Robocraft

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
+ugye kell a magasabb szint is mert azis meghatarozza mit es mennyit pakolhatsz fel en osszevissza probalkozok mindennel, jelenleg egy felboritos jargannyal 😉 szopo amikor megboritom az ellent 😉

egy korabbi kiserletezesem :

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nem csak a fegyverektõl hanem mindentõl amit ráraksz megy feljebb alul az a kis fehér csík
Panzeradler
A felszerelt fegyverektõl függ, ha jól olvastam.(elõtte ki kell unlockolni õket)

Halálvonatom<#idiota>

F*sza de, hogy lépek tiert?
NA ezt kipróbálom 😊
Master91
Fraps-al csináltam anno screenshottokat
Ha próbálok screenshotot csinálni a játékról, mindig a játék mögötti dolgokat veszi fel, tehát az asztalt, a böngészõt, stb. Nem tudom miért.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

AnarchoiD
tolhatnatok kepeket gepeitekrol

en most borg kocka lazban egek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

3 nap premium kod...ma ejfelig mukodik.
http://www.indiedb.com/games/robocraft/news/3-days-free-premium-membership-in-robocraft

FREEJAM-362711
You must enter the code before midnight on Sunday 6th April to get the 3 days

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nem enged rá két pilótaülést tenni.

Az új kötényezett sorhajó jól teljesít a plazmákkal szemben, a kötény mögött 2 kocka hely van kihagyva, így az elsõ sorüzet teljesen felfogja, nem éri el a fõ páncélt a sebzés.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ha 2 pilóta székem van és az egyiket kiszedik akkor még megy tovább mert ott a másik?
Plusz legalább ez is valami elõnyt jelent a hovereknek, mert rájuk a területi sebzés nem annyira veszélyes.

Pár bugot javítottak, meg a plazma ágyúk hatékonyságát lõtávhoz kötötték. Közvetlen közelrõl nincs annyira komoly sebzésük, a távolság növekedésével viszont a területi és a rendes sebzésük is nagyon megnõtt. Ez jó dolog, talán most már nem 5m-rõl fogják vívni a csatákat (bár én azt se bántam).

Link

A légi jármûre szerelt plazma ágyúval amúgy én is próbálkoztam, de mivel csak páncél fölé lehet helyezni, "lógva" nem, a célzás lefelé iszonyat körülményes, meg kell billenteni az egész gépet a lövéshez, amin még csavar egyet az ágyúk igencsak komoly visszarúgása is. Én konkrétan lõni is alig tudtam vele, nem hogy eltalálni valamit.

Sajnos az összes ilyen játék fórumán elég általános, hogy valami új dolog miatt siránkozzanak az emberek. Ez van, ha leveszik a tüzérség beesési szögét, mint a WoT-ban, és ez van, ha a repülõgépek irányítása felkeményedik ha túlzottan felgyorsul, és a drága siemka beleáll a földbe, mint a War Thunderben.

Én azon a véleményen vagyok, hogy tudom, hogy milyen marha nehéz ezekkel a vackokkal célozni, és ha valakinek sikerül, akkor legyen hatása. Én maradok a lézernél amíg a railgunok ki nem jönnek. Akkor meg majd meglátom 😄

Master91
*vagy nerfelik, vagy a lézer ágyút kicsit buffolják ( +~15 % hatótáv szvsz jót tenne neki )
Master91
Ahogy néztem a fórumon, sokan ki vannak akadva azért a plazma ágyúra, szerintem vagy nerfelik, vagy a lézer ágyút. Hoztam 1-2 képet:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ötletes volt a srác, ha ellõtték a nyakát a gépnek/kerekeit akkor levált, és repült tovább a pilóta 😄 Nothing to do here! 😄 Raktam én is a pilóta ülés alá 4-5 kocka héliumot, hogyha lebontják a gépet akkor hátha katapultálhatok ( gyakorlóba ha 2 hélium kockára rakjátok a széket akkor aranyosan felrepül )
Eddig az a 2-3 alkalom mikor székig lõttek, sajna repült a hélium is, így nem repültem...

