9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Pares #8791 Miért hallucinálsz? Nem tekertem semmin semmit. Leírtad, hogy szerinted nincs alternatíva, egyetlen egy remény van, stb. Múltkor nem erről folyt a meddő, értelmetlen offtopik vita? De. Akkor mivel kéne foglalkoznom? Továbbá érdekelne, hogy mi ez a bűvkör, amit emlegetsz... -
Solt #8790 Látod!? Nem tetszik amit írok, egyből tekersz rajta, hogy eljuss egy olyan pontig ahol már nem kell foglalkozni vele... az ilyen húzások miatt szállok ki a beszélgetésből rendszeresen. Pont azt csinálod amit anno a mentalitás topikban a sok "okos", de ehhez már öreg vagyok. Majd folytatjuk, ha kikerülsz bűvkörből... -
Pares #8789 De hogy akkor biztonságpolitika is legyen:
A britek teljesen vakvágányon vannak. A terrorizmus jó indok lesz a széleskörű internetes cenzúra bevezetésére. Már régen a bögyükben van a(z internetes) szólásszabadság, aminek megnyírbálása persze semmilyen hatással nem lesz a terrorizmusra. Arra viszont jó lesz, hogy az embereket sötétben tartsák, mint az "ultraliberális" Németországban vagy Svédországban...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.06.10. 20:35:29 -
Pares #8788 Ó, már csak egy simicskázás hiányzott! Azért szépen visszahallani a köztévét itt is. -
Pares #8787 Mert szerinted a 888.hu-s cikkeket minek lehet nevezni? "Pártok bűvkörében" :D Ez jó :D Te meg, mint nem "pártok bűvkörében" élő objektíven megállapítottad, hogy a Fidesz Magyarország utolsó és egyetlen reménysége... na ne nevettess... ezt az alternatívás meddő vitát már lefutotottuk, kár volt felhozni. -
Solt #8786 Na igen... ez egy jogos kérdés! :) -
#8785 És mi a helyzet biztonságpolitika ügyben? -
Saintgerman #8784 "elég torz világnézeted lehet, ha folyamatosan csak 888.hu és hasonló kaliberű fideszes szennylapokat olvasol."
hál'Istennek vesz már simicska újságkiadót a jobbiknak is, és akkor majd kiokosodok én is mint te.. -
Solt #8783 Amíg folyamatosan mindent propagandának nevezel ami ellentmond az elképzeléseidnek, addig szerintem ne nagyon vádolj mást azzal, hogy önigazolást keres, főleg amíg "pártok" bűvkörében élsz! Mielőtt azzal jönnél, hogy én a Fidesz bűvkörében élek, szeretném jelezni, hogy nem így van! :) Tisztában vagyok a hibáikkal, tudom, hogy vannak kétes ügyek, és van amivel én sem értek egyet, de ettől még mindig ott tartunk, hogy nincs alternativájuk sem a nemzetpolitikát, sem a migrációt, sem a gazdaságot tekintve. Egyszerűen nincs egy olyan párt rajtuk kívül akire rá lehetne bízni az országot úgy, hogy közben nyugodtan tudjunk aludni is. -
Pares #8782 Akkor harmadszor is:
Igen, a magyar kormány szerződtette, most pedig a magyar kormányt dicséri a magyar kormány propaganda oldalán. Csak ezért volt bajom az egésznek a hitelességével és komolyságával. De úgy látszik, az ilyen dolgok egyeseket egy cseppet sem izgatnak. A lényeg, hogy igazolja az álláspontjukat, minden másra ott van Soros. -
Pares #8781 Egyik közvélemény-kutatás sem érdekel, az összeset manipulatívnak, nem reprezentatívnak, károsnak és feleslegesnek tartom. Egyébként elég torz világnézeted lehet, ha folyamatosan csak 888.hu és hasonló kaliberű fideszes szennylapokat olvasol. -
Solt #8780 A magyar kormány bízta meg... a többit rád bízom! :) -
Pares #8779 1. A cikkben az áll, hogy "Magyarország szószólója", nem pedig az, hogy Orbánék fizetett szószólója.
