9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Saintgerman #6974 Az a kérdés, hogy kik állnak a háttérben a nyugati média manipulálásában. Az már nem kérdés, hogy manipulálják e. -
Papichulo #6973 Mi volt a kerdes? Hogy miert nem szolok hozza? Komolyan ez az ami a legjobban foglalkoztat teged? Amugy azert, mert retardalt dolog egy youtube video commentjeibol globalis trendekre extrapolalni. Eleg egy arra fogekony kozossegben bedobni ezt a linket es maris ozonleni fognak a "rajongok". Meg szerencse, hogy nem azt probalod bizonygatni, hogy minden "fradista buzi", hiszen az ujpesti szurkolok forumaban is mindenki ezt irja.
Ezenkivul az is naivan vicces, hogy te meg vagy gyozodve arrol, hogy barmilyen kompetens biztonsagi szolgalat majd youtube commenteket fog gyartani mindenfele inszignifikans videohoz. Erre meg az oroszok is kulon ceget csinaltak... :) -
Saintgerman #6972 Ebben az esetben nem. Néhány nap alatt még a mosad sem tud 4500 hsz.t manipulálni... De ahogy látom te még egy kérdésre sem tudsz válaszolni. -
Papichulo #6971 A youtube is egy nyugati weboldal, Sherlock. Vagy ugy erzed, hogy azt sehogyan sem tudnak manipulalni? :) -
Saintgerman #6970 Miért nem inkább ahhoz szólsz hozzá, hogy a nyugati megvett hazug média úgy 40 a 60 % os átlagban hazudja az emberek szemébe a migráns kérdést, míg a manipulálatlanban kommentekben ez 4523+ hoz jön 70- ?? -
#6969 Aki nem olyan sötét mint te, úgy hívod, hogy reneszánsz ember? :-) -
Papichulo #6968 Meg szerencse, hogy te egy akkora reneszansz ember vagy... -
Saintgerman #6967 Szerintem van itt még más is, amit nem értesz.. úgy igazán... -
Papichulo #6966 Nem igazan ertem, hogy mirol szeretnel meggyozni engem... -
Saintgerman #6965 @ Papi: az alábbi linket Orbán 15. i beszédét nem azért linkelem ide mert nem ismernéd (biztosan személyesen is ott voltál ), hanem a hozzászólások miatt. Nézd meg a véleményeket, és meglátod, hogy ki pisil itt a széllel szemben...
https://www.youtube.com/watch?v=EbINrdyAXlE -
#6964 LOL Ez olyan Papichulós mélységű, csak más a nézőpont. -
Saintgerman #6963 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/03/exkluziv-brusszel-kiagyalojat-elfogtak.html -
#6962 A muszlimokról -
#6961 Szerintem ő biztosan csodálkozott. Az a baj, hogy amíg ilyen hozzáállás van addig nem fog itt semmi sem változni.
Félre értés ne essék, én is sajnálom az ártatlan áldozatokat, de amíg az EU vezetői képtelenek komoly döntéseket meghozni addig nem lesz változás. Csak rosszabb lesz. -
#6960 -
#6959 Ki csodálkozott azon, hogy merénylet volt Brüsszelben?
Én azon csodálkozom, hogy nem volt még Amszterdamban, Rómában, Athénban, Berlinben, Frankfurtban, Marseille-ben, Londonban, Manchesterben stb. a közelmúltban. Hihetetlen, hogy még ilyen békések az európai nagyvárosok, hogy csak néhány "no go zone" van meg lányokat molesztálnak az új területhódítók. -
#6958 "És még én beszélek mellé... csúsztatok."
Most végre igazat is szóltál. ;-) -
ManoNegra #6957 Hol? En ezen az oldalon nem talalom...
Az oroszok helyesbítettek az index szerint.
Mindezek utan az utolso mondatodban egy, az indexenel joval kevesbe alatamasztott hirre hivatkozol... :)
Azt nem is abból a szándékból linkeltem, hogy nagyon elkezdjünk rajta rágódni, csak érzékeltetni, hogy itt, ezen az oldalon is nagyban megy a befolyásolás, és ez már jóval a rendszerváltás előtt elkezdődött.
-
Papichulo #6956 De igen, viszont helyesbítettek.
Hol? En ezen az oldalon nem talalom... Meg most is ott van a video melyben Sogor Daniel az orosz kulugyminiszteriumra hivatkozik, ergo ugyanerrol a kamu hirrol van szo, amit mar linkeltem.
