1356
Batman: Arkham Knight
  • hellboy4591
    Instant-Gamingen 15.79 euro. Ezért is gondolkodom rajta hogy beruházok rá, de mi van ha később ingyen hozzánk vágják?
  • DantesHUN
    Jó lenne. De amúgy , most a botránytól eltekintve, nagyon drága volt. 40 euró? Kicsit eleve túlárazott szerintem. A Witcher 3-hoz, a valós tartalommal rendelkező kiegészítő 25 euro! A 16 DLC-t meg ingyen adják. Hát ezek után, 40 euróra beárazni? Ha még 20 lett volna, üsse kő.
  • Shep
    A rest kétszer fárad :D
  • lwb
    Nálam is free volt játékból nézve. Egyébként könnyen lehet, hogy nem úgy hiba, hanem inkább elszólták magukat. Én várnék most a season pass-szal, hátha, soha nem lehet tudni.
    Valami, ingyen dlc, akármi, biztos lesz a mizéria miatt, a Unitynál is volt.
  • TBTPumpa
    "Totally supported decision to suspend PC version. We have our best engineers at Rocksteady working like crazy to help fix the issues ASAP."

ASAP van!
  • DantesHUN
    Semmi, csak bizonyára valami hiba volt , hogy tegnap ár nélkül szerepelt egy darabig, ennyi. Nem történt semmi.
  • Shep
    Vicces azért, hogy a játékot nem árulják de a SP az megy 40 juróért.
  • MarkBlade
    Letölthető tartalmaknál szerepel de van neki 39.99 írva.. ingame és a steamen is..wtf akkor?
  • DantesHUN
    Gondoltam, hogy csak valami hiba volt, hogy nem volt tegnap ára a DLC-knek. a steam-en. Na majd ingyért persze. 39.99. Helyes. Én biztos meg is venném az alapjáték mellé. (nem. és amúgy sem, ha nem lett volna ilyen szarkavarás a indulás után, ha minden rendbe lenne a játékkal akkor is nagyon drága)
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.26. 10:29:35
  • Hoz_Hun
    Van az fél óra is. :D
    Amúgy Harleyt irányítani egy élmény. Azok a beszólások... kétszer kitoltam egymás után. :)
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM-en mindenkinek van.
    Ingame?
  • MarkBlade
    Érdekes nekem van ára a season pass nak..
  • TomStorm
    Most 2 napig nem játszottam,meló volt de most indul egy 24 órás Batman maraton:))

Az igényesség amit elénk tártak ezzel a játékkal nagyon látszik.
    Kalapom emelem elöttük és nagyon megköszönöm!
  • TomStorm
    Fejvesztve menekül mindenki ha visszaülök Batmobil-ba:)
    Ahogy kiszállok akkor rámtámadnak de a géptől mindenki nagyon parázik:D
    Eszméletlen ez a game olyan Gameplay van,hogy minden egyes perce élvezet!!

10/10
  • Fpocok
  • Fpocok
    Megvan a pontos forrása, miért lett ilyen a port.
    Most már minden világos.
  • HeadHunter86
    Na toltam egy órát megint. Fuhhh, ez állati jó. Eddigi legjobb Batman!
    Akció jelentek nagyon ott vannak. Tetszik a multiple takedown, nagyon látványos. Jó a Batmobil és Batman féle remote logikai feladványok is. Meg úgy az egész, nagyon ötletes, elég sok újdonságot hozott ez a rész.
    Nyilván ehhez a Batmobil sokat hozzátett.
    Még az egyszerre többen harcolunk dolog nem is volt.

Az új ruha meg elég brutálisan fest :)
  • Shep
    Szerintem ez csak azért van, mert most ugye nincsen ára a steamen a játéknak.
  • CalebJoe
    Most nézem a kék székét ami mellette van hát, anyád hogy ennyibe kerül.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.25. 20:57:43
  • hellboy4591
    Most akkor ezt megkapja mindenki, ha újra megvásárolható lesz a játék? Mert ahogy nézem most nem lehet csinálni vele semmit se.
  • TBTPumpa
    Már megint, utoljára a tavalyi Rise of the Tomb Raider XBox exkluzivitásának bejelentésekor akadt ki ennyire. Epic volt az is, imádom! Sokkal jobb reklám az, mint bármilyen marketinges anyag.
  • CalebJoe
    de az a séró ahogy mozog tiszta ideg
  • Fpocok
    Angry Joe
    LÁL!
  • TBTPumpa
    Mondom, hogy nem kell Season Pass-t venni!

• Ra1n
    A kiadó bevonta a terjesztését-forgalmazását, lévén hibás termék ami közfelháborodást okozott. Hivatalosan közzé is tették hogy lehet refundolni. Jelen esetben bizony hibás termék, mert ezt meglépték. Ha patchre várakozás lenne és árusítanák tovább a játékot nyugodtan akkor ez a lépés nem élne,max a steam refund.
  • w77d
    Azt előbb lefelejtettem, hogy jelen helyzetben a játék nem meríti ki a hibás termék fogalmát. Hibás, ha a lemezt nem olvassa be, nem telepít, vagy a lemez hibájából el sem indul. Az nem számít hibás terméknek, hogy szaggat mint állat és optimalizálatlan.
  • Ra1n
    3 napig az értékesítőnél reklamálhatsz. Ha veszel egy boltban bármit hazaviszed és szar 3 napig nem küldhetnek sehova vagy cserélik vagy pénz vissza. Tökmind1 hogy a bolt a forgalmazó vagy sem.
  • hellboy4591
    Sziasztok!

