Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
FF14 mmo-t 2010-ben adták ki azt hiszem először. Olyan fos volt, hogy visszavonták, mindenkit kártalanítottak és pár év múlva új játé-kként adták ki. Azóta én sem tudok egy ilyen AAA játékról sem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Frankó, csak ti nem erről beszéltetek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig ilyen volt már, igaz nem ma de volt, most nem ugrik be melyik játéknál volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Igen, tényleg benéztük, az őszi megjelenés a Linux, Mac OS stb verzsönökre vonatkozik.
De attól még ideiglenesen beszüntették az árúsítást, én mindenesetre ilyenre sem emlékszem, hogy lett volna.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
"A panaszáradat láttán a Warner Bros. úgy döntött, felfüggeszti a Batman: Arkham Knight PC-s változatának árusítását, amíg a hibákat egytől egyig ki nem javítják."
Fpocok
Akkor is levették. Persze biztos már dolgoznak rajta, de most akkor sem tudnád megvenni, ha akarnád.

Shep
Mert félreolvastátok a dolgokat 😊 A PC-s verzió megjelent, készülnek a patchek kész, ennyi. Amit ti olvastok ,hogy év vége, az mac, steamos-re vonatkozik.
Batman: Arkham Knight will be available on SteamOS, Linux and Mac in Fall 2015.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.25. 11:04:54

Myselor
mert?😄
Shep
Most sem történt 😊

Myselor
én se emlékszem ilyenre 😄 durva nagyon
Shep
Azért kíváncsi leszek mennyi ideig tart majd kijavítani úgy-ahogy a dolgokat és a végén lesz-e olyan grafban és stabilitásban, mint a ps4-es!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.25. 10:47:54

Fpocok
Az az egyéb verzió. Nem amit eddig árultak. Ezt én is benéztem először.

Shep
Steamen nem a Win-es verzióra írják!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.25. 10:42:33

Steamen rakták ki 2015 fall-ra, nyilván tipp alapján,de ahogy a játék áll nem csodálkoznék.
Remélhetőleg azzal kezdenek hogy a Denuvo-t kukába vágják.
Shep
Ezért kérdeztem 😊

Fpocok
Biztos hogy tudták, hogy ilyen... csak nem érdekelte őket. Nem véletlen, hogy effektek hiányoznak meg hogy rádobtak egy capet. TUDTÁK. Gondolták majd ezt is benelyik az emberek.

Én csak tényleg azt nem értem amikor egy ilyen játék megjelenik tényleg nincs aki alávesse egy hét tesztelésnek mielőtt megy a gyártósorokra? Nem hiszem el, hogy ha ilyen rendszerkövetelmények mellett mint ami egyeseknek van akad akkor a fejlesztőknek nem szúrt szemet, hogy itt valami baromira nem ok. Vagy szemet szúrt csak baromira nem érdekelt senkit.
Fpocok
Ja... az ősz nem is arra vonatkozik lol.

"Sales of Batman: Arkham Knight have been temporarily suspended while Warner Brothers works to address performance issues."

Nincs megadva új dátum... soon.

Shep
Ezt honnan szedted?

Na azért, megvenni se lehet? És addig mi tökömet csináljak? Végülis nekem játszható azért, bár akad és nem kéne neki. Most nem fogok szarakodni, hogy CD galaxis vissza veszi-e. Meg minek, ha kijavítják csak kéne. Vagy most hajítsam ki a DVD-t? Szóval nem tudom.
No de, az lenne a minimum, hogy amint már tegnap mondtam Ubisoft-hoz hasonlóan valami ingyenes kompenzációt ekkora blama után...
32 giga ram + egy erős VGA. Példéául 8 giga ram egész egyszerűen nem elég neki.
Voltan
Phíííííí 😮 Ez már azért blamázs a javából. Nem rémlik, hogy valaha is történt volna ilyen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lwb
Többségében nekem is, de amikor repülök át a városon meg főleg amikor autózok, akkor leesik 40 körülire, illetve ami zavaróbb, hogy autózásnál néha amikor tölti az új területet megakad a játék egy töredékmásodpercre. Ritkán van ilyen és ha SSD-re raktam volna, biztos nem lenne, bár TB-nek a lenti videóban is volt ilyen SSD-n, szóval a fene tudja.
Ja, minden beállítás maxon, nvidia gameworks on, az AA-t kapcsoltam csak ki, mert tévén tolom és k nem látszott a különbség 3 méterről, viszont frame-et meg ad.

Konfig: i7-3770, 16GB RAM, GTX980 OC

Ami zavaróbb, hogy konkrétan PS4-en jobban néz ki a játék. Mármint effektek terén. Ez pedig vicc.

Inkább mákod,mert teljesen random ment mindenkinél. De a grafika siralmas,egy rakás effekt nem volt, a textúrázás is gyenge.
És lám levették steamről, és wb befejezte az értékesítést újrakiadásig. Ennyit ér ha kiállnak a játékosok az érdekeikért és nem lenyelik a békát.
Fpocok
Mondjuk már érdektelen, tekintve hogy levették és kukába dobták a jelenlegi portot, de...

grebber
PC-s (újra-)megjelenés: 2015 ősz.