2. Az 1. pontból kiindulva semmit nem jelent, hogy igazolja Orbánék álláspontját. -
Solt #8778 Őőő... a fizetett érdekképviselet közismert történet, a századvéggel együtt nyert el megbízást az illető. Ez cirka két éve teljesen nyilvános... -
Saintgerman #8777 mellesleg: Nem tudod, hogy megtartotta ma Vona a beszédjét, vagy felébredt és nem röhögteti tovább magát ?
https://888.hu/article-vona-sajat-partjan-belul-is-egyre-nepszerutlenebb -
Pares #8776 Igen, ott van, csak az nincs ott, hogy ezért szerződtették le, és hogy pénzt kapott érte... Különben is inkább Orbán és kormánya szószólója, mintsem Magyarországé. Csak sokan mintha elfelejtenék, hogy Orbán != Magyarország.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.06.10. 14:53:11 -
Solt #8775 Ott van a cikk elején, hogy Magyarország szószólója, teljesen tiszta képlet! :) -
Pares #8774 Na de ki is valójában ez a Connie Mack:
Cornelius Harvey McGillicuddy... currently represents Hungarian Prime Minister Viktor Orbán. (wikipedia)
"...his government quietly hired a former Republican congressman, Connie Mack IV, to boost Hungary’s image and influence in Washington, D.C."
...
"According to documents recently filed with the Treasury Department’s foreign agents registration unit, Mack will be paid $10,000 a month to lead a public relations campaign for Orban’s government and to help Hungary find “entrance gates” to people who can “influence political decision making” in Washington."
Orbán fizetett lobbistája egyetért Orbánnal. Micsoda meglepetés. Ennyit erről meg az egész Fidesz propagandagépezetről.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.06.10. 11:39:43 -
Saintgerman #8773 Orbán tökéletesen felmérte, míg mások csupán most eszmélnek..: https://888.hu/article-connie-mack-sorost-meg-kell-allitani -
ManoNegra #8772 Kinek mi.. -
Solt #8771 Akkor ő most szemét nácirasszista féreg, vagy hős? Szemita népekre támadni azért nem igazán korrekt... mármint politikailag.
-
ManoNegra #8770 Egy kis olaj a nemzeti tűzre. -
#8769 Nem mindenki szaladt el előlük :) -
#8768 -
#8767 Izrael atombomba bevetését fontolgatta 1967-ben az arab országok elrettentésére - Simon Peresz csak kísérleti robbantást javasolt -
maki85 #8766 úgy néz ki, hogy mi sem vagyunk bátrabbak, pedig ők csak "szelíd" verekedők voltak -
maki85 #8765 teljesen igazad van, sőt ehhez még hozzájön az is, hogy csak az tud "helyesen" cselekedni, aki kapott valamilyen kiképzést
egy tömegrendezvényen sokszor csak azért van annyi áldozat (lehet, hogy különben egy sem lenne), mert mindenki első akar lenni, akinek sikerült a menekülés
de, hogy még bonyolódjon a dolog, ehhez még hozzájön egy nagy adag tömegpszichózis
na ez aztán übereli az egészet
tehát az vesse rájuk az első követ, aki nem hasonlóan cselekedne
amit én másképp tettem volna, ha lehetett volna, hogy nem agyonlőni őket, csak lábon
mert így mártírokká váltak, sőt ha célzott lövést kaptak, még szenvedni sem volt idejük
ezután eltörölni számukra az emberi jogokat, majd felgyógyítani őket, majd kegyetlenül megkínozni őket, és kezdeni elölről
lehet, hogy a követőik nem is annyira akarnának ilyen úton urukhoz kerülni
hogy nem vagyok "ember"????
lehet:(((((
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.04. 19:04:03 -
#8764 1. A muszlimok és keresztények, illetve keresztény hagyományú ateisták nem tudnak együtt élni rendesen. Ez a tény részben vallási, részben kulturális alapok különbségének oka.
