Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az aktuális videóm, egy gyors meccs az egyik új kínai csodával.
https://youtu.be/wJFCcGvl5r4
Utoljára szerkesztette: PoczyAW, 2016.03.06. 17:28:24
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nemrégiben elindítottam sajaát youtube-csatornámat, ahol a játékkal kapcsolatos útmutatók, járműbemutatók, lets play-jellegű játékmenetek stb. találhatóak. Örülnék, ha valakinek kedve és/vagy ideje lenne benézni, hátha talál olyat ami megtetszik neki. Mivel nemrég (kb. 1 hete) indult így még nincs túl sok videó, de folyamatosan bővül a repertoár.
Íme egy link:
Üdv:
PoczyAW
(hogy meglegyen a 150 nyert záros határidőn belül)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az speciel kb 300 csata. Ha célirányosan csinálom, és nem pazarlom az időmet a nagyon rossz win ratióval rendelkező járműveimre, shimán meglehet csinálni...
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.03.04. 19:27:56
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

elsőre sárga ammorack 2.lövásre elpukkant
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.03.04. 17:40:02
PVE csatában szinte semmi ellenséget nem látok,mert mire én haladok pár száz métert a csapat többi tagja a pálya túlsó felén dekkol.Mindig fürge kis vacakokkal kerülök egy csapatba.<#zavart1>#zavart1>
PVP-ben is hasonló a helyzet,lassú nagyon.
https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-march-madness?id=13.2000009&clientlang=en&clientterritory=eu&gcid=8046572413578518429&server=0&lang=en_GB&clientstate=installed&clientbuildid=74&_1lp=0&_1ld=2046937_0
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"MBTs are not gaining more weakspots in the front in 0.14. The weakspots are only getting slightly easier to hit. They still will not be the optimal locations to try and penetrate an MBT." Spunky Obsidian Community Manager
cyka blyat
mikor only tier6ba bedob 4 tier7est chally1ket erre a bot chally1 spamolja a HE.t :DDD okay
Prém előfizud van, azaz téged nyom a játék! Minden átüt, minden meccset te nyersz !!!!44négy!
Érted már?
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.03.01. 18:38:26
cyka blyat
Büdös taifun 2 mennyi idő alatt tölt? Volt 5 s vissza az mbt70el de kétszer belém lőtt még ezalatt és meghaltam a végén.
De ezzel lett leszorzózva előtte lévő csatával.......

Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.29. 20:05:39
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Össz-vissz egy MBT volt a csapatban, de még így is agyaggalamb lövészet volt.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.28. 23:48:23
De igazából nem ezért forognak.
Érdekes amúgy a prém dolog, mert én a legtöbb csatát mind elbukom kb 55-45 % ban nyerek.
De ha kikapok akkor is próbáltam lehozni a kört meg van sebzésem és itt majdnem megkapod azt az összeget és xpt ami a győztesnek jár, ha jól teljesítesz.
A challegner 1 el mentem vagy 100 csatát mire meglett az ariate.
A Wiesellel 203at a leót húztam ki belőle.
Az ariateval meg most vagyok 99 csatánál és kell még vagy 100 000 xp.
Nem drága a prém 6000 ft ért vehetsz 5500 aranyat az két hónap prém, és még marad aranyad.
Nekem 2600 valahány hpm van így! Az mindegy hogy a global sotba teszem vagy az armor slotba nem befolyásol semmit sem?
Meglepett, hogy csak 300 hpt dobott rajta.
Na várj, a végéhez kényelmesen leülök és szerzek popcornt, mert az a kedvenc részem, mikor valaki megpróbálja elmagyarázni, hogy a PvE nehéz, meg mennyi skill kell hozzá.
...
Na. Kérlek folytasd.
Egyébként azért megnézném, hogy hogyan teljesítesz egy Rolling Thunder/Onyx/Dire Strait pályán hardon, mondjuk egy td-vel vagy egy páncél nélküli géppuskás kis fossal (de MBT-vel se rossz...). Elvégre semmi kihívás nincs, tök egyszerű, csak mész és senki nem lő rád, mindenki háttal áll az ágyúd előtt... Szerintem nem mostanában játszottál PvE-t...
"A fórumokon szépen mutatnak a fél milliós PvP nyereségek, de érdemes megnézni, hogy ezeknél általában véletlenül ott figyel a több napi/heti/havi prémium a sarokban..."

Mocskos egy menyét ez a tank :D
Jobb mint egy prémtank az mbt 70 ennyit hoz kb ezzel a sebzéssel.

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.02.28. 15:29:17
Volt hogy 3 tankot nyírtam ki vele egyszerre, egy tdt és két spottert.....
Kár hogy nincs replay....
Tessék itt a bradley....
Top sebző vagyok ezzel a szarral.
Nem mondom, hogy mindig iylen van amikor szar kör van mert egyedül kamikázézok vagy kiszedik a társakat hiába spootolok..

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.02.28. 15:12:52

Így, nulla forintos befizetéssel, nálam ilyen egy standard PvP kör. Így ment ez a wotban, a war thunderben és itt is, volt időm hozzászokni. Általában a top3 tank jön szembe bármerre megyek (amiket esélyem nincs átlőni), általában láthatatlanul lőnek halomra bármekkora a látótávom (nehéztank vagy felderítő, lényegtelen), általában az én csapatom kap ki durván (tehát nem éppenhogy, szoros küzdelemben...). Most is: az egy dolog, hogy engem kilőnek egy géppuskás kis szarral, de ott van még 14 ember, köztük 4-5 páncélos MBT a lista tetején, mégis 9-0, nem 15-13...
Persze érdekes lenne megnézni, milyen lenne az élet, ha beletolnék mondjuk egy éves prémiumot, és megvenném az összes prémtankot mellé, de nem fogok ilyet tenni. Marad a PvE, lassan de biztosan stratégiával...
Utoljára szerkesztette: Nergalix, 2016.02.28. 14:59:21
Viszont a challenger 2 nek nem tudtam beütni a kémlelőjét. meg kéne próbálnom ezt 9essel is de szerintem kurva jó tanknak tűnik a challenger 2 úgy hogy van neki 4000 hpja ráadásul.
T90 mst vagy a Challenger 2 fejlesszem ki? mi szól a t90 ms mellett?
Az mbt 70 olyan 5000 + kell sebezni a 350 000 kreditért.
A challenger 1 el is lehet szép pénzeket össze hozni.
És kimerem jelenteni, ahol nem használnak Ts-t ott nincs is klánélet, akkor meg minek belépni.
Ja és hagyjuk már ezt a 40+-os dolgot, mert kissé nevetséges, vagy siralmas, kinek hogy.
"Két dolgon nem érdemes mérgel?dni: amin tudsz, és amin nem tudsz változtatni!"