9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
overseer-7 #8055 úgy van.. pontosan -
#8054 Vagy lehet, hogy Gyurcsányék voltak, hogy azt higgyék az emberek, Orbánék voltak...
Vagy Orbánék voltak, hogy azt higgyük Gyurcsányék voltak, hogy Orbánra kenhessék... -
overseer-7 #8053 A Reistagot is a kommunisták gyújtották fel.. hogy azt a látszatot keltsék, mintha titokban hitler gyújtotta volna fel azért, hogy rákenhesse a kommunistákra.. ezzel leleplezve az antiszemita gyűlöletét a kommunistákkal szemben. -
overseer-7 #8052 úgyvan -
#8051 Az igennel szavazó hazaárulók, ostoba bevándorlás/EU pártiak szervezték a robbantást, hogy úgy állítsák be, mintha a kormány akarna a robbantással a nemre szavazásra ösztönözni. Tessék. :D -
fonak #8050 Ha nem kerül elő egy korán sem, és az IÁ sem vállalja magára, akkor ez max. ellentétes hatást vált ki (bár akkor meg az lenne a gyanús).
Máris azt sipákolják mindenfelé, hogy a kormány rendezte meg, szélbal és széljobb oldalon egyaránt. Amitől persze igaz is lehet, ha tényleg ilyen idióták, épp eléggé túltolták már a propagandát ahhoz, hogy akár ezt is el lehessen képzelni valaki túlteljesítő, túlbuzgó hülyétől, hogy azt képzelhette, jó ötlet lenne egy robbantással hangolni a következő hétvégére.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.09.25. 12:54:03 -
#8049 hm.. -
overseer-7 #8048 elképzelhetőnek tartok egy 911 analóg eseményt.. persze mikroszkópikus méretben..amúgy sincsenek felhőkarcolók magyarföldön -
BladeW #8047 Robbanás történt a Király utcánál
Egy héttel a népszavazás előtt robban egy (valószínűleg) szögbomba, de senki nem hal meg? Na, most tessék valami tisztességes konteóval előállni!
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.09.25. 10:03:15 -
#8046 A calais-i szociális munkások és önkéntesek egy része azért vállalta a munkát, hogy migránsokkal szexelhessen
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.09.25. 00:07:32 -
#8045 A soros Soros-cikk, ahol felhívják a figyelmet a konteó (egyik) bizonyítékára. -
Saintgerman #8044 Budha is NEM mel szavaz: http://vilaghelyzete.blogspot.de/ -
maki85 #8043 aki hülye, az hülye is marad -
maki85 #8042 mondta a választott vezetőnk (mert egyedül nem negy)
"Arra a felvetésre, hogy egy sikeres kvótanépszavazás esetén lesz-e alkotmánymódosítás, azt válaszolt a miniszterelnök, hogy a referendum után "megfelelő szintű" tanácskozásokat fog tartani a közjogi következményekről. Úgy fogalmazott, ebben a kérdésben egyszer kell kimondani az áment, és az utána úgy van." -
maki85 #8041 "sikeres népszavazás esetén hazánk európai pozíciói a mostanihoz képest is sokkal erősebbek lesznek, miközben gyengülhet Brüsszel velünk szemben. Ha nemet mondunk a betelepítésre, az egyértelmű felhatalmazást adhat a kormány számára annak a politikának a folytatására, amit a kötelező bevándorlási kvóták elhárítása érdekében eddig is folytatott".
na ez egy jó duma
miért kell ahhoz a mi szavazatunk, hogy a kormányunk, mely nagy többséggel lett megválasztva, eljárjon az érdekünkben??
ha netán nem lenne érvényes a népszavazás, mert lusták az emberek (meg a többi), akkor csak ímmel-ámmal fognak képviselni bennünket???
vagy esetleg a kormányunk tisztában van azzal, hogy nem annyira biztos az, hogy hazánk meg fog menekülni a migráns hordától, és így elébe mennek a dolognak, (hát ti akartátok így, tosszátok meg)
ez a népszavazás egy nagyon kétélű fegyver, és csak azért nem veszélyes, mert a közeljövőben nincs az az erő, mely a helyükre állhatna (jobbik?!)
