Batman: Arkham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez látszik,ez van Éves szinten jön 1-2 ilyen port, az összes többi fing hardveren jobban kitolja a játékot mint a nextgen. De neked egyből fröcsögve közölni kell hogy hát igen, pcgaming.
Vegyél nextgent ott nincs hasonló gond (csak kb minden harmadik cím belenyal a 30 fps alatti értékekbe úgy,hogy a látvány jócskán gyengébb mint pc-n). Probléma letudva.
Úgylátszik a Warnernek elég a PS4 bevétel..

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

grebber
Jézus isten.
Nem várom mivel én is pc-n játszom, de csak mert a next gen nincs .... még. Csak látszólag valakik mindig le akarják járatni.
Az egy dolog ,hogy indulásnál lehetnek gondok ,de itt mi látszik? Az hogy a pc-s verziót kb egyetlenegy percet se telsztelte a lőtéri kutya se. Össze lettek gyúrva a fájlok azt jiháá had szóljon. És kicsit benézték.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.24. 19:48:23

Next PC upgrade: 2022

Grebber te tényleg azt várod h a PC elbukjon végleg (ami tuti nem fog) és csak konzolok legyenek?

Lehet bizony, csak sok idő és pénz, ellenben a DX12-re "elvileg" majd gyorsabban lehet át portolni... kevesebb idő és pénz... meglátjuk.. most már nincs messze

Unalmas a trollkodásod olvasni. Ha ennyire megy a sírás fáradj át a payday topikba,witcher topikba vagy bárhová ahol nemhogy 30 fps-ről lehet beszélni konzolon,még a 15-20-ba is belenyalnak vastagon.
Állandóan ez megy minden topikban ahol felbukkansz,flémelés és trollkodás ész nélkül,a franc se kíváncsi erre.
grebber
grebber
Nem-e akkor minek reagálsz rá. Ja hogy mégis érdekel értem!

tommygear
11-re is lehet normálisan optimizálni, itt nem a dx verziója számít hanem hogy a stúdió szarik bele és összetákolja pc-re 1 hét alatt vagy foglalkozik vele normálisan
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.06.24. 18:45:58
Ahogy minket sem érdekel az állandó pc ellenes trollhadjáratod.
grebber
Nem. Ezt csinálom évek óta amióta SG-s vagyok.
Ha játékhoz kapcsolódó hír látok hozom és ide is berakom.
Az meg hogy megvetted és savanyú a szőlő legkevésbé sem érdekel.

Ezen a játékon csak az segítene ha újra optimizálnák DX12-re.

Nem unalmas?
tommygear
nálam aztán nem, javult, de még mindig a játszhatatlan kategóriába tartozott
Shep
Azért ez így nem igaz, a 4. patch után teljesen jó lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
unity is kb. ugyan olyan fos maradt a patchek után, én se várok csodát... szarból nem lehet várat építeni
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.06.24. 16:29:25
Persze, de attól még adhatnának valami kompenzációt...de arra ugyan várhatunk. Nem lesz itt semmi. Sőt, abban is kételkedek, hogy komoly javulás legyen, a játékkal kapcsolatban.
Shep
Szerintem előbb a játékot kellene rendbe vágniuk nagyon gyorsan, aztán jöhet az amiről te beszélsz, mert mit érünk akármilyen dlc-vel, vagy bármi mással ha a game játszhatatlan?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.24. 16:16:33

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy ha már inygen még egy nyamvadt DLC-t se adnak, legalább mondanák azt, erős leértékelés a season pass-ra.
Az lenne a minimum, hogy valamit adnak akkor cserébe, ha már ilyen szar lett a start. A ,,gonosz köcsög" ubisoft, a Unity hibás startja után , adott ingyen egy kiegészítőt, akik meg a season pass-t is megvették egy ingyen játékot! Ami azért nem mindegy, és szerintem nagyon korrekt, nagyon rendes dolog volt.

A Witcher 3 messze nem hibátlan, már ami a technikai dolgokat illeti-sok a bug- de 16 DLC-t ad ingyen. Igaz nem a hibák miatt, ezt eleve így adták. Jó ez a két dolog nagyon más, csak példaként, vannak akik így csinálják.

