147
Robocraft
  • DarkHorSe
    Nyilvan ha igy jatszananak, nem lennenek lilak se 60%+ winratejuk :D
  • aru
    Akárhány lilát láttam csak abból állt a tudása, hogy tárassal berohant elpufogtatott, ha túlélte akkor ezt még egy körben. Ez lehet hatékony de nulla csapatmunka és az általában bukik ahol van egy ilyen.
  • Terawatt
    Dehátalilákcsakveszikagoldotéslőnek!!
  • DarkHorSe
    Wotban a lila pont az aki tud jatszani :D
  • aru
    Az a "piros t5 fegyver" rail gun lehet és mem biztos, hogy t5, akár még t7 vagy t8 is lehet. A tiedet is pirosnak látja az ellenfél! :D A kormányzást javították kicsit jobb azóta, de TX1-nél kicsit még mindig káosz néha szinte lehetetlen egyenesben tartani a gépet.

Amúgy ezzel az új játékbóddal látszik, hogy a sok csapatjátékra képtelen lila WoT noob átjött ide... Tipikus az amikor 3 botos és 4 ilyen idióta rohanok és lövök nem gondolkodó majon van a csapatban.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.05.17. 19:44:53
  • Alien69
    Ha valaki nem olvasta volna:
    Bele került humblebundle packba.
    6 dollárért lehet 90 nap prémiumot kapni, meg T3 Rhino-t (garázs slottal).
    Mondjuk, arra kíváncsi lennék, hogy több kódot is elfogadna-e.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.05.10. 07:21:48
  • Jaqen
    Jelentem igen. Pedig 6db van rajta. Elvileg az overclock minél magasabb annál irányíthatóbb a jármű. Vagy..kezelhetőbb vagy nem tudom mit mondtak. De 13 killt szereztem, volt 14 overclock szintem, és ugyanolyan sz*r volt :D Úgyhogy ennek nem látom értelmét. Konkrétan ki kéne venni. Ja meg overclock miatt elvileg többet sebzel... WHAT? Ez is baromság. A valóságban hol van ilyen? Am kérdés: MI A F*SZOM AZ A PIROS T5-ÖS FEGYVER AMIVEL MINDIG LESZEDNEK PÁR LÖVÉSBŐL? Nekem is T5-ös fegyverem van de nem piros...kék.
  • aru
    Másnak is szar lett a pár napja felrakott patch óta a kerék? Alig lehet egyenesben tartani...
  • aru
    Tegnapi legjobb köröm.
    mega tx1
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 18:03:05
  • Baxo
    Prémium húsvétra ;)

- 2 DAYS FREE PREMIUM FOR ALL!!! (EASTER-276051 | BUNNY-912037)

- The codes run out at 11am UTC on Monday the 6th of April

link:
    http://robocraftgame.com/easternanza-is-here-new-mad-orc-sale/
  • _LG_
    Sziasztok! rauchbravo néven futok decemberben kezdtem játszani kisebb kihagyásokkal TIER 5 szinten járok, magyar játékos társakat keresek a könnyebb fejlődés reményében.
  • Terawatt
    Hilre Hilre Hilre Hilre Hilre Hilre healre...tshőőő...meh...

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:49:26
  • Party Hard
    Na tshőőőőőő
    Nemrég kezdtem a játékot most tier 6 ban vagyok. Ha valakinek szüksége van hilre az vagen fel.
    MocskosGazember néven futok
  • simika
    Akinek van kedve csapatban játszani, az vegyen fel steamen (simika8 azonosító)
    A fő járgányom egy T10 medic/SMG hovercraft (amit épp felszerelek rá), de most építek egy T8 Boss csatára optimalizált járgányt, és egy T4 körüli járgány is tervbe van véve.
  • aru
    Plusz 1 garázs és 3 nap prémium: HAPPY-2015
  • aru
    Én viszonylag új vagyok de hátha tudok segíteni. A tier szint úgy változik, hogy kifejleszted az egyel magasabb szintű kockákat, fegyvereket, elemeket, majd ezeket felhasználva építesz egy szintel magasabb robotot.
  • borsos22
    sziasztok ma kezd el ezzel a játékkal ÉS lenne egy pár kérdésem mi alapján megy fel a tier szintem és mért nem enged fel a játék mikor játék közben le vágót és most azt írja login failure
  • aru
    2 nap prémium bónusz kód:
    YOGJAM-CHARITYBOT
  • Terawatt
    Több ágyú pontos találata. :) Ha a sofőröd lövik ki akkor vége és a maradék összes hpd mutatja sebzésnek (mert game over ilyenkor)
  • aru
    Ma t6-ba többször kaptam 160 ezres egy lövéses sebzéseket. Hogy a francba csinálják amikor az adatlap alapján töredék sebzés jöne ki...
  • aru
    Ma kezdtem el játszani ezzel a játékkal és egy valami még nem tiszta. Hogyan lehet kisebb tierben játszani, pl. t1? Nekem mindig az elért legmagasabb csatákat adja akármilyen low jűárművet rakok össze.
  • DarkHorSe

