9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#8831 Ugyancsak a pontosság kedvéért, Vona Gábornak nem pálfordulása volt, hanem ellenkezőleg: saulfordulása. ;-) -
maki85 #8830 >+1
leszarom, csak én legyek a király -
maki85 #8829 basszus, igazad van
bár nálam a patkány hasonlat marad, már csak annyiban is, hogy a patkányok a világ legnagyobb túlélői -
fonak #8828 V. G. pálfordulását csak ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor a fideszesek balliberálisokból nemzeti konzervatívok lettek pár év alatt. Akkor meglátták, hogy ott van tér, mivel a rendszerváltáskori jobboldali pártok szétestek, kinyírták magukat. Most a jobbikosok látták meg, hogy a baloldalon nyílik tér, nosza, akkor balra át, balra át, ahogy Sickratman énekelte anno... :)
De azért kell egy kognitív disszonancia a pár éve még palesztin sállal tüntető, eu-s zászlót égető vezér hirtelen megszelídülését szemrebbenés nélkül nézni és megváltót látni egy ilyen arcban (persze azok a vadhajtások, a gárdázások stb. is mind performanszok voltak, a csávó egy MLM-ügynökből lett középszerű politikus (végzettsége történelemtanár, mint pl. Puzséré, a szellemi horizontja is kb. ugyanaz), egy meggyőződés nélküli poltikai árucikk volt mindig is (ahogy OV is, csak a hatalom izgatta mindig is). Akkor a nemzeti radikális mezben lehetett megszerezni az ismertséget és bizonyos támogatottságot.
Amúgy meg te is tudod, hogy csak a szocikkal vagy más bal(lib) formációkkal közösen van esélye kormányra kerülni. Na, fogadnál egy ilyen koalíció stabilitására? Az lenne, ami most pl. a románoknál zajlik. Nem mentegetve a jelenlegiek korruptságát. Bár ott is a fő különbség a korábbiakhoz képest a dolog nyílt pofátlansága, érezve, hogy megtehetik. Azon már fenn se akad senki, hogy az állami beruházásokat házi cégek kapják, max. a túlárazás minden korábbinál nagyobb mértékén szörnyűlködnek.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.06.18. 08:24:20 -
Pares #8827 "Nevezetesen azt, hogy Vona olyat tett nem rég, amit normális ember nem tesz és azóta sorozatban követi el azokat a "hibákat" ami nem épeszű emberre vall."
Mint például hogy él, lélegzik, és fenyegeti a maffia hatalmát? Remélhetőleg nem fajultak még odáig a dolgok, hogy ez káros legyen az egészségre...
"Én sem vagyok se balos se jobbos"
Nem, téged csak a látható spektrumon lehet beazonosítani, ott viszont elég pontosan: #D57801
"Úgy látom, hogy Vona a mérhetetlen hatalomvágyával és a rejtett kisebbségi érzetével, na meg a józan ittélő képesség hiányál veszélybe sodorja az országot, az értetlenségével segít a hiénák kezére juttatni azt, és akadályozza azok munkáját akik az ország és a nép védelmén vannak."
Gondolom a te alternatív valóságodban az 1+1 is 3.
"ne gyere azzal Pares, hogy lopnak is, az itt másodlagos ! ha majd nem lesz ország majd akkor lesz az, hogy már lopni se tudtok"
Igaz is, a lényeg, hogy a közpénzből "eltüntetett" százmilliárdokért - védelmi pénzért - cserébe "megvédik" Magyarországot, pont úgy, mint egy maffiaszervezet. De a lényeg, hogy "megvédik"... és most a védelmi pénzt is a narancs szedi, nem a szegfű, ami sokkal jobb. /s
-
#8826 A cikk tényleg béna (első bekezdésig bírtam), de a te példád a süllyedő hajóról rossz, mert a mondás szerint a patkányok elsőnek hagyják el azt, nem pedig utolsónak.
Persze értem én az asszociációt, miszerint a szoci, a köpönyegforgató és a patkány analóg... de ezzel a rágcsálókat dehonesztáljuk, a szocikat és köpönyegforgatókat felmagasztaljuk. -
Saintgerman #8825 nálunk valóban másképp megy, most vagyunk itt németeknél ott, ahol otthon a Kádár korszak idején.. (a szólásszabadságot illetően) -
Saintgerman #8824 Nem tudtam, de nem is érdekel. A cikk tartalma érdekelt, ami egy olyantól származik, aki jól ismerheti Vonát. Hogy melyik oldalról jön az sem érdekel, mivel azt írja le részletesen, amire magam is figyelmes lettem. Nevezetesen azt, hogy Vona olyat tett nem rég, amit normális ember nem tesz és azóta sorozatban követi el azokat a "hibákat" ami nem épeszű emberre vall.
