Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Várj még vele, már a Season Pass is csak 15 euró (abban benne van HQ DLC is, ami csak 15 perc játék).
Lehet, hogy a PC-sek ingyen megkapják a Season Pass-t, de ha nem is, rohadt hamar budget kategóriába fog kerülni! Nagyon olcsón meg már jó vétel lehet (Harley Quinn, Batgirl, Catwoman, Boobsparty <#idiota>), ha valaha játszható verzióba kerül a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:58:15

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
300 Ft-ot szerintem nem ér meg 20 perc játék. Szerintem érdemes megvárni a patcheket, hátha esetleg lesz valami "ajándék" is (mondjuk nem hiszem, pláne nem a kódosoknak).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ebben a kérdésben nem tudok segíteni: nekem ugye már megvan a játék.

//A 299 Ft-os Harley Quinn DLC-n filózok még - mert hiába volt preorder (szerk.) nVidiot™ kód, nem adta ugye meg a DLC-t ---- köszönjük Warner Tesók!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.25. 18:56:19

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Hiába van igazad szerintem is boritékolhato, hogy a F4 lesz a goty. Ha kijön egy fallout vagy Tes, gta, stb azok alapból megkapják hiába volt náluk jobb abban az évben ez tiszta üzlet.
Elég ha csak a tavalyi hulladék DA:inquisitionra gondolsz ami megkapta rpg kategoriában, pedig volt mellette egy olyan remekmű mint a divinity original sin.

tommygear
na de most innen meg tudom venni a játékot? ha igen akkor tudom aktiválni a steamen ezután a balhé után?
tommygear
mivel csesztek át? mi történt?
IMYke2.0.0.0
Szívesen <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Én csak örülök neki, ha téged nem csesztek át. Én néhányszor megjártam velük, nem is megyek oda többet.
Problémáim:
- a beígért előrendelői ajándék elmaradt, inkább elosztogatták az ismerősöknek valami fos Launch Party-n (persze, mert ha fél évvel a megjelenés előtt előrendeled náluk, akkor sem vagy még előrendelő, csak a Jancsi aki az Iluska ismerőse, aki a boltvezető húgának a macskájának a kutyája).
- a szállítási költség +500 Ft-tal több volt, mire ideért a csomag
- különleges kiadás nem volt becsomagolva (nem volt fólia a dobozon, szállítás közben meg is sérült és nem voltak hajlandóak cserélni
- idei és utolsó esetem velük: rendeltem egy WoW MoP CE-t tőlük, azt írták, hogy 3 hét múlva rám írnak, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Azóta sem írtak rám, a leveleimre sem válaszoltak és a rendelésem is törölték. Ha nem kell a pénzem, akkor is jó, de ezt lehet közölni is. Nehogy már én könyörögjek nekik, hogy vigyél el a pénzem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:51:27

tommygear
köszi
tommygear
mibajod a konzolokszervizével? teljesen megbízható oldal, olcsóbb is sok esetben mint a cdgalaxis pl... sokszor a kiszállítás árát is átvállalják
TBTPumpa
Te lehet, hogy nem, de az igényesebb játékosok igen. Emellett pont év végén jön egy combosabb kiegészítő hozzá, csak hogy emlékeztesse a jónépet arra, hogy nemcsak 2015 legjobb játéka volt az a cím, hanem úgy az egész RPG műfaj egyik legjobb alkotása is. A Fallout 4-nek rohadt nehéz dolga lesz! A többi tucathulladék játékról (zömében az EA és Ubi szezonális cuccai) pedig nem tudom elképzelni, hogy olyan minőséget nyújtanának, mint a Witcher 3. Látványban biztos jók lesznek (mert ugye ez a cél, a folyamatos Eyecandy), de egy játék nem csak ebből áll. Legalább is az igényesebbek számára, bár belőlük már kevés van...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:45:34

grebber
Tévedés. Az év játéka nem csak pc-s lehet. Szóval Witcher 3 ott lesz a dobogón de nem ő lesz az. Mire sorra kerül ez a díjkiosztó kb senki nem emlékszik rá.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

