Robocraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! rauchbravo néven futok decemberben kezdtem játszani kisebb kihagyásokkal TIER 5 szinten járok, magyar játékos társakat keresek a könnyebb fejlődés reményében.
Terawatt
Hilre Hilre Hilre Hilre Hilre Hilre healre...tshőőő...meh...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:49:26

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Na tshőőőőőő
Nemrég kezdtem a játékot most tier 6 ban vagyok. Ha valakinek szüksége van hilre az vagen fel.
MocskosGazember néven futok
Akinek van kedve csapatban játszani, az vegyen fel steamen (simika8 azonosító)
A fő járgányom egy T10 medic/SMG hovercraft (amit épp felszerelek rá), de most építek egy T8 Boss csatára optimalizált járgányt, és egy T4 körüli járgány is tervbe van véve.
Plusz 1 garázs és 3 nap prémium: HAPPY-2015

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Én viszonylag új vagyok de hátha tudok segíteni. A tier szint úgy változik, hogy kifejleszted az egyel magasabb szintű kockákat, fegyvereket, elemeket, majd ezeket felhasználva építesz egy szintel magasabb robotot.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

sziasztok ma kezd el ezzel a játékkal ÉS lenne egy pár kérdésem mi alapján megy fel a tier szintem és mért nem enged fel a játék mikor játék közben le vágót és most azt írja login failure
2 nap prémium bónusz kód:
YOGJAM-CHARITYBOT

Terawatt
Több ágyú pontos találata. 😊 Ha a sofőröd lövik ki akkor vége és a maradék összes hpd mutatja sebzésnek (mert game over ilyenkor)

Ma t6-ba többször kaptam 160 ezres egy lövéses sebzéseket. Hogy a francba csinálják amikor az adatlap alapján töredék sebzés jöne ki...

Ma kezdtem el játszani ezzel a játékkal és egy valami még nem tiszta. Hogyan lehet kisebb tierben játszani, pl. t1? Nekem mindig az elért legmagasabb csatákat adja akármilyen low jűárművet rakok össze.

DarkHorSe

rip 😄

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
ez a tier 1, ez ki van maxolva

ez meg a tier 4, ezzel csak farmoltam a tokent

meg van egy tier 2 sniper, de az annyira nem jo mert a lovesek kb fele elveszik a semmibe 😄

DarkHorSe
Semmi kulonos, meg csak a tier sincs maxolva, de majd csinalok

byzhouse
rakhatnál egy képet a robotodról 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

DarkHorSe

rip 😄

a játékkal régebben is játszottam már csak avval van a problem hogy csináltam magamnak egy páncélozott repcsit aztán most hogy beléptem már nem volt repcsi
Terawatt
t4ben nagyon unalmas az, hogy 6 plate van a frontomon és még így is tudnak szemből 1 hit killelni a plazma ágyúval...

Terawatt
Első 4 tier-t két nap alatt meg lehet csinálni, szóval nem vészes és addig is bele tanulsz a játék alapjaiba .

edit: DarkHorSe ezt a meccset elég komolyan ledaráltad . 😄 Még le is dupláztad volna fuhú... 😄 Nekem 7-8 kill volt a max, de az sokszor.

Imádok olyan tankot építeni aminek a frontja kb bevehetetlen és úgy gyakran 2-3 v1be lehozom egy kis terepkihasználással.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.09.28. 19:52:07

mégis mikor találták ki ezek a barmok hogy tier4től legyen csak hélium és tier5től szárny?
régebben játszottam a játékkal és volt egy tier3-4-es repcsim de lett új gép és most raktam fel és látom hogy a repcsimről az összes hélium meg szárny eltűnt <#mf1>
RoboKutya78
<#eljen>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkHorSe

lol

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Terawatt
Zseniális ez a játék 😄 Egyelőre még csak kis pufival tolom, mert még nincs rá keret szépítgetni, de nagyon élvezetes. Egyetlen negatívum van eddig és az pedig az együléses holdról lövöldöző sniper játékosok. Tier2ben 17~K sebzést kaptam egy lövésből és feküdtem is. Nem lehet ezzel mit kezdeni ahogy elnéztem. Kétszer is bele futottam ugyan abba a srácba és 5-7 killje volt

DarkHorSe
Nem hasznalok steamet, az elso hiba (Error: File signature) akkor jelentkezik ha szerver karbantartas van erre rajottem. Valahogy sikerult felrakni mindenesetre.