Én sem vagyok se balos se jobbos, csak azt akarom, hogy próbáljuk megőrizni az országból legalább azt, ami még megmaradt. Úgy látom, hogy Vona a mérhetetlen hatalomvágyával és a rejtett kisebbségi érzetével, na meg a józan ittélő képesség hiányál veszélybe sodorja az országot, az értetlenségével segít a hiénák kezére juttatni azt, és akadályozza azok munkáját akik az ország és a nép védelmén vannak. (ne gyere azzal Pares, hogy lopnak is, az itt másodlagos ! ha majd nem lesz ország majd akkor lesz az, hogy már lopni se tudtok) -
maki85 #8823 ahogy közeledik a választás, úgy támad egyre jobban hányingerem
szerencséd, hogy nálatok másképp megy(?!)
Harrach Péter – MSZMP-tag
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.17. 14:33:14 -
Solt #8822 Minden cikkbe belelehet kötni, mivel mind elfogult abba az irányba akiknek szól. Ezért öngól csak azért elutasítani valamit, mert XY írta, mondta, stb. -
#8821 én most igy gyorsan átfutva legalább 3 helyen bele tudnék kötni a cikkbe,de nem teszem inkább :D -
maki85 #8820 azt vajon tudod-e, hogy ezen lap főszerkesztője, gajdics otto,, kisz titkár volt, aki saját bevallása szerint is ő volt az utolsó aki a kisz irodában lekapcsolta a villanyt???
mondjuk, hogy patkány és a süllyedő hajó esete????
most pedig, ha egy tv műsorban szóba kerül a baloldal, olyan vörös a feje, mint a főtt rák
szerinted az ilyen vezetővel jelzett lap egy hiteles orgánum????????
hogy én is balos vagyok???
NEM
emberpárti vagyok
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.17. 14:14:17 -
Pares #8819 Most vagy én siklottam el fölötte (próbáltam keresni azt a szép számú "visszhangot", de nem találtam egyet se), vagy valójában a kutyát sem érdekelte ennek az n+1-ik fideszes megmondóembernek az ún. "véleménye" (nyilvánvalóan a saját kis alternatív valóságukban élő fideszeseken kívül). Különben meg megint belpolitikával provokálsz. -
Saintgerman #8818 Na, ez teccett Biztosan neked is fog Pares Az írója lehet, hogy jobban ismeri Vonát mint te.
http://magyaridok.hu/velemeny/polgari-korok-szegyene-1806361/
-
maki85 #8817 nem hiszek az ilyenekben, de van amikor bejön nekik
legyőzetik az ordas szürke farkas délen, és a nagy sivatagban egy óriási robbanás fogja jelenteni a véget -
#8816 "Isten ajándékaitól" nem sajnálják a pénz(ünke)t: 2 helyett több mint 30 milliárdba kerül a judapesti zsidó olimpia - és persze még ez is elszállhat
Magyarországon magyar pénzből egy sportesemény, ahol csak zsidók indulhatnak, és mi (magyarok) vagyunk a kirekesztők. Tudnak ezek valamit... (Kavarni a sz@rt.) -
#8815 Titkaikat féltik az izraeli titkosszolgálatok a fecsegő Trumptól
"Az amerikai titkosszolgálat tagjai óva intették izraeli kollégáikat, hogy megosszák titkaikat az új amerikai kormányzattal, mert tartottak tőle, hogy Washingtonból Moszkvába, onnan pedig Teheránba kerülhetnek a féltve őrzött információk."
"Az izraeli kiberkémek állítólag behatoltak néhány hónappal ezelőtt az Iszlám Állam szíriai bombakészítőinek titkos internetes csoportjába, ahol megtudták, hogy a csoport olyan robbanószerkezeten dolgozik, amelyet nem ismernek fel a repülőtéri biztonsági eszközök, és amelyet laptopok akkumulátorának álcáznak. Ezt a szigorúan bizalmasan kezelt információt megosztották az amerikai hírszerzéssel, és ez vezetett márciusban a laptopok betiltásához a repülőgépek fedélzetén. Trump elnök pedig – a lapértesülés szerint – az információt továbbadta Szergej Lavrov orosz külügyminiszternek is május eleji washingtoni tárgyalásukon. Izrael korábban figyelmeztette az amerikaiakat, hogy óvatosan kezeljék a titkos értesülést, és miután az oroszok kezébe került, attól tartottak, hogy Moszkva továbbadhatta Iránnak."
Hát ez nagyszerű.
Moszad-nyomásra az amerikai titkosszolgálatok már nyiltan szabotálják a kormányzatot. -
#8814 Jó ötlet, de ha veszélyes, akkor odáig elszállítani is veszélyes :( Bár a reptér mellett általában van elég hely lőteret improvizálni :D -
#8813 kivittem volna egy lőtér közepére és kinyitattam volna a gazdájával :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.12. 14:30:00 -
maki85 #8812 úgy történt, ahogy történt,bennem azért felmerül egy kérdés
mivel már létezik pár módszer, amivel többé-kevésbé meg lehet egy csomag tartalmát állapítani, miért kellett felrobbantani??
mikor megkérdezték a tulajt, az csak makogott, zavarba jött??
bár ekkor is meg tudták volna vizsgálni
egy szakember bizonyos jelekből gondolom meg tudja állapítani a poggyász veszélyességét
vagy csak ez volt a legegyszerűbb megoldás???
robbantsuk fel, abból úgy sem lehet nagyobb baj!!!
