Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kettő felelőssége pedig alig összehasonlítható ebből a szempontból.

Ezt nem is allitottam. En csak azt mondtam, hogy a kuruc.info hazudik, melyet be is bizonyitottam.

A következő a padlássöprés lesz, mert kell majd a kaja a honfoglalóknak.

www.smart-bus.hu

A kettő felelőssége pedig alig összehasonlítható ebből a szempontból.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nem azzal a reszevel vitatkozom a kuruc.info cikknek, hanem azzal, ahol kijelentik, hogy nem talaltak WMD-ket Iraqban. Ez hazugsag.

Csengőfrász.

Tehát nem a kuruc a hazug, hanem az amerikai kormány.

Ez nem mutually exclusive. A GBW kormanynak valoban voltak hazugsagai, de a kuruc.info is rendszeresen hazudik...

Lehet hogy bizonyos esetekben igen, de itt most nem, ez egy origóról átvett cikk. Ott linkelve van egy 2002-es írás, ahol a NYT is adta a lovat a háborús készülődés alá.

Forrás: pamelageller.com

Ühüm, hát persze. Szánalmasabb náci forrás nem volt, mint ez a kurucinfó szintű hibbant luvnya?
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2016.01.27. 17:19:45
A NYT az, ami igazán hamis.

Hat persze... az meg ne is zavarjon, hogy a hivatalos dokumentumok vannak a linken bescanelve. Legalabb a hivatkozott anyagot elolvashattad volna, amiben ott vannak a szemelyes beszamolok, jelentesek, fenykepek, etc... Ne bohockodjunk mar a kuruc.info-val! 😊

Na és? Ettől még hazugság volt az egész propagandahadjárat, amit azért folytattak, hogy legitimálják a háborút. Mert nem fejlesztett atombombát és más tömegpusztító fegyvereket sem.

Tehát nem a kuruc a hazug, hanem az amerikai kormány.

Kíváncsi vagyok nálunk mennyi az óradíja az antifáknak! 😄 Szánalmasak...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.27. 15:57:39

www.smart-bus.hu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tetsuo
Dehogy hazug. A NYT az, ami igazán hamis. A kuruc ezt pl. a The Guardiantól vette, az meg nyugati szakértőktől.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ismet egy hazug kuruc.info cikk...

Saddam - a DS utani kotelezettsegeit megszegve - nem semmisitette meg a teljes WMD keszleteit.

"U.S. Intelligence Documents on Chemical Weapons Found in Iraq
American troops secretly reported finding more than 4,990 chemical munitions, according to interviews with dozens of participants, Iraqi and American officials and to heavily redacted intelligence documents obtained under the Freedom of Information Act." (forras)

A kerítés nem állítja meg a terroristát, de mégiscsak jobb, hogy a határátkelőkre tereli az embereket, felügyelni lehet a belépéseket. A nyugat-európai terroristát viszont nem fogja meg, de nem baj ha készülünk rá.

Tetsuo
Újabb részletek derültek ki a Közel-Keletet lángba borító iraki támadást megelőző amerikai hazudozásról
A cikk alatti linkeket is érdemes megtekinteni. ;-)
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.01.27. 13:55:03

Pluskast
Tippeket én is tudnék adni, de nem szeretném az ördögöt a falra festeni. Sajnos Budapesten nagyon könnyen lehetne merényletet elkövetni. Amúgy meg úgy gondolom, az elsődleges cél nem mi vagyunk. De nem elképzelhetetlen, hogy mi is célponttá váljunk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jó, én a kül- és biztonságpolitikai aspektusára koncentráltam. Szóval elképzelhető-e, hogy felfegyverzett csoportok pl. Mo. ellen indítanának támadást? Mennyire esélyes, hogy egy ilyen kommandó simán átjut a Balkánon, Szerbián, esetleg ott beszerezve a fegyvereket? A kerítés aligha állít meg egy elszánt fegyveres csoportot.
Azzal sem értek egyet, hogy Mo. olyan jelentéktelen, hogy semmiképp nem lehet célpontjuk. Nem ötleteket akarok adni, de pl. Budapest belvárosa a nyugati bulituristákkal, Európa legnagyobb zsinagógájával stb. ?
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.01.27. 10:22:31
Pluskast
Csak halkan szólok. Belpolitikai témát ne hozzatok fel, mert be fogják zárni a topikot. Tiltva van az sg-n a belpolitika.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mindenesetre isten őrizz, hogy ilyesmi legyen, valahogy nem bízom benne, hogy profin tudnák kezelni a helyzetet az illetékes szervek.

