5226
  • yossarianHUN
    A tornyán azóta ott van a két weakspot, amióta bent van a játékban. Gépágyúval is csak az LFP legalsó, vékony sávját tudod beütni, ott nagyon vékony a páncél.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.24. 15:40:15
  • Sz_i_l_a
    Hát akkor az a bejelentés nagyon elkerülte figyelmemet, pedig szoktam böngészni rendesen a bejelentéseket, anno MK5-tel megettem az MBT-70-et, de szemből csak az alját tudtam átütni a tornyot sehol és gépágyúval nem tudtam az alját sem átütni szemből, maradjunk annyiban ez akkor is gáz ;)
  • yossarianHUN
    Nem nerfelték, mindig is ilyen volt, csak induláskor még nem tudták az emberek, hol kell lőni. Úgy rémlik, egy darab enyhe nerf volt az LFP-jére, de már hónapokkal ezelőtt, és rendesen be is volt jelentve patch notes-ban.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.24. 14:10:23
  • Sz_i_l_a
    Azt tudtam, hogy az MBT-70 szar lett, de hogy szemből gépágyúval át lehet ütni az a vicc kategóriába sorolható és ne feledjük egy olyan tankot nerfelt szarrá az AW, amiért az emberek fizetek, pláne ez volt a nyílt bétában az a tank, amit sokan megvettek ezzel is támogatva a játék indulását, undorító, látható a Wargaming féle üzletpolitika itt is megjelent, pedig a zárt bétában folyamatosan arról papoltak, hogy itt nem lesz olyan nerf/buf mint a WOT-ban, ja persze......
    Utoljára szerkesztette: Sz_i_l_a, 2016.03.24. 13:55:11
  • ToCsEk
    kombináld úgy ahogy akarod, ha sok pénzed van teszteld mind :D
  • PoczyAW
    Kis érdekesség az MBT-70 páncéljához:

• SzocsA
    Firepower érdekelne, Chromet raknám az universalba, és a firepowerbe tenném a megmaradtak közül valamelyiket, de melyiket? :D
    Ha az utolsó előttit teszem az a Chromnál már egyszer bent van 15 % minimum accuracy azaz akkor összeadódik a kettő? 30% lesz belőle vagy mi?

Vagy tegyem be az azelőttit, annál a mozgás közbeni pontosság van.
    Vagy tegyem a 4.et ahol damage van meg aiming time?
    Szerintem beteszem az elsőt meg a 4.et. a páncélhoz meg a lánctalpat vagyis a hpnövelőt. A reinformentet. de csak 250 hp dob rajta KB
  • ToCsEk
    slotok legjobbjai:

