Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy líbiai fiatal is megkérdezhetné, hogy mégis én mit ártottam Franciaországnak? Szíriában is ugyanezt akarták csinálni. Mi köze Franciaországnak Szíriához? Már azon kívül, hogy egy ideig Libanonnal együtt francia gyarmat volt.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Hol írta, hogy megérdemelték azok az emberek, akik pénteken elhullottak?
Azt írta, hogy nem sajnálja a francia nemzetet azért, ami tőrtént. Ez nálad azt jelenti, hogy dícséri??? Két véglet van nálad, azt kész?
És trianonról még annyit, hogy minket sem sajnált rohadtúl senki, amikor az ország területének 2/3-a és vele együtt a lakosság is egyik reggel már nem magyarországon ébredt fel. Pont leszarták, így ahogy írom. Mai napig leszarják, vagy inkább már szimplán csak elfelejtették.
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Vagy kiskorodban megvert a FRANCIAtanárod :-) vagy mi a bajod neked?
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:55:24
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

erre:
"Csak a nemzet kára nem akkora mint egy-egy elvett élet a hozzátartozóknak. Ha a családtagodat, húgodat, bátyádat lövik le (azért mert elment rockkoncertre ami zavart egy hidegvérű kultúridegen népséget) azt nehéz morálisan Trianonnal magyarázni... vagy egyenlőségjelet vonni."
ezt volt a válaszod:
"Ezt ugye azoknak is elmagyarázod, akik a francia hódító politika miatt vesztették el a családtagjaikat. Pár líbiai biztos értékelné, csak hogy a közelmúltat említsem."
És ez hol menti fel a most történteket?
Mi a kohézió?
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:51:54
Tényleg nem értem, hogy mi a bajod.
Megtisztelő, hogy egy ilyen nagyformátumú ember tágíthatja a tudatomat Trianonról... 😄
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:42:37
És.. ez miért mentség a terrorra???
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 18:39:08
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:38:05
Köszönöm nincs több kérdésem.... menj vissza NWO-ba, vagy az ufó magazinhoz szerkesztőnek, az a neked való.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 18:36:54
Tehát igen, Trianonnal a gyűlölet magvait is elvetették.
Idézet tőled. Pont.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 18:26:56
Nem én írtam azt, hogy Trianon miatt megérdemlik, hanem azt, hogy bűnös benne. Azt molnibalage írta, hogy az ismerőse írta ezt.
Gratulálok. Elmés gondolat. Történelmi lángész vagy öcsém, de azért még olvasgass kicsit. Nem szégyen.
Allah akbar!
Miért nem katonai célpontra mentek? Ha már állításotok szerint olyan jól meg volt szervezve? De egy rock koncert?
Pedig tény, hogy háborús héjaként viselkedtek Líbiával kapcsolatban, és a szír polgárháborúba is beavatkoztak volna legszívesebben.
De ez nyilván nem számít, Vive la France, nem igaz?
Én se. Nem is értem hogy jön ez ide...
A lényeg, hogy majd ne nagyon ajvékoljanak, ha nem sikerül "megszerettetniük" magukat ezekkel a rendezvényekkel 😊)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 17:14:38
Az a baj, h a vezetok nem nagyon tanulnak sem a mult, sem a jelen hibaibol, meg akkor sem, ha nyilvanvalo, h vmilyen kovetkezmenye mindig van a donteseknek..
\"one shot one kill..\"
Az őseim - ha ennyire nagymagyarkodni akarsz te kisköcsögy - szlovákaiai magyarok voltak. Nem szlovákok, magyarok te utolsó ki féreg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A délvidéki vérengzést pedig visszakaptuk kamatosan, mit akarsz még azon kívül?
En a dolgot nem vetitenem erkolcsi lativuszokra.. Az ketsegtelen, h ez a gyarmati mult kovetkezmenye is, de ez mechanizmus.. Ok-okozat..
Az oseik hibainak kovetkezmenyeit a maiak viselik.., de hogy "megerdemles".. En nem igy gondolkodom..
\"one shot one kill..\"
A magadfajta idiótáktól mentesen meg a sors minket...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A franciák pedig abban bűnösök, hogy a trianoni rendezéssel elhintették a gyűlölet magvait, amit a mi térségünk lehet hogy soha nem fog kiheverni.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.15. 17:01:26
Természetesen az áldozatokat és hozzátartozóikat sajnálom, de a francia nemzetet nem, az megérdemli ezt és amit még kapni fog.