9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Saintgerman #8751 Ez egyáltalán nem meglepő a személyedtől, sőt, nagyon is jól magyarázható.. -
Pares #8750 Eszméletlenül intenzív kognitív disszonanciát érzek sugározni az irányodból...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.06.03. 22:12:27 -
Saintgerman #8749 Ébren kell lenni, nehogy Ukrajna sorsára jussunk... azok az idióták meg akik a hatalmat szeretnék megszerezni, jobb lenne ha felismernék a közös ellenséget.. : http://www.hidfo.ru/2017/06/ezert-nevezte-maffiaallamnak-magyarorszagot-g-soros/
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2017.06.03. 13:12:10 -
Pares #8748 Amikor a külügyminisztérium államtitkárát szembesíti egy újságíró azzal a kettős mércével, hogy szaudi vezetők között állva kritizálta az iráni választásokat...
Ckk + eredeti videó.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.05.31. 16:10:12 -
Pares #8747 Mert ez is jó biznisz... valakiknek... -
Saintgerman #8746 akkor igazam is van, meg étettem is amit írtál... (csak nem reagálok itt rá)
de mi már azt is tudtuk Albert Pike tól még 1876 ból, amit kretén feri csak most tud... az az most sem tud, mivel a marionet nem arra van, hogy gondolkodjon..
http://www.hidfo.ru/2017/05/gyurcsany-szerint-hosszu-tavon-a-magyar-allamisag-megszuntetese-a-cel/ -
#8745 Sajnos tudom. :-S
Trianon tragédiája is ennek a háttérhatalomnak a lelkén szárad. -
maki85 #8744 igazad van, de látom nem értetted amit írtam:))) -
Saintgerman #8743 bokta megy Brüsszelbe eladni az országot... minő véletlen, hogy a patkány sorosnak is véletlen pont arrafele van dolga...
https://888.hu/article-botka-es-soros-is-brusszelbe-utazik-szerdan -
Pares #8742 Mit vársz tőlük, '90-ben is kivonultak a Parlamentből, amikor egy perces néma felállással emlékeztek meg Trianon 70. évfordulójáról. Mindig is igaz volt, hogy "pártpolitikai érdekeit helyezi az össznemzeti érdek elé", nem csak most. A migránsválságot sem elvből vagy a nemzet érdeke miatt kezelték úgy, ahogy, hanem mert politikai előnyt lehetett belőle kovácsolni, közben meg letelepedési kötvényeket árultak Irakban... Igen, a Fidesz cionista, és maffia, és soha a büdös életben nem lesz nemzeti, habár minden erejükkel azon vannak, hogy ezt a hazugságot a lehető legtöbb emberrel elhitessék... sajnos elég sikeresen. -
#8741 A cionista maffia újabb pofátlan tette hazánkban. -
maki85 #8740 "hozná miránk is"
nem is tudtam, hogy botka Németország miniszterelnöke is akar lenni
merkelanyó úgyis kigolyózza
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.29. 19:12:01 -
Saintgerman #8739 Ezt hozná miránk is ez az idióta bokta: http://www.hidfo.ru/2017/05/nyilt-lapokkal-a-bevandorlaspartiak-terrorizalni-kezdik-a-lakossagot/ -
Pares #8738 Nem hát, jó biznisz. -
maki85 #8737 SOHA nem lesz vége
remélem akik elkezdték, azoknak sem -
ManoNegra #8736 Az szép. Csak hogy érezzék az amik a törődést. Na meg mi is. Van még katonánk Afganisztánban? Gondolom igen. :/ -
maki85 #8735 bizony ez így működik
USA második legnagyobb bevételi forrása a hadiipar, gondolom így van ez máshol is
ezen a téren elvesznek az elvek
de neked nem fura, hogy pont szaudinak ad fegyvert, aki pedig nyomatja egyenesben az isis-nek???
ja, hogy ott sincsen becsületkódex???
az pedig, hogy kizavarni akarják-e, kétlem
sokkal jobb, ha folyamatosan tudják nekik szállítani a fegyvert, mert az bizony kopik
de azért rohadtul kíváncsi vagyok, mi a tökből tudják az afgán hadurak kifizetni a vételárat
mert azt nem nagyon hiszem, hogy az oroszok adnák a pénzt, és a fegyvert is
de ez a kérdés akkor is felmerül bennem, amikor azt hallom, hogy az arabok is számolatlanul veszik a puskát
MIBŐL??????
hiszen az egész közel-kelet egy gazdaság nélküli a katyvasz
de visszatérve a hsz-edre, akkor úgy néz ki a dolog, hogy az afgánok ak-ákkal (vicc) tudták visszaszerezni a kb 50%-ot??????
mert gondolom, hogy az amik nagyságrendekkel jobb fegyverzettel rendelkeznek -
horthy #8734 Orosz fegyverek Táliboknak USA ellen ?
