Car Mechanic Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem. Ebben nem lehet vezetni, csak összerakni, építeni, megjavítani, felújítani. Én szeretem, mert egy megnyugtató.
Nézz esetleg pár gameplay videót róla.
Þór vígi þessi rúnar
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Erre meg gyűjtés indult a Car Mechanic Simulator 2015-re, hogy meg tudják csinálni. Valami 18 ezer dollár volt a cél, de 20 feletti összeg jött össze. Ez így 20 euróért drága. Esetleg, ha fejlesztik még, talán.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Boldog semmittevést emberek! 😊
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
gamertag: kenobita
Már lebontottam mindent a motorról kicseréltem újakra mire rájöttem, hogy azzal van a probléma.
De jó kipufogó lehet ha 15 perc után nem zörög... 😄
...::::::...
Remélem lesz második rész és jobban bele lehet menni a sûrûjébe. Mármint a szerelésnek, mert most csak fõelemeket lehet ki be szerelgetni.
gamertag: kenobita
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Karrier módban az elején még csak kis autókat kell bütykölni, kipufogó csere, fékbetétek, olajcsere, vízpumpa...
Lehet venni új, használt alkatrészeket. Valamint ha leszerelsz egy alkatrész (pl. önindító) és hibás azt meg lehet javítani.
Még nagyon az elején járok gondolom késõbb jönnek majd komolyabb autók, és javítani valók is.
Mûhelyben a saját számítógépednél tudod megvásárolni az alkatrészeket akár újat, vagy használtat, tudsz hitelt fel venni, valamint tudsz könyveket vásárolni (pl. Válj jobb szerelõvé) és ha ilyenekkel a tudásodat fejleszted akkor a csavarokat gyorsabban tudod kicsavarni, vagy másik könyv a marketingrõl szól és ha azt is megvásárolod olcsóbban jutsz alkatrészekhez.
Szerintem egész hangulatos, esõs napokon mikor kinn nincs mit csinálni egész jó idõtöltés. <#smile>#smile>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Több száz alkatrész. Motor, kuplung, váltó, felfüggesztés módosítás. Chiptuning, diagnosztika, számítógépes finomhangolás. Kompakt, szedán, limuzin, sport, teherszállító, SUV és családi egyterû várja, hogy a mûhelyetekben kapjon új életet.
A játékban karrier mód és szabad játék vár benneteket, ami azt jelenti, hogy a végtelenségig tudjátok finomítgatni a gépeket.