Ez meg egy kibaszott Apache, jól nézett ki, fõleg mikor lézerrel osztotta az áldást.

Nem tudom, ellenem valahogy képtelenek bármit is csinálni, csak ha földszinten vannak és elég közel.

Én vettem két L3-as plazma ágyút, de szerintem csak telitalálatnál van komoly hatása, és még akkor is a fehér kockák kilövéséhez 2 L3 találat kell. Nekem a lézer jobban bejön, pergõtûzzel körültáncolom, aztán vagy elsõre eltalál, vagy eláshatja magát, mert a második sortüzére nem marad lövege 😄

Egyébként páran azzal próbálkoztak, hogy a plazma ágyúkat használják légelhárításra a nagy hatótáv miatt. Elég nehéz lehet vele célozni, de biztos könnyebb, mint fentrõl a földiekre.

Master91
Mozgok, és úgy megöl, telibe kap.
Mozgok, és mellém esik és a fél tanknak annyi. Pedig már több a zöld armor, és 2. es vagyok, 2-esek ellen.

15x rosszabb mint WoTba az arty...

nem baj, ki farmolok 2-3k-t és építek én is eggyet
Mozgunk. Mire a plazma lõszere, amivel amúgy is marha nehéz célozni, leér, addigra már nem ott vagyok. Ha lejön célozni, akkor a tied. Ha nem, akkor elmész foglalni, oszt hadd repkedjen 😄

Master91
Nah, sikerült játszani vele.

Haver feltöltötte tömörítve, és letöltöttem...

Majdnem 3mas vagyok.

A repülõk, amelyik magasan van (nem hover, ami pár méterrel föld fölött lebeg) OP szar.
Mikor rád sóz a sztatoszférából 5 golyót a plazma ágyúból és 1 hitel az valami fantasztikus élmény.

Ja és persze te nem tudod õt lõni ,mert kb 20 méterig tudsz ellõni.

Ti mit csináltok ezek ellen ?
Na, hát a sorhajóval lement 3 csata mire észrevettem hogy az elsõ kerekek közül 4 hiányzik. Azért egész jól darált most is 😄

A plazma ágyúkkal kapcsolatban valami tapasztalat? Rátettem egy T1-es jármûre egy L3-as plazma ágyút, bedobott vele T3-asok közé, kettõt kilõtt mire eltaláltak 😄

Lehet csinálni platoont meg clnat. Kéne pár név és összehozni egy kisebb csapatot.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

nálam most egy csomó mindent frissít. Próbáld újra

Fpocok
Lehet újra kéne rakni a rendszert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Master91
Köszi, de sajnos ezzel is ugyan ott áll meg az 1. indításnál (4mb), kifogytam az ötletekbõl 😄
Le is lõtték a fórumot (lehet hogy a játék szervert is), szerintem most adják ki a patchet.

Fpocok

Elküldtem PM-ben.

Master91
Próbáltam, de mivel nehézkesen is tudom letölteni, így nem hiszem hogy meg éri.

HA esetleg valaki lenne olyan kedves, és azt a kis telepítõt feltöltené valahova, onnan hátha letudnám tölteni gond nélkül és ki próbálnám azzal is.
Legyalulni és újra leszedni próbáltad már? Hátha segít. Egyébként nézz körül a fórumon, hátha van valami róla:

http://robocraftgame.com/forums/forum/tech-support-bugs-issues-feedback/

Master91
Ez egyértelmû 😄
Fpocok
Én gond nélkül megcsináltam. Nálad lehet a bibi.

Nekem ilyen gondom nincs. A lézer tornyok nagyon gyorsan forognak, magát a gépet meg ugye a WASD-al irányítod. Lehet hogy a lag miatt van.

