5226
  • ikarus44
    Hát sajnos nekem is arra a keserű elhatározásra kellett jutnom, hogy ha játszani akarnék egy sima egyszerű arcade tankos játékkal, akkor nekem is a WOT lenne a nyerő az AW-val szemben, mert sajna akármennyire is nyomorék a WG abban a játékban van kb. 30 fps-em itt meg csak 20-22 jó esetben.
    És, azt a játékot jobban is ismerem mint ezt ugyebár...
  • Plata
    Nono,a WoT-ban most több van mint rég.
  • aru
    Valaki aki ért kicsit a programozáshoz megpróbálja elmondani, hogy miként tud 2 fejlesztő csapat is belefutni a "ghost shell/ammo" dologba? Egyre többször tapasztalom PvE-ben is. Ugyan ez volt WoT-ban is amig játszottam, aztán ott sok idő elteltével elismerték a dolgot.
  • zozyk
    Jaja,volt hogy én is fennakadtam egy rönk tetején.

• kissssss
    én azt utálom a legjobban ha valamilyen scout járgánnyal fennakadok egy sziklán és az istenért se tudok levergődni róla... töbnyire bmp vagy bmd-kel szokott előfordulni.
  • SzocsA
    Most hogy lett pénzem felszereltem a tankokat eléggé használható lett :)

Mellesleg van pár bugos hely a játékban.
  • aru
    Én ma 4 hónap után először mentem be PvP-be. Korábban semmi bajom nem volt, de most 30 fps-es ugrándozások vannak, valamint egy csata alatt 3x nyomja a critical crash-t a játék. Igazán jó munkát végeztek, azaz jól elkúrták a játékot!