A lentebb olvasottak szerint, akkor egyenlőre nem éri meg a Season Pass-ra befizetni, vagy ha esetleg be is fizetek rá, akkor tudom majd Steam-en aktiválni? Mert nekem a játékkal semmi bajom, pedig a minimum konfig felett vagyok egy kicsit. Eddig csak a szokásos UE3-as lassan betöltődő textúra hiba jött elő szerencsére, amit szerintem egy SSD orvosolna. Remélem később sem lesz nagyobb gondom vele.
  • w77d
    Csak hogy a termék nem miattuk hibás, ezért a kiadónál kell reklamálni, nem a boltnál...
  • Ra1n
    3 munkanapon belül kötelesek pénzt visszafizetni amennyiben a termék hibás. Ezellen ágálhatnak,oda kell menni és közölni a tényeket. Ha nem akkor lehet hívni az illetékes hatóságokat.
  • Evoluti0N
    Azoknál azért nem volt, mert akkor még nem létezett refund. Meglátta a WB, hogy az emberek kérik vissza a pénzüket és beijedtek. Remélem, hogy ez a refund bevezetése egy új korszakot fog jelenteni. A refund lehetőség tulajdonképpen olyan, mintha visszajöttek volna a demók. Szóval ha valaki szart készít, akkor nem ússza meg olyan szárazon. Ok, hogy Originen ez már van régebb óta, de az nem olyan széles körben használt, mint a Steam.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.25. 20:08:03
  • hawkie22
    Ja, kb. 14 órám van eddig a játékban. :)
  • hawkie22
    Köszi a linket, de ebböl nekem nem derül ki, hogy refund után is tudok-e tovább játszani? :D Bár lehet, hogy csak felületesen olvastam végig. Mivel low beállításokon 40 fps körül vagyok, így ha refund után nincs játék, akkor inkább elvetem a lehetöséget és megyek tovább a játékban. Eddig 12%-nál járok, de eddig igazából inkább a mellékküldiket csinálgattam. :D
  • CalebJoe
    Érdekes ilyen botrány nem igen volt eddig pedig a Unity meg a Watch Dogs sem lett valami fasza port és azok se voltak kis címek.
    A konzol verzából már úgy is megszedte magát a cég a PC meg kit érdekel.
  • grebber
    Egyszer mindennek meg kell történnie. Ezért is legyen minden cím az első 1-2 hónapban örli genyó és akkor nincs fanyalgás. Szar szar mert még örli azt 2 hónap alatt csak szé patchalik Azt utána szimplán csak leveszik az örli jelzőt azt kész.
  • TBTPumpa
    CD Galaxis közleménye:
    "A magyar kiadó, a CENEGA kérése a Batman Arkham Knight számítógépes változatának értékesítését felfüggesztettük. Ennek oka a játékot övező negatív fogadtatás, egyes rendszereken kompatibilitás és teljesítménybeli problémák. Tudomásunk szerint a PC változat fejlesztői, karöltve a konzolváltozat fejlesztőivel gőzerővel dolgoznak az érintett problémák megoldásán. Sőt már az AMD és az NVIDIA fejlesztői is beszálltak, hogy minél előbb orvoslásra kerüljenek a dolgok.
    Amint a Steam-en ismét kapható lesz a játék, felkerül a webáruházunkba is újra.
    Fontos még, hogy a CENEGA jelenleg csak a játék értékesítésének szünetetelését jelentette be. Jelen pillanatban nincsen olyan pénzvisszatérítési lehetőség, mint például a Steam-en vásárlók számára, meg nem elégedettség esetén. Egyedüli kivétel, ha a játék még BONTATLAN, ez esetben élni lehet az elállási joggal."

Azért ez durva. Na ilyenre még nem volt példa eddig!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 19:37:08
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig a CDG-től rendeltem - s ha dobozost, akkor csakis náluk nézem meg.
  • TBTPumpa
    Míg a CD Galaxissal nem jártam még meg. Tény, hogy picit drágábbak, viszont, amit beígérnek (hogy kapod az adott előrendelői ajándékot), akkor KAPOD IS!
    Az utoljára rendelt WoW CE-t is bombabiztosan becsomagolták, nem is írták az oldalon, de még posztert is adtak hozzá és azt sem csak úgy belegyűrték a dobozba, hogy nesze paraszt, fűccsé' vele, mert másra ez úgysem lesz má' jó.
    Picit drágábbak, de korrektebbek is, szóval én inkább őket választom. Viszont anno még az 576-tól és a Konzolvilágtól is rendeltem. No comment kategória ez a két bolt is.
    De azt is meg kell említenem, hogy a Konzolokszervize csak az elmúlt 1-2 évben kurvult el, azelőtt korrektebbek voltak ők is.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.25. 19:03:31
  • Shep
    Egyébként most kicsit még azt az 5e Ft-ot is sajnálom a játékért amennyiért a kódot vettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Megdumáltatok :)