rip :D
  • DarkHorSe
    ez a tier 1, ez ki van maxolva

ez meg a tier 4, ezzel csak farmoltam a tokent

meg van egy tier 2 sniper, de az annyira nem jo mert a lovesek kb fele elveszik a semmibe :D
  • DarkHorSe
    Semmi kulonos, meg csak a tier sincs maxolva, de majd csinalok
  • byzhouse
    rakhatnál egy képet a robotodról :)
  • DarkHorSe

rip :D
  • tutyimutyi2
    a játékkal régebben is játszottam már csak avval van a problem hogy csináltam magamnak egy páncélozott repcsit aztán most hogy beléptem már nem volt repcsi
  • Terawatt
    t4ben nagyon unalmas az, hogy 6 plate van a frontomon és még így is tudnak szemből 1 hit killelni a plazma ágyúval...
  • Terawatt
    Első 4 tier-t két nap alatt meg lehet csinálni, szóval nem vészes és addig is bele tanulsz a játék alapjaiba .

edit: DarkHorSe ezt a meccset elég komolyan ledaráltad . :D Még le is dupláztad volna fuhú... :D Nekem 7-8 kill volt a max, de az sokszor.

Imádok olyan tankot építeni aminek a frontja kb bevehetetlen és úgy gyakran 2-3 v1be lehozom egy kis terepkihasználással.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.09.28. 19:52:07
  • tutyimutyi2
    mégis mikor találták ki ezek a barmok hogy tier4től legyen csak hélium és tier5től szárny?
    régebben játszottam a játékkal és volt egy tier3-4-es repcsim de lett új gép és most raktam fel és látom hogy a repcsimről az összes hélium meg szárny eltűnt
  • RoboKutya78
  • DarkHorSe

lol
  • Terawatt
    Zseniális ez a játék :D Egyelőre még csak kis pufival tolom, mert még nincs rá keret szépítgetni, de nagyon élvezetes. Egyetlen negatívum van eddig és az pedig az együléses holdról lövöldöző sniper játékosok. Tier2ben 17~K sebzést kaptam egy lövésből és feküdtem is. Nem lehet ezzel mit kezdeni ahogy elnéztem. Kétszer is bele futottam ugyan abba a srácba és 5-7 killje volt
  • DarkHorSe
    Nem hasznalok steamet, az elso hiba (Error: File signature) akkor jelentkezik ha szerver karbantartas van erre rajottem. Valahogy sikerult felrakni mindenesetre.
  • RoboKutya78
    van egy loader az oldalon ha steamen keresztül szeded lehet hogy nem tölt le valamit előfordul ilyesmi hisz még egy fél éves sincs a játék ne tessék szidni.
  • DarkHorSe
    Gondoltam ujra rakom, Error Installation: File cannot be installed ezt a bugos hulladek szart
  • DarkHorSe
    Nagyon jo jatek, felraktam el sem indul. Error: File signature
  • RoboKutya78
    Tiszta zöld a teteje 3 kocka magas szórja a csulót mint atom és ami vicces nem borul fel de viszont ha lukra fut hajlamos a fent akadásra:)
  • RoboKutya78
    Most ez lett a kedvencem sorra aratom vele a 4 találatos mecseket

Ezt is vele lőttem:)
  • RoboKutya78
    a hivatalos oldalon egy letöltő progi azzal próbálj egy frissítést csinálni hátha megoldja