Az meg egy másik dolog, hogy olyan kicsi a játékoslétszám, hogy csatánként szoktam 5-10 olyannal találkozni akivel az előzőben is voltam.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.28. 17:43:43
  • ikarus44
    Mázlista, nekem minden low-on van és alig van 20-25 fps-em...
  • yossarianHUN
    Szerintem a játék nem támogatja az 1280x1024-nél kisebb, 4:3-as felbontásokat, manapság ez már nem annyira meglepő. Viszont próbáld meg, hogy leveszed az Object Detail beállítást low-ra, és nézd meg, dob-e az FPS-en.
  • Rae Apofisz #4571
    Sziasztok.
    Valahogy meg lehet oldani hogy a játék nekem ne 1280x .. felbontásban fusson ? A beállitásokban nincsen ettöl kisebb. A gépem alaból 1024x768 on megy. Medium beállitással is gyenge 25-30 fps-em szok lenni. Játszani tudok,de szeretném kicsit feljebb tornázni az fps-t. A pingem is kb ekörül szok lenni. Pve ben elvagyok de arra tippelek pvp módban lehet kicsit gyengyusz lesz-e. Bár bevallom még bese léptem pvp módba. Esetleg valami cfg fájlban átlehet irni valamit ? Vagy valami trükkel lehet javitani ezeken ?
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2016.03.28. 12:54:50
  • yossarianHUN
    Erre Pistike azt fogja mondani, hogy a legjobb játék a világon, Lajcsika meg hogy egy szemétrevaló kacat. Próbáld ki, aztán majd eldöntöd magad:)
  • Zozzancs
    Srácok érdemes ki próbálni a játékot? mennyire jó? Warthunder/Wot oztam sokáig
  • Phara
    Most vagy én nem csinálok jól valamit vagy egy színcserét nem tudnak megoldani a fejlesztők.Fehéret(Steel) rakok rá(10 csata) erre berakja a sötétszürkét téli mapra mikor achinál is azt írja,hogy már minden szín ki van fejlesztve.És mielőtt valaki megkérdi,jobbra fent az ablakbanel van fogadva.
  • Rae Apofisz #4567
    Köszönöm szépen a linket.
    Igen ilyesmit kerestem. mert feltünt van olyan harckocsi amihez több féle löszer is tartozik,de játék közben hol az egyik hol a másik ami nagyobbat sebez. Amitöl falra mászok,hogy belelövök egy tankba de marad egy pici élete és valaki más meg kilövi és neki adja a pontot.
    A géppuskás harckocsikkal valahogy mindig több ellenfelet lövök ki mint tankokkal. Ugyan ksiebbet sebez de többször és gyorsabban.
    De ehhez is több féle löszer tartozik. Sajnos annyira még nem vagyok jártas a játékban hogy ránézésre azonnal eltudjam dönteni melyik löszerrel löjem az ellenséget igy csak azt tudom figyelni éppen melyikkel sebzek nagyobbat. Az ellenség felett megjelenö számokból.
    A végsö célom hogy tier 9- 10 szinten is géppuskás harckocsit tudjak használni. Erre 2 dealernél is van lehetöség. Probálom felderiteni mi a külömbség közöttük. Hogy egy példát emlitsek, nem teljesen értem a tankoknál a penetration statot. Más játékban ez a ruha, vagy páncél vastagságát jelölte. Fegyver esetében pedig hogy mennyit üt át azon. De itt túl sok számok vannak :)
  • ToCsEk
    9.jére csak sikerült, végre megvan az illuminati, lesz rape mostmár, persze fosartybol mára elég
  • Lokker
    hétvége van, ráadásul szünet is...
  • ToCsEk
    miért játszik ennyi faszláma tier6ban? hihetettlen 6meccs se elég leduplázni ezt a fasz artyt...
  • ToCsEk
    ez kell neked
  • SzocsA
    http://kepkezelo.com/
    Lőszereknél a kis csillag az, hogy ki van fejlesztve fullra az adott lőszer a tankon.
    Meg mindig a kék a jobb mivel annak van a legnagyobb átütése.
    Amúgy itt van egy csomó leírás.
    A statnál pontosan mire gondolsz? A tankok paraméterei?
    Amúgy ennél a játéknál talán minden ágat húzni kéne, ha felszereléseket akarsz feltenni a tankokra, mert bizonyos retrofitek bizonyos ágaknál vannak és a 3as szintek meg a magasabb tiernél.
  • Rae Apofisz #4561
    Má nem azé, de elég vicces hogy nem lehet képet belinkelni ide normálisan, és a 35 kbyte kép méret, ráadásul tiltva van a képfeltöltés.hu.
  • Rae Apofisz #4560
    Sziasztok.
    Készitettem pár képet a T9-es harckocsikról és a lőszerekről.
    Valaki letudná irni érthetöen melyik stat mit jelent ? Kérdeztem a google forditót de sok esetben hülyeséget fordit.
    Azért a T9-es-eket választottam ki,hogy mint (majdnem) utolsó harckocsik közül igy könyebb kiválasztani hogy melyik ágat kell választanom.
    Néhány stat más játékban más értelmezése van. Ezért nem tudom elönteni melyik harckocsihoz milyen játékstilús passzol.
    Illetve a löszereknél mit jelent a kis csillag ? A löszerek statjai alapján csata közben mi alapján tudom eldönteni hogy egy éppen felbukkanó harckocsi ellen melyik löszer a legjobb ?
    T9 harckocsik.
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1936518_191922637855882_5634607356033919069_n.jpg?oh=a081818170bb480d314b09273f6c765d&oe=57903593

