9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Saintgerman #8015 A világbankárok aspektusában ez a megoldás: http://www.hidfo.ru/2016/09/az-europaiak-kevesen-vannak-ezert-a-migransoknak-kell-adni-a-foldeket/ -
#8014 Szóval akkor mégis csak vannak ilyen zonák? Emlékszem év elején erről milyen parázs vita volt itt. Egyesek nagy hangon jelentették ki, hogy ez nem igaz és hülyeség. Ezek szerint akkor mégsem. -
ManoNegra #8013 Az igaz hogy garancia nincs, de legalább az elvi lehetősége megmarad, hogy megakadályozzuk. Ez a lényeg, nem pár száz ember.
Budapesten már így is elég az idegen elem, már ha engem kérdeznél. -
#8012 "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
Ezt én úgy értelmezem, hogy ha a nemek lesznek többségben, akkor is jöhetnek a menekültek, mivel semmi garancia nincs arra, hogy az Országgyűlés ne járulna hozzá, hogy jöjjenek. A lenti képet meg úgy értelmezem, hogy már tulajdonképpen hozzá is járultak, csak ők akarják eldönteni ki jöjjön.
Én meg mondjuk se szegény nyolc gyerekes arab családból, se gazdag nyolc gyerekes arab családból, se olyanból aki átmászik a kerítésen, se olyanból aki bevásárolja magát, nem kérek
Egyébként kivételesen elmegyek szavazni, igaz személyes okból, nem azért mert bármi értelmét látnám... -
ManoNegra #8011 Először azt. Október másodikán. -
#8010 Szerintem nem együttműködési szándékot kellene mutatni, hanem nemzeti összetartást. ;-) -
ManoNegra #8009 A kérdés eleve úgy szól, hogy a kormány engedélye nélkül is... Na, itt azt látod, ahol megvan a kormány engedély.
Amennyiben győznek a nemek, egy kissebb számú csoportot illene befogadni ideiglenesen (úgysem maradnak), csak hogy mutassuk az együttműködési szándékot. -
fonak #8008 Izé, szerintem nézz utána... Ha bukik a népszavazás, jöhetnek kvóta alapján a "menedékkérők", automatikus szétosztási képlet szerint (ha elfogadja az EU minden szerve - a Bizottság találta ki a kötelező kvótát (mögötte nyilván a németekkel), az EP meg nyilván megszavazza majd, mivel a baloldali-liberális többség van, ekkor pedig hatályba lép. Illetve Orbán szerint még a Tanács (kormányfők) is el kell fogadja, de ott is asszem elég lesz a többség). A népszavazás természetesen nem ügydöntő, de jelzés értékkel bír, ha "sikertelennek" minősítik, akkor könnyebb lesz ezt átverni, a V4 is könnyebben beadja a derekát. Persze az ellenzék mindenáron a kormány és Orbán elleni bizalmi szavazásnak akarja beállítani, és ezért biztat a távolmaradásra.
Szóval semmi köze az egésznek a letelepedési kötvényhez, sem az esetleges ukrán vendégmunkásokhoz, de lehet ezekkel is terelni. -
#8007 Ha jól értem, így aztán semmi értelme a "népszavazásnak". Nem mintha amúgy lenne :D -
#8006 A befektetéseikre, meg a letelepedési kötvényre gondolsz? Valamilyen házhoz biztos visz pénzt, de nem a magyarokhoz.
Hosszútávon MINDENKÉPPEN ráfizetés minden jöttment zsidó és muszlim, fizessen eleinte akármennyit...
-
overseer-7 #8005 ugyan az a szitu mint a maláj gép lelövése ukrajna felett..
sosem tudjuk meg mi az igazság
De ki az a barom aki polgári repülőgépet vezet háborús zónában?
Ha mondjuk kilőnek egy polgári buszjáratot egy háborús övezetben kik érte a felelősek azon kívül aki a lövedéket elindította??
