Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem is vannak ilyen liberális ismerőseim.. akik ezen a véleményen vannak, hogy ők szegények, nem tehetnek róla hogy ilyen helyzetbe kerültek.. és hogy nem zárhatjuk ki őket azért mert más a kúltúrájuk, identitásuk.. ők még szegények erőszakosak, civilizálatlanok.. és segítenünk kell nekik és befogadnunk.
Ha te is sok sok liberális médiát olvasol, nézel.. előbb utóbb te is könnyen erre a "humánus" álláspontra jutsz.
Ez benne a szép..
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Ezek komolyan így gondolkodnak, vagy csak szándékosan hergelik a népet?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Erdogan meg nyilván besokallt azon, hogy az amcsik a kurd kommunistákat (YPG) nyíltan támogatják stb. és így akar nekik "visszavágni".
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.06. 23:26:33
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
de hsz-ek überelnek:
Kicsit szétszórtak lettek utána... :-)
Tömegszerencse.
Hurrá, a terrorista csipet-csapatból cifet-cafat lett!

Ej de nagy lett a barátság! 😄
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
aztán valakik ráküldték a trollokat.. és mindenféle hülyeségeket kezdtek el benne terjeszteni.. hírelhárítási diszkreditálás stílusban.
Azóta az internet pöcegödre lett.
It alleged that thousands of votes were opened earlier than permitted under election rules and some were counted by people unauthorized to do so.
The party also claimed to have evidence that some under-16s and foreigners had been allowed to vote."
Az osztrákok adoptálták az ukrán modellt? <#hehe>#hehe> Mindent be kellett vetni, nehogy Hofer győzzön...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ha nincs a migrans-valsag, akkor siman meg lett volna a 2%..
\"one shot one kill..\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"one shot one kill..\"
Ezeket a fogalmakat nem lehet relativizalni(mert eleve relativak), csak abszolutizalni lehet(megprobalni), de az eleve ertelmetlen..
(De ez nem filozofiai forum)
\"one shot one kill..\"
Ezen dogmatikus hitrendszerek alapelveiből kiindulva nem is lehet ellentmondás nélküli következtetésre jutni, mint pl.: az "ideális" demokrácia "jó" dolog. (Hiszen tagadja az ideák létezését és az abszolútumot is.)
Önmagadat cáfolva, felőlem maradhatsz a "véleményednél", ezekután biztos vagyok benne, hogy értelmetlen lenne a további vita.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.24. 22:15:29
Ugyh en inkabb maradok a velemenynel..
\"one shot one kill..\"
Persze, gyakorlatilag minden lehetséges megvalósulás csak rossz lehet jövőnket illetően, mégis vannak kevésbé rossz forgatókönyvek amihez az embernek elviekben ragaszkodnia kell, illetve céloznia kell adott irányokat. Ami pedig lehetséges és elvárt, az egyéni megvalósítások véghezvitele.
www.smart-bus.hu
\"one shot one kill..\"
\"one shot one kill..\"
\"one shot one kill..\"
\"one shot one kill..\"
Azt gondoltam, hogy az európai egyesült államok fontosabb az elitnek annál, hogy hagyják meglépni belőle a briteket, de lehet hogy más úton-módon akarják elérni, mivel ez így, úgy néz ki, nem jött be.