TBTPumpa
Már nem, legalább is a PC-s változatot. Levették az oldalról, ahogy az igényesebb boltok is. Szerintem a Warner egyelőre a dobozos verziókat is jegeli. Jó az ilyen hulladék oldalakon, mint a Konzolvilág és Konzolokszervize még kapható, szóval aki fölöslegesen ki akar adni 12000 Ft-ot egy játszhatatlan játékért, az ezeken az oldalakon keresztül megteheti! <#idiota>

Nem emlékszem, hogy ilyen eset valaha is történt-e volna AAA-s címnél... Nagyon sajnálatos, hogy pont a trilógia záródarabját cseszték el. Sok csodát én sem várok már ezek után a PC-s verzióval kapcsolatban. Teljesen újraírni a PC-s kódot pedig nem fogják (ezen valószínűleg csak az segítene), mert a játék már a piacon van, mint "késztermék". Ilyenkor már csak csinosítgatás és tartalombővítés van (patch + DLC-k), nem pedig a "nulláról" felépítés.

Sebaj, legalább már most tudjuk, hogy a Witcher 3 lesz az év játéka. A Batman megszorongathatta volna, de ezek után már csak az Év csalódása kategóriában indulhat (PC-s fronton mindenképp)!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 18:38:27

Most akkor hogy is van ez a refund? Ha megvettem Steam-en, akkor hogy indítok refundot? Egyszerüen írok a Steam-es supportnak, azt kész? És utána akkor viszont játszani se tudok a megvett játékkal?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

grebber
WB helyében kihasználnám ezt a káoszt és steamgiftsre feltolnék a helyükbe 10.000 Batman AK-ot.
A két nextgenből már most úgyis halomra szedték magukat így nem is veszítenek semmit<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Tessék:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.25. 18:33:03

IMYke2.0.0.0
Ott van a gépen a G2A logója...
Akarom mondani: képen...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.25. 18:29:57

tommygear
azért belinkelhetnéd h ez melyik oldal
90 euróért egy BETA (amit a mai napig nem fejeztek be) és egy ingyen játék neked jó ajánlat. Illetve 60 euróért egy BETA + egy dlc. Refund nyista és a mai napig árulják, akinek nem volt az első hétben season pass annak pedig nyista ingyen játék. És én vagyok a hülye. <#kuss>
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.25. 17:19:29
tommygear
neked minden játék amivel problémák vannak tökéletesen fut, tényleg csodagép lehet 😄
Most is a polcon vannak. Pl: CD galaxis-nál is lehet kapni. A nagy áruházak meg mint mondjuk a Tesco, na majd pont érdekli ,hogy a kiadó mit von vissza meg mit nem.
Prince23
De minek nevezik sokan pc portnak? Amikor egyszerre jelent meg Ps4 meg Xboxe-nal együtt?

De végülis, igaaztok van, mert ez egy pre-alpha PC port, valamint az előrendelők számára egy review build 😊 😄 Amit majd ősszel fognak kiadni újra. Csak jöjjön a digitális optimalizációs patch. és újra kint lesznek a polcon a PC kiadások...

Hülyeségeket beszélsz, ennyi. Kár is bármit hozzáfűzni. Akinek a fejében, az a szar, ha kap egy ingyen!játékot, az hülye.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.25. 17:01:10
80-90 euróért egy játék + egy félkész szemét amit végül kijavítani sem tudtak rendesen elfogadható ajánlat? Valamint a félkész játék további árusítása egy darab szaros ingyen dlc-vel 60 euróért?😊

És mint írtam itt még a fene se tudja hogy lesz-e kompenzáció és ha igen mi. Ők bevonták a játékot, és refundolnak. Az Ubifost tovább árulta és pofánköpött refund helyett egy dlc-vel szinte mindenkit.

