Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. Bosnia vagy Ukrajna... de meg vegtelen peldat lehetne ra talalni.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ugy viszont mar tenyleg semmi gond nincs... 😊
ez nemzeti sport az araboknál.
Mashol nem fordul elo ilyen?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azzal semmi. Felreertheto volt... szamomra legalabbis 😊
#5845: Beérett a sok évtizedes agymosás...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.12. 12:11:30
www.smart-bus.hu
Az egész világ felháborodott a Németországban történt szilveszteri dolgok miatt - érdekes akkor valahogy nem láttam hogy nagyon postolgattál volna, de be kell valljam akkoriban nem nagyon nézegettem ide, szóval mea culpa ha tévedek és mélységesen elítélő írások születtek volna tőled, amiben a garázdálkodó horda ellen szólsz. (bár gondolom a te értékrended szerint ott is a német nők voltak a hibásak mert... mert CSAK.)
gamertag: kenobita
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.01.12. 12:09:56
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"de nem fura, hogy amikor a menekült csoportok garázdálkodnak valahogy nem sikerül ennyi embert előállítani?"
Ennyit a morális értékrendedről...
gamertag: kenobita
Igazad van, helyesebb lenne a cionista szo, mivel sajat bevallasa szerint a PEGIDA a judeo-kereszteny ertekrendet vedi 😊
Ennyit a moralis ertekrendedrol...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De az orosz kommentek is érdekesek.
"Ezt akarják Oroszországgal is tenni a nyugati hatalmak.......igen Európa hunyd be a szemed és ne lásd, hogy rátok szarnak".......stb.....stb.....
videóval....
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201601112341-i1v6.htm
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.12. 00:45:23
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.12. 00:24:58
A kölni események nyomán kiderült: Svédországban is történt csoportos szexuális zaklatás még tavaly augusztusban a „We are Sthlm” zenei fesztiválon, ám ezt a rendőrség elhallgatta. Az esetről a Dagens Nyheter nevű svéd lap számolt be, az ügyben vizsgálat is indult.
A lap beszámolója szerint mintegy 50 gyanúsított szervezetten és csoportosan támadta meg a szórakozó tizenéves lányokat, fogdosták őket és hozzájuk dörgölőztek. Az elkövetők többségében bevándorló fiatalok voltak.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.11. 19:47:54
A befogadás kötelességéről papolsz már régóta.
Nem, viszont az egyedul a CCCP-n mult, hogy a WP orszagokban diktatura lett, a USA/UK ellenorzott teruleteken meg nem.
a menekült témában a palesztin kérdés régóta megoldatlan kérdés
Valaki massal beszeltem az aktualis europai menekultkerdesrol, erre te belefolytal es jottel megint a zsidokkal. Nagyon fajdalmas lenne ha most megsem kezdenel bele ebbe a zsidozasba?
\"one shot one kill..\"
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.11. 12:24:28
https://www.youtube.com/watch?v=WW5xh1u-1s4
https://www.facebook.com/StirizoumePoutinII/videos/vb.246832632185584/443036042565241/?type=2&theater

Ennek semmi koze a joghoz. Ez egy hulyeseg.
Annak sincs semmi köze a joghoz és jogszerűséghez, hogy az egész országokon átmenetelnek illegálisan, és aki ezt megállítani akarja, azt kiáltják ki bűnösnek!
Orulok, hogy ismet sikerult Israelnel kikotni... indul a zsidozas? 😊
Ez nem zsidózás, vigyori! Értem én, hogy így próbálod elérni, hogy ne kelljen érdemben válaszolni, de a menekült témában a palesztin kérdés régóta megoldatlan kérdés. A visszatérésük ötven éve akadályoztatva van. Ez nem zsidózás, ez tény!
Nem, a CCCP altal eroltetett diktaturakra gondolok. Erdekes, hogy a UK/US/FR oldalon nem viragzott ez a berendezkedes.
Majd azt mondják, hogy engem a merkel hívott meg, nem bánhattok velem rosszul
Ennek semmi koze a joghoz. Ez egy hulyeseg.
A palesztinok is hazamennének már úgy ötven évi menekülttáborozás után
Orulok, hogy ismet sikerult Israelnel kikotni... indul a zsidozas? 😊