147
Robocraft
-
sulouos #27 Na, hát a sorhajóval lement 3 csata mire észrevettem hogy az első kerekek közül 4 hiányzik. Azért egész jól darált most is :D
A plazma ágyúkkal kapcsolatban valami tapasztalat? Rátettem egy T1-es járműre egy L3-as plazma ágyút, bedobott vele T3-asok közé, kettőt kilőtt mire eltaláltak :D -
precise #26 Lehet csinálni platoont meg clnat. Kéne pár név és összehozni egy kisebb csapatot. -
precise #25 nálam most egy csomó mindent frissít. Próbáld újra -
Lehet újra kéne rakni a rendszert. -
Köszi, de sajnos ezzel is ugyan ott áll meg az 1. indításnál (4mb), kifogytam az ötletekből :D -
sulouos #22 Le is lőtték a fórumot (lehet hogy a játék szervert is), szerintem most adják ki a patchet. -
tess -
sulouos #20 Elküldtem PM-ben. -
Próbáltam, de mivel nehézkesen is tudom letölteni, így nem hiszem hogy meg éri.
HA esetleg valaki lenne olyan kedves, és azt a kis telepítőt feltöltené valahova, onnan hátha letudnám tölteni gond nélkül és ki próbálnám azzal is. -
sulouos #18 Legyalulni és újra leszedni próbáltad már? Hátha segít. Egyébként nézz körül a fórumon, hátha van valami róla:
http://robocraftgame.com/forums/forum/tech-support-bugs-issues-feedback/ -
Ez egyértelmű :D -
Én gond nélkül megcsináltam. Nálad lehet a bibi. -
sulouos #15 Nekem ilyen gondom nincs. A lézer tornyok nagyon gyorsan forognak, magát a gépet meg ugye a WASD-al irányítod. Lehet hogy a lag miatt van. -
Hát én már letölteni se tudom....
Próbáltam:
- vírus védelem ki kapcsolása
- rendszergizdaként futtatás
- routert lekötöttem, és direktbe vagyok a modemmel kötve
De mindig ez az eredmény:
+ furcsa, hogy már a telepítőt is alig tudtam letölteni.
IE-vel se akarta ( chrome nincs fent, valszeg azzal se tudtam volna rendesen )
-
Arra gondolok, hogy mozgatom az egeret és nem akkor mozdul a gépem. -
sulouos #12 A lag sajnos többé-kevésbé általános, állítólag dolgoznak rajta. -
Tetszik nagyon, viszont az irányítással gond van, input lagom van. -
Már fenn is van :D -
Felkeltetted az érdeklődésemet. Köszi. Csekkolom! -
precise #8 +fav -
sulouos #7 Egyébként technikailag nem a pilótát lövik ki, hanem az alatta levő hátsó kockát. Azt kell megvédeni. Az én sorhajómból is kilóg a pilóta feje, volt már hogy kibontották az egész fülkét is, de az alsó kocka kilövéséig semmi sem történt. -
sulouos #6 Én a hovereket favorizálom, ha hozzászoksz az irányításhoz, nagyon nehéz utána lelőni, és minden felületét tele lehet pakolni fegyverekkel.
Bár most csináltam egy aszimmetrikus "sorhajót" páncélozott bal oldallal, sok kormányzott kerékkel, és a bal oldalra koncentrált fegyverzettel. A jobb oldalon csak a fülke és egy radar van. Gyakorlatilag annyi felesleges dolog van rajta, hogy harcképtelenné tenni nem nagyon lehet. Egy pillanat alatt körbefordul, úgyhogy nem nagyon van esélyük a fülkéből a parasztot kilőni. 2 napja építettem meg, azóta csak egyszer lőtték ki, pedig nem egy csatát mentem vele :D Ja és tier 5-ös. -
MuldR #5 Egyszer osszeraktam egy "repulot". 2 weakspotja volt amirol tudtam. Egyik a pilota mogotti heliumtartaly, masik az orron levo 2 hover blade tartokonzolja. Mondom ezek kis celpontok, ugyse lovik el, meg hat nem is lehet pontosan celozni.
Elso csataban elso lovessel ellottek a helium tartalyt, masodik csataban 3ik lovesre lelottek a tarto konzolt mind a 2 lapattal. Szoval ne hagyj weakspotot :) -
MuldR #4 Persze, hogy szamit. En jobban elveztem az epitkezest mint a harcot :) -
flashpointer2 #3 Számít valamit hogyan van összetéve a jármű? -
sulouos #2 Persze a játék free to play, de nincs nagy hangsúly a pénzért vehető "kék dolog" használatán, a játékbeli pénzért megvehető dolgokon kívül csak pár zászlót lehet érte venni a járgányra. -
sulouos #1 Ez a játék hasonló a World of Tankshoz, általában 8v8 csatában, 10 tierre osztva lehet összemérni a robotjaink erejét, csakhogy itt a robotokat kockáról kockára, alkatrészről alkatrészre te építed meg. A robot tier besorolása a rá aggatott páncélkockák/meghajtás/fegyverzet/akármi szintjétől függ. A robot csak akkor semmisül meg, ha a benne elhelyezett pilótát kilövik.
Csinálhatsz kicsi és gyors autót néhány nehéz ágyúval, hogy széttrollkodhasd a nehéz páncélzatú behemótok agyát, vagy építhetsz repülő alkalmatosságot, ami az ellenség lőtávja felett repked, amíg le nem lövik a francba nem tudsz mögéjük kerülni, hogy pár lövéssel kiüthesd őket a harcból, lényegében rajtad múlik hogy mit csinálsz, nagyot nem bukhatsz vele :D
Bővebb infó a játékról: http://robocraftgame.com/
A játékhoz 1-2 hetente jön be valami fejlesztés, holnapra pl. a most bent lévő lézerágyúk mellé az aknaverő-szerűen működő plazmaágyúk vannak beígérve.
A játék nem foglal többet 500 megánál. Kíváncsi vagyok más emberek agyszüleményeire is :D