Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szimpla nem egyetértésről van szó. Te tudatosan a magyarság ellen beszélsz! Igazi gyűlöletkeltő vagy és magyarfob! Igaz nem te vagy az egyedüli, de miert nem mentek csoporterápiára molnival ès a többiekkel? Mondogasatok magatokban: szeretem a magyart, szeretek mindent ami magyar. Ennyi! nem nehez és idővel jó embereké is válhatok.
Alakul ez a világkép, már ott tartunk hogy aki elítéli az esztelen gyűlöletedet az véreskezű és felelős a támadásért. Az ilyen fokú retardáltság nem hátráltat a mindennapi életben?
Őrjöngeni, miattad? 😄 Ne haragudj, de egy véreskezű anarchista miatt nem fogok őrjöngeni. Inkább azért fohászkodom, hogy a nyomorult ostobaságotoknak ne legyen több áldozata! Nektek úgysem számít hányan hallnak meg miattatok...

www.smart-bus.hu

Aranyos hogy azt képzeled az egész magyarság nevében beszélsz és aki nem ért egyet veled az utálja a magyarokat. horthytól tanultad vagy saját magadtól? Persze már azt is régóta haluzod hogy zero vagyok, nem csoda hogy nincs igazán rendben a valóságképed.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.15. 20:25:16
Tényleg nem ítéled el az egész népet? Hát ez vicces drogoskám mert minden ami magyar azt nacizod te kis hazudós
Vastagon leszarom kinek hiszel, náci patkány. Őrjöngjél csak nyugodtan, habzzon a szád.
Oké, lehet.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Azért kell a végletekben gondolkozni, mert akkor lehet nácit kiabálni, és nem kell gondolkozni, illetve tükörbe nézni... így az egyszerűbb! 😊

www.smart-bus.hu

Először is, a két pofátlan hazugságod után engedd meg, hogy ne higgyek neked! Ahhoz sincs bátorságod, hogy itt vállald magad, hát még, ha az áldozatok hozzátartózói elé kéne kiállni...

Másodszor, nem ítélek el egy egész népet, csak ezt felfogni túl bonyolult az ostoba, zsigerből hazudozó szélső balos fajtádnak. Nálatok minden egyenlet úgy néz ki, hogy aki nem azt az életképtelen, öngyilkos politikát támogatja amit ti, annak a mondandóját addig kell torzítani, amíg mehet rá a náci bélyeg. Átlátszó ez már, és szerencsére egyre többen látnak át a szitán!

Persze ezt a szánalmas vergődést kifejezetten élvezet nézni! Vér tapad a kezetekhez! Undorítóak vagytok!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.15. 20:11:03

www.smart-bus.hu

Azert mert mostanaban Assad es Putin a tema. De hidd el, hogy haborodtam en mar fel sokmindenki miatt... GWB miatt is 😉

BEAST
Nem tudom, hogy miért kell mindig végletekben gondolkozni? Ragaszkodni kellene a teljes átvilágításhoz és regisztrációhoz. Nem, nem azért mert minden arab ás/vagy muszlim terrorista lenne, de vannak köztük szélsőségesek és jó lenne tudni kik azok, honnan és kikkel jöttek, de persze ez sokba kerülne és az ellenkező megvadult menekülteket nem lehet kontrollálni, legalábbis erőszakmentes módszerekkel.

Gusztustalannak tartom, hogy te és még páran mást sem csináltok ebben a topicban csak folyamatosan idehányjátok a szélsőséges nézeteiteket (bal vagy jobb, teljesen mindegy) ahelyett, hogy gondolkodnátok egy kicsit.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Valahogy mindig csak az Aszad rezsimmel kapcsolatban látlak felháborodni. Na meg néha Szaddam miatt, de annak már ugye meszeltek. :-)

akkor felemrül a kérdés, hogy a szaudi királyság miatt miért nem?

Az is egy shithole, csak jelen esetben egy irrelevans shithole. Van meg jopar. Azokat is minden alkalommal meg kene emlitenem?

Minden további nélkül, értelmes emberek ugyanis nem ítélnek el egész népeket néhány szélsőséges tetteiért. Az hogy nálad ez természetes, mi több büszke vagy rá, bizonyítja hogy mekkora nyomorék féreg vagy.
Elméletileg az egyik elkövető a nyugat-balkáni utvonalon jött, mint "menekült".

A valósághoz a te anarchista, szélső baloldali agymenésednek nincs semmi köze! Kíváncsi lennék rá, hogy lenne-e gerinced odaállni az áldozatok családtagjai elé a hülyeségeiddel!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.15. 20:02:13

www.smart-bus.hu

Én csak akkor említem meg, ha olyan égbekiáltó kettős mércével találkozom, mint amit te képviselsz. Engem különösebben nem zavar Szaud-Arábia, úgy élnek ahogy akarnak, de ha te szörnyűlködsz az Aszad rezsim miatt, akkor felemrül a kérdés, hogy a szaudi királyság miatt miért nem?

