87
Car Mechanic Simulator
  • Doog
  • bakkerman
    én is kipróbáltam,ugyanez a véleményem,nagyon jó kis játék,a sok mainstream szar mellé végre valami változatosság,valami nem megszokott játék,és durván leköti az embert,tegnap este kipróbáltam,3 óra hosszára úgy ott ragadtam előtte,hogy csak pislogtam,nagyon tetszik :D
  • Doog
    Nem rossz játék.
    Karrier módban az elején még csak kis autókat kell bütykölni, kipufogó csere, fékbetétek, olajcsere, vízpumpa...
    Lehet venni új, használt alkatrészeket. Valamint ha leszerelsz egy alkatrész (pl. önindító) és hibás azt meg lehet javítani.
    Még nagyon az elején járok gondolom később jönnek majd komolyabb autók, és javítani valók is.

Műhelyben a saját számítógépednél tudod megvásárolni az alkatrészeket akár újat, vagy használtat, tudsz hitelt fel venni, valamint tudsz könyveket vásárolni (pl. Válj jobb szerelővé) és ha ilyenekkel a tudásodat fejleszted akkor a csavarokat gyorsabban tudod kicsavarni, vagy másik könyv a marketingről szól és ha azt is megvásárolod olcsóbban jutsz alkatrészekhez.

Szerintem egész hangulatos, esős napokon mikor kinn nincs mit csinálni egész jó időtöltés.
  • Fox44
    Van benne tesztvezetés is. Mondjuk nem olyan, mint a Street legal Racing Redline, de attól még lehet hogy jó.:)
  • báttyó02
    jah semmi, látom h igen. kipróbálom, street legal óta nem volt ilyen
  • báttyó02
    ez már kijött?
  • Doog
    Szerettek autókat bütykölni és szívesen kicsikartok egy kis extra lóerőt az elétek kerülő gépekből? Akkor a most megjelent Car Mechanic Simulator 2014-et nektek találták ki. Az autószerelést kedvelő játékosoknak szinte kánaán lesz a Red Dot Games játéka, amelyben különböző stílusú autót alakíthattok át szinte teljesen szabadon.
    Több száz alkatrész. Motor, kuplung, váltó, felfüggesztés módosítás. Chiptuning, diagnosztika, számítógépes finomhangolás. Kompakt, szedán, limuzin, sport, teherszállító, SUV és családi egyterű várja, hogy a műhelyetekben kapjon új életet.
    A játékban karrier mód és szabad játék vár benneteket, ami azt jelenti, hogy a végtelenségig tudjátok finomítgatni a gépeket.