Tényleg. Jól van akkor.
Aha. Tehát ha egy kiadó, ad egy ingyen játékot az nem korrekt dolog, sőt, még ígyis a rohadjanak meg. Jól van akkor.
Ez így van,csak ezek a játékok azon a hardveren csodaszámba mentek,hasonló hardveren a pc mégcsak elindítani sem lett volna hajlandó az ilyen címeket.😊 Ergo ott így több mint 4-5 év szolgálat után megbocsájtható volt.
Nincs a konzolos játszással semmi gond. AMÍG hozzák a minőséget amit kellene. Van nem egy gyártó aki erre képes. És van számtalan akik nem. A Konzolosoknak ugyan úgy az asztalt kéne verni az olyan esetekben amikor egy játék beta állapotú, avagy leesik 30 alá a frém, mint ahogy tették a batman esetében a pc-sek és a weboldalak.... Ehelyett a legtöbbje behúzza a fejét és kijelenti hogy neki ez tökéletes.
Itt az eredménye 2015-ben.... Konzolon és pc-n egyaránt....
Nem mintha az AC Unity + Season pass sokkal elfogadhatóbb lett volna, 1-2 semmilyen dlc-vel...
Szerinted korrektebbek voltak. Na aki csak a játékot vette meg az kapott egy ócska DLC-t kompenzációként. Aki meg volt olyan balga hogy pénzt adott ki a Season Passért is az választhatott egy játékot - ami szuper. Avagy szuper lett volna,ha elötte nem csengetett volna ki a játékos 80-90 eurót a Unity+Season pass csomagért - amiből a végén az lett hogy 80-90 euróért lett 1 mai napig félkész játéka ami még mindig lecsókolja a 25 frémet állandóan, illetve lett egy új játéka.... Illetve aki a season passért nem adott ki pénzt, annak lett egy félkész játéka egy csodálatos dlc-vel....REFUND mint olyan semmilyen platformon nem jöhetett szóba sem a konzol ügyfélszolgálatánál,sem az Ubifostnál.
Ehhez képest itt most kiadtak egy szar portot, és ahelyett hogy patchekkel hitegetnének és bejelentenék hogy majd dlc-vel kompenzálnak - kiveszik mindenhonnan hogy NE vegye meg más is (vagyis ne szopja be) ezt a csodát, és bőszen refundolnak annak aki kéri. Arról pedig még nincs hír hogy kompenzáció lesz-e,nem lennék biztos benne hogy nem, ők is megtehetik hogy kihánynak egy DLC-t ahogy az ubifost is megtette ingyen.
Szóval ennyit arról melyik volt a korrektebb hozzáállás....
PS3-on sok játékkal gond volt. TLoU szarul futott, GTAV szarul futott és RDR szarul futott és úgy nézett ki, mint a mosott szar és sorolhatnám. Ott van a Heavenly Sword a generáció elején, a Beyond a generáció végén. Stb. Szóval, aki úgy akarja beállítani, hogy a konzolon játszás, maga az álom, az vagy önmagát hülyíti vagy mindenki mást. Sőt, ott egyedül a megszoksz vagy megszöksz módszer érvényesül, mivel a számítógéppel ellentétben még fejleszteni se tudsz, ha valami gyengén fut.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.25. 16:30:36
Tudom hogy volt, ott még szemet hunyt az ember főleg hogy a generáció utolsó 1-2 évében már egy full alsó kategóriás pc is többet tolt.
De 2015-ben ez elfogadhatatlan.
Szerintem meg az Unity-nál sokkal korrektebbek voltak. Éppen a kompenzálás miatt. Most ebbe mi a korrekt dolog? Hogy jelenleg nem kapható steam-en? Hogy oda ne rohanjak. Amúgyis: már megjelenés előtt, mennyiért is árulták a játékot meg mellé a DLC-ket? Iszonyat árért.
Sorolhatnád melyik 50eurónál induló AAA-s címek voltak így leírtékelve a megjelenés után pár nappal, mert ezek nem kuponos kódok.

lwb
Ilyen volt sajnos az előző generáción is, csak azt sokszor megbocsátottuk a fejlesztőknek, főleg ha konzolciklus végén jött ki, mivel akkor az is csoda volt, hogy ment egyáltalán. A legjobb példa a The Last of Us, ami a 30 fps-t se tudta mindig tartani stabilan.
Most inkább az a baj, hogy ciklus elején vagyunk és már most döglődnek az új konzolok.

