a PVE kredit hozam növeléséről, szóval kettőnk közül te nem érted, hogy hogy működik a játék. -
#4526 aki prém tankal akar pénzt keresni pve-ben az még mindig nem érti, hogy működik ez a játék
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.03.25. 10:33:11 -
campernoob #4525 Arányaiban ugyan úgy keresnek, mint minden prémium tank, ami megtévesztő lehet majd a friss youtube videókban, hogy darabonként jár hozzájuk egy 7 napos 30%-os credit boost. Amiért viszont érdekes lehet mondjuk egy chally 1, az az újfajta PVE (25k-s) csomag, ami 100%- ra tölti a HP-dat, illetve ha kilőnek akkor 60%-on újraéleszt, így ha sikerül egy elég hülye csapat mellet lehozni egy hard PVE csatát, akkor elég kellemes összegek is keletkezhetnek.Tapasztalataim alapján hétvégén gyakrabban találkozom elég gyengusz csapattársakkal PVE-ben, és ezeket a csatákat néha nem lehetett lehozni, most viszont ezek egy része lehozhatóvá válik extrém nagy kiosztott sebzésekkel, szóval lehet a chally 1-ből egy kellemes hétvégi PVE farmtank. -
#4524 ennyit írtak, én nem próbáltam még nem is játszottam új patch óta, be kell menni customba és kipróbálni -
SzocsA #4523 De ez most mi?
" Előzőleg a kupolán lőtt gyenge pontok MBT-k esetén csak 10%-os sebzést adtak. A kritikus sebzést összes jármű esetén eltávolítottuk, mostantól a kupolán található gyenge pontokra érkező lövedékek normál sebzést fognak okozni.
Továbbá könnyű tankok esetén is ugyan azok a változtatások érvényesek a kupolára vonatkozóan mint az előbbiekben leírt MBT-k esetén.
A járművek ágyúi többé nem képes ellenséges találatot lepattintatni. Előzőleg előfordult, hogy néhány jármű így tudta védeni magát (szerk: Chally1,2 csöve tökéletesen védte a vezetőnyílást,stb). Az összes jármű ágyú csövének páncél értéke csökkentésre került, továbbá a gépágyúk bármilyen szögből képesek sebezni azt."
Szóval hiába hajtom le a csövet azon átmegy a lövés és beütöm a vezetőnyílást? -
Sz_i_l_a #4522 Bezony az egy játékos :) -
Rae Apofisz #4521 Jaaa, én azt hittem a videóban bot tank van :)
--------
Ez gm lenne ? vagy mit röpköd mint gólya a levegöben ?
https://www.twitch.tv/officialarmoredwarfare -
Sz_i_l_a #4520 Gyakorlóba nem is mész be egyedül, kell egy ellenfél is ;) -
Sz_i_l_a #4519 Bocsi, ha vitát gerjesztettem, én csak a saját tapasztalataimat mondtam el, illetve a nem tetszésemet fejeztem ki, amit az AW művel, mert baromira nem ezt ígérték a játék kezdetekor ;)
-
Rae Apofisz #4518 Már sok mmo-val játszottam és mindegyikben van valami fizetös dolog. A játékok 99%-ában lehet vásárolni igazi pénzért olyant ami valamiben elönyt ad azokkal szemben akik nem vásárolnak. Jobb esetben csak annyit hogy egy kicsit könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb fejlödni.
A maradék 1% pedig olyan játék ahol fizetös cuccok közt semmi más nincs csak csilli villi felszerelés. Ezekben számtalanszor látni olyant hogy valaki megvesz például egy ruha szetett, kiáll a város kapúba és ott áll vagy fél napig hogy aki arra jár az lássa neki milyen cumója van. Semmi statot nem ad, csak ruha, kinézet. Ahogy nézem AW -ban is talán csak ennyiröl van szó. Ugyan nem jobbak a fizetös tankok,de akinek kedve van megveheti. Ezt ugy kell felfogni hogy ez egy gyüjtö szenvedély :) Ócó és kici,de cuki.
-------------
Nekem nem sikerült gyakorló pályát inditanom, amiben egyedül probálgathatom a tankomat. 0/4 playert ir és várakozik belépjen valaki. Nem enged a launch gombra kattintani. -
yossarianHUN #4517 Igen, már vannak replayek, vissza tudod nézni a csaták visszajátszását. A custom game már egy ideje (0.11 óta) bent van a játékban, leginkább tankok tesztelésére, meg pályák bejárására jó, olyasmi, mint a tréning szobák a WoT-ban. -
yossarianHUN #4516 Pont most akartam írni, hogy ez már tényleg röhej... Előbb-utóbb az összes normál tankot ki akarják adni prémként, valami öt perc alatt hegesztett, csilivili festéssel? A WoT-ban is közröhej, hogy kb. hetente nyomnak ki prém tankokat, de azoknak legalább van saját modelljük. Ez még égőbb. -
SzocsA #4515 Vett valaki ebből a prémiumtankokból már? mennyit lehet keresni egy wiesellel és a challenger 1el?
Nem is új tankok :( -
Rae Apofisz #4514 Köszönöm a helpet.
