9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Solt #4570 Engem nem kell győzködnöd erről... :) -
ManoNegra #4569 Nem csak ez a különbség, de ebbe most ne menjünk bele. -
#4568 Nekem a nagyanyámék azt mondták, hogy senki se volt gazdag régen, de senki sem volt szegény! Mindenkinek ugyan azok a cuccok voltak, de még is béke volt, rend volt, és egyenlőség. Lehet, hogy be volt szabályozva minden, de meg se fordult a cigánynak a fejében, hogy rabolni próbáljon, mert tudta, hogy nem bíróság elé fogják vinni tárgyalgatni, meg beszéltetni, hanem úgy kiverik az összes fogát, és eltörik a kezét, mint annak a rendje. Ez a különbség a régi és a mostani rendszer között.
Ma már mindenkinek van joga mindenhez. Amihez nem lenne joga, ahhoz meg még is csak van joga hogy panaszkodjon és kártérítést követeljen bármilyen témában. -
#4567 Amúgy kedves kolléga, nem értem, hogy te mit értesz "menekült" alatt. Természetesen ÉN tudom, hogy "menekült" címszó alatt adják el azokat a nagyon távoli embereket akik hontfoglalni jönnek európába. Teljesen irracionális őket "menekültnek" hívni, mert aki menekül, az nem megy át nyolc országon keresztül norvégiáig, meg svédországig, mert ott nem lövik. Ez fasság. A média ezeket az embereket teljesen jellegtelenül menekültnek hívja. Te mit értesz ez alatt a szó alatt? -
ManoNegra #4566 mert a kis picsáddal a világ jobbik felére születtél.
Most nem azért, de 25 évvel ezelőtt mi egy diktatúrában éltünk, utána pedig a rablókapitalizmus robogott át rajtunk. Ma pedig azt halljuk egyes vezetőktől, hogy ezért mi még HÁLÁVAL tartozunk! ...
Lehet hogy mi ebbe születtünk, de ezért a "luxusért" a nemzetünk nagyon megszenvedett!! -
Ytnez #4565 Akkor hergeljük a robotot: MIGRÁNS! -
#4564 Ez az elmelet: a problema a gyakorlattal van, ti. h a zsidosag erdekeinek nemcsak a vedelme, hanem barmilyen eszkozzel valo ervenyesitese..(Ha ez nem igy lenne nem lenne erosebb a zsido-lobby erdekervenyesito kepessege pl. az USA politikai eleteben, mint mas hasonlo letszamu etnikai csoportoke; vagy a vilagban Izraele mas hasonlo meretu, lakossagu orszagokenal..Marpedig igy van es aki ezt tagadja, az vagy hazudik, vagy elmebeteg..)
H 1 klasszikust idezzek "Aki Izraelt biralni mereszeli az antiszemita.." -
#4563 Hihetetlen, hogy akár még csak elvétve is, de vannak olyan "szélsőlibsi" (soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szavakat használni fogok) beállítottságú emberkék, akik a teljesen nyilvánvaló történtek után még beengednék a vadembereket az országba.
70 éve még voltak géppuskaállványok a határon. Most miért nincsenek? És aki elkezdene barbározni, az nézze meg még egyszer ezeket a terrortámadásokat, és nézze meg kontrasztban a baloldali lapok irományait, hogy mennyire próbálják védeni a "menekült"kérdést a megtörtént események ellenére is. -
Annyi hozzafuzessel,h: "Meg senki nem talalt ki jobbat.." Allitolag.. -
#4561 Nem, ebben az esetben nem hiszem, hogy baleset volt (egyébként sem tudnak még biztosat).
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.11.14. 21:26:41 -
#4560 "Papi'...
Ami nem jelenti azt hogy egyetértünk, sőőőőőőőőőőőt! ;) -
#4559 Milyen érdekes... Ha egy komoly téma/kérdés merül fel Taranthiel bekussol, mert kb. lövése nincs a dolgokról. Nála két cinkelt szó létezik a néci és a xenofób. Ha ezeket nem tudja elsütni inkább eszik egy lángost. De ha valaki beírja hogy "migráns" az autodetector egyből jelez!!! NÁCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDMEGHALUNK!!!!