Amugy meg mar eleve nem kellett volna ekkora ordas hazugsagot publikalnia az "oroszoknak", akiknek (lifenews) ilyen hirek utan nem tudom ki hisz egyaltalan: Major Russian TV network says US intelligence carried out the Charlie Hebdo attack
az elsődleges problémád, hanem hogy a közmédia orosz propagandát terjeszt
Ezt honnan veszed? En csak annyi megjegyzest fuztem a hirhez, hogy mar MO-ra is eljutott ez a kamu hir.
Ezek szerint, a németek csak azért zúgolódnak a közel egymillió migránsuk miatt, mert az oroszok ezt titkosszolgálatilag megszervezték?
Ne eroltesd a szalmababokat! Senki sem allitotta ezt. Csak azt, hogy az orosz szolgalatok erositik ezeket a mozgalmakat es aktiv intezkedesekkel probaljak a Merkel kormany bukasat elosegiteni. Erre egyebkent eleg sok jel is utal, gondolom tisztaban vagy vele ha elolvastad a cikket. Arra is eleg sok bizonyitek van, hogy az oroszok penzelnek jopar szelsojobboldali mozgalmat az EU-n belul es gondolom az sem teljeseggel veletlen, hogy a Pegida maximalisan pro-orosz, az Oroszorszaggal szembeni szankciok megszunteteseert kuzd es a felvonulasaikon is rendszeresek az orosz zaszlok.
A másik a "Liza ügy" Miért olyan biztos az, hogy ezt a titkosszolgálat szervezte?
Hogy magat az eltunest az FSB szervezte volna azt ketlem, de hogy azonnal (kulugy)miniszteri szinten csaptak le a kamu hirre es terjesztettek a megalapozatlan hazugsagokat, az is biztos. Es vajh, ha nem Merkel es az EU gyengitese lenne a celjuk, akkor miert tettek mindezt?
ami egy másik cikkükre vezet, ahol viszont az előbbi állítást nem bizonyítják, inkább csak sejtetnek.
Mindezek utan az utolso mondatodban egy, az indexenel joval kevesbe alatamasztott hirre hivatkozol... :) -
ManoNegra #6955 Itt a Bild a hivatkozási alap, ami a magyar Blikk német megfelelője. Hogy a német kémelhárítás miért éppen ott szivárogtat, azt csak ők tudják.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.03.23. 15:36:57 -
Solt #6954 Mindig ezt csinálják... állandóan mennek a kereszthivatkozások olyan infókra, amik közös tőröl fakadnak. -
Solt #6953 Igen, te beszélsz mellé, és nem, egyáltalán nem személyeskedem. A mondandóddal foglalkozom, pontosabban azzal a kettősmércével, amit képtelen vagy elhagyni.
Egyébként miért kéne bebizonyítanom, hogy hazudik az index ebben a cikkben? Egy szóval nem állítottam ilyet... azt kérdeztem, hogy az index kinek az érdekeit képviseli, kinek a nevében dezinformál? Üsd be a keresőbe, hogy "Index helyreigazítás", és máris megérted mire gondolok... állítanak valamit, amiről nem egyszer kiderül, hogy valótlan, jön a helyreigazítás, (már, ha az érintett perel, vagy azzal fenyegetőzik) és ennyi. Na most ezek után miért kéne nekik bármit is elhinni?
Azt meg már nem egyszer leírtam, hogy számomra nincs független forrás, mindenki valamilyen politikai célt, érdeket képvisel, és ezek mentén kezelem az összeset. Te vagy az, aki csak az egyik oldalt utasítja el, én pedig ennek a szerintem téves szemléletnek próbálok tükröt tartani.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.23. 15:30:04 -
ManoNegra #6952 Miert, nem az "oroszok" kezdtek terjeszteni ez a hulyeseget?
De igen, viszont helyesbítettek. Senki sem tévedhetetlen, ahogy az oroszok, úgy Sógor Dániel sem. Viszont nem is ez volt az elsődleges problémád, hanem hogy a közmédia orosz propagandát terjeszt. Ha meghívnak egy szakértőt, aki egy orosz hírnek a műsorban hitelt ad, akkor az még nem közmédia általi propaganda terjesztés. Ha az összevágott híradóban óránként megismétlik, arra már lehet mondani.
Hol allitja ezt az index?
A Pegida nem más, mint az orosz titkosszolgálat egyik németországi kreálmánya és hídfőállása, és ezt nem mi mondjuk, hanem a német kémelhárítás. Ehhez egy linket adnak, ami egy másik cikkükre vezet, ahol viszont az előbbi állítást nem bizonyítják, inkább csak sejtetnek.
Ezek szerint, a németek csak azért zúgolódnak a közel egymillió migránsuk miatt, mert az oroszok ezt titkosszolgálatilag megszervezték? Elvitatod a németektől, hogy tényleg elegük van belőle, az orosz titkosszolgálattól függetlenül is?