2. A gyarmatosító majd demokrácia-exportáló Nyugat okozta konfliktusok, helyi válságok tömeges menekülést, ezt meglovagoló inváziót és (jogos) bosszúvágyat generáltak.
3. Liberálisok (többségében zsidók) minden migráns előtt tárva nyitják - bármiféle szűrő nélkül - a kapukat, agitálva presszionálva az európai tömegeket többek között hamis hírekkel, elnyomva az igazságot, kiépítve embercsempész hálózatokat.
-
#8763 A szeretetcsomag egy szó. ;-) -
EnxTheOne #8762 Általában öngyilkos merénylők szoktak lenni a támadok, jó sok bombával. (vagyis én mindig úgy kezelném őket) Akár kés akár lőfegyver van nála, ha robban a bomba akkor minél távolabb lennék a robbanástól.
Teljesen laikusként (mint az emberek többsége szerintem) csak filmekből/játékokból ismeri valamennyire a bombákat.
Minden filmben amiben ilyen testre erősített bomba van, mindig van"Dead man's switch". (nem találtam rá jó magyar kifejezést)
Vagyis ha meghal a merénylő, automatikusan robban a bomba. (akár pulzust mér, akár mást)
Szóval hiába ölné meg valaki a merénylőt, a bomba akkor is robbanna. Nagyon kevés ember van aki feláldozná magát a menekülés helyett.
+Amíg kést és lőfegyvert használ addig szerintem kevesebb embert tud megölni mintha egy tömegben robbantana azonnal. -
#8761 csak aztán nehogy arra hajtsanak a merényletekkel,hogy anglia unióban erősebb jobban meg tudjuk védeni magunkat stb,és mégsem lépünk ki fuck demokrácia -
#8760 az is röhej, hogy 3 késes majmot nem tudnak többen agyon verni. -
maki85 #8759 lehet, hogy éppen tervez, a mi Urunk
vagy ez is a terv része lenne???
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.04. 12:22:27 -
maki85 #8758 ilyenkor hol van az Isten???
hiszen annyi gyilkosságot elkövetett a Biblia szerint, akkor most miért nem tudja megállítani ezt a hordát???
özönvíz idején MINDEN élőlényt elpusztított, mert az emberiség romlott volt (halak?!)
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.04. 12:13:56 -
maki85 #8757 ennek már nem lesz vége soha:(((
"Egy nő sokkot kapott, csak állt, és bámulta a támadókat. Mozdulni sem tudott. Ekkor odaléptek hozzá, és őt is szúrkálni kezdték."
ezek nem állatok, azok nem tesznek ilyent
azért tartok tőle, hogy nehogy eszébe jusson valamelyik rohadéknak, hogy meg kellene büntetni Magyarországot is
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.04. 12:05:25 -
Solt #8756 Írtam, de inkább töröltem... jobb ez így! :) -
ManoNegra #8755 Kemény. Torinóban is tömegpánik volt pár petárdától. A politikusok mondhatják, hogy "nem félünk", valahogy az emberek mégiscsak félnek.
Persze a politikusokat megvédik. Még... -
Pares #8754 Na, úgy néz ki a britek megkapták a következő szeretet csomagot. Nem kellet rá sokat várni... -
Saintgerman #8753 nem rám gondolsz ugye -
Pares #8752 Tudod, ha túlteszem magam azon, hogy mennyire vérlázító az egész, akkor nagyon vicces, hogy míg évtizedekig élvezték Soros és Simicska támogatását a korrupt maffiahálózat és oligarchia kiépítésében, addig most mindketőjüket arra használják fel, hogy az őket ezzel vádolókat hiteltelenítsék... Konkrétan az egész országot hülyének nézik... habár úgy látszik, hogy van, akit joggal...