Master91
Hát én már letölteni se tudom....
Próbáltam:
- vírus védelem ki kapcsolása
- rendszergizdaként futtatás
- routert lekötöttem, és direktbe vagyok a modemmel kötve

De mindig ez az eredmény:

+ furcsa, hogy már a telepítõt is alig tudtam letölteni.
IE-vel se akarta ( chrome nincs fent, valszeg azzal se tudtam volna rendesen )

<#nemtudom>
Fpocok
Arra gondolok, hogy mozgatom az egeret és nem akkor mozdul a gépem.

A lag sajnos többé-kevésbé általános, állítólag dolgoznak rajta.

Fpocok
Tetszik nagyon, viszont az irányítással gond van, input lagom van.

Fpocok
Már fenn is van 😄

Fpocok
Felkeltetted az érdeklõdésemet. Köszi. Csekkolom!

+fav

Egyébként technikailag nem a pilótát lövik ki, hanem az alatta levõ hátsó kockát. Azt kell megvédeni. Az én sorhajómból is kilóg a pilóta feje, volt már hogy kibontották az egész fülkét is, de az alsó kocka kilövéséig semmi sem történt.

Én a hovereket favorizálom, ha hozzászoksz az irányításhoz, nagyon nehéz utána lelõni, és minden felületét tele lehet pakolni fegyverekkel.

Bár most csináltam egy aszimmetrikus "sorhajót" páncélozott bal oldallal, sok kormányzott kerékkel, és a bal oldalra koncentrált fegyverzettel. A jobb oldalon csak a fülke és egy radar van. Gyakorlatilag annyi felesleges dolog van rajta, hogy harcképtelenné tenni nem nagyon lehet. Egy pillanat alatt körbefordul, úgyhogy nem nagyon van esélyük a fülkébõl a parasztot kilõni. 2 napja építettem meg, azóta csak egyszer lõtték ki, pedig nem egy csatát mentem vele 😄 Ja és tier 5-ös.

Egyszer osszeraktam egy "repulot". 2 weakspotja volt amirol tudtam. Egyik a pilota mogotti heliumtartaly, masik az orron levo 2 hover blade tartokonzolja. Mondom ezek kis celpontok, ugyse lovik el, meg hat nem is lehet pontosan celozni.

Elso csataban elso lovessel ellottek a helium tartalyt, masodik csataban 3ik lovesre lelottek a tarto konzolt mind a 2 lapattal. Szoval ne hagyj weakspotot 😊

Persze, hogy szamit. En jobban elveztem az epitkezest mint a harcot 😊

Számít valamit hogyan van összetéve a jármû?
Persze a játék free to play, de nincs nagy hangsúly a pénzért vehetõ "kék dolog" használatán, a játékbeli pénzért megvehetõ dolgokon kívül csak pár zászlót lehet érte venni a járgányra.

Ez a játék hasonló a World of Tankshoz, általában 8v8 csatában, 10 tierre osztva lehet összemérni a robotjaink erejét, csakhogy itt a robotokat kockáról kockára, alkatrészrõl alkatrészre te építed meg. A robot tier besorolása a rá aggatott páncélkockák/meghajtás/fegyverzet/akármi szintjétõl függ. A robot csak akkor semmisül meg, ha a benne elhelyezett pilótát kilövik.

Csinálhatsz kicsi és gyors autót néhány nehéz ágyúval, hogy széttrollkodhasd a nehéz páncélzatú behemótok agyát, vagy építhetsz repülõ alkalmatosságot, ami az ellenség lõtávja felett repked, amíg le nem lövik a francba nem tudsz mögéjük kerülni, hogy pár lövéssel kiüthesd õket a harcból, lényegében rajtad múlik hogy mit csinálsz, nagyot nem bukhatsz vele 😄

Bõvebb infó a játékról: http://robocraftgame.com/

A játékhoz 1-2 hetente jön be valami fejlesztés, holnapra pl. a most bent lévõ lézerágyúk mellé az aknaverõ-szerûen mûködõ plazmaágyúk vannak beígérve.

A játék nem foglal többet 500 megánál. Kíváncsi vagyok más emberek agyszüleményeire is 😄

← ElőzőOldal 3 / 3