A másik a "Liza ügy" Miért olyan biztos az, hogy ezt a titkosszolgálat szervezte? Sokkal kézenfekvőbb megoldásnak tűnik, hogy a lány hazudott szüleinek, aki az oroszokhoz fordult, azok meg lecsaptak a sztorira, anélkül hogy ellenőrizték volna.
Ettől függetlenül biztosan mozgolódnak az oroszok, de azt ne állítsd, hogy csak ők. Mindenhol dolgoznak a szolgálatok, nálunk is, ahogy lehet olvasni itt-ott... -
Papichulo #6951 azt állítani, hogy orosz dezinfót terjeszt a közmédia, egy ótvar nagy hazugság.
Miert, nem az "oroszok" kezdtek terjeszteni ez a hulyeseget?
Azt is írja a zindex, hogy a Pediga orosz kreálmány
Hol allitja ezt az index? Es mennyiben hazugsag ez? Semmi valosagalapja sincs? Nincs semmi orosz kapcsolat? -
ManoNegra #6950 Apro problema, hogy ez a ket ember eletben van!
Az index írja azt is, hogy tegnap már az oroszok helyesbítettek. Amit például a HVG sem tett meg. Hogy Sógor Dániel miért mondta ezt, egy dolog, de ettől még azt állítani, hogy orosz dezinfót terjeszt a közmédia, egy ótvar nagy hazugság.
Azt is írja a zindex, hogy a Pediga orosz kreálmány. Na ezt meg az index hazudja. -
Papichulo #6949 Elolvastad az altalam linkelt ket cikket?
Az oroszok ket konkret szemelyt neveztek meg mint brusszeli ongyilkos merenylok. Apro problema, hogy ez a ket ember eletben van! Es Belorussziaban! A magyar "szakerto" meg ettol fuggetlenul mondja a hulyesegeit, syriai forrasokra hivatkozva... -
Papichulo #6948 Es meg en beszelek melle... csusztatok. Egyebkent meg bizonyitsd be, hogy a #6942-es hirben hazudik az index!
ps: A szemelyeskedesrol meg szakadj mar le vegre! Ne velem foglalkozz, hanem a mondandommal! -
ManoNegra #6947 Ez a hír először a HVG-n jelent meg és még a mai napig fent van az oldalukon.
Ettől függetlenül lehet az oroszoknak olyan információjuk, hogy fehéroroszok terveztek hasonlót. Vagy az kizárt? -
Solt #6946 Kezdődik megint a csúsztatás? Ilyenkor a kamu már nem lényeg, mert, ha utána helyreigazítás van akkor az mindent helyrehoz?
Hogy a kamu hír után mi történik, az szinte totálisan lényegtelen, mert a helyreigazításokat a töredéke olvassa azoknak, akik a kamu hírt is olvassák. A lényeg a vélemény formáláson van, és abban minden hírforrás megegyezik, hogy a pártatlanságot még csak hírből sem ismerik... Te emlegeted állandóan a forráskritikát, el sem olvasod a kurucos híreket (holott jó részük átvett anyag), de az az index minden gond nélkül átmegy a szűrődőn, amelyik rendszeresen helyreigazításokra van kényszerítve, főleg, ha politikáról van szó. -
Papichulo #6945 Gondolom most szamtalan bizonyitekkal fogsz eloallni, ahol az index azutan is ragaszkodott a kamu hirhez, hogy kiderult rola a valosagtartalmanak realitasa... -
Solt #6944 És az index milyen tőről fakadó dezinformációkat terjeszt? Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű... -
#6943 Egy másik fórumon én is hasonlókat írtam :) Várható volt. Most jön a kamu együttérzés, aztán eltelik 2-3 hónap és már a kutyát sem fogja érdekelni. Álszent bla-bla. -
Papichulo #6942 Ez a kamu hir mar a magyar mediaban is megjelent:
Orosz dezinformációt terjeszt a magyar köztévé szakértője a terroristákról -
#6941 Nem volt valami nagy jövőbe látás, mivel ezek a baromságok szembe jöttek a neten mielőtt megírtam azt a hozzászólást :D -
Stockbauer33 #6940 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6939 menj lottózni :D
Eiffel torony pipa, zsöszvibrüsszel pipa :D -
Papichulo #6938 Russian Media Outlets Falsely Accuse Belarusian Brothers of Brussels Attack -
#6937 Szerintem inkább még több óriásplakát kellene. „Ha idejössz, nem robbanthatod fel magad” meg ilyenek. -
Solt #6936 Kivéve Törököket vagy Oroszokat ért terrortámadások esetén... -
ManoNegra #6935 Igen, elmondhatják, hogy: Ezt is megoldottuk!