Nos ezek után, pár sztori DLC-t igazán hozzávághatnának a játékosokhoz. Meg azért na, a Batman season pass, eleve rohadt drága, és pluszban igencsak problémás a játék indulása...de nem, semmi .

Ubi-ékra, én azt mondom, ezzel az ajándékkal, korrektul kezelték a dolgot. A Witcher készítői, eleve nagyon korrektek voltak. De itt? Nem az a baj, hogy hibás, bajok vannak, ha úgy állnának hozzá ,hogy bocsánat kedves vevő, valamivel kompenzálunk akkor.
Ez a dolog nekem, hogy ugyanazon a konfigon van akinél jól fut, van akinél szarul, meg van akinél szarabbul fut erősebb konfigon, mint másoknak gyengébben, engem meglehetősen a korábbi Denuvos játékokra emlékeztet. Tényleg nem elképzelhetlen, hogy az a sáros most is.
Nono, van kint game videó, GTX970, FHD, minimum(!) grafikával úgy szaggat, hogy öröm nézni, a jobb helyeken néha 5-6 fps ha megvan?
Azért ennyire még az NVidia sem önsorsrontó. Simán sz*r a portolás. Mindezt pedig úgy, hogy effekt hegyek, mer pár réteg textúra benne sincs, ami a PS4 verzióban.

Mindeközben ugye megy a balhé, mert megjelenés előtt sutyiban változtattak a gépigényen, elvették a bundle vásárlóktól a DLC-t, a játék meg véletlenül drágább lett 5 euróval. Azért a pofátlanságnak is vannak fokozatai, de ez?

Fpocok
WOW... GMG-sek fellélegezhetnek.

"after the fix has been released, you still cannot play your game, we will process refund requests for the game."

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
NV kb direkt csinálja ezt. Nem fut semmin ----> Ott a GRID

IMYke2.0.0.0
És akad keményen a Titan X-eken, és a gyengébb 980 Ti-ken is.

//El is tűnt a játék a STEAM főoldaláról - de még az interaktív slideshow-ból is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.24. 13:11:58

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Én az Nvidia helyében is kiverném a balhét, mégiscsak ezzel a tákolmánnyal promótálták a kártyáikat, és hát enyhén szólva nem az az eredmény, ami elvárható - elég ha csak azt nézzük, hogy az Nvidia specifikus fícsöröket mind élből ki kell kapcsolni 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Ehhez képest az Origin portja egy remekmű volt. Hát asszem akkor várakozás van, vagy 3-4 patchig. Az mondjuk azért durva ,hogy a high textúrákat bele sem merték rakni, úgy vajon mi kellene neki 4 titan egyszerre? Illene azért kárpótolni valahogy a játékosokat ilyen arculcsapásért. Ezek után majd gondolom csodálkoznak ,hogy milyen rosszul fogyott PC-n, mert a warez, meg a nem tudom mi, közben meg ott van a w3 amin se védelem se semmi és mégis szépen fogy PC-n is, sőt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.24. 13:06:02

Azért ez elég vicces....egy 3 gigás 7950-es VGA esetében azt ajánlják, hogy 1280x720-as felbontás...miafaszomvanbazdmeg?

Mondjuk azért na, nem akad annyira, hogy játszatatlan legyen, inkább idegesítő, mint játszhatatlan, de ettől még persze ez igencsak szar dolog. No de, hogy ilyen felbontást ajánlanak, ilyen géphez, ez kissé vicces.
grebber
MerlinW
Jaja, én is átállítottam 60FPS-re az ini-ben és fix 50-60 folyamatosan. ~6 óra játék alatt nem volt gond vele.

P.S.: Riddler feladatai (kiszabadítós) baromi jópofák😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.24. 12:35:57

[merlinw.org]

Kösz😊
HeadHunter86
Fel kell húzatni magad a Batmobillal, nem pedig a falat kell kitépni.

