Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem emlekszem, hogy barki is azt allitotta volna, hogy MO-on allami szinten zajlik az antiszemitizmus, sot, szerintem pont ez az ami az egyik legnagyobb ellenzeki partnak es errfele nehany cionistazonak nagyon is fajhat... vergodnek am rendesen a kuruc.infos linkjeikkel 😉
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Es itt szo sem volt automata fegyverrel felfegyverkezett tamadorol, aki raadasul katonailag kepzett.., viszont a rendor az atlag (fegyverviselo) civilnel vszleg jobban kepzett volt lofegyverek alkalmazasa teren..
A legbonyolultabb szituacio a lofegyverek hasznalata akkor, ha kiszamithatatlan viselkedesu civilek tartozkodnak a tuzvonalban, vagy annak kozeleben..
\"one shot one kill..\"
Persze az egyetlen(vagy 2?) maroklofegyverrel rendelkezo jenki(k), szemvillanas alatt semlegesitette(k) volna oket.. Na ja..
\"one shot one kill..\"
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Ugye ha itt akkora félelemkeltő antiszemitizmus lenne, mint ahogy az idióták próbálják beállítani, akkor nem itt rendeznének ilyet, nem itt fesztiváloznának, nem itt tartottak volna világkongresszust, nem állítanának gond nélkül menórát, , stb.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.15. 09:49:47
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Máshol annyi idő lett volna lelőni, mint a pl. mozis lövöldözőt 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gamertag: kenobita

itt lefordultam a székemről a röhögés miatt...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Pénisz arcokkal soha sem barátkozz! " (Ősi szittya magyar ostor Árpádnépe disznósajt szalonna Honfoglalás akurvaanyád mondás)
(De lehet hogy xenofób nácik mondták a XI. században, nem hallottam pontosan.)
(A világ 34636. csodája hogy te még nem lettél kibaszva)
Milyen igaz...közben már az origon is megy a szavazás, hogy Budapesten mit kéne kivilágítani francia színekkel. Persze nincs olyan opció, hogy semmit. <#vomit>#vomit>
De igazából nem is azért hoztam ezt fel, hogy akkor most mi volt a jobb, nem kell komcsizni meg nácizni se. Egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, hogy gonosz lett a világ. Nincs vörös meg nincs náci, se fekete és fehér. Zöld van, az meg a pénz színe. Amiben több moni van, oda több tekintet fog koncentrálódni. Visegrádi négyek meg amerika meg európa...hagyjuk az egészet, mert mindenki a saját seggét és vagyonát védi, vagy puncsol arra amit még meg akar szerezni.
Ez az egész iszlám állam hülyeség egy hangosabb megmozdulás ott az araboknál, amit 1-2 hónap alatt pár nagyon komolyan megszervezett profi katonai hadművelettel teljesen szét lehetne csapni. Hatalom van, pénz van, fegyver van, katona van. És még mindig működik. Na wtf? Ne mondja már nekem senki, hogy itt még mindig beszélhetünk "emberi" értékekről, meg "a te javadról"....az erősebb kutya baszik, és sajnos már egyre piszkosabb formában. Aktatáskával, és tollal..az olaj/ivóvíz kell, de rajta ülnek a turbánosok és lövöldöznek..na hogy oldjuk meg, hogy a káposzta is megmaradjon meg a kecske se dögöljön meg. Ezzel a gondolkodással van a baj szerintem.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.11.14. 23:21:52
Az én családom egyes tagjai annyira "jólétben" életek, hogy a Szovjetunió felhívására bevándoroltak a Szu-ba, mert munkalehetőség volt. Soha többet nem látta és hallot róluk senki. Ez a 20-as években történt.
A többi részét inkább nem kommentálnám, mert még elfog a röhögőgörcs...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Csak egy kérdés. Jenki fegyvertartási törvények és fegyverviselés mellett vajh a hasonló terrorpistákat USA egyes részein hány másodperc alatt lőtték volna agyon a civilek...?
Az USA gyűlőleted valami eszméletlen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Persze nyilvánvaló, hogy mindenki a saját érdekét nézi, de úgy tűnik, hogy léteznek közös nevezők.
Szerk.: Ezért nem is nagyon aggódom.
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.11.14. 22:29:19
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem lenne jó végre a magunk érdekeit követni?
www.smart-bus.hu
Ma már mindenkinek van joga mindenhez. Amihez nem lenne joga, ahhoz meg még is csak van joga hogy panaszkodjon és kártérítést követeljen bármilyen témában.
Most nem azért, de 25 évvel ezelőtt mi egy diktatúrában éltünk, utána pedig a rablókapitalizmus robogott át rajtunk. Ma pedig azt halljuk egyes vezetőktől, hogy ezért mi még HÁLÁVAL tartozunk! ...
Lehet hogy mi ebbe születtünk, de ezért a "luxusért" a nemzetünk nagyon megszenvedett!!
H 1 klasszikust idezzek "Aki Izraelt biralni mereszeli az antiszemita.."
\"one shot one kill..\"
70 éve még voltak géppuskaállványok a határon. Most miért nincsenek? És aki elkezdene barbározni, az nézze meg még egyszer ezeket a terrortámadásokat, és nézze meg kontrasztban a baloldali lapok irományait, hogy mennyire próbálják védeni a "menekült"kérdést a megtörtént események ellenére is.
Annyi hozzafuzessel,h: "Meg senki nem talalt ki jobbat.." Allitolag..
\"one shot one kill..\"