1356
Batman: Arkham Knight
  • Fpocok
    Pedig én is ezt hallottam... egyszerűen nem érdeklte az embereket annyira és ezért nem is foglalkoztak a törésével.
  • Shep
    Ja nyilván, te mindent jobban tudsz, de semmi gond, legyen igazad, mint mindig!
  • CalebJoe
    Akkor azt hitte az ember hogy annál a védelemnél nem lehet rosszabb, szörnyű volt az a húzogatós módszer.
  • jarlaxxe
    A fenéket möködnek tökéletesen mindegyikkel vannak gondok és a LotFhoz meg a Hardlinehoz egyáltalán nincs törés ne hülyisd már itt az embereket.
  • Ra1n
    Nem hivatalos crack csapatoktól származó release, ezért nem találod sok torrentoldalon.
    Ettől függetlenül a BF:Hardline-t leszámítva (aminél a 3-4 órás single miatt nem törték magukat) mindhez van törés,és tökéletesen működnek.
  • Newfronter
    Ez olyasmi, mint anno a StarForce védelem. :D Csak az optikai lemez alapú volt... ott terjedt el az optikai meghajtók ki-be húzogatása, volt aki kapcsolót is szerelt a gépére. :D
  • CalebJoe
    hát akkor vak vagyok mert sehol sem találom pedig kíváncsi lennék rá
  • jarlaxxe
    Eddig két denuvos játékkal játszottam (LotF, DAI ) mindkettö tökéletesen fut, ehhez a foshalomhoz képest meg föleg...
  • Evoluti0N
    Biztos, hogy van. Sőt, egyeseknek jobban megy törttel, mint eredetivel.
  • grebber
    Fa***ág ilyen nem létezik el ne hidd már ezt.
  • Fpocok
    Már jó ideje van.
  • CalebJoe
    Tudtommal nincs működő törés a DAI-hoz, fel van rakva néhány helyen de csak dísznek mert nem megy.
  • Shep
    Külföldi fórumokon is elég sokan vannak ezen a véleményen, hogy amin denuvo van azt nem veszik meg.
  • Fpocok
    Ha még sok ilyen denuvos balfasz port jön, egy idő után az ember azt mondja, hogy ez van benne, akkor nem veszem meg. Közel sem vesztenek majd annyit, mint ha nem lenne rajta védelem, de veszítenek vásárlót + szopatják a fizetősöket.
  • Shep
    LotF azét nem lett feltörve a kínaiak elmondása alapján, mert nem túl népszerű játék így nem látták értelmét foglalkozni vele.
  • Evoluti0N
    A GTA V-ben nem volt Denuvo. Ugyanakkor a Lords of the Fallen tudtommal még mindig nincs feltörve. Plusz a DAI-t is hetekig tartott feltörni. Szóval azért működik a dolog. Csak sajnos úgy tűnik, hogy szopatja azokat is, akik megveszik az eredeti játékot. Vannak ilyen gamerek, akik teljes hadjáratot folytatnak a warez ellen és csak örülnek, amikor kijön valami feltörhetetlennek tűnő védelem, nem törődve az esetleges negatív aspektusaival a védelemnek. Ja, csak annyit leszögeznék, hogy nem szoktam warezolni, ha valaki esetleg azt gondolná. A Witcher 3 is tökéletes példa, hogy DRM nélkül is lehet sikeres a játék. Most nem tudom, hogy állnak az eladások, de nem sokkal a megjelenés után közöltek adatokat és az eladások kb. 1/3-a PC-n volt.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.28. 10:25:55
  • Shep
    Alakul ez, 1-2 hét és talán végre megoldják, a kérdés ugye csak az ,hogy miért is kell ezt a játék megjelenése után kapkodva csinálni. Sokkal tisztább lett volna ha azt mondják, a PC-st eltoljuk 2-3 héttel és akkor nincs ez a blama.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.28. 10:20:19
  • Shep
    Ahogy mondod, pont ezt írtam én is tegnap, de hát ugye az öltönyös mitugrászok ezt jobban tudják, pedig ha valami jó akkor azért az emberek nem sajnálnak pénzt kiadni, erre azért már rájöhettek volna.
  • S1M0N
    Hát ez az!
    Pont azokkal szúrnak ki, akik pénzt adnak a játékokért!

Meg kellene végre tanulniuk a kiadóknak, hogy nincs feltörhetetlen védelem, felesleges ezekkel bajlódniuk, és csak a gond van velük.

Az erre fordított összegeket meg elkölthetnék okosabban is, mondjuk a jobb minőségre.
  • Ra1n
    Alaposan belecsaptak a lecsóba....Pffff...
  • Fpocok
    The Batman: Arkham Knight PC patches begin, starting with a 67 MB patch available now that fixes a bug disabling rain effects and ambient occlusion.
  • Ra1n
    Nagyon helyes? A vásárlókat szopatják vele. Növeli csak a gépigényt,problémákat okoz,és pár nap alatt úgy feltörik mint a szart,ahogy tettég a dragon age-el és a gta v-el is...
  • Fpocok
    Rocksteady is leading our team of developers and partners as we work on the PC performance issues that players have been encountering. The work is significant and while we are making good progress on improving performance, it will take some time to ensure that we get the right fixes in place.