Universal: Chrome > crew skills > Magnetic > whatever
    Firepower: Chrome, Magnetic actuator, Breach loader
    Armor: Internal Reinforcement, Spall Liner
    Mobility: Acceleration + Hull traverse (I forget the name)
    Technology: Crew Skills, View Range (reverse this if you are a scout)
  • madmanic
    Köszönöm a válaszokat, országos tcom hiba volt.
  • SzocsA
    t90msre mit tegyek fel? Hp növelőt nem akarok. valami ami jó löveget csinál neki.
  • PoczyAW
    Vagy hátha mást is érdekel csinálok este egy rövid videót a Youtube-ra.
  • kissssss
    már próbáltam a mai napon négyszer is belőni a torony két oldalán levő "ablakokat" illetve a torony tetején levő kupolákat is közelharcban de mindig lepattanót jelzet, de mindegy is.. már megvan az első fejlesztet lőszer (3VBM-7) majd tesztelés alá veszem ezzel élesben.
  • PoczyAW
    Az MBT-70-et 4 helyen lehet vele átütni. Egyébként az MBT-70-et a Tier 1-es PT-76-al belövöm Neked 10-ből 7-8-szor. Ha nem hiszed gyakorlóban szívesen megmutatom. Volt, hogy más sem hitte, így teszteltem már párszor :) Ha ki akarod próbálni az Ingame nevem Poczy.
  • kissssss
    hejj ez a t-72ural nem egy nagy durranás... mbt70-t sehol nem lehet pennelni szemböl ezzel.
  • ToCsEk
    itt is lesz csak később
  • Sz_i_l_a
    Nekem is volt ilyen a tűzfal nem engedte át először, másodjára meg IP cím eltűnt user.cfg -ből és nem töltött be.
  • Rae Apofisz #4484
    Köszönöm a választ. Ez kár. Egy más mmo játékban szintén van bázis,de ott a klánnak van saját bázisa, amit fejleszteni lehet. Ugyanigy épületeket, söt küldetéseket is lehet felvenni. Kezdtem örülni hogy itt is azt a célt szolgálja.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.23. 01:08:53
  • Rae Apofisz #4483
    Szia.
    Egyes játékoknál elöfordul olyan hogy 1 ip cimről csak 1 account engedélyezett. De ez nem zárja ki az account cserét. Néha ezt félre értik és letiltják az emberkét. AW esetében nem hiszem hogy erröl lenne szó. Szerintem lehet nem jól adtad meg a jelszót. (nem tudom van-e korlátozás hogy ha x alkalommal rossz jelszót irsz be, kitilt egy idöre?)
    Viszont van más lehetöség is. Ezt nem tudom AW esetében okozhat-e ilyent. Más online játéknál nekem okozott belépési problémát.
    Van egy program, a xp-antispy. Bizonyos dolgokat ki-be lehet kapcsolni. Ebben, van egy olyan funkció hogy rejtözés a hálózaton. Vagyis a rejtve van a géped a saját hálozatodon. Ez okozott már nekem gondot, és az is okozott gondot az internetes idö szinkronizálás kikapcsolása. Ezt nem teljesen értem, de ez is okozott galibát. Én újra raktam az egész gépet, csak azt telepitettem fel ami játékhoz szükséges, elsöre beengedett. Probáld ki a jelszavad, a hiv. honlapon ha betudsz lépni akkor nem az a gond. Néha megesik az emberrel az is, hogy újra rakja a windows de a videó drivet elfelejti újra rakni. Esetleg telepitettél valamit ami lecserélte a directx-et.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.23. 00:56:20
  • madmanic
    Sziasztok. Technikai hiba után ( tcomos szar ) próbálnék játszani, a router újrakonfigurálását és a gép takarítását követően a my.com nem enged bejelentkezni. Jelszót is cseréltem. Nálam a hiba?
  • ToCsEk
    senki nem kapta meg :D

csütörtökön jön a 0.14
  • kissssss
    rohadt játék nem adta meg az 1 milliómat az 50 win után...
  • ToCsEk
    upsz sry a dupláért :D
  • ToCsEk
    Armor changes
    All vehicle wheels have been reduced from an effective armor resistance of 15mm for non-MBTs and 25mm for MBTs to a universal 6mm; this includes AFVs with tires. The reason for this change is to prevent unwanted behavior caused by shots striking wheels at extreme angles, potentially rocketing up the effective armor thickness from 150 to 250mm. Players should now see more consistent shot behavior when shooting at vehicles from the sides.
    The underbelly armor of all vehicles has been redone, reducing its effectiveness to no longer auto-ricochet shots. Firing at the occasional underbelly of a vehicle going over a rise - protected in the past by the extreme angle this tends to generate- will now result in the shot penetrating and damaging the vehicle.
    Cupolas have always been intended to present a vulnerable weak point on MBTs; however, due to realistic thicknesses and our accuracy to the copulas shape and angle, the majority have caused shots to auto-ricochet off of them. As a result, players often found only small slivers on the raised lips of the cupolas to be vulnerable, leading to a large degree of 'pixel hunting'. To address this, the nominal thickness of all hatches has been reduced to 25mm. This means any cannon of 76mm or higher will never fail to penetrate either a hull or turret cupola on a direct hit, dealing the intended amount of damage. Lower caliber cannons will still ricochet at extreme angles like before, but can now penetrate the lip or flat portions of the cupola, allowing for some frontal damage with good aiming at close proximity.
    Previously, shooting cupolas that were not part of an MBT's turret did an additional 10% damage. This critical damage has been removed from all vehicles; shooting a cupola will instead do normal penetration damage in these cases. Additionally, Light Tanks have been adjusted, and now gain the same damage reduction to turret cupolas as MBTs.