És akkor Szaud-Arábiát még meg sem említettem!

Nem ertem, hogy mi a bajod a KSA-val, van stabilitas, ingyen lakhatas, alapjovedelem es szabadon utazhatnak... Ez a te definicioid szerint maga a kanaan.

Amugy nem ertem, hogy miert gondolod, hogy szamomra elfogadhatova valik egy diktatura kizarolag azon oknal fogva, hogy a USA tamogatja. Szalmabab erveles? 😊

Az elkövető az Iszlám Állam volt, nem a migránsok, de hát ezt egy magadfajta gyűlölettől elvakult náci féregtől már megszokhattuk, a valósághoz semmi köze nincs a betépett fröcsögésednek.
Már többször is írtam, hogy az Aszad vagy Kadhafi rezsim ugyanolyan volt, mint az egyiptomi Mubarak rezsim, csak ez valahogy mindig elkerülte a figyelmed.

Ami ezek között döntő különbségnek bizonyult, az az USÁ-hoz való viszonyuk. Miért támogat az USA egy (szerinted) oly borzasztó diktatúrát? És akkor Szaud-Arábiát még meg sem említettem!

Hu ha nagyon fasza vagy... de a kérdésre nem válaszoltàl te termonologiailag görbe. . De, hogy az amnéziás fejedet emlèkeztesem te Kadhafi diktatorizmusát azzal akartad érvelni, hogy terroristákat pénzelt annak ellenére, hogy termonologiailag Izraelbe se megfelelő egy ilyen válasz. Úgy hogy kijelenthetjük papucskám, hogy meglehetősen tökön szúrtad magad.
Most komolyan apro reszletekbe probalsz belekapaszkodni?

A DPRK-bol is sokan elmenekulnek, bar nem konnyu. De ugyanannyira nem volt konnyu Lybiabol vagy Syriabol sem elmenekulnie egy egyszeru allampolgarnak, akinek nem volt komoly vagyona... Mindegyiknek maradt a diktatura es az ok nelkuli elhurcolas es kivegzes lehetosege.

Akkor ezek az államok is diktátorok

Csak, hogy az alapveto terminologiaval is tisztaban legyel. A diktator az egy szemely, az altaluk iranyitott orszag a diktatura. Allamok nem lehetnek diktatorok 😉

Észak-Korea lényegében egy nagy koncentrációs tábor, ahonnan nincs csak úgy menekülés. Azt ne mond, hogy ez volt Szíriában vagy Líbiában!

Sztálin vagy a Kimek alatt nem volt olyan életük az állam polgárainak, mint Líbiában vagy Szíriában.

Dehogynem, mindegyik helyrol hurcoltak el embereket, akik vagy hosszu kinzasok vagy gyors kivegzes utan sohasem kerultek elo, a csaladjaik semmit sem tudtak roluk... mert tudod ez az egyik ismerve a diktaturaknak, melyeket te most annyira visszasirsz!

Jajj nem kell a terelő púder... Az imádott amcsiaid, szaudiak nyíltan támogatják az isist és Izrael sincs messze ettől. Akkor ezek az államok is diktátorok mert támogatnak egy emberiség ellenes szervezetet, ok most már értem..
Ugyan ez volt a duma Szíriában Aszad előtt, meg Indokínában, meg Maliban, meg még a jóIsten tudja hol.

Ne eroltesd, nem volt gyarmat, fuggetleg orszag volt. A francia csapatok meg azert segitettek nekik, mivel a frissen fuggetlenne valt orszagnak meg nem volt megfeleloen kikepzett es felszerelt hadserege, melyet a lybiaiak ki is hasznaltak. Amig jol seggbe nem rugtak oket...

Szívesen mosol össze dolgokat, de azért az élet nem ennyire fekete vagy fehér. Sztálin vagy a Kimek alatt nem volt olyan életük az állam polgárainak, mint Líbiában vagy Szíriában.

Akkor a francia csapatok valami különös véletlen folytán voltak ott. 😄 Mondtam, hogy ma már nem gyarmatnak nevezik az ilyesmit, de attól még az.

Az olaj bevételeket nagy részben az országára fordította

Kisebb reszben pedig a nemzetkozi terrorizmus finanszirozasara es europai emberek ellen elkovetett merenyletek megszervezesere... Morzsoljunk most el csondben egy konnycseppet az emlekere!

