Robocraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:49:26
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nemrég kezdtem a játékot most tier 6 ban vagyok. Ha valakinek szüksége van hilre az vagen fel.
MocskosGazember néven futok
A fő járgányom egy T10 medic/SMG hovercraft (amit épp felszerelek rá), de most építek egy T8 Boss csatára optimalizált járgányt, és egy T4 körüli járgány is tervbe van véve.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
YOGJAM-CHARITYBOT
ez meg a tier 4, ezzel csak farmoltam a tokent
meg van egy tier 2 sniper, de az annyira nem jo mert a lovesek kb fele elveszik a semmibe 😄
Swedish people are albino monkeys
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
edit: DarkHorSe ezt a meccset elég komolyan ledaráltad . 😄 Még le is dupláztad volna fuhú... 😄 Nekem 7-8 kill volt a max, de az sokszor.
Imádok olyan tankot építeni aminek a frontja kb bevehetetlen és úgy gyakran 2-3 v1be lehozom egy kis terepkihasználással.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.09.28. 19:52:07
régebben játszottam a játékkal és volt egy tier3-4-es repcsim de lett új gép és most raktam fel és látom hogy a repcsimről az összes hélium meg szárny eltűnt <#mf1>#mf1>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ezt is vele lőttem😊
Van egy kis bajom a robocraftal. Nem tudok játszani egy csatát sem mert mindig néhány másodperc múlva egyszerűen megáll minden. Tudtok erre valami gyógyírt?
Magyar Robokraftosok csoportja Steamen
Am nekem így begyün a dolog de a treefa egy kicsit érdekes😊 Igaz csak 2 napja tolom😊 Nem tudom melyik fegyver a legdurvább de volt pár érdekes szitu amin kérdőjelbe álltam. Gondolom csíterség az sincs akkor vagy rosszul sejtem? Volt pl egy esete amikor a csóka lézerrel vagy mivel kipécézett rámvilant majd 98% ra lesebzett majd hagyott a fenébe. A másik amikor egy lövést bekapok és a fúl életem sehol. itt az marad életbe a legtovább akinek a legtöbb kockából áll a gyártmánya?
😊
Én egyébként agyfaszt kaptam az "új" fejlődési rendszertől, a lehetetlenné változtatott fegyverektől, meg az iszonyat hulladék szárnyfizikától, úgyhogy most erősen hanyagolom. A néhány hónappal ezelőtti változatához képest jelentősen romlott a játék élvezhetősége számomra.
Juj na végre valami értelmes játék lehet rászokok. Ez remélem jobb lesz mint a W.O.T. 😊 és hasonlít a space enginerre.
A lézer most már ellõ a világ végéig, látótávon kívülrõl lõdöznek az égre a földi csúszómászók. Kicsit sûrûvé vált a levegõ, nincs már az, hogy centire a lõtávon kívülrõl lõdözök be plazmával.
A plazma visszarúgása kb tizedére csökkent, ami eddig egy lövéssel kb 270 fokot forgatott a gépen, az most szinte meg sem moccantja, tudok vele sorozatot lõni. Csak minek, eddig az elõnye a végtelen lõtáv volt, azt leszámítva elég gyenge. Úgyhogy frankó, hogy kiszenvedtem magamból, kenhetem a hajamra, kuka. Fejlesztem a lézert...
A railgun már elérhetõ a prémiumosoknak, de nem egy hétig, csak három napig. Egyébként elég veszélyes dolog, kelleni fog egy railgunos repülõ is. Azt nem tudom, hogyan lehet kikapcsolni a ködöt, de nagyon úgy tûnik hogy ki lehet, mert railgunnal is, lézerrel is lõttek már rám a map átellenes sarkából...
Tierek számolása teljesen máshogyan történik, a T1-es gépem T3-ra ugrott, a T3-as T8-ra. Kellemes volt amikor a mm T10-esekkel rakott össze... Viszont tetszik a magas szint, sokkal nehezebb életben maradni, de amikor jól megy, akkor sokkal jobban megéri. Kaptam egyszer vagy 4000 zöldet meg 50 sárgát egy körért.
Szóval elég rendesen megváltozott a meccsek menete meg az erõviszonyok, újra kell gondolni a hozzáállást a dolgokhoz.
T3 közepe lett a cucc, sokkal magasabbra nem is tudom vinni. De jó ez így, elégedett vagyok vele.
Amire egyre kevesebb esélyt látok, hogy valaha lesz még egyszer akkora mákom, hogy így kiegyensúlyozzak egy repülõt, mint ezt a mostanit.
Na meg éjszaka amikor lecseng a noobhullám, akkor sûrûn betesz a kis T1-es szarommal T2-T3-asok közé, ott meg már elég nagy esélye van a lézeres vadászgépeknek, amik borzalmasan veszélyesek rám.
7-8 körül csinálok akár 7 killt is egy körben, éjfélkor meg akár ugyanennyi kört esek-kelek zsinórban kill nélkül...
StarMade - ezt talaltam, jobbnak tunik mint a robocraft 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
1. Leszarod.
2. Minden peccsnél veszel egy hét prémiumot.
3. Nem játszol egy hétig.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én egy vadászbombázót építettem, L3 motorokkal és egy L2s plazmaágyúval. Iszonyat szopás kibalanszírozni a masinát, de ezzel a felszereléssel most összejött. Ezzel most eléggé alázom T1-et, és farmolok ezerrel. L5s motor már ki van fejlesztve és vettem is egyet, de kéne még egy, plusz az L5s plazma a cél, és azokból egy kisgép.
Mondjuk T10 ilyen konstrukcióval soha nem leszek, a mostani gépem 17 elembõl áll, ha kb ekkorára sikerül összeraknom a fullos tech level gépet is, akkor az kb T5 körüli lesz.
De addig még sok zöldet kell farmolnom...
Játékban Zero_hu néven vagyok, ha akartok esetleg csapatban zúzni.