Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Na, igen. Bankárpartikon pl.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Itt Európában hol fordult eddig ilyen elő?

Pl. Bosnia vagy Ukrajna... de meg vegtelen peldat lehetne ra talalni.

Itt Európában hol fordult eddig ilyen elő?

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Hol próbálják bemesélni?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ezt a köztévé is benézte.

Ugy viszont mar tenyleg semmi gond nincs... 😊

ez nemzeti sport az araboknál.

Mashol nem fordul elo ilyen?

Ezt a köztévé is benézte. Egyébként ez a video is mutatja, hogy kontroll nélkül ez nemzeti sport az araboknál.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mert ugye a kuruc.info sohasem hazudik. Egy sok eves videorol probaljak bemeselni, hogy most Kolnben keszult...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Amikor az allitolagos ujsagirok bedobtak azt a petardat - amivel amugy a kutya sem foglalkozik - mar regen oszlatott a rendorseg. Akkor meg mit provokaltak?

Hogy ki kezdte a törést-zúzást:

Provokáció a tüntetésen
Tetsuo
Ez Magyarországon is így lenne, ha más menne a tévében. Sajnos a nép buta és könnyen manipulálható; ráadásul egyre butább és egyre profibbak a manipulátorok.

Pluskast
Hagyd rá. Nem látod, hogy troll? Élvezi, ha a középpontban van, ti meg itt etetitek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ReszegKoldus
Rettentő hanyagságra utal, hogy itt csak január 12-én náciztál először idén. Remélem legalább máshol pótoltad.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kifejtenéd pontosan mi a probléma azzal, hogy úgy gondolom aki garázdálkozik, tör-zúz az megérdemli, hogy letartoztassák?

Azzal semmi. Felreertheto volt... szamomra legalabbis 😊

cenobite
Ja igen, elnézést! Hiszen mint tudjuk mindenki náci. Még az is aki nem.

gamertag: kenobita

Nem CSAK, hanem mert nácik! Nem figyelsz... 😄

#5845: Beérett a sok évtizedes agymosás...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.12. 12:11:30

www.smart-bus.hu

cenobite
Atyaég, még most sem hiszem el, hogy te komolyan gondolod amiket írsz és nem állsz tudatmódosító szerek hatása alatt.

Az egész világ felháborodott a Németországban történt szilveszteri dolgok miatt - érdekes akkor valahogy nem láttam hogy nagyon postolgattál volna, de be kell valljam akkoriban nem nagyon nézegettem ide, szóval mea culpa ha tévedek és mélységesen elítélő írások születtek volna tőled, amiben a garázdálkodó horda ellen szólsz. (bár gondolom a te értékrended szerint ott is a német nők voltak a hibásak mert... mert CSAK.)

Ebben a hírben az a megdöbbentő, hogy a "menekültek" mellett is tüntettek. Még többen is, mint ellene.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.01.12. 12:09:56

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

BEAST
Kifejtenéd pontosan mi a probléma azzal, hogy úgy gondolom aki garázdálkozik, tör-zúz az megérdemli, hogy letartoztassák? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cenobite
Akkor már legyen kerek, természetesen a teljes postra nem sikerült válaszolni.:
"de nem fura, hogy amikor a menekült csoportok garázdálkodnak valahogy nem sikerül ennyi embert előállítani?"

Ennyit a morális értékrendedről...

Náci mert német?

Igazad van, helyesebb lenne a cionista szo, mivel sajat bevallasa szerint a PEGIDA a judeo-kereszteny ertekrendet vedi 😊

Ha törtek zúztak akkor nagyon helyes

Ennyit a moralis ertekrendedrol...

Megfordult a világ. <#szomoru1> A "nácik" bilincsbe verve fegyelmezetten hasalnak, az afrikai majomhordák meg szabadon randalíroznak...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Tetsuo
Náci mert német? LOL

BEAST
Ha törtek zúztak akkor nagyon helyes, de nem fura, hogy amikor a menekült csoportok garázdálkodnak valahogy nem sikerül ennyi embert előállítani?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lipcsében a muszlimellenes Legida tüntetésén a nácik törtek zúztak. 250 nácit vettek őrizetbe. A nácik jelentik a veszélyt, nem a menekültek.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az orosz hírekben is szerepel a migráns aki leszarja a berlini metro ülését.
De az orosz kommentek is érdekesek.
"Ezt akarják Oroszországgal is tenni a nyugati hatalmak.......igen Európa hunyd be a szemed és ne lásd, hogy rátok szarnak".......stb.....stb.....
videóval....