Vehicle cannons will no longer ricochet enemy shots. PrevArmor changes
    All vehicle wheels have been reduced from an effective armor resistance of 15mm for non-MBTs and 25mm for MBTs to a universal 6mm; this includes AFVs with tires. The reason for this change is to prevent unwanted behavior caused by shots striking wheels at extreme angles, potentially rocketing up the effective armor thickness from 150 to 250mm. Players should now see more consistent shot behavior when shooting at vehicles from the sides.
    The underbelly armor of all vehicles has been redone, reducing its effectiveness to no longer auto-ricochet shots. Firing at the occasional underbelly of a vehicle going over a rise - protected in the past by the extreme angle this tends to generate- will now result in the shot penetrating and damaging the vehicle.
    Cupolas have always been intended to present a vulnerable weak point on MBTs; however, due to realistic thicknesses and our accuracy to the copulas shape and angle, the majority have caused shots to auto-ricochet off of them. As a result, players often found only small slivers on the raised lips of the cupolas to be vulnerable, leading to a large degree of 'pixel hunting'. To address this, the nominal thickness of all hatches has been reduced to 25mm. This means any cannon of 76mm or higher will never fail to penetrate either a hull or turret cupola on a direct hit, dealing the intended amount of damage. Lower caliber cannons will still ricochet at extreme angles like before, but can now penetrate the lip or flat portions of the cupola, allowing for some frontal damage with good aiming at close proximity.
    Previously, shooting cupolas that were not part of an MBT's turret did an additional 10% damage. This critical damage has been removed from all vehicles; shooting a cupola will instead do normal penetration damage in these cases. Additionally, Light Tanks have been adjusted, and now gain the same damage reduction to turret cupolas as MBTs.

Vehicle cannons will no longer ricochet enemy shots. Previously, due to their rounded shape, vehicle cannons were deflecting shots or providing unwanted protection defensively. The armor thickness of all cannons has been reduced to remove this behavior and allow even Autocannons to damage them from any angle. Like before, damaging cannons only affects the module and does not inflict damage to the vehicle hull.
    iously, due to their rounded shape, vehicle cannons were deflecting shots or providing unwanted protection defensively. The armor thickness of all cannons has been reduced to remove this behavior and allow even Autocannons to damage them from any angle. Like before, damaging cannons only affects the module and does not inflict damage to the vehicle hull.
  • ToCsEk
    jelenleg a klánnak nem sok értelme van, nem nyújt mást mint, hogy tartozol egy közösséghez ennyi
  • Rae Apofisz #4476
    Sziasztok.
    Még egyenlőre kis szintünek érzem magam és gyakorlatom se túl sok van, eddig csak pve-ben játszottam,de szeretném kérni, valaki pár mondatban betudná mutatni hogy milyen lehetöségek vannak ha valaki klán tag ? Más játékban voltam klántag, meg klán vezetö is,de itt még nem láttam erröl semmit,hogy mi hogyan müködik, milyen elönyökkel, esetleg hátrányokkal jár a klán tagság. Minek kell megfelelni, stb.
    Elöre is köszönöm szépen.
  • zozyk
    Még lehet jelentkezni!!!
    1 vs 1 verseny by UPh and Poczy

Utoljára szerkesztette: zozyk, 2016.03.19. 14:20:18
  • Rae Apofisz #4474
    Nem vagyok belépve igy fejböl nem tudom a tankom pontos nevét, valami orosz T- akármennyi, Tier 3 -as :)
    Egész jól elvoltam vele pve-ben. De egyszer kilöttek és egy gép puskást néztem spektátorban. Gondoltam kipróbálom. Próba ként vettem egy legkisebb szintüt. Ha jól rémlik mintha free volt az ára. Beléptem, és láss csodát, kaszáltam vele. Elötte egy futam alatt jó esetben 3- szokott lenni a kilött tankok száma. Ezzel meg 6-7. Na mondom, ez kell nekem :) Vettem egy Tier -3as gép puskást. Upgradeltem is jópár dolgot benne. Beléptem szintén pve-re. Szégyen szemre egy csomoszór kilöttek :)
    Van arra lehetöség hogy a karakterem nevét átnevezzem ? Amit most használok neve csak ugy hirtelen kitalált név volt, hogy kiprobáljam a játékot. Aztán addig probálgattam rájöttem már kár lenne új accountot kezdeni. Végre 5 ös szintü a commanderem, meg igaz csak tier 3 as vagyok, mindent újból elöröl kezdeni egy új név miatt, nem nagyon van kedvem, örülök ezt elértem :)
  • ToCsEk
    akkor nem csak én kapom az ívet :D
    de hát akkor artyzzunk :D érdekes egyből jönnek a winek
  • kissssss
    én egész nap toltam, eddig 11 winnél járok... meg kb ugyanennyi lose is van.
  • ToCsEk
    minden agyhalott feltalált a szerverre 7 óta tolom 7/7 lose :D
  • kissssss
    " még nem ment teljesen össze a célkereszt"