Papi előtt le a kalappal, neki vannak forrásai, biztos hogy nem egy "átlagos" fórumozó. -
Papichulo #4558 Tehat szamodra mindegy, hogy mindenhol cafolnak teged, te senkinek sem hiszel, csak a sajat, megalapozatlan vadjaidnak... vegulis igy is lehet. -
ManoNegra #4557 Innen úgy néz ki. Aztán lehet hogy igazad van, nem tudom. -
#4556 Őőőő nem. -
#4555 A cikket azért tettem be mert nehogy az a vád érjen, hogy kamu mert RT-s a videó, így betettem egy nyugati cikket. Az meg, hogy mit írnak.... Nos mindenki azt hisz amit akar. Én speciel nem hiszek a mesékben. -
Papichulo #4554 Meg az altalad linkelt cikk is ellentmond neked: "Fire in 'jungle' camp believed to have been caused by an electrical fault" -
#4553 Igen és a terror támadás meg igazából csak alvilági bandaháború volt. Hagyjuk a mese délutánt...... -
Papichulo #4552 Amúgy arról meg már szinte egy lap sem írt
Mult ejjeli hir: "Denis Gaudin alprefektus viszont sietett hangsúlyozni, hogy a tűz az elsődleges adatok szerint véletlenül keletkezett." (forras) -
ManoNegra #4551 Ezek melegedőtüzek. -
#4550 Eléggé úgy néz ki.
Plussz cikk.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.11.14. 20:43:11 -
ManoNegra #4549 Tényleg felgyújtották? -
#4548 Amúgy arról meg már szinte egy lap sem írt, hogy tegnap a calais-i "dzsungelt" (migráns tábort) felgyújtották. Lehet tippelni mi váltotta ki ezt a cselekedetet. A politikusoknak hatalmas felelősségük van ebben az egész történetben.
Amúgy a pápa lenyilatkozta, hogy ez a terror támadás már a 3. világháború része. -
Ytnez #4547 Csak kérdeztem papucs. Baj? Egyébként nálatok a fityma hiány van agyi zavar, hogy nem tudsz értelmezni egy kérdést sem? (Ez is csak egy kérdés lenne) -
Ytnez #4546 "sőt mivel szeretem a zsidókat így filoszemita is."
Részvétem... Kár, hogy bezárták lipotot... -
Papichulo #4545 Latom magadra ismertel. Frusztral nagyon? Kenegesd! :) -
Ytnez #4544 Molnika... Inkabb húzzál a htka-ra amcsi-görbe propaganda cikket írni például az imádott szaros coltrodról, hogy a honvédségnek az kellene, hogy még gyengéb legyen a cionista hazád ( Izrael ) érdekei miatt. Szóval senkit se érdekel a vallásos propagandáid -
#4543 Jobbik: az Európát veszélybe sodró baloldali pártoknak viselniük kell a tragédia felelősségét -
Ytnez #4542 Ès ki termeli ki a szélsőségesen cionista papucsokat? -
#4541 Az ördög örömében könnyes szemel ül a pokolban, mert beadta neki a Jackpot-ot az élet. . . -
#4540 A politikai érdekről beszéltem, a politikai lobbiról és az őket támogatókról. A cionizmus alapvetően ellentétes a keresztény vallás alapelveivel, sőt az eredeti zsidó valláséval is, de ez egy hosszú történet...
Az emberek, akik naivan hisznek a cionizmus pozitív megvalósításában és hatásaiban megvezetettek, amiben ők is hibásak, mert nem figyelnek az igazságra. -
ManoNegra #4539 október 3-án vették nyilvántartásba
Mikor kezdtek az oroszok bombázni Szíriában?
Aszad kifejtette: a terrorizmus ma nem ismer országhatárokat. A párizsi merényleteket nem lehet különválasztani más hasonló eseményektől - mondta -, például a két nappal ezelőtt Bejrútban elkövetett kettős öngyilkos merénylettől (a Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet fellegvárában 44 halálos áldozatot követelt az akció), vagy attól, ami hosszú ideje Szíriában történik. "Franciaország tegnap saját bőrén érezhette azt, amit mi Szíriában immár öt év óta élünk át" - tette hozzá. -
Solt #4538 Te minek neveznéd azokat a tömegeket, amelyek megjelennek követelőzve egy számukra idegen kultúrában úgy, hogy az integrálódás még csak kósza gondolatként sem jelenik meg a buksijukban?