Erre a PC-s portra meg egyszerűen magyarázat sincs: tömegével vannak játékok, amik sokkal jobban néznek ki, mint a B:AK és sokkal jobban futnak az enyémnél messze gyengébb hardveren is. Ezt egyszerűen elbaszták.

Beszélsz itt hülyeségeket! Konzolon aranyélet van és minden tökéletesen fut. PC-n meg folyamatosan jönnek ki a szarul optimizált játékok: GTA V, The Witcher 3, stb. <#banplz>
Ilyen ember sose lesz,ellenben az ő hozzáállásuk legalább korrekt.
Nem igérgetnek tovább patchet, levették mindenhonnan amíg a játék nem 1.0, nem árusítják,bőszen refundolnak aki akarja.
Ezzel szemben hasonló eseteknél mindkét konzolon megjártam már,első körben az AC Unity-vel One-on, a maga 20 fps alá zuhanó teljesítményével amit a mai napig is csak annyira sikerült befoltozni hogy "csak" 25-re zuhan.... Az Ubifost refundra pofánköpött ahogy az MS ügyfélszolgálat is. Mindezt a második napon. Volt kompenzáció amit ki nem sz*r le ha egy félkész játékot kap és nem óhajt vele tovább szórakozni.
A második a Driveclub volt ps4-en ahol is kiadták totális BETA állapotban a játékot, a legfőbb tartalma nem működött az első patch elött refundot kértem,Sony ügyfélszolgálat megtagadta mondván legyek türelmes a játékot javítják...Az első patchnél eljátszottam ugyan ezt a másodiknál szintén. Több mint 1 hónap volt mire a játékot jóindulattal 1.0-nak lehetett nevezni.

Remélem hogy példaértékű lesz az összes gamer/fejlesztő számára ez az eset és ha a közeljövőben is hasonlóan egy szart adnak ki a kezükből a fejlesztők akár pc-re akár konzolra, nem szembehunyással vásárolgatják a fanok meg jelentgetik ki hogy: Náluk jó...Hanem szépen nekiesnek a készítőknek a vásárlók is és a weboldalak is egyaránt ahogyan az most is történt.
2015-ben elfogadhatatlan az a tendencia hogy úgy adnak ki pc/konzol játékot hogy a megfelelő látványvilág mellett a megfelelő hardveren a stabil 30 frémet sem képesek tartani. És a szomorú az hogy ez manapság nagyban igaz, ráadásul főként a konzolokra.... Nem egy olyan játék van az elmúlt 1 évben aminél szénné kellett patchelni a játékot hogy egyáltalán stabil 30 frémről lehessen beszélni.... Ez gyakorlatilag a vásárló játékosok pofánköpése pc-n és konzolon egyaránt....
grebber
Az ilyen botrányoknál nekem az nem tetszik, hogy nincs aki kiálljon és meg merje mondani:
"Igen mi voltunk azok akik leszarták a pc-s portot és egy percet se szenteltünk a pc-s verzió tesztelésére"
Ennek hiány amiatt meg ugye megy minden létező kiadó/forgalmazó/nv az épületbe lévő fagyis néni anyázása ami miatt ótvar a pc-s port.

Shep
Néztem összehasonlító videot és rájöttem mi történt. A játékot ki akarták adni a régi konzolokra is így készült egy butított verzió is, csak aztán időközben lefújták a régi konzolos kiadást de a játék már ezalatt elkészült, aztán, hogy-hogynem, valakinek eszébe jutott, hogy a lejárt szavatosságú konzerv is jó még valamire, hát újrahasznosították PC-s verzió gyanánt, na így lett a Betmen AK windowsos verziója 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Fékész játékot nem veszünk<#idiota>

Fpocok
Nem nevezném áraesésnek. A játékot mindig is meg lehetettt venni 18 euró alatt... a kezdetektől.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BAK áresés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lwb
"Az Nvidiának van egy csapat a GameWorks osztályon belül, akik fejlesztik ezt az új technológiát, ami hihetetlen dolgokra képes és az ő kártyájukra van optimalizálva. Aztán odajönnek hozzánk az ajánlataikkal, hogy milyen ötletük van, miket tudnának beépíteni.