ha alkotmányban fektették volna le, talán nagyobb lenne az esélyünk
"kezd lefoszlani a hályog a politikusok szeméről"----gondolod, hogy nem libbent már át libikóka???
innen én már nem igen látok visszautat (lsd pl Calais), akik elhatározták, hogy eltörlik Európát, kitépik gyökereit, azok hazátlan, gátlástalan gazemberek
-
#8040 azt vágod hogy magyar állampolgársággal eu hozzáférést is kap ,és már húz is el innen a pénzével együtt nyugatra -
Saintgerman #8039 Igaz, csak lassan, de kezd lefoszlani a hályog a politikusok szeméről is: http://888.hu/article-europa-szisztematikus-szetverese-zajlik?source=hirstart -
#8038 Valamit nagyon félreértettél (megint). A 300.000 EUR-t a magyar állam 5 év múlva visszaadja a lehetséges terroristának kamatostul. Ezen az ügyleten a magyar állam csak veszít rövid és hosszútávon egyaránt.
Gyakran az állampolgárságot vásárlók nem tisztességes emberek és a vagyonuk csak növeli a kockázatot.
Bizonyos kultúrköröktől jobb távoltartani magunkat, illetve az országot - ami vásárlóerővel még veszélyesebb lehet.
-
#8037 Hát én valószínűbbnek tartom, hogy ellopják és nem lesz se befektetés se semmi a felsoroltak közül, de legyen neked igazad :D -
overseer-7 #8036 idióta barmok.. ha legalább 90 milliót hoz be az ország gazdasági vérellátásába.. had kapjon már letelepedési engedélyt.
Felőlem az eszkimók is jöhetnek ennyi pénzzel.. még kezet is csókolok nekik.
Ez növeli az országban a befektetések, projectek számát, munkahelyeket teremt, növeli a termékek és szolgáltatások keresletét, csökkenti az inflációt és csökkenti a külföldi tőke és hitelfüggőségünket és számos más pozitív hozadéka is van.
Ellenben mi csak egy darab papírt adunk a letelepedéshez.. cserébe behozza a gazdag fazon a pénzét.
Ez több mint korrekt.
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2016.09.24. 15:37:59 -
#8035 https://kuruc.info/r/2/164149/ -
overseer-7 #8034 egyvalaki szolgálhatja csak a mi érdekünket.. mi saját magunk.
-
#8033 Természetesen a Fidesz csak lavírozik és ámít, ahogy mindig is csinálta.
Soha nem volt nemzeti, miért most lenne az? A migránsproblémának ők örülnek legjobban.
A Fidesz egy opportunista söpredék, amelyik ugyanazt a globális érdeket szolgálja, mint a "baloldal", csak más köntösben. -
#8032 A Zsindex azért már túlzás. -
#8031 "a szíriai polgárháború vezető terrorszervezete nem az Iszlám Állam vagy az al-Kaida, hanem a szír kormány és az orosz légierő"
Ha már olyan sokat linkeltek mindenféle oroszbarát szenny-oldalakról, ez is idefér. ;-) -
maki85 #8030 szerintem a kérdés akkor lett volna jó, ha azt kérdezték volna, hogy akarjuk-e a migránsok bármely módon való betelepítését, talán még megfejelve egy ügydöntő fejléccel
így ez egy faramuci kérdés, ugyanis a mindenkori országgyűlés dönthet majd a fejünk felett
azt pedig, hogy miért nem lehet az egészet alkotmányban rögzíteni, hááát több mint bosszantó, hiszen tíz év alatt ötször dobták ki a régit
ez pedig sajnos nagyon is igaznak tűnik:
-
#8029 A szokásos színvonal a cikknek az eleje tulajdonképpen, "ez vár Magyarországra is", vagy ez, ez valahogy hiányzik az eredeti cikkből.
Nekem mondjuk nem lenne vele különösebb problémám, ha a svédek elkerítenének Lappföldön egy kis részt ahova az arabok és egyebek odamehetnek meghalni. Merthogy abból önellátás szerintem nem nagyon lenne és mivel határellenőrzés is lenne így simán bent kéne ott tartani őket azt kész... -
#8028 Szerintem háborús menekülteket legfeljebb a szomszédos országokból kellene befogadni. És azokat is legfeljebb addig, amíg tart a háború.