Tovább megyek... átjön a falú másik végéből a "szomszédod" mert ő ott nem él jól, beköltözik hozzád, majd közli, hogy otthon ő nem így élt ahogy te, így nem érzi jól magát, ezért alkalmazkodj hozzá te. Nálad se legyen többet karácsonyfa, mert őt a hideg rázza tőle, a lányod öltözzön úgy ahogy ő szeretné, stb.
Ezt a jelenséget az elborult szélsőbaloldali, anarchista elméd miképpen definiálja? -
#4537 Csak úgy mellékesen. A terrorista akit lelőttek Görögországon keresztül jött ide menekültként.
"A görög hatóságok szombati tájékoztatása szerint októberben Lérosz szigetén regisztrálták annak a szíriai útlevélnek a tulajdonosát, amelyet a péntek éjjeli párizsi merényletsorozat egyik helyszínén találtak az elkövetők holttestének egyike mellett.
A polgári védelemért felelős minisztérium azt közölte, hogy az útlevelet október 3-án vették nyilvántartásba. Tulajdonosa menekültként érkezett Törökországból. A tárca tájékoztatása szerint arról nincsenek információik, hogy a dokumentum birtokosa merre folytatta útját Görögországból.
A francia hatóságok a párizsi Stade de France stadion közelében elkövetett robbantások négy öngyilkos merénylője közül az egyik holttestének közelében szíriai, egy másik maradványai mellett pedig egyiptomi útlevelet találtak."
Mielőtt még rámfognád, hogy kamu tessék. (18:20-as hír). Szóval azért van annak valami alapja, hogy az ide beáramló migránsok között bizony lehet terrorista is. -
BladeW #4536 már ez is luxus lesz lassan.
Nem lassan, hanem mindig is az volt, csak eddig nem tűnt fel, mert a kis picsáddal a világ jobbik felére születtél. -
Tarathiel2 #4535 Feletted máris győzelmet arattak a terroristák, hiszen máris vadember hordákról beszélsz, mintha a menekültek nem pont előlük menekülnének. Nem kell rettegni, azzal csak nekik segítesz. -
Tarathiel2 #4534 Honfoglalóknak nevezni őket kapásból kitűnő példa a gondolatvilágodra... -
Solt #4533 LINK
"szélsőségektől sem mentes" -
#4532 Gyerekek mi lesz itt? Meddig kell még várni arra, hogy fizikálisan is megtapasztaljuk azt amit Párizsban is csak úgy hittek, hogy velük soha nem történhet ilyen, és ezek a dolgok csak az araboknál vannak? Hova menjünk élni tisztességben?
Elegem van az undorító gusztustalan fos világból, ami egyre csak romlottabb. Már az is luxusnak számít, hogy békében és biztonságban éljél a kis picsádon a családoddal együtt, reggel kelés, nappal munka, este pihenés...már ez is luxus lesz lassan.
Európa közepén ilyet tenni? Mi meg engedjük be a vadember hordákat? Nyugtassatok meg, hogy nem csak én aggódom a családom jövője miatt... -
#4531 Úgy látom kicsit félreérted a cioista szót, negatív értelemben használod holott ez csak annyit jelent hogy a zsidók visszatérnek Izraelbe.
Tehát nem negatív szó, én példa nemzeti érzelmű keresztény ember vagyok, konzervatív. Mint Bibliát olvasó keresztény ugyanakkor támogatom a zsidók vissza települését Izraelbe, már csak azért is mert erről rengetek prófécia szól, nem csak a Jelenések könyvében.
Tehát cionista is vagyok (mielőtt megkérded: székely lófők az őseim Késfáról), sőt mivel szeretem a zsidókat így filoszemita is.
Tehát felesleges negatív színben feltütetni e szó tartalmát, így csak azt hiszik nem vagy tisztában értelmében