Below is the list of the key areas where we are dedicating our resources to improve the experience for our loyal fans:

- Support for frame rates above 30FPS in the graphics settings menu
    - Fix for low resolution texture bug
    - Improve overall performance and framerate hitches
    - Add more options to the graphics settings menu
    - Improvements to hard drive streaming and hitches
    - Address full screen rendering bug on gaming laptop
    - Improvements to system memory and VRAM usage
    - NVIDIA SLI bug fixes
    - Enabling AMD Crossfire
    - NVIDIA and AMD updated drivers

While we work on improving performance, we will also continue to make interim patches available to address issues for those still playing the game on PC. The first patch is being released now and the updates include:

- Fixed a crash that was happening for some users when exiting the game
    - Fixed a bug which disabled rain effects and ambient occlusion. We are actively looking into fixing other bugs to improve this further
    - Corrected an issue that was causing Steam to re-download the game when verifying the integrity of the game cache through the Steam client
    - Fixed a bug that caused the game to crash when turning off Motion Blur in BmSystemSettings.ini. A future patch will enable this in the graphics settings menu

We would like to thank our fans for their patience and invaluable feedback. We will continue to monitor and listen for any additional issues.
    I am the overall Admin for the whole of community.wbgam
  • Shep
    Látom a lényeget nem sikerült felfognotok, na pont ezért szarnak a PC portra, mert úgy gondolják, nekünk úgyis minden szar jó.
  • TomStorm
    Nagyon helyes
  • DantesHUN
    Én szarok bele, úgy se warezolok.
  • Shep
    Hát ők tudják, de ettől nem lesz komoly bevétel növekedésük. Az emberek nem hülyék, nem fognak olyat venni ami még direkt szívatja is őket. Normális jó játékot kell csinálni és a védelemre költött pénzt meg a fejlesztésre és az új ötletekre kell szánni A w3-nak sikerül drm nélkül olyan eladásokat produkálni pc-n, mint ps-en, vagy boxon, hát nem érdekes? Azt kellene végre felfogni a nagyoknak ,hogy a játékosok nem 100%-ban a warez miatt nem vesznek játékot, hanem azért, mert a szarért nem fognak teljes árat fizetni, főleg az ilyen húzások után. Inkább kivárják az akciót és megveszik pár hónap múlva féláron. Na meg ez a DLC dolog sem éppen vásárlóbarát dolog, aztán csodálkoznak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.27. 20:10:18
  • grebber
    "hazavágja az ssd-ket" Amíg van rá garancia akár percenként is csinálhatja.
  • Ra1n
    Eddig is feltörték a Denuvo-t emiatt kár erőltetni, csak a vásárlók szopatása, hazavágja az ssd-ket és növeli a gépigényt.
    Ez inkább sötét idő a vásárlóbázisnak.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.27. 19:48:55
  • TBTPumpa
    Mérget vehetsz rá, hogy ezentúl minden EA cím azt fogja alkalmazni (az idei felhozatal is) és valószínűleg az Ubisoft is áttér erre a védelemre. Sötét idők köszöntenek PC-s játékfronton a torrentoldalakra.
  • tommygear
    pedig sokat dob rajta, érdemes feltenni, főleg hogy az amd fél évente ad ki "stabil" verziót
  • Shep
    Hát a szart azt óvni kell amúgy nagyon, nehogy szétfolyjon :D Egyébként a DA-en is az volt mégis megoldották a kínaiak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.27. 19:35:16
  • TBTPumpa
    Denuvo DRM van, Warez nem nagyon lesz.
  • Ra1n
    Nemtom VÓÓT E MÁÁ , de ezennel a Mad Max előrendelésemet le is mondtam és ezentúl MINDEN ami WB games az csak warezban. És javaslom mindenkinek aki teheti.
    Azért hogy ennyire szarházi legyen egy ember.....
  • Ra1n
    Ki akar megszabadulni? Tényleg ilyen sötét vagy?
  • Shep
    Én miután láttam azt összehasonlító videot inkább bele se merültem a játékba úgyhogy nem tudom mennyire akadna, vagy sem, de mivel nem akarok ps3 szintű grafikát pc-n inkább kivárom amíg összetákolják. Addig meg ott a w3.
  • TBTPumpa
    Nem, valami stabil verziót használok, de az még azt hiszem valami tavalyi build (Omega asszem). A béta drivereket messziről kerülöm.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.27. 19:04:18
  • tommygear
    legújabb beta driver fent van? mert nekem 270x-el egészen vállalható, batmobilozás közben se volt olyan nagy probléma, persze az szégyentelen, hogy szinte full low beállítások mellett
  • grebber
    Én is csak hát 2 év múlva 1.5-2k-ért a Goty jobban hangzik
  • TBTPumpa
    Egy pillanatra elgondolkoztam rajta, jó vétel lenne, de mivel a játék játszhatatlan a gépemen, így totál felejtős. Sajnos már az első Batmobile-os üldözést sem tudom megcsinálni, mert durván akad a játék, emellett még fagy is. Nem R9 280X kártyára tervezték ezt, de akárhova állítom a grafikát, nem javul a helyzet. Szóval most még felejtős, de az addig eltöltött pár perc nagyon kellemes volt. Jó játék lesz ez, ha elkészül.