Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Merkel a menekültekről

Egy kicsit sajnálom őt, mert tudom, hogy csak jót akar. Sajnos nem teljesen úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szerette volna.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
Szerintem drasztikusan csökkennének a menekültek/menekülttáborok elleni támadások, ha nem lennének menekültek/menekülttáborok <#gonosz1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tetsuo
Egyrészt ez nem magyarázat a te jogsértésedre, másrészt még magad sem tudsz (pontosan) idézni tőlem olyat, ami akár csak közelébe menne is pl. annak a törvényellenességnek, amire utalsz.
Kijelentem, hogy soha nem szegtem meg a magyar törvényeket internetes fórumokon. Én pontosan tudom, hol a határ - úgy látszik te nem. Bár említettem, engem személyesen nem zavar, tehát nem teszek feljelentést, ráadásul nem is Magyarországon élek - így nehéz is lenne.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ez nem az eszetlen gyűlölködés, hanem az eszetlen betelepítés következménye. Akció - reakció.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hiddel elsőkézből jönnek a hírek h mivan kint.

Miert gondolod, hogy nekem nem? 😊

Én meg ezt a szép BTK bejegyzést küldöm neked, csak hogy tudd mi is az a törvényellenes. http://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-332-%C2%A7-kozosseg-elleni-uszitas/ Igen tudom, te sose tettél olyat, neked a zsidók szidása teljesen természetes véleménynyilvánítás.
BEAST
A te fejedben valami nagyon nincs rendben. Igazán sajnállak. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Gondolom annak sokkal jobban örülsz amikor az afgán tini 72 éves nagyit erőszakol"

Egy ilyen beszólás után semmi kétségem sem maradt.
BEAST
Na, már én is náci lettem. Gondolom a te szemedben mindenki az aki nem veled ért egyet.

Igen tudjuk, minden náci tele van külföldi ismerősökkel akik első kézből küldik az infókat. Ennél eredetibb rizsát találj már ki.

Addig is itt az esztelen gyűlöletkeltés tavalyi eredménye csak Németországban: https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_von_Angriffen_auf_Fl%C3%BCchtlinge_und_Fl%C3%BCchtlingsunterk%C3%BCnfte_in_Deutschland
Nem, egyáltalán nem örülök neki, de hát a szánalmas náci fajtád magából indul ki.
Tetsuo
Nekem és másoknak is úgy tűnik, itt csak te vagy gyűlöletkeltő, ráadásul megfenyegettél, ami törvényellenes.
Én mégis csak egy szép dalt küldök neked:

Peace :-D

Szó szerint valóban nem... 😊

www.smart-bus.hu

BEAST
Nem állított ilyet. 😊

Nem érted... ez a cikk annulál minden eddigi erőszakot! 😊

www.smart-bus.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kint él berlinbe a lányom meg az exem.Hiddel elsőkézből jönnek a hírek h mivan kint.Te viszont remegsz egy ilyen mosdatós cikkért <#fejvakaras> vicc amit itt csináltok

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hát, ez gáz.

ReszegKoldus
A cikkben az van, hogy ismeretlen dobta a gránátot. De ha te tudod kik voltak, akkor menj a rendőrségre és szólj nekik. Csak nehogy megtudják, hogy náci vagy, még a végén rád kenik az ügyet 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem nagyon kell már erről győzködnie senkit... <#nyes>

www.smart-bus.hu

BEAST
Gondolom annak sokkal jobban örülsz amikor az afgán tini 72 éves nagyit erőszakol és csak 20 hónapos büntetést kap, amit nem feltétlenül kell végig börtönben töltenie, mert kiskorú volt az erőszak idejében. Természetesen a deportálás szóba sem kerülhet, marad Ausztriában.

Németországban nácik robbanóanyagot dobtak egy menekültszállásra. Szerencsére balfaszok voltak és nem robbant fel, de kiváló példája ez is, hogy Európára a nácik az igazi veszély, nem a menekültek.
ReszegKoldus
Csak azt nevezem nevén, nácinak, aki gyűlölködik és általánosítgat.

Úgy érzem valamiért minden áron meg akarod győzni róla az embereket, hogy náci vagy <#nevetes1>

Egy hözöngö csoport beállított felvétele. Szokás szerint csak a fröcsögő gyűlöletkeltés az egyetlen cselekedet amire képes vagy.
"Izrael elsőnek és nagyon sürgősen pl. visszaléphetne legalább a 67-es határokig ENSZ felügyelettel az ország egész területén, de jobb lenne, ha megszűnne, hiszen egy náci terrorállam - nincs erkölcsi alapja léteznie."