RoboKutya78
van egy loader az oldalon ha steamen keresztül szeded lehet hogy nem tölt le valamit előfordul ilyesmi hisz még egy fél éves sincs a játék ne tessék szidni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkHorSe
Gondoltam ujra rakom, Error Installation: File cannot be installed ezt a bugos hulladek szart

DarkHorSe
Nagyon jo jatek, felraktam el sem indul. Error: File signature

RoboKutya78
Tiszta zöld a teteje 3 kocka magas szórja a csulót mint atom és ami vicces nem borul fel de viszont ha lukra fut hajlamos a fent akadásra😊

RoboKutya78
Most ez lett a kedvencem sorra aratom vele a 4 találatos mecseket

Ezt is vele lőttem😊

RoboKutya78
a hivatalos oldalon egy letöltő progi azzal próbálj egy frissítést csinálni hátha megoldja

Helló mindenki!

Van egy kis bajom a robocraftal. Nem tudok játszani egy csatát sem mert mindig néhány másodperc múlva egyszerűen megáll minden. Tudtok erre valami gyógyírt?
RoboKutya78
HA igaz még nem volt ilyen csoport Steamen ezért kreáltam egyet aki játszik az csatizzon ide fel is tehetné a fórumtulaj a fióknevet.
Magyar Robokraftosok csoportja Steamen

RoboKutya78
24órás promo kód PREMIUM-781123 Ha igaz az egymilliós regisztrációért kaptuk😊

Am jó lenne többen játszani, vegyetek fel steamen ha gondoljátok Razzer942 a nevem
RoboKutya78
Még kéne rá 4 kerék hogy stabilabb legyen de nincs rá cpu keretem.

RoboKutya78
Most nincs kedvem frissített képet csinálni de ezt hoztam ki 2 napnyi játék után😊

RoboKutya78
A sárga csillagban a szám mikor ugrik magasabbra?

Huhh baromi jó ez a játék vagy egy napja nem bírok elszakadni a géptől😄
RoboKutya78
hm gondoltam de hátha 😊
Am nekem így begyün a dolog de a treefa egy kicsit érdekes😊 Igaz csak 2 napja tolom😊 Nem tudom melyik fegyver a legdurvább de volt pár érdekes szitu amin kérdőjelbe álltam. Gondolom csíterség az sincs akkor vagy rosszul sejtem? Volt pl egy esete amikor a csóka lézerrel vagy mivel kipécézett rámvilant majd 98% ra lesebzett majd hagyott a fenébe. A másik amikor egy lövést bekapok és a fúl életem sehol. itt az marad életbe a legtovább akinek a legtöbb kockából áll a gyártmánya?
😊

Havonta változik gyökereset a játék, új alkatrészekkel, amik maguk is folyamatosan változnak. Ez egy alfa verzió. Szerinted van?

Én egyébként agyfaszt kaptam az "új" fejlődési rendszertől, a lehetetlenné változtatott fegyverektől, meg az iszonyat hulladék szárnyfizikától, úgyhogy most erősen hanyagolom. A néhány hónappal ezelőtti változatához képest jelentősen romlott a játék élvezhetősége számomra.

RoboKutya78
Srácok van ehhez a játékhoz valami építési segédprogram?

RoboKutya78
Sziasztok
Juj na végre valami értelmes játék lehet rászokok. Ez remélem jobb lesz mint a W.O.T. 😊 és hasonlít a space enginerre.

Tegnap este peccs volt, full teljesen megváltozott az egész.

A lézer most már ellõ a világ végéig, látótávon kívülrõl lõdöznek az égre a földi csúszómászók. Kicsit sûrûvé vált a levegõ, nincs már az, hogy centire a lõtávon kívülrõl lõdözök be plazmával.