Mikor nem tudom elhúzni falat a tetőn Batmobillal ott mit kell tenni?[/spoilet]
Zegi Norbi HUN
Ez marha jó<#idiota>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Fpocok
Egyszerűen LESZARTÁK a pcs változatot. Kiadták alvállalkozóknak. Ennyi a történet sajnos.

Belenéztem itt a véleményekbe. Nem értem a Rockys csapatot. Hogy engedhetik meg maguknak ezt? Most látom módosítottak a gépigényt. AMD-ből 3GB-os kártya kell minimum? A metacriticen is rengeteg dühös ember van. Elképesztő egy kis cég aminek hasonló hozzáállása kellene legyen mint a CD Projektnek, hogy engedheti meg ezt magának? Ennyire szűk határidők vannak? Arra sincs idejük megnézzék mit adnak ki a kezükből?
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.24. 07:31:57

IMYke2.0.0.0
Az Arkham City nekem is jobban bejön, mint az amúgy nekem is tetsző Arkham Asylum. A City eddig a favorit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem vagyok rajongó de nem is szeretem. Az Arkham Asylum egy baromi jó játék volt,kellően változatos, hangulatos. Nem untam. Az utána következő részekben nagyobb bejárható terepet kaptunk és ráment a játékmenet rovására. Ahogyan ebben is. Ez nem rajongás kérdése (maximum olyanoknál akik élnek halnak ezért a világért). Egyszerűen repetitív a cucc, és nem képes ez a rész sem felnőni az AA-hoz.
Mióta felvettem ezt a Justice League 3k Batsuit-ot azóta mindenki menekül előlem az összes kocsi megfordul ha meglát WTH

Ez real szerintetek vagy mivan?
Eddig mindenki megtámadott meg el akart gázolni
kill3r21
aha, most már értem, szóval az Új Batman Early Access , csak elfelejtettek szólni, ezért ilyen olcsó 😄 xD
HeadHunter86
Hát srácok, másodjára is azt kell mondanom én semmi kivetnivalót nem látok a játékban. Marha ritkán beakad ha megyek mint állat a Batmobillal. De amúgy mint az álom úgy fut. 60FPS-re átlőttem a limitet és érzésre meg is van, bár most meg se néztem.
De marha faszán fut.
Nálam AA-on, Nvidia effekt On mindegyiken.

Fpocok
Írd azt, hogy SZERINTED. Csak mert a többség szerint nincs minden rendben.

MerlinW
Nálam minden max, AA kikapcs, fix 30fps. se nem több, se nem kevesebb. Teljesen játszható, nincs vele gond. John Noble szinkronhangjának (Scarecrow, Crane) meg örülünk😊 A grafika olyan amilyen, de hangulatos a játék és végre visszatért az AC-s harcrendszer. Mondjuk a túlzott autózás erőltetés nem tetszik, de ez van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.23. 23:40:41

[merlinw.org]

Shep
Hát szerintem meg az elmegyógyot a másik két rész lazán üti, de hát ugye kinek mi.

Ok semmi,poweslide visszalök
Mit csináljak ha felborultam a géppel??
Ez már nagyon személyre válogatja.Nekem pl egy Batman játék többet jelent mint egy Witcher.Sokkal többet.

És még ebben a műfajban jól is sikerült a game.
Itt kell a DC Universe-t kedvelni/szeretni vagy más esetben egy átlagos akcio játékot fog az illető látni.Én és sokan nem ezek közé tartozunk.
Gyerek koromban képregény formájában volt tálalva Batman,aztán jöttek a filmek és most átélhetem olyan vizuális formában amit már én irányítok.És nem egyszer álmodoztam róla,hogy Batmobil is lesz egyszer,hát íme..
machirarium
Az Arkham Asylum a legjobb ész a sorozatban, etalon és ahhoz már semelyik Arkham cím sem tud felnőni.

Ez semmilyen téren sem közelíti meg a W3-at még ha nehéz is összehasonlítani....
Akciójátékként egy erős átlagos,nem több nem kevesebb. Az MGS V mellett gyakorlatilag el is tünhet a süllyesztőben.