-
Saintgerman #8004 Soros verheti a falba a fejét.. Ahelyett, hogy tőlük kölcsönöznének a menekültekre, ezek pénzt hoznak a házhoz, ami egy újabb érvágás nekik a törlesztés mérlegén.. -
#8003 -
#8002 nyilván ismét sosem fogjuk megtudni mi történt. Amcsik szerint oroszok,oroszok szerint nem is légitámadás hanem tüzérségi volt,és aszad ellenzékiek voltak -
#8001 Ha valaki megveszi/vette, vagy olvasta a HVG-t meselhetne errol a cikkrol bovebben, mert nem Mo.-n elek es nem tudom megvenni az ujsagot.. -
#8000 Azert a mostani UN sgelykonvolyra mert legicsapas durva volt(Ha a ruszkik csinaltak, ha a szirek.. Tenyleg nem lehetnek ekkora faszkalapok: a kozvelemeny megnyerese lenne az egyik legfontosabb aspektus,..) -
#7999 Jol jonne 1 kis EK-i tamadas, vagy provokacio, mi..?(Hianyzik mint 1 falat kenyer..Lehet, h nem is kell sokaig varni..)
Az iraki-kaland az afganisztanival hany halottat is ert meg? -
#7998 Mint ahogy az is, hogy muszlimok sajat hit-testvereiket gyilkoljak es iszlam-orszagok egymast pusztitjak..
Micsoda veletlen fintora a sorsnak.. -
#7997 Thx.. ezt igy nem is tudtam volna.. -
#7996 Ja.., most latom, h a linkeket nem copy-zta be.. sry! -
#7995 Azt nem tudtam megteni, mert 1db komment volt a sok 100-bol egyetlen linkelt oldalon.. -
Solt #7994 LINK
Poén, semmi lényeges... :) -
#7993 Mert egy halotatt sem ér meg az, hogy azt a szarkupacot bárki a nyakába vegye, amit ma ÉK-nak hívnak. A politikai amúgy sem így működik. Valahol vicc, hogy ezt biztpol topikban magyarázni kell...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.19. 10:33:26 -
overseer-7 #7992 mért nem tudok ezen meglepődni?
Lehet, hogy mostanában az orosz támogatás miatt felerősödött assad.. és gondolták az usában, hogy ez nem tisztességes.. és besegítettek egy kicsit a isis-nek..
amúgy is.. az isis végülis egy usa termék.. a cia hozta létre az előd szervezeteit -
Pares #7991 Az amcsik "véletlenül" nem az ISIS-t, hanem a szíriai hadsereget bombázták le... Legalább 80 halott... -
Pares #7990 Micsoda "szerencséjük" van... -
ManoNegra #7989 Jelentősen megváltozott a retorika. :-) -
fonak #7988 Ebből az adódik, hogy a zsidó messiás és az Antikrisztus egy és ugyanaz. :) -
fonak #7987 Kaput szárnyakkal, ugye azt akartad mondani? :) -
ManoNegra #7986 Azt még Papichulo is elismerte, hogy Izraelnek nagyon jól jön ez a felfordulás. -
ManoNegra #7985 A külügyminiszterüket csípem. Ezek az intézkedések elsősorban a belpolitikának szólnak, túl nagy a Szabadság párt támogatottsága, ki kell fogni a szelet a vitorlájukból. -
#7984 Álszent, rohadék népség... legalábbis a szócsöveik. -
ManoNegra #7983 Már építik a kerítést az osztrákok a magyar határon
Felvonultak az osztrák hadsereg katonái a magyar határ mentén, és a Kisalföld tudósítása szerint hozzáláttak a kerítés oszlopainak telepítéséhez. A drótakadály két és fél méter magas lesz.
Változnak az idők.. -
#7982 A zsidók is besegítenek a terroristáknak, ahogy szoktak. -
#7981 Köszi!
Érdekes cikkek, videók. Azért nem gondoltam volna, hogy még ma is ekkora nyomorgó tömeg van ott, de ahogy utánanézek, látom, hogy bizony... még Japán is komoly gondokkal küzd (az egyre inkább). -
ManoNegra #7980 A szíriai hadsereg főparancsnokságának állítása szerint az Egyesült Államok vezette nemzetközi szövetség légicsapást mért szombaton kormánykatonák állására, utat nyitva az előtt, hogy az Iszlám Állam harcosai elfoglalhassák az állást. A hadsereg közleménye szerint a légicsapás döntő bizonyíték arra, hogy Washington és szövetségesei támogatják a dzsihadista terrorszervezetet. link -
ManoNegra #7979 Itt a hsz. -
#7978 Hejj! A linkek nem jók! -
Pares #7977 Ha kimásoltad valahonnan, akkor légyszi vedd a fáradságot, hogy a linkeket is rendesen kimásolod. -
#7976 Sajnos belathatatlanok a kozvetett hatasai a dolognak.. Meg becslesekbe is alig mernek bocsatkozni..