Valami patchot töltöttem le ma, ez mai frissités lenne ? Megjelent valami kamera, feltudok venni csatát ha jól gondolom és ez a custom game gomb is. Bár bevallom nem tudom eddig is ott volt-e csak én nem láttam volna :) Probálgatom de playerekre vár, nem akar elindulni :) -
yossarianHUN #4513 Szeretem, mikor valaki magas lóról osztja az észt (ráadásul tök indokolatlanul), aztán mikor ez irányban a beszélgetőpartner nemtetszését fejezi ki, akkor szívéhez kap, bedurcázik, és nyomja ezeket a gyermeteg kiskirályozásokat.
Az a vicc, hogy az első kommentemben még csak meg sem cáfoltam a videós állításaidat (mondjuk ez a reakció még akkor is nevetséges lenne), ráadásul nem is veled beszéltem az MBT-70-ről, erre egyszercsak berobbantál a semmiből, már kapásból ezt a durcás, "aki nem hisz a saját szemének se" flegmáskodást nyomva, mintha legalábbis azt írtam volna, hogy aki ezt a videót csinálta, az hülye. Nem értem, ki és mikor taposott a lelkecskédbe, de rendben, mindenkinek joga van a saját, stílusbeli devianciáihoz. -
PoczyAW #4512 Leereszkedő stílusban? Erre inkább nem válaszolok. De mindenki magából indul ki.... Továábi jó szórakozást itt a kiskirály, én vagyok a házigazda, tehát a legokosabb játékoddal. Én búcsúzom :)
-
yossarianHUN #4511 Frappáns, bár továbbra sem értem, miért kell leereszkedő stílusban okoskodni, főleg, hogy már az első kötekedés kiváltó oka sem volt teljesen tiszta számomra, de sebaj. Csók a család.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.24. 22:46:18 -
PoczyAW #4510 Szerintem ne általánosíts ennyire és olvass más fórumokat vagy kommenteket is. Sokan nem tudják. Na őket akarom meggyőzni. Úgy gondolom Téged úgyse lehetne.... Van egy nagyon jó német közmondás: Felesleges eszmecserét folytatni valakivel aki az igazat nem keresi, hanem magáenak gondolja.
További szép estét és kellemes húsvéti ünnepeket! -
yossarianHUN #4509 Köszönöm, kipróbáltam, én is teszteltem már tankokat gyakorlóban. Mindazonáltal nem értem, kit akarsz meggyőzni és miről, azt már elég régóta tudni, hogy az MBT-70 hasának alja harmatgyenge. -
PoczyAW #4508 Rae Apofisz:
A PvP-csata indítása alatt van egy kis halványabb felirat, a német kliensben Individuell a neve. A lehetőségek az UI-n itt látszanak részben:
Utoljára szerkesztette: PoczyAW, 2016.03.24. 21:53:37 -
PoczyAW #4507 Szerintem akkor inkább próbáld ki élőben, úgy látszik felvételen neked nem megy át. A felét még a PT-76-nak is zöldre adja. Kiváncsi lennék, melyik másik T6-os MBT-n tud ekkora felületet belőni egy T1-es.... -
Rae Apofisz #4506 Köszönöm a videót. Most már legalább tudom lehet gyakorolni, mert eddig nem tudtam. Már csak megkell találnom hol lehet elinditani a gyakorlást :) -
yossarianHUN #4505 8:25-nél látszik, hogy azért közel sem több mint a fele, inkább az alsó negyed. És igen, enyhe nerf volt, mert előtte sem volt sokkal erősebb, csak mint mondtam, nem tapasztalták még ki a játékosok, hogy hol kell lőni. -
PoczyAW #4504 A gépágyúval az az alsó vékony csík konkrétan több mint a fele az alsó lemeznek. De ez ugye látszik is a felvételeken. Ezt hozta az az egy darab enyhe nerf, ami egyébként tavaly novemberben volt. Aki meg nem hisz a saját szemének se.... -
Sz_i_l_a #4503 Zárt bétában én csak az alját lőttem a toronnyal akkor kezdtem foglalkozni, amikor kijött a nyílt bétába és klántársakkal próbálgattuk PVE-ben, mert akkor még nem volt gyakorló, aztán jött 2. vagy 3. frissítés és már nem is nagyon láttam MBT-70-et, pedig ellőtte szarásig voltak velük a csapatok, talán ez sem véletlen, habár nekem nincs MBT-70-em, de feltűnően eltűntek a csapatokból. -
yossarianHUN #4502 Hát nem tudom mikor kezdted, zárt bétával én az OF-40-nel már vígan lövöldöztem az MBT-70-ek tornyát, mert máshol csak karcolgattam őket. -
Sz_i_l_a #4501 Igen ott volt, csak beüthetetlen volt MK5-el, habár hazudok, mert HE-val olyan 40-60 dmg-et lehetett rajta sebezni 2-3 találatból, ezért is csak az alját lőttem, mert ott full sebzésem volt a páncéltörővel. Azért mondom az MK5-öt, mert akkoriban azzal sokat játszottam és nem volt szinte olyan csatám, ahol ne lett volna az ellennél min. 3-4 MBT-70