Ez a lenyeg... itt nem egy torvenyen es azon mulik a dolog, hogy mennyire tudja megkurtitani az aktualis kormany a polgarok szabadsagjogait. Sajnos sokkal nagyobb inkompetanciat feltetelezek, mintsem, hogy ennyire konnyen lehessen kompenzalni azt.

Ezenfelul nem latok nagy eselyt arra, hogy MO is elsodleges celpont legyen. Egyszeruen nincs politikai sulya az orszagnak es egyszeruen nem latom, hogy milyen celt akarnanak elerni az esetleges tamadok. Foleg egy ekkora orult es kiszamithatatlan miniszterelnokkel az elen.

Tetsuo
Ha a hozzád hasonlókon múlna, soha nem lennénk témánál. Életedben először legyél ontopik! ;-)

Mi a vélemény a terrorveszélyes alkotmánymódosítási tervről? Az ellenzék szerint persze csak diktatúrát akarnak bevezetni ennek ürügyén. Na de ugyanők azt mondták 1 éve, hogy nincs is migránshullám, az egészet csak a kormány kommunikációs gurujai találták ki.
De mi van, ha tényleg kapott a kormányzat olyan infókat, hogy előállhat ilyen helyzet? Nem lehetetlen, hogy az IS megpróbál fegyveres kommandókkal támadni Európára, akik annyi civilt ölnek majd meg, amennyit tudnak, mielőtt levadásszák őket. Állítólag Boszniában is működik iszlámista kiképzőtábor. Nyilván Nyugat-Európa lenne a kívánatos célpont, de akár Mo-t is célba vehetik, ha nem tudnak messzebb jutni. Mindenesetre isten őrizz, hogy ilyesmi legyen, valahogy nem bízom benne, hogy profin tudnák kezelni a helyzetet az illetékes szervek.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.01.26. 22:33:10
Téma ejtve, folytatódjék a kurucinfós zsidózás. Szokásos színvonal.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2016.01.26. 22:06:22
Tetsuo
A tanulságot is érdemes elolvasni.
(Ezért nemzetbiztonsági kockázat - első körben csak - a kettős állampolgárság.)

Frappansan kifejtetted, hogy te hol lattal provokaciot... 😊

Tetsuo
Már megint személyemmel foglalkozol, ami nem lenne baj, de az összes érved ez. :-)
Én - köszönöm, jól vagyok. :-*

Már említettem, hogy mindig is gyanús volt nekem az a dachaui sütöde.. http://mno.hu/media/akik-a-pokolban-szulettek-1325340

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

ReszegKoldus
Persze, hogy kettős mércének érzed, amikor két tök különböző dolgot akarsz összehasonlítani 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A provokáció miben nyilvánult meg a lutoni eset kapcsán?

www.smart-bus.hu

Most akkor figyelmesen es ertoen olvasd el az elozmenyeket (#6055, #6059) es akkor majd talan racionalisan is hozza tudsz szolni, nem pedig sertodotten es zsigerbol, mivel szemelyes kudarcodnak fogod fel, hogy a szelsojobbos vedenceid semmivel sem kulonboznek a melyen megvetett muslim radikalisoktol...

ps: A provokacio az miben nyilvanult meg az indexes video eseteben?

Tetsuo
A "halált rátok zsidók" egy provokált vulgaritás (valószínűleg nem ölne meg senkit, aki ezt mondta, ellenben a muszlim hordával), amivel nem értek egyet, ilyet nem is mondtam. Ugyanígy találhatsz videókat az agyhalott szocik gyűlésén felszólaló fiatal hazafiról, aki kap hideget-meleget stb. Tehát ez nem az a kategória, amit a muszlimok produkáltak.
A szalmabábérvelés mestere vagy, sajnos ezt a többiek nem veszik észre, ezért állok le veled én is.
A muszlimok reakciójáról volt szó, a kib@szott Angliában, erre te jössz mással... mi lenne ha, meg egyszer volt, hol nem volt. Otthon az étkezőasztalnál terelhetsz, de itt nem. ;-)

Amig az egyik radikalisnak a kereszt a provokacio, addig a masik radikalisnak a kamera... az a kozos, hogy valoban mindketto sopredek. Az igazsag kimondasa es a hazaszeretet meg csak egy beteg elme szerint lehet egyenlo azzal, hogy "halalt ratok zsidok" es "Auschwitz nem erre van"...