"hány néger stb. tudja kifizetni, hogy idejöjjön?"
Nekem mindegy, mert mint írtam is, pont ugyanannyira akarnék Magyarországra gazdag arab családot, mint szegényet: semennyire. Én a pénzügyi helyzet alapján történő megkülönböztetést legalább olyan rossznak tartom, mint mások a származás alapján történőt (Ezért se értem, hogy amerikában miért a csúnyarasszista rendőrökre vannak kiakadva, én a helyükben a sok elit magániskolát is nehezményezném).
"milliós nagyságrendű ún. menekült kerülhet szétosztásra a tagállamok között"
Ezt én is szívesen elkerülném, de nem érzem úgy, hogy ténylegesen sokat számítana mit akar a nép. -
Saintgerman #8027 Az "ennyi" n kívül nincs is ott más, tehát még mindig nem értem, hogy mi az a "szokásos színvonal"
Lehet, hogy az én színvonalammal is baj van, de ekkora ökörséget mint ez a Paul Rommer ír, csak a Világbank alkalmazottja írhat. És ha az elit maroknyi magjának a megbízásából írja, akkor magától értetődik, hogy az a mi nemzeti érdekeink ellentéte, amit minden józaneszű polgárnak fel kellene ismernie. Amint látjuk, most (se) nem ez történt.. Na de ha még is létezhetne egy ilyen "elkerített terület", akkor a zsidó "probléma" is megoldható lenne... ha teccik érteni.. -
fonak #8026 Itt az elvről van szó, azért van így megfogalmazva a kérdés. Vagy szerinted az alaptörvényben kellene megtiltani, hogy bárhonnan bárkit is befogadhasson Magyarország, mint egyes észlények felvetették? A letelepedési kötvényről meg, szerinted hány néger stb. tudja kifizetni, hogy idejöjjön? Szerinted az a pár tucat ember jelent fenyegetést?
Arabokkal sincs baj, ha nem sokan jönnek, évtizedek óta élnek pl. szírek nálunk, van köztük orvos, kereskedő stb. Senkit nem zavartak.
Ha viszont az a veszély fenyeget, hogy esetleg minden évben milliós nagyságrendű ún. menekült kerülhet szétosztásra a tagállamok között egy képlet alapján, az kicsit más kérdés. Ha 160 ezerből jutott volna nekünk 1200 számolj utána a tízszer annyi, és minden áldott évben mit jelentene. Plusz családegyesítés... -
fonak #8025 Közgazdász? Inkább idióta, na jó, nem zárja ki egymást a kettő, sőt. -
#8024 Szerintem nagyjából ennyi a cikk érdemi része, mert ennyi az, ami az "eredetibb" cikkből megmaradt, a többi "liberális női önmegvalósítás abortusz Magyarországot" meg hozzáköltötték. -
Saintgerman #8023 Szerintem csak a nézőpontot határozza meg, ebből kifolyólag a tartalmát részben... -
Saintgerman #8022 Azért az érdekelne, hogy mi az a baromság, amit az említett cikkből kiolvasol -
#8021 Az, hogy hol olvasod, sajnos meghatározza azt is, hogy mit tartalmaz. -
#8020 Az érdekel, hogy baromságokat olvasok-e a cikkben. Magyarország népsűrűsége kb 5-szöröse a svédekének, így nem mondanám éppen hasonlónak a kettőt, se alacsonynak Magyarországét...
Persze elolvastam az "eredetibb" cikket, amiben se a liberálisok által terjesztett nők önmegvalósításáról, se Magyarországról sincs szó :)
-
Saintgerman #8019 Elősször is: Magyaroszság népsűrűsége pl. 1/3 a németekének... az egy főre jutó "termelékenység" ugyanúgy....
neked az a fontos, hogy hol olvasod az infot, vagy az, hogy mit tartalmaz ? -
#8018 "azok az országok, ahol egyébként is alacsony a népsűrűsség, vagyis viszonylag kis létszámú lakosság él “túl nagy” területen"
"Ez vár Magyarországra is"
Ja, hát persze. Szokásos színvonalú hídfő.ru-s cikk :D -
overseer-7 #8017 -
overseer-7 #8016 az ilyen okoskodó állatokat fel kéne szögezni a villanypóznákra.. és pénzért mutogatni..