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201601112341-i1v6.htm

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tetsuo

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.12. 00:45:23

Bevándorlók által elkövetett tömeges szexuális zaklatást hallgattak el Svédországban

A kölni események nyomán kiderült: Svédországban is történt csoportos szexuális zaklatás még tavaly augusztusban a „We are Sthlm” zenei fesztiválon, ám ezt a rendőrség elhallgatta. Az esetről a Dagens Nyheter nevű svéd lap számolt be, az ügyben vizsgálat is indult.

A lap beszámolója szerint mintegy 50 gyanúsított szervezetten és csoportosan támadta meg a szórakozó tizenéves lányokat, fogdosták őket és hozzájuk dörgölőztek. Az elkövetők többségében bevándorló fiatalok voltak.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Annyi a különbség, hogy mi nem kerüljük az orosz témát, ő meg ugye erőteljesen kerüli az izraeli témát.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nagy cucc...te meg folyton az oroszoknál kötsz ki, így nagyjából semmi alapod megszabni, hogy ki hol "kössön ki".

<#eljen>

<#fejvakaras><#fejvakaras> féreg jelentget mindenkit

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.11. 19:47:54

Valaki massal beszeltem az aktualis europai menekultkerdesrol

A befogadás kötelességéről papolsz már régóta.

Kifelejtetted a hozzászólásodból a "cion" szót. Puhulsz...
Tetsuo
Csak mellékesen, rávilágítva korunk uralkodó ideológiájára: Ha a linkelt cikk címében a német szó helyett éppen zsidó lenne... már eljárás indulna ellenük.

A Szovjetunió nem egyedül dönthetett abban, hogy Kelet-Európa az ő fennhatóságuk alá kerül

Nem, viszont az egyedul a CCCP-n mult, hogy a WP orszagokban diktatura lett, a USA/UK ellenorzott teruleteken meg nem.

a menekült témában a palesztin kérdés régóta megoldatlan kérdés

Valaki massal beszeltem az aktualis europai menekultkerdesrol, erre te belefolytal es jottel megint a zsidokkal. Nagyon fajdalmas lenne ha most megsem kezdenel bele ebbe a zsidozasba?

Pluskast
Szóval ezeket az állatokat főbe kéne lőni.

https://www.facebook.com/OCEANSIDEGANGBUSTER/videos/809874159122841/?__mref=message

https://www.facebook.com/wocsi.dome/videos/1001510356588782/?pnref=story&__mref=message

PSG 1
Melyik lenne ezek kozul katasztrofa??

\"one shot one kill..\"

Pluskast
A svájci vezérkari főnöknek tökéletesen igaza van.

Nagyon jól látja Putyin ! Pedig anélkül, hogy ezt a millió csürhét lapátra tegyék, béke itt nem lesz ! a szakértő szerint sem:
https://www.youtube.com/watch?v=WW5xh1u-1s4

Ebben nincs semmi új, a kis Pavel Morozov is hős lett a Szovjetunióban, amiért feljelentette a szüleit (a rokonok meg agyonütötték ezért a becsületes pionír gyereket).
Tetsuo
Az igazság a te olvasatodban antiszemita, így félsz tőle, mint a tűztől; ezért beszélsz folyton mellé.

A Szovjetunió nem egyedül dönthetett abban, hogy Kelet-Európa az ő fennhatóságuk alá kerül, ebben a brit és az amerikai döntéshozás is egyetértett.

Ennek semmi koze a joghoz. Ez egy hulyeseg.

Annak sincs semmi köze a joghoz és jogszerűséghez, hogy az egész országokon átmenetelnek illegálisan, és aki ezt megállítani akarja, azt kiáltják ki bűnösnek!

Orulok, hogy ismet sikerult Israelnel kikotni... indul a zsidozas? 😊

Ez nem zsidózás, vigyori! Értem én, hogy így próbálod elérni, hogy ne kelljen érdemben válaszolni, de a menekült témában a palesztin kérdés régóta megoldatlan kérdés. A visszatérésük ötven éve akadályoztatva van. Ez nem zsidózás, ez tény!

Mármint az amerikai angol szovjet koalíció által a térségre erőltetett diktátoroktól szabadult meg?

Nem, a CCCP altal eroltetett diktaturakra gondolok. Erdekes, hogy a UK/US/FR oldalon nem viragzott ez a berendezkedes.

Majd azt mondják, hogy engem a merkel hívott meg, nem bánhattok velem rosszul

Ennek semmi koze a joghoz. Ez egy hulyeseg.

A palesztinok is hazamennének már úgy ötven évi menekülttáborozás után

Orulok, hogy ismet sikerult Israelnel kikotni... indul a zsidozas? 😊