Ez valami Orosz-Iráni geostratégiai ujjitás ? Kizavarni a Nato-t Afganisztánbol ? -
Solt #8733 Ott sem kerülhet oda olyan aki az előzetes "szűrőkön" nem megy át... -
maki85 #8732 hát ezen én is szétröhögtem magam, de ahogy később lehiggadtam könnyek jöttek a szemembe
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.26. 14:15:14 -
maki85 #8731 na ugye-ugye
ez a trump gyerek sem más, mint a többi
pedig milyen megváltó szaga volt egyesek szemében
az pedig "tetszett", hogy oly nagyon vissza akarta(?!) szorítani USA külhoni szerepét
a kis buta
most pedig fegyvereket adnak el az arab államoknak///szaudi 100milliárd dollár értékben
még ami meglepett, hogy Afganisztán fele van csak a kormány kezében
-
#8730 Mekkora egy tahó lehet ez a Trump, de mindenki hajbókol neki. A magyarországi cigány törpe is ott vigyorog mellette, mint egy félkegyelmű. Az államférfiak lecserélődtek buta bábokra, rombolni a rendet, hagyományokat és nemzetállamokat, abszolút kiszolgálva a cionista maffiát. -
#8729 Nekem ez tetszett a legjobban :D
Hogy egy klasszikust idézzek: "Move bitch get out the way" :D
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.26. 09:54:23 -
maki85 #8728 rég röhögtem egy olyan jót, mint ma:
a NATO is beszáll az isis elleni harcba
és még az USA bízik abban, ha kitörne az orosz-ami összetüzés, az oroszok húznák a rövidebbet -
maki85 #8727 teljesen egyetértek veled, de szerintem ez már olyan, mint az eső után köpönyeg
az áldott nyugati országok hívták, csalogatták anno ezeket az embereket, mivel nekik bizonyos munkák már alantasak voltak
azt azonban nem gondolták át, hogy bizony a vallási ellentétek okozták ezideig az emberiség életében a legtöbb borzalmat
ne feledd, hogy a katolikusok, és a reformátusok is milyen vehemensen irtották egymást, pedig egyazon Istenben hittek
tehát akkor nem "várható" el egy olyan vallástól a "demokrácia", mely 700 évvel később keletkezett, vagyis ennyi a hátránya
ezek a közösségek (sokadik generácios) NEM akarnak beilleszkedni az őket egykor befogadó, hívó társadalmakba
tisztelet a kivételnek, már ha van (?!)
ezek az emberek sajnos nem fognak változtatni a szemléletükön, és ha lenne is közülük néhány, inkább meghúzzák magukat, félve társaik nehezteléseitől, megtorlásaitól
az új bevándorlók pedig még fokozottabban próbálják önös érdekeiket ránk erőltetni
az általad vázolt megoldás szerintem nagyon is leegyszerűsített
ugyanis a nyugati országokban a lakosság jelentős részét már ők teszik ki, és ha ehhez még hozzávesszük az időt, ami nekik dolgozik, bizony még elkeserítőbb a helyzet
az őslakosoknál a szülési arány 1:1.2-höz, míg náluk 1:6-hoz
akkor számold ki
BORZALOM!!!