-
fonak #8811 Nem tudom mi volt az eredeti szövegben, az is lehet, hogy csak pár mobiltöltő volt... -
maki85 #8810 " konnektorok"
na az már gyanús
"Miért "robban" egyet a konnektor, amikor bedugok valamit?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__" -
Saintgerman #8809 a Bild szerint: "egy gyanús hátizsákot a fedélzeten jelentettek" -
#8808 gondolom nem a kézi csomagban volt,azt nem hinném hogy felengedik az utastérbe,a raktérben meg azt viszel amit akarsz,amennyiben nem fegyver drog vagy hasonló illegális cucc:) -
Solt #8807 Ha nem talál konnektort, akkor csinál egyet, hogy tudja tölteni a telefonját... :) -
fonak #8806 Mondjuk azt sem tudom, miért visz magával valaki kábelt és konnektorokat repülőn. Sokat utazó villanyszerelő? -
Saintgerman #8805 Így is volt. Kábel és konnektorok voltak a csomagban. -
maki85 #8804 azok orrát nyomnám bele a szarba, akik elkezdték piszkálni -
Pares #8803 Az ISIS elleni harcoknak még mindig folynak, de már készülőben a következő konfliktus, ami várható volt a kurdok ISIS elleni szerepvállalása után: Irán nem támogatja az iraki kurdok függetlenséget. -
Pares #8802 Kész vicc vagy, miközben nyomod itt ezt a "felvilágosult" süket dumát, nem veszed észre, hogy mennyire meg vagy vezetve, hogy rabja vagy a megerősítési torzítás ördögi körének. Manapság mindenhonnan a propaganda folyik, nem csak a Fideszes, és nincs olyan, hogy független média. De gondolom neked, mint "gondolkodónak", ezt nem kellene magyarázni, mégsem látok tőled soha semmi mást, csak Fidesz-média linkelgetést. Ami már rohadt unalmas. -
maki85 #8801 "NWO n 12 éve kezdtük.."
gyikok???
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.11. 16:44:12 -
Saintgerman #8800 Korábban, amikor mást is linkeltem, elhajtottatok, mondván ez konteó ez az NWO ba való...
Azért szépen lassan már beigazolódnak azok a dolgok, amik tizen éve még csak elmélet volt... Egy pár év múlva talán el jutsz te is oda, ahol az NWO n 12 éve kezdtük.. -
Pares #8799 Pont te vádolsz engem ilyenekkel? Te, aki mást se csinálsz, csak 888.hu-t linkelgetsz ide, ha kell, ha nem? -
Pares #8798 A BBC azt írja, hogy nem volt semmilyen bomba:
"No explosives were found in the passengers' luggage or on the plane.
The men are aged 31, 38 and 48, a Cologne police spokesman said. It is unclear if charges will be brought.
The Bild newspaper said the men worked for a London firm and were returning from a business trip."
Eredményes a terrorizmus, akár mennyire is tagadják, rettegnek az emberek. -
#8797 egy km ről még egy petárdát is hallasz -
Saintgerman #8796 "Azért szépen visszahallani a köztévét itt is."
Akkor már nem csak a tisztán látásoddal van baj, de a hallásoddal is... ugyan is sosem tévézek..
Nekem meg a jehovisták jutnak rólad eszembe... azoknak a szerencsétleneknek meg van tiltva, hogy a Biblián kívül mást olvassanak !
Na valahogy így festesz te is nekem. Ami Vona és a Jobbik értelem tartományán kívül esik, az számodra nem is létezik.. -
Saintgerman #8795 Azt írja a Bild Zeitung, hogy a rendőrség felrobbantotta a gyanús hátizsákot a gépen kívül és a detonáció kilométer távolságban is hallható volt...
http://www.bild.de/regional/koeln/easyjet/maschine-muss-in-koeln-notlanden-52132876.bild.html
-
fonak #8794 Utóbbi inkább. A terroristák talán nem ilyen ostobák. -
#8793 Őrizetbe vettek 3 férfit egy repülőn akik utastársaik füle hallatára pokolgépekről és bombákról beszélgettek: a gép kényszerleszállást hajtott végre,az egyik csomagot felrobbantották,most vizsgálják volt e benne bármi,3 órára felborult a menetrend.
Kíváncsi vagyok kik lehettek,valóban rosszat akartak e vagy az emberek már úgy be vannak parázva hogy már beszélgetni sem lehet bombákról mert feldobnak terrorgyanúval... -
Solt #8792 "a Fidesz Magyarország utolsó és egyetlen reménysége..."
Én írtam ilyet? Nem! Ehhez képest ezt adod a számba, majd erre hivatkozva írod, hogy ne nevetesselek... ezekhez már öreg vagyok. Befejeztem, ismét.