Car Mechanic Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A telefonban, a küldiknél van olyan sor hogy sztori, meg bonusz, azok mikor lesznek ektívak? csak mert már lvl 10 vagyok de semmi. néha van 1-2 kék küldi de ott sem történik semmi.
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
hangacsi.blog.hu
hangacsi.blog.hu
We do not forget, we do not forgive.
A steam felhő megszünéséről nincs valami infód?
hangacsi.blog.hu
Nem tudja valaki, hogy a játék hol tárolja a mentésemet?
Eddig működött a steam felhő, legalábbis egy hónappal ezelőtt biztosan.
Most még a steamben a menüpont sincs meg ehhez.
Azért probléma ez nekem, mert kamionozok, ott laptopon játszok, itthon meg az asztali gépemen, és eddig fasza volt, hogy szinkronizálta a mentéseket, de most semmi.
hangacsi.blog.hu
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A legujabb patch óta az auto lekerült az emelőről kerék nélkül a bejárathoz. Vissza nem tudom rakni mert "nincs kereke". Valami ötlet?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
De a vicces az, hogy a junkyard-on találtam autókat és ilyen 20-30k-ba kerültek. Aukción 4 csillagos autók is 20-30k (8-10-ről induló licittel).
Akkor miért éri meg szart venni, ha jobb állapotút is megvehetsz?
Þór vígi þessi rúnar
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
1400-ból simán lehet 14000.
Þór vígi þessi rúnar
Mi értelme a roncstelepnek, és a palytáknak (barn). Összekukázhatsz alkatrészt. OK, de MINEK???
Amikor már autókat állítasz helyre (régen ugye aukción vettél vacakot, kipofoztad és eladtad) akkor már az a pár fitying amit spórolsz a ganaj alkatrészeken amit ott találsz semmit se jelent.
Þór vígi þessi rúnar
Changelog
--------------------------------------------------
1.1.3
- welder fix (will repair also chrome parts etc)
- interior tool fix
- engine stand fixed engine positioning
- engine stand fixed engine scale
- bolt reptilia mission fixed
- avalanche mission fixed
- v8 ohv 6p engine clip fixed
1.1.2
- Bolt Reptilia mission fixed
- fixed selling Licence Plate
- money resetting after tutorial bug fixed
- rebalanced tire and rim prices
Beállításokkal is lehetne valamit kezdeni, mert ez a minden fénylik ami új, csili vili, bosszantó tud lenni.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.08.06. 19:50:12
Az agyam eldobom. Pedig egy nagy szar az egész játék. Én a 15-t szerettem. Vártam nagyon a 18-t. De ilyen minőségben kiadni. Hihetetlen. A megígért feature lista fele nincs benne és a legjobb. Pofátlanul írt az egyik fejlesztő. LESZ BENNE minden amit ígértek a Launch videóval, de DLC-ben. (A launch videót már törölték).
Egy nagyon kedves bejegyzés az egyik fejlesztőtől:
"there should be liquids"
- we have already an oil in cars, but we see now, that you want more, there is obviously some need for that.
"there should be DYNO"
- sorry, but we never said anything like that. But again, we listen to your needs.
"there should be performance parts / tuning shop"
- this content is planned for future, we're working on it. We will expand the game in next months.
Erre valaki berakott egy azóta már törölt képet amit a fejlesztők raktak fel az ingame Shop-ról, hogy HELLÓ ott van hogy Tunning Shop. Erre nincs benne a játékban?!?!?!
"there should be a race track"
- yes, we're working on it. We will add it soon.
"there should be a car sallon"
- also, we're on it, we'll add it in near future.
Hát elmennek a kurva anyjukba, már komolyan. Szerintem ez kimeríti az átbaszás fogalmát. Ez egy szaros Early Access úgy hogy nem annak hirdették.
Szerencsére azért a review ráta azt mutatja, hogy nem mindenki agyatlan.
Egy srác felnyomta a egész bagázst a Steamnél és 2+ óra játék után (inkább szenvedés) visszakapta a pénzt, ami azért érdekes mert a Steam-nél csak 2 óra játékig lehet refundot kérni.
A srác írta, hogy rengeteg órája van a CMS15-ben és imádja a játékot, megvette az összes DLC-t és nem tudja felfogni hogy tudták így átverni a "sorozat" rajongóit.
Csak egyet tudok vele érteni.
Egyébként a külön poén, hogy írt a Playway képviselője hogy MEG VANNAK DÖBBENVE, hogy ilyen negatív a fogadtatás látva hogy a korábbi játékaik mindig pozitívak és a CMS15 rekordokat döntött. :D :D :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.08.06. 18:14:16
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Þór vígi þessi rúnar
A parkolóból két autót küldtem a garázsba az egyik eltűnt, és persze a drágább.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Amúgy gyász, hogy nincs egy darab teszterük sem (belső, nem kiadó tesztere). Legalábbis credits szerint nincs.
OMFG.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Sajnálom de ennél sokkal, de sokkal többet vártam a folytatástól, ez így ebben a formában egy félkész "valami". Talán majd a gold verziót megveszem amikor már kijavították a hibákat és el is készült a játék.
We do not forget, we do not forgive.
Þór vígi þessi rúnar
A grafikai és egyéb bugokat meg hagyjuk is. Gépigény vicc.
Refund megvolt. Nagyon nagy csalódás.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2017.07.28. 20:24:52
Þór vígi þessi rúnar
http://sadgames.hu/index.php/pc-jatekok/szimulator/car-mechanic-simulator-2014-detail