Lőszerek.
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11059838_191922611189218_3750262773763919786_n.jpg?oh=6654ed9e85a5c3a59ecfd55aa33ca2b3&oe=578C2740
  • SzocsA
    én nem scoutoltam, vagyis nem ezt akartam, hanem csak mentem előre és én derítettem fel az ellenséget ők meg menekültek.
  • kissssss
    én jóformán minden scout tankba csak wasington kisasszonyt ültetem be egy szép nagy távcsővel a kezében, a többi parancsnoknak hiába vannak jó képességeik de valahogy nem visz rá a lélek hogy berakjam valamelyiküket is egy MBT-be, erre a feladatra tökéletesen jó Holzklau papa is.
  • campernoob
    Grat a még szebb körhöz! Ahogy látom Harry Spotter-t kell vele játszani az fizet igazán jól, úgyhogy a látótáv növelő retrofit és Sabrina Washington megy is fel rá.
  • Sz_i_l_a
    Azta...grat. :)
  • ikarus44
  • SzocsA
    Már tárgytalan gyerekek :DDDDDDDDDDDD
  • SzocsA
    El lehet nyomni egyszerre a 30% és 50%ost?
    Mert a 30van most benne. Ha elveszi a másikat akkor kárba veszett, nem merem elnyomni.
    Amúgy nem ad olyan sokat. 450 000 lett volna boost nélkül.
    Meg néha olyan érzésem van, hogy azok az oldalpáncél lemezek csak dísznek vannak rajta. Ha 75-70 foknál kisebben rálátsz az oldalára simán beütöm.
    De jobb mint az mbt 70 kétszer olyan gyorsan lő és pontos nagyon, meg szemből nem lövik be.
  • campernoob
    Grat szép kör! Ahogy látom ászos is, szóval informatív, hogy kb milyen hozamot tud egy tier 7-es prém. Az a rakétás TD szerintem azoknak való akik mesterei a rakétázásnak, mert ugye egy kicsit puhácska, és jó messziről kell eregetni emiatt vele az áldást. Én inkább megvárom a Merkava Mk. IIB-t. Vagy amit gondolkodás nélkül megvennék, de nem tudjuk, hogy valaha lesz-e az a Ramka 99 prém verzió, ha az eddigi gondolatmenetüket folytatják akkor azért nem elképzelhetetlen. Az 50%-os boost szerintem a White Lancers vs. Hellhounds akcióból származhat szerintem, mert nekem 1 hét prém figyel az inventoryban, és a Hellhoundsra fogadtam, bár lehet hogy tévedek.
  • Sz_i_l_a
    Grat. ez szép hozam volt ;)
  • SzocsA
    Csak összejött ezzel is.
  • SzocsA
    Nálam sincs, csak be kellene aktiválni, nem tudom mire kaptam, van egy 50% meg egy 30%os, az utobbit tudom miért kaptam, de a másikat nem.

Egyébként a prém tank csak annyival több, hogy van benne egy 1.5 creditszorzó semmi más. hetesként mindig feldob 8asok közé, ha meg nincsen 8as akkor berak csak két 8as arty, hogy szopasson. Kaptam tőle most egy 760as sebzést, mindig azok bontanak le.

És ez az ATGM Td ez jó lehet? Szerintem baromi keveset fog vele sebezni az ember rakétákkal. Ha már látja, hogy jön a rakéta húzódik már vissza.
  • campernoob
    Ez érdekes, mert nálam nincs semmiféle aktív boost, mondjuk a Wolf tankosat azt nem aktiváltam, bár az nem világos, hogy hogyan kellene. Ha megveszed valamelyik Wolf tankot, attól nem aktiválódik automatikusan a 30% credit boost, hanem ott marad az inventoryban, és külön kell aktiválni.
  • SzocsA
    A boostnál észrevettétek, hogy van egy hét 50%os boost creditre meg xpre?
    Ha megvenném a challeegnert arra ugye kapok egy hétig 30% boostot akkor ugye összeadódna? majdnem 100%os boost lenne egy hétig.
    Ez a frissítéssel jött?
  • SzocsA
    Az új prémtankokról kéne videót csinálnod, valakitől kölcsönkérni légyszi :D
  • SzocsA
    Mentem vele egyett, az első csatánál 2000ret sebeztem de nyertünk. Ez mennyit adott volna? mentem mint a gép előre, menekült mindenki előlem :D Replay meg nem kapcsoltam, be jó lett volna arra az eventre?
    Megveszem, kell a credit :D

Már alapból is prémtank nincs rajta a battle hardend, mbt 70el nem keresek ennyit :D

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.25. 20:00:04
  • yossarianHUN
    Nem tudni, de nekem már nincsenek illúzióim.
  • SzocsA
    új tankok lesznek vagy azok is így átnevezettek?
    megveszem a challegner csak a kémlelőnél lehet belőni meg a tetején, tök jó köröket mentem vele.

Meg érdemes megtartani a tankokat amiket megvettem? nem ad akkora szorzót a pénznek meg az Xpnek mindig csak 0.01 el nő kb.
  • campernoob
    A battle hardend csak amolyan fél prémiummá teszi 25% credit és 50% xp bónusz, persze természetesen csak fele annyiba kerül. A Wolf verzió viszont teljes értékű prémtank, és sokkal jobban néz ki. Ami nagy és igencsak kellemes újítás, hogy a Wolf tankokat aranyért lehetett megvenni a honlapon keresztül, ami igen csak jól jött az olyan playereknek, mint nekem, akik akciós áron szerezték be az aranyat még decemberben (és még bónusz arany is járt hozzá), szóval a 7k prém tank így olcsóbb volt.
  • yossarianHUN
    A 8-as prémek a sima 10-es tankok behozása után jönnek.