Next PC upgrade: 2022

KiruHoshino
Core i5-4690K | 32GB RAM | Gigabyte GTX970 OC ---> Ilyen géppel nem is csoda....

Egyéb: Felfüggesztették a Batman:AK eladásokat.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

MerlinW
Komolyan, nekem valami csodagépem lehet, mert 50-60fps-el fut maxon a játék és 13 óra alatt egyszer crash-elt, akkor is valszeg a steam overlay miatt.

[merlinw.org]

K...a eső elállhatna már azért😄
Jó tudom alapból program hiba de tolhatnának patch-et rá..
Akkor most egy éjszaka történik minden ezek szerint?Mondta is mondjuk Batman Gordonnak még az elején,hogy hosszú éjszaka következik😞
Na pont ez az, hogy az exkluzív effektek még maga a fejlesztő kártyáin sem muzsikálnak jól. Sőt én nem is vettem észre változást mikor bekapcsoltam. Tiszta vicc hogy jelentéktelen effektek ennyi erőforrást bezabálnak. Vagy csak a csúcskártyákra alapoznak az újdonságaikkal, amire csak egy szűk rétegnek van igénye?
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.06.25. 01:11:10
Ugyanez van a Witcher 3-nál is. Ott is inkább jobban teszik az Nvidia kártyával rendelkezők is, ha kikapcsolják az effekteket. A haj effektus kb. 30%-os FPS csökkenést okoz még a 900-as szériájú kártyákon is. Mondjuk a Witcher 3 legalább jól optimizált a Hairworks nélkül.
Szóval ez az egész Nvidia Gameworks baromságok egy hatalmas nagy fail, amivel próbálnak bemutatni a konkurenciának, de inkább a játékosokkal tolnak ki. Ha valaki nem milliomos és nincs atomerőműve, akkor a legjobban teszi, ha kikapcsolja az effekteket.
Origins-t is így reklámozták.Új effektek csak Nvidiára blabla.
1080p felbontásnál úgyse fogsz látni extrát.4K-n már lehet más lenne
Kicsit érdekes hogy ezzel a játékkal harangozták be a "nagy" új NVidióta effekteket, ehhez képest kikapcsolva kell tartani őket hogy legalább fusson a játék. Tehát ezek szerint csak foglalkoztak valamennyire a PC-vel is, viszont valamit nagyon elcsesztek.
Nekem ilyen😊
link
Myselor
ja,olyan gépen amiben a lehető legújabb cuccok vannak 😄
CalebJoe
nekik biztos jól futott<#smile>
Myselor
hát igen,amúgy nevetséges tényleg ezt ne mondja senki hogy kipróbálták tesztelték a pc-st leszarva adták ki tesztelés nélkül 😄
Ezt így kéne az ÖSSZES oldalnak, a WB games meg dögöljön meg ahol van.
Gyakorlatilag MINDENHOL ezt kéne csinálni függetlenül attól hogy pc vagy konzol játékról van szó, ha nincs meg az elfogadható élményszint és az optimalizáció akkor pénz vissza és csumi. Ilyen kókler cégeknek nincs keresnivalója a játékpiacon.
Myselor
<#banplz>

"Batman: Arkham Knight - ha a patch sem segít, visszakapod a pénzt!
A Green Man Gaming felajánlotta, hogy amennyiben a fejlesztők nem képesek kiküszöbölni a Batman: Arkham Knight PC-s verzióján esett csorbát, kártalanítják a náluk vásárló pórul járt játékosokat."
Huh pedig, hogy mondták na ez majd.., amcsiktól lassan semmit nem lehet komolyan venni. Azért remélem majd beindul a közepe felé 😊

MerlinW
Jó a játék, Arkham City-s harcrendszer, autós üldözések/lövöldözések, sok - egyszerű, de élvezetes - logikai feladvány. A város mérete kb az Origins-é. A sztori erős közepes eddig, semmi extra. (8 óra játék után)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.24. 21:17:11

[merlinw.org]

MerlinW
Aham. Néha kocsival (az is zölden világít), azokból először ki kell lökdösni az utasokat😄 Investigate módban látszanak a környéken a zöldek, könnyebb őket észrevenni.

[merlinw.org]

És a zölden világító emberek? Ők mászkálnak a városban?
Milyen a játék amúgy már akinek fut?
Nem rossz banda ez amúgy élvezetes sztorikat raknak össze.

MerlinW
Egy pár a főszál folyamán jön, a Riddle questekért a zölden világító tagokat kell kikérdezned.

[merlinw.org]

Shep
Igen, valahogy így 😊

Az hogy működik, vannak a főküldetés mellet ilyen mellék küldetések, mint a sorozatgyilkos, és a Riddler -es küldetések, egyet-egyet találtam belőlük ,és? Utána hol kéne keresni a többit? Csak úgy bele a vakvilágba a városban? Vagy hogy?
IMYke2.0.0.0
Juuuuuujjjjj 😊

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.24. 20:12:43

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Azért remélem Batman dolgozik az ügyön és elkalapálja a bűnös portolókat 😊