A plazma visszarúgása kb tizedére csökkent, ami eddig egy lövéssel kb 270 fokot forgatott a gépen, az most szinte meg sem moccantja, tudok vele sorozatot lõni. Csak minek, eddig az elõnye a végtelen lõtáv volt, azt leszámítva elég gyenge. Úgyhogy frankó, hogy kiszenvedtem magamból, kenhetem a hajamra, kuka. Fejlesztem a lézert...

A railgun már elérhetõ a prémiumosoknak, de nem egy hétig, csak három napig. Egyébként elég veszélyes dolog, kelleni fog egy railgunos repülõ is. Azt nem tudom, hogyan lehet kikapcsolni a ködöt, de nagyon úgy tûnik hogy ki lehet, mert railgunnal is, lézerrel is lõttek már rám a map átellenes sarkából...

Tierek számolása teljesen máshogyan történik, a T1-es gépem T3-ra ugrott, a T3-as T8-ra. Kellemes volt amikor a mm T10-esekkel rakott össze... Viszont tetszik a magas szint, sokkal nehezebb életben maradni, de amikor jól megy, akkor sokkal jobban megéri. Kaptam egyszer vagy 4000 zöldet meg 50 sárgát egy körért.

Szóval elég rendesen megváltozott a meccsek menete meg az erõviszonyok, újra kell gondolni a hozzáállást a dolgokhoz.
Megvan a nagy plazma is, felszereltem... Azt hittem, nehezebb lesz összerakni egy röpképes gépet, de kb fél óra alatt sikerült. Eszméletlen nagyot rúg vissza a nagy plazma, de igazából nem baj az.

T3 közepe lett a cucc, sokkal magasabbra nem is tudom vinni. De jó ez így, elégedett vagyok vele.
Lassan megvagyok, L5S motor oké, plazmaágyúból az utolsó kell... Ma szerintem kifarmolódik, és zöldem is lesz rá.

Amire egyre kevesebb esélyt látok, hogy valaha lesz még egyszer akkora mákom, hogy így kiegyensúlyozzak egy repülõt, mint ezt a mostanit.

Na meg éjszaka amikor lecseng a noobhullám, akkor sûrûn betesz a kis T1-es szarommal T2-T3-asok közé, ott meg már elég nagy esélye van a lézeres vadászgépeknek, amik borzalmasan veszélyesek rám.
7-8 körül csinálok akár 7 killt is egy körben, éjfélkor meg akár ugyanennyi kört esek-kelek zsinórban kill nélkül...
Jó, hát egyrészt te dolgod, másrészt erre azt mondani, hogy pay to win nem teljesen épeszû...
AnarchoiD
Az en megoldasom : megvarom amig lejar a mostani premiumom, es tobbet nemjatszom ezzel a jatekkal 😉

StarMade - ezt talaltam, jobbnak tunik mint a robocraft 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Van pár megoldás a problémára:

1. Leszarod.
2. Minden peccsnél veszel egy hét prémiumot.
3. Nem játszol egy hétig.
AnarchoiD
nemtetszik, az uj tendencia, hogy egy hetig premiumosok hasznalhatjak kizarolagosan az uj cube -kat... ballansz megy a levesbe pay4win tisztara

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Egész fasza kis játék ez.

Én egy vadászbombázót építettem, L3 motorokkal és egy L2s plazmaágyúval. Iszonyat szopás kibalanszírozni a masinát, de ezzel a felszereléssel most összejött. Ezzel most eléggé alázom T1-et, és farmolok ezerrel. L5s motor már ki van fejlesztve és vettem is egyet, de kéne még egy, plusz az L5s plazma a cél, és azokból egy kisgép.

Mondjuk T10 ilyen konstrukcióval soha nem leszek, a mostani gépem 17 elembõl áll, ha kb ekkorára sikerül összeraknom a fullos tech level gépet is, akkor az kb T5 körüli lesz.
De addig még sok zöldet kell farmolnom...

Játékban Zero_hu néven vagyok, ha akartok esetleg csapatban zúzni.