9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#4530 Lejjebb. -
#4529 Hol értettem azokkal egyet? -
http://alfahir.hu/europa_remegni_fog_minden_idok_legbrutalisabb_videojaban_uzen_az_iszlam_allam
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.11.14. 18:16:00 -
#4527 Már utaltam a definícióra, ha elfelejtetted, akkor utánanézhetnél. ;-)
Talán idegenszívvel nem könnyű szöveget értelmezni, ezért is érthetted félre - meg direkt is - amit írtam. Nem baj.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.11.14. 18:15:13 -
#4526 A tőled olvasott kommentekre reagálva írtam ezt. Nem általánosságban értettem amit, és nem "véltem", hanem konkrétan tapasztaltam - legalábbis ahogy te és haverjaid fogalmaznak a "nácizással" meg "antiszemitizmussal" kapcsolatban.
Soha nem utaltam arra, neked hogyan kellene gondolkodnod, nem tudom, honnan veszed ezt.
Látod? Most is mellébeszélsz, meg egyáltalán fölháborodsz... amikor nácizás meg antiszemitázás van terítéken azzal persze egyetértesz. Erről is beszéltem alább. -
#4525 Ez az a komment, ahol már tényleg úgy érzem, hogy elmeorvosi kezelésre szorulsz.
1. Honnan a faszból tudod te, hogy mit ítélek el és mit nem? Szerinted nekem minden gondolatom megtalálható valamelyik fórumon. Get life...
2. Az egész kommentedről süt az a csőlátás. Megmondod, hogy másnak mit kéne csinálnia és gondolnia? Eszednél vagy bazdmeg...? -
szenyor Lopez #4524 Mennyire egyszerű lenne a megoldás a párizsi helyzetre: vissza kellene állítani a fegyverviselés lehetőségét. És amikor egy bármilyen nemzetiségű és vallású barom bárhol tüzet nyit, rövidesen golyót kapna a fejébe. De persze a hatalomnak nem érdeke, hogy az emberek megvédjék magukat, nekünk KELL a sok áldozat, ezen keresztül lehet további intézkedéseket foganatosítani. Egy valamit nem lehet: megoldani a problémát. -
Solt #4523 És ezt éppen te írod, amikor neked mindenki náci, aki a legcsekélyebb kritikával illeti az új honfoglalókat?? :DD Édes öregem... ekkora öngólt! -
Solt #4522 -
Papichulo #4521 Vagy zsidoberenc... na azok aztan mindenhol bujkalnak! Kopkodok! :) -
Tarathiel2 #4520 Van még a "cionista" skatulya is, vagyis mindenki aki nem gyűlöli őrjöngve a zsidókat. Sokoldalú egy ember, nemde? :) -
#4519 Legalább olyan vicces, mint amikor valaki számára az amcsik kritizálója csak is oroszbarát lehet... -
Papichulo #4518 Vicces az is, amikor valaki szamara csak a szelsojobb es a "baloldal (a liberálisok is ide sorolandók)" letezik... :) -
#4517 A tefajtád. A szélsőjobb és főleg a vulgáris szélsőjobb egy reakció a diabolikus baloldal (a liberálisok is ide sorolandók) tevékenységére. -
Tarathiel2 #4516 #4440-ben leírtam már mit gondolok a fajtádról, elvagytok ti a gyomorforgató kárörömötökben szépen nélkülem is, most éppen popcorn módban olvasom ahogy agyhalott módjára fröcsögtök és szokás szerint néhány szélsőséges őrültért akartok felelőssé tenni milliókat, akik pont az ilyenek elől menekültek el. Röviden: büdös mocskos nácik vagytok és azok is maradtok.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.14. 17:28:58 -
Papichulo #4515 Na de ki termeli ki az ezen a forumon szerencsetlenkedo szelsojobbos retardaltakat? Na ezt kene megszuntetni! ;) -
#4514 Pedig de. Többször kollektíve elítélted a palesztinokat. Aki a más szemében a szálkát...
Mellesleg gratulálok, az agymosottak cionista kettős mércéje nálad is "szembeötlő". ;-) -
ManoNegra #4513 És ennek megint mi köze hozzám vagy a témához? Nehezedre esik az olvasás?
Ezt komolyan kérdezed? Átaludtad az elmúlt hónapokat? Nagyjából egymillió muzulmán trappolt be mostanában Németországba, részben rajtunk keresztül, ellenőrizetlenül. Merkel még ehhez akar egy milliót hozni Szíriából, és ezeket kvóta alapján akarja elosztani a tagállamok között.
Olyanokat, akiknek a harmadik generációja hajt végre terrorakciókat Európában. Erre te azt mondod, hogy ez hogy jön "A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései" című topikhoz?
És még én vagyok a balfasz... -
#4512 Tehát azt mondod, hogy a degenerált amerikai társadalom rothadó kultúrposványa termeli ki ezeket a beteg elméjű, sokszor génhibás egyedeket leginkább az elkövető vallásától függetlenül?
Egyetértek. -
#4511 És ennek megint mi köze hozzám vagy a témához? Nehezedre esik az olvasás? Senkit nem ítélek meg az alapján, hogy hol született vagy mi az állampolgársága. -
ManoNegra #4510 Egyébként ne aggódj, leszarom a franciákat és a németeket is. Ha akarják, felőlem az egész Közel-Keletet is beköltöztethetik magukhoz, de ránk ne kényszerítsék őket!