a legjobb sniper tankkal is simán mellé lehet lőni ha nincs teljesen beszűkülve a célkereszt, TD-kel szinte mindig mellélövök ha nem célzok elég ideig.
  • SzocsA
    Mbtk. Most a t90msel voltam ilyen helyzetbe, hogy pipelinesen bementem a finomító alatti úton, ahol az mbt szoktak csatázni a térkép szélén, már annyira előre jött az enemy, hogy a középső út mögött voltak.
    Arról az oldalról indultunk ahol ahol felállsz egy dombra és az egyenes úton megtudod lőni a másik oldalon lévőket akik a finomítóhoz mennek fel.
    Bent középen előttem átment egy leopard az oldalát lőttem meg, de még nem ment teljesen össze a célkereszt és azt írta ki, hogy no effect vagy penetration vagy mi. Ezután már felém fordult, ott volt egy t90ms segge, mert nem vette észre, hogy bementem középre, belelőttem és lepattant :D Utána bejött egy m1a2 aki félig olt befordulva szintén oldalát lőttem, de annak meg ilyen critikal angel 73 fokot írt vagy mi a szöszt. Itt kaptam agyvérzést.

Tegnap meg a stringray 2vel volt olyan, hogy bementem az artic region pályán oda ahol a spotterek szoktak állni a dombon, azon az oldalon kezdtünk. egy enemy CRAB jött oda, 1200 hpja volt kapott már egy lövést, gondoltam rámegyek, az első lövés kereket talált közelről. a másik éppen, hogy mellé ment a harmadik lövésem egyszerűen lepattant az oldaláról.

Meg nálam az a baj, mikor ilyen spooterrel vagyok és egy másik ilyen tankkal lövöldözzük egymást, hogy alig találom el mozgás közben ő meg szarrá lő egyből. pedig elé lövök, de annyira késik a célkereszt vagy mi van ilyenkor?
  • yossarianHUN
    Pontosan milyen tankokról beszélünk?
  • SzocsA
    Az miért van, hogy megkerülöm a tankokat megyek seggbe vagy oldalba és egyszerűen lepattan a lövedékem róluk, mikor meg én megyek ki oldalra a tankoknak engem simán átütnek.
  • Rae Apofisz #4466
    Az op rendszerem alig 1 hónapja lett újra telepitve. A vinyom kb fél éves, max 1, már nem emlékszek pontosan. Ha halodoklna a vinyó mással is baj lenne,de nincsen. És elég fura, lejjebb vettem a kacsolatok számát és feltöltési sebességet, egyböl jó lett.
    Mindegy, lényeg most jó
  • ToCsEk
    érdekes, nekem is 20/1mbit neten van ilyen gondom soha nem volt, szerintem csak szimplán kurva szar régi az operációs rendszered és vagy a vinyód haldoklik
  • Rae Apofisz #4464
    Fogalmam sincs miért van igy. Csak feltételezésem van. Egyes virusok igy támadnak meg honlapokat, szervereket, emaillel bombázza, a túl sok email üzenetre nem képes válaszolni a szerver, lelassul, csökken a virus védelemre forditott reakció idö és ezt használják ki hackerek.
    A gépem ezért omlott össze, túl sok kapcsolat volt amit nem birt el a 1mb feltöltési sebességem.
  • SzocsA
    :D De hogy halhatott be emiatt a gép?
    Jó igaz én passzívban vagyok, elvileg mikor azzal az Uval töltögetek csak akkor tudok feltölteni mikor éppen van letöltésem is mert addig ad nekem zöld jelzést. Amint nincs semmi letöltésem átvált sárgára a jel.
    Te nem csinálsz ilyet? mert ott is van több szál.
    Szóval nekem emiatt ilyen gondom nem volt.
    A másik tankos játék is torrentet használ.
  • kissssss
    magadnak köszönd, saját erődből oldottad meg a problémát ;)
  • Rae Apofisz #4461
    Az elözö kommentem immár megerösiteni tudom. Miután lecsökentettem a feltöltési sebességem és a kapcsolatok számát a hd kilenst sikerült letöltenem és a T3 tankomat immár tudom használni.
    Köszönöm a segitséget.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.14. 23:54:26