Az ilyen mondatokért fogjátok benzinnel leöntve és elégetve végezni, mint Hitler uratok, mocskos náci férgek.
Milyen válogatás nélkül, te diszlexiás majom? Csak azt nevezem nevén, nácinak, aki gyűlölködik és általánosítgat. Ha nem tetszik, ne gyűlölködjél, ennyire egyszerű.
<#eplus2>

BEAST
Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. 😊

PSG 1
Nacik...

\"one shot one kill..\"

ReszegKoldus

Tetsuo
Német fiatalok:

Tetsuo
Meglepetés az lenne, ha értelmes mondatot írtál volna, te szánalmas, gyűlölködő féreg.
Pont olyan vagy, mint a "fajtársaid".

Plusz mások halálát kívánja... 😊 Az igazi álliberális, szélsőbalos gyűlöletkeltő mintapéldánya!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Fajtársaimat? <#rolleyes>
Nyugi, én következetes vagyok, így kiröhögök minden menekültsimogatót, aki magát nagy gyűlöletellenesként próbálja bemutatni és közben válogatás nélkül nácizik reggeltől estig <#gonosz1>

Ha tényleg ilyen undorítóan hazudott a Jüdische Allgemeine, akkor ott komoly gondok lehetnek mind mentálisan, mind agyban. Ebben az esetben viszont elnézést Nemes Jelestől, hogy Imre Kertészhez hasonlítottam... ha be is pereli őket, akkor még emelem a kalapom is! 😊

www.smart-bus.hu

Nahát, micsoda meglepetés, hogy az oroszaid részéről az annektálás teljesen elfogadott, közben meg éjt nappallá téve fröcsögsz, ha az USA be meri tenni valahová a lábát. Kettős mérce megvan?

Tetsuo

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.29. 00:14:05

Tetsuo
Azt kifelejtetted, hogy többségi orosz -lakta terület. Apróság a magadfajtának, de ez a lényeg.
Abszolút jól tette Oroszország, hogy magához csatolta a Krímet; erkölcsileg vitathatatlanul pozitív lépés volt.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.01.28. 23:07:43

Az mindenesetre tény, hogy 30 órán keresztül nem volt otthon a kislány<...>

Az is teny, hogy a lany mar korabbrol ismerte a ket ferfit es szexualis kapcsolata is volt egyikukkel... plusz onkent ment veluk. A cikkben pedig ott a rengeteg forras, amely azt bizonyitja, hogy mennyire a Kreml gerjesztette az egesz musort.

A német rendőrség szavahihetőségén pedig elég nagy csorba esett ahhoz

Az orosz propagandagepezet szavahihetosege pedig abiszmalis.

Az vesse rá az első követ...! Ez inkább a zsidókra és az amerikaiakra jellemző, már hivatalosan is.

Hat persze, elvegre a USA annektalta egy olyan orszag teruletet, amelynek nemreg meg garanciat adott, hogy nincs vele szemben teruleti kovetelese...

"Russia’s blurring of the line between using tactical and strategic nuclear weapons in a crisis coupled with its saber-rattling statements is compelling the United States and its NATO allies to rethink their positions on deterrence, modernization and conventional forces, four national security experts told a key Senate panel.

Testifying Wednesday before the Senate Armed Services Strategic Forces Subcommittee, Keith Payne of the National Institute for Public Policy said this rethinking is driven by President Vladimir Putin’s assertion that, “he could have Russian troops in five NATO capitals in two days.”

<...>

Payne said Russian military leaders use the term “nuclear scalpel” to describe the change in strategy.
They believe that even first use of these weapons in a conflict would not draw a response from the West. The Russians “could convince themselves, however wrongly, we would not respond,” Franklin Miller of the Scowcroft Group added. The United States needs to make clear Moscow would face “unpredicted outcomes” if Putin used nuclear weapons." (teljes cikk)

Tetsuo
Az vesse rá az első követ...! Ez inkább a zsidókra és az amerikaiakra jellemző, már hivatalosan is.

Csak azt nem értem, hogy miért fogadta el a nácik pénzét? Vagy amikor a támogatás ment, akkor még nem voltunk nácik?

www.smart-bus.hu

Ez csak a hála megnyilvánulása, amiért a Nemzeti Filmalap támogatta a filmjét.

Megy minden a szokásos kerékvágásban... a következő lépés az lesz, hogy emiatt elhagyja majd az országot, mint Imre Kertész. És ilyen pofátlan hazugságok után, még csodálkoznak rajta, hogy nem szeretik őket...

www.smart-bus.hu