Te meg, ha annyira oda vagy értük, mehetsz utánuk. -
#4509 Mondja ezt az anoním balfasz... -
ManoNegra #4508 Ó, dehogynem! -
#4507 De legalább nem vagyok balfasz.... -
ManoNegra #4506 Ne csak a muszlim terrorakciókat nézd. Ha te fehérekről beszélsz, akkor a feketéket is mutasd fel mellé, meg a spanyol ajkúakat stb. -
ManoNegra #4505 Mosdatlan szád van még mindig.. -
#4504 Na, megszólalt a főnáci. Egyetlen jenki és izraeli híroldalt sem követek és semmi ilyesmit. Csak számodra felfoghatatlan, hogy valaki nem rasszista és neonáci... -
#4503 Hogy egyesek mennyire nem értékelik a dolgokat...szólásszabadság van, vallásszabadság, lehet menni demokratikus keretek között szavazni, leírhatják a véleményüket az interneten stb. na jóóó néha becsúszik 1-1 robbantás, vagy megölnek pár embert de sebaj, átállítjuk a fészbúk profilképünket meg sajnálkozunk egyet twitteren, az mindent megold. Aztán mehet tovább minden, ahogy eddig :)
Ugyanezt nyomatják a már említett iskolai lövöldözéseknél, mindig megy a szörnyülködés, de alkotmányos jog a fegyverviselés és a jogok nem sérülhetnek, mert az nagyon csúnya dolog ám, így nyugodtan belefér ha néha-néha kinyírnak pár gyereket/tanárt. Ezek csak a szabadság járulékos veszteségei. -
#4502 Tessék te balfasz. Első találat. Ehhez képest hadd ne álljak neki összeszámolni a tömegmészárlásokat a fehérek által, mert még elfog a rögöhőgörcs.
Nem értme, hogy miért nem húzól már el a halál véreres faszára... -
horthy #4501 Nemtom " Molni " de te nagyon másvilágon élsz ! Hozzászolásaidat figyelve te totál Magyar Nemzet és közösségellenes vagy ! Ha mondanak valami csacsiságot USrael-be és Izraelbe akkor azt te kész ténynek veszed az a követni való irányvonal mégha abba beledöglünk is ! Ha Soros azt mondja hogy jöjjenek ide az Iszlám terroristák mert a multikultura jó akkor gondolom arra is helyeselsz mert Soros Gyurka egy csodálatos jószándéku adakozó ! Látod a te és a hozzád hasonlók miatt tart itt ez az ország ! Nem tudsz ész érvekkel kommunikálni csak személyeskedni ! Indokold már meg hogy miért olyan k..va jó hogy jön ez a sok migráns kretén ?!? Itt az eredménye Párizs-ban ! De minden roszban van valami jó talán még egy pár robbantás meg halott aztán felébrednek a " liberális métely-ből " az emberek .
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.11.14. 17:07:21 -
ManoNegra #4500 Én pedig pontosan arra számítottam, hogy a levegőbe beszélsz. Most már csak azt kell bizonyítanod, hogy a fehérek követik el szinte az összes iskolai lövöldözést és tömeggyilkosságot.
Egyébként ez az iskolai mészárlás dolog sem olyan egyszerű. Azért, mert ezek kiemelt figyelmet élveznek a sajtó szempontjából. Amíg erről minden esetben hallasz, a szimpla gyilkosokról nem, pedig abból nagyságrendekkel több van. -
#4499 Tök jó, hogy a választott eszköz miatti áldozatok számát összemosodod az alkalmak számával. PONTOSAN erre számítottam tőled, semmi másra. -
ManoNegra #4498 Nekem kell bizonyítanom a te állításodat? Miféle vitakultúra ez?
A 9/11 állítólag muzulmán terrorakció volt. Ha minden igaz, az több évi iskolai mészárlás áldozatait fedezi. Volt még valami orvlövészes fekete sorozatgyilkos.
Mutathatsz bűnözési statisztikákat is, nem sértődöm meg. -
#4497 Nem utálok és senkit nemzetiségi alapon csípőből. Ez a nagy difi köztem, közted (?) és a többi habzószájú idióta között... -
#4496 "Ezek szerintén menjek vissza Szlovákiába?"
úgyis rühelled a gaznáczimagyarokat -
#4495 Na, megjöbb a másik balfasz.... -
Papichulo #4494 Igen, mert elég nagy különbségek vannak az arabok és az európaiak között, Sherlock...
Meselj Watson, milyen kulonbsegek vannak ami minden arabra es minden europaira igaz!? -
#4493 Te mutass példákat az összes nagy esetén. Az két bostoni robbanó volt nem fehér, de más nem jut eszmbe. Batman alatt lövöldözés? Fehérek. Timothy M. Fehér. Columbine? Két fehér tini. Soroljam még? Szóval jó lenne, ha te sorolnád fel a mohamedán vallási indítattású tömegmészálásokat... -
#4492 20 éve ezt szajkózza a sok "szakértő". Ha elég sokáig mondod, akkor igaz lesz. Ebben semmi tehetség nincs. -
#4491 Kollektív bűnösség jelenleg Izraelben van, amikor városrészeket dózerolnak le a megszállt területeken zsidó "katonák", mert egy fellázadt arab ellenük fordult.