A tartalom egy jó részét ők fejelsztik - mi is együttműködünk néhány dologban - de nagyon sok ebből nagyon technológiai szakirányú dolog. Például kitűnő folyadék szimulációt csinálnak. Eddig ez a fajta szimuláció messze túl volt azon, amit mi tudtunk csinálni valós időben, de nekik van néhány szupernagy videokártyájuk, amin fut minden amit mi csináltunk plusz még képesek egy kis extrára, hogy a saját cuccukat is futtathassák ezen felül. Minden játéknál ugyanez volt az eljárás."

Nekem úgy tűnik, hogy a gameworksre akarják rátolni, de a játék gameworks offnál is rosszul fut. Lényegében nálam tökmindegy, hogy on v off, a hibák nem ebből vannak.

grebber
Ha van valaki kedves és jófej ezt lefordithatná magyarra:

a team of people in their GameWorks division that develops this whole new set of technologies that do some really amazing stuff that's optimized to run on their cards. They then come to us with these proposals of some ideas of things that they can integrate in.

A lot of the content is developed by them—we do collaborate on some things—but a lot of it is super technical. Like, they do a brilliant fluid simulation. Up until now, that kind of simulation has been way beyond the reach of what we can do in real time, but they've got some super big video cards that can run everything we've built, but they can run a little bit extra so they can run their own stuff on top as well. It's been the same process for all the games.

IMYke2.0.0.0
Csak hogy tiszta legyen:

"Important message about work on an updated version
25 JUNE -

Dear Batman: Arkham Knight PC owners,

We want to apologize to those of you who are experiencing performance issues with Batman: Arkham Knight on PC. We take these issues very seriously and have therefore decided to suspend future game sales of the PC version while we work to address these issues to satisfy our quality standards. We greatly value our customers and know that while there are a significant amount of players who are enjoying the game on PC, we want to do whatever we can to make the experience better for PC players overall.

Thank you to those players who have already given valuable feedback. We are continuously monitoring all threads posted in the Official Batman: Arkham Knight Community and Steam forums, as well as any issues logged with our Customer Support (http://support.wbgames.com/). If you purchased your copy of the game and are not satisfied with your experience, then we ask for your patience while these issues are resolved. If desired, you can request a refund at https://help.steampowered.com (Steam refund policies can be found here: http://store.steampowered.com/steam_refunds) or the retail location where you purchased the game.

The Batman: Arkham fans have continually supported the franchise to its current height of success, and we want to thank you for your patience as we work to deliver an updated version of Batman: Arkham Knight on PC so you can all enjoy the final chapter of the Batman: Arkham series as it was meant to be played. "

lwb
Néha konzolon is van úgy, hogy egy port szarul sikerül. Pl. a Skyrim vagy egy évig alig volt játszható PS3-on, közben boxon meg hasított. Mondjuk ott nem vették le, pedig kellett volna.

Én azért nem sírok csak most, mert ingyen kaptam a kódot a kártyához és mondjuk a legutóbbi Daylight vagy mi kódhoz képest ez azért nagy előrelépés. Az egy low budget Outlast klón volt, ezzel legalább el lehet bohóckodni és ha rendbe rakják még értelme is lesz végigvinni.

Tatyla
De jó hogy tavaly a Codnál végleg lejöttem a PC-ről, fuh ez úgy hangzott mintha a heroinról jöttem volna le...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Könnyen lehet.

Fpocok
Jókor jött a STEAM refund. Valszeg megtette a hátását. Még az is lehet, hogy most nem itt tartanánk, ha nem lehetett volna ilyen egyszerűen refundolni 😊

Shep
Egy a lényeg óriási blama ez és a PC-s tábor képen köpése. Ezek után amúgy nem tudom ,hogy várja el pl. a WB, hogy bárki is pénzt adjon a játékaiért PC-n?

Fpocok
Úgy értem... hogy nem a STEAM döntött, hogy leveszi, hanem a kiadó, hogy nem árusítja. Igen, igazad van... ha bemész boltba biztos vehetsz... amíg van készleten.

Shep
Dehogynem, elmegyek a boltba és megveszem, steamről vették csak le 😊