Amugy Gaddafi sajat magat is "dictator"-kent aposztrofalta 😉

Te inkább a hazug állításaiddal foglalkozz! Másodszorra kaptalak rajta pofátlan hazudozáson! Szélső balon ez a módi?

www.smart-bus.hu

Ha neked ennyire nem tetszik ez az europai "zurzavar" es liberalizmus, akkor teged biztosan tart karokkal fogadnanak egy igazan "rendben levo" Eszak-Koreai munkataborban, garantaltan nem lesz ott "buzerancia es egyeb deviancia" es siman fogod kezelni a "surlodasokat" is 😉

Kadhafi idejében az arabok ingyen lakásokat kaptak és amig tanultak passzív jövedelmet.stb Az olaj bevételeket nagy részben az országára fordította és rendet tartott a barbárok kozott is. Ez miatt volt diktátor ? Akkor mit mondasz az olyan zsido cégekre, Amerikára akik jelenleg mindent elopnak Líbiában ? Ők nem diktátorok? Lopni, tönkre tenni országot szabad ,de adni a népnek és fejleszteni Líbiát az diktaturizmus, értem...
Náluk legalább rend volt ! Élhető élet mégha voltak is surlodások Assad , Kadafi ! Ja és nem volt buzerancia és egyébb deviancia ! Ennyit a liberalizmus álcájába bujtatott bankokráciáról ! Haza , nemzet és közösség áruló degenerált kretének gyülekezete ők a liberálisok !
de mégiscsak stabilitás volt az általuk uralt térségekben.

Stalin alatt is "stabilitas" volt es a DPRK-ban most is az van, tehat te nem is tamogatnad a Kim csalad eluzeset?

Csád akkoriban (hogy, hogy nem) francia gyarmat volt

Nem, Chad 1960 ota fuggetlen, a lybiai konfliktusuk viszont 1978-ban kezdodott.

És az USA , Izrael stb ők kik ? Szent báránykák ? Itt vannak a beintegrálodott migránsaid is jól beintegrálodtak 150 halott Párizsban ! Ez nálad az integráció ? Mu ha ha ha ! <#mf1> . Ha annyira harcolni akarnak az iszámért miért ártatlan civileket gyilkolnak miért nem egy katonai támaszpontot támadtak meg ? Ne túl férfias volt tőlük ! <#levele>
Ez mostanában egyre több helyen visszaköszön, hogy persze, nem voltak ezek finom emberek, de mégiscsak stabilitás volt az általuk uralt térségekben.

Egyébként Egyiptom dettó, csak ott csináltak egy "demokratikus" vargabetűt, miután visszatértek a katonai diktatúrához.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.11.15. 19:22:15

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Csodálkozol? A szerencsétlen egy frusztrált tót és emelett elcionodott. Kb ez olyan mint a szőke cigány fél lábú esete. Egyszerűen hibásan rakták ossze...
Tipikus kozmopolita liberális

Komoly szitokszavakkal operalsz... 😊

A tortenelem ellenben azt bizonyitja, hogy az altalad kepviselt ultra-nacionalista eszmekhez sokkal tobb ver tapad.

Láttam, közben szerkesztetted. Csád akkoriban (hogy, hogy nem) francia gyarmat volt. Talán még azóta is, csak ma már máshogy hívják.

Neked valami komoly problemad van a vereskezu diktatorok visszasirasaval kapcsolatban... Eloszor Assad, most Gaddafi, ki dicsoitesz legkozelebb? Stalint?

Irigykedsz? Te kis proli cion
Számodra minden ami Magyar az gyülöletkeltő ? Rossz országban élsz " Molni " !!!! <#kocsog> Irány USrael vagy Izrael ! <#wave> Még humánus vagyok veled nem azt mondom hogy egy közösség belső ellenségeit agyon kéne lőni <#gun>! Érdekes modon minden ami nemzeti érték számodra semmit se ér semmit se jelent legalábbis a hozzászolásaidbol eszt veszem ki ! Ugylátszik alapos média agymosáson mentél keresztül mert számodra a Magyar Nemzetközösség nem jelent semmit ! Tipikus kozmopolita liberális ! ( na ezek miatt tart ott az ország ahol )
Nem talált drogos zeroka.
Arra is. De ez elmondható még sok más országról. Al Kaida, Al Nusra stb.

Amely prosperitást aztán fegyverkezésre és terroristák pénzelésére költötték, meg Chad megtámadására, egyiptomi háborúra, stb. A szegény kis ártatlan báránykák.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.15. 19:12:03
Szerintem az "anyagilag független" arra vonatkozik hogy saját ültetvényei vannak, nem szorul dealerekre a sok hallucinogén beszerzése érdekében.
Az igazságról neked vajmi kevés fogalmad van. Csak sajnálni tudlak, az "anyagilag független" világodban.
Szedd a gyógyszereket, járj terápiára. Seggfej.