és ez sajnos Magyarországon is így van, hiszen gondolom te is csak nagy nehezen tudnál olyan családot találni, ahol kettőnél több gyerek van
ja bocs nem teljesen igaz, mert vannak bizonyos országrészek, ahol még dívik a többes család (Borsod, és társai)
szegény Európa, szegény mi
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.05.24. 19:24:20 -
Saintgerman #8726 Juncker még igazat is tud mondani, ha nem iszik.. http://magyaridok.hu/kulfold/juncker-az-eurocsoportnak-muszaj-hazudnia-es-felrevezetnie-nyilvanossagot-1740115/ -
Pares #8725 Nem egyedülálló embereket kell elkapkodni, azzal sem érnének semmit. A megelőzés annak a tudatosításával kezdődik, hogy itt egy egész közösség/kultúra/vallás minden tagja potenciális fenyegetést jelent, ezt saját maguk bizonyítják rendszeresen. És pofonegyszerű az is, hogy miért: az egészért a nyugat a felelős, őket a nyugat saját maga tette saját ellenségévé, hogy aztán a józan ésszel szembe menve beengedje a saját házába. Nem az egyik oldal ellenséges viselkedésén kéne meglepődni, hanem a másik oldal öngyilkos hajlamán (milyen ironikus...). De a megoldáshoz először tisztában kéne lenni azzal, hogy itt nem egy-két elszigetelt esetről van szó, hanem egy nagyobb, vallási/kultúrális invázióról/háborúról. Ha ez megvan, akkor már adódik néhány hatásos megoldás, de ahhoz először a polkorrekt ultratoleráns liberalizmust fog kelleni eltakarítani Európából. Miközben az ellenség már lő ránk, mi még azt se tudjuk, hogy háborúban állunk. -
maki85 #8724 szerinted egy leendő gyilkost hogyan kapjanak le, míg nem csinált semmit???
nekem erősen a "különvélemény"-re kezd hajazni a jövő
gondolatrendőrség----mert bizony másképp csak cicahajsza az egész -
maki85 #8723 azért nem teljesen értem hogyan tudják szinte azonnal, hogy ki a tettes
meg persze minden egyes merényletnél ez a történet
mert én úgy gondolom, hogy a merénylő talán csak nem visz magával személyit
no meg egy ilyen robbanás nem igen hagy belőle többet, mint cafatokat
-
Pares #8722 És megint tudják, hogy ki volt a támadó. Le merném fogadni, hogy a következő merénylet elkövetője is ismert a titkosszolgálati körökben. Mint ahogy eddig mindegyik. Mivel az ellenség beszivárgott az országba, a helyzetet már csak "gonosznáci" módszerekkel fogják tudni megoldani. Az ember gyermeke meg sajnos úgy néz ki, hogy egy közeljövőből visszaküldött dokumentumfilm. -
Pares #8721 Nincs új a nap alatt, a zsidesz izraeli/zsidó kapcsolatai évtizetedek óta ismertek... Csak szándékosan el lett felejtve, mert nem illett bele a narratívába... -
#8720 Robbanás egy manchesteri koncerten, több halott
Kövekkel dobáltak meg egy magyar diákokat szállító kisbuszt Calais-nál -
#8719 A Fidesz Izrael- és zsidóimádatában szélsőjobboldalivá vált - Szijjártó Magyarországot Nauruvá tette
"Eddig sem volt senkinek kételye arról, hogy a Fidesz-kormány beteges félelme Izraeltől és a zsidóktól rendkívüli szolgalelkű nyilatkozatokra és magatartásra késztették a zsidó állam iránt. Annak egyik közelmúltbeli példája volt, amikor Nagy Andor tel-avivi magyar nagykövet, Orbán volt kabinetfőnöke egy izraeli lapnak mondta el lelkesen, hogy Magyarországon tombol az antiszemitizmus. Ezzel Guiness-rekordot állított fel az önostorozásban. Az pedig, hogy nem hívták vissza, tökéletesen jellemző az Orbán-féle vezetés gondolkodására. Mint ahogyan az is, hogy Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter 1,4 milliós havi gázsival jutalmaz egy sikkasztó, volt Mazsihisz-vezért és volt munkásőrt, Zoltai Gusztávot. Aki mást nem tesz, mint elmondja, mennyi milliárd közpénzt kell adni a következő hónapban mely törzsi szervezetnek." -
#8718 Két reformzsidó szektának követel egyházi státust a magyar kormánytól egy zsidó világszervezet -
horthy #8717 Földi Lászlo Lássunk Tisztán
Ez nem rossz ! -
Pares #8716 Jaj, hát persze hogy nem... -
Pares #8715 Retro Orbán -
maki85 #8714 huhhh!! ez nagyon döfi
Cigányzenére nótázott kínai bankárokkal Orbán Viktor
-
Saintgerman #8713 Na, hát ez az, amit nem gondoltam volna, hogy még én is megélek. Német kér nálunk menedéket ! Sajnálom szegényt, hogy rossz ajtón kopogtatott, és nem Viki a ludas.. https://kuruc.info/r/2/172775/
-
horthy #8712 Civil szervezetekről jut eszembe !
Még rosszabak mint a muszlim bevándorlok azoknak legalább nyiltak a szándékaik !
A patkány és a mókus esete !
Gálvölgyi János: Egri csillagok (paródia, részlet)
Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.05.14. 14:05:30