Tetsuo
A liberálterror témákat tabusít, így nem szabad kimondani az igazságot. Majd hazátlan senkiházik provokálják a hazaszerető embereket, szánt szándékkal balhét előidézve.
Amíg az ilyen magyarellenes söpredéket nem takarítjuk ki az országból, de mindenekelőtt a közéletből, addig nem mondható szabadnak a magyar nemzet.

Az lenne az ideális, ha egy olyan utca, kerület sem lenne, ahol bármilyen szélsőség többségben van... 😊

www.smart-bus.hu

Radikális iszlámot hasonlítod a magyar radikális szélsőjobbhoz. Idézzem?

BEAST
Valóban, de azért lássuk be, ha a két csoport reakcióját szeretnénk megfigyelni akkor könnyebb egy olyan utcát/kerületet találni ahol népesebb muszlim közösség él, mint mondjuk szélsőjobbos turbómagyarokat. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Csak a lutoni csürhe az szimplán az utca embere, ezek meg válogatott hülyék összegyűlve... azért van egy kis különbség.

www.smart-bus.hu

BEAST
Csak azt nem értem, ha valakinek van egy véleménye és hajlandó belekiabálni a nagyvilágba, akkor miért zavarja az a pár kamera. Annyira már nem biztos magában, hogy fel merje vállalni a véleményét, vagy csak akkor ennyire keménylegény amikor elveszik a tömegben és úgy kiabálhatja a hülyeségeit?

Konkrétan mivel is provokálta az újságíró a lelkes nagymagyarokat?

Pontosan ugyan az a helyzet, mint a Luton-i csürhénél. Egyesek jelenlétére azonnal agresszióval reagáltak a primitív előemberek.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.26. 12:38:09

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Vagy a magyarországi agresszív szélsőbalosokkal... itt is van olyan amelyik a halálomat akarta, de Papi azért nem aggódik, de nála ugye nincs kettős mérce! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.26. 12:26:32

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
A magyarországi agresszív cigányok és az angliai agresszív muszlimok között mondjuk lehetne párhuzamot találni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem, nem lehet vele párhuzamot találni, csak te próbálkozol vele, de nagyon izzadság szaga van.

www.smart-bus.hu

De nagyon orulok, hogy ennyire kell nyuszitened es megsem foglalkozik veled a kutya sem... nagyon szornyu vilag lenne az, ami a te elkepzeleseid szerint mukodne 😊

Tetsuo
Na hát ez volt az igazi provokáció, a mocskos, magyargyűlölő "újságíróktól"! Őket kellene elítélni, sajnos a magyarokkal tették. Látszik kik irányítják az országot '45 óta.

A két eset tényleg hasonló - abban, hogy az őslakosok, vagyis a gazdanép szenved már megint.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.01.26. 12:01:44

Mutassál róla videót vagy más bizonyítékot

Itt a video, de amugy a birosagi itelet is eleg komoly bizonyitek... 😉

A libsi újságírók hazugságait ne vedd készpénznek

Tudom, te csak a szelsojobbos kuruc.info es tsai. hazugsagait tomod ket arccal 😊

És te beszélsz kettős mércéről?

Valahol elvesztetted a fonalat, itt nem a merenyletekrol volt szo, hanem a lutoni afferrol... azzal meg konnyen lehet MO-on is parhuzomat talalni, ahogy meg is tettem.

Tetsuo
Eleve ők tehetnek róla, mármint a szemiták, hogy van valahol (ahova betolakodtak) antiszemitizmus.

ReszegKoldus
Szemiták erősítik az antiszemitizmust? <#fejvakaras>
Lehet megvenném az utolsónak a jegyet. Csak oda. 😊

Tetsuo
A libsi újságírók hazugságait ne vedd készpénznek. ;-) Mutassál róla videót vagy más bizonyítékot, ahogy Solt tette azt alább, különben megint csak hazudsz, ahogy eddig.

Kik azok? Kire gondolsz? Neveket kérek.

www.smart-bus.hu