39
-
tomboy013 #39 Roppantmód intelligens ember lehetsz a hozzászólásaid alapján :D Vajon mit kompenzálhatsz mások sértegetésével? Hmm inkább nem tippelek, szerintem tudjuk mindannyian :P A lényeg hogy a világon csak MS bérencek vannak aki ugyebár rosszak, és még vagy te akinek kifinomult ízlése és lehengerlő modora van :D Kérlek javíts ki ha tévedek. -
T2k #38 Ott a pont de kár vesződni vele, túl hülye hogy felfogja. Inkább röhögjünk rajta egy jót, másra úgy sem jó. -
T2k #37 "Lehet ezt szerintem kulturáltabban is értelmes indokkal alátámasztani."
Na ez az ami nekik sohasem fog menni. Indok, alátámasztás? Az ilyen síktrollok nem is értik mit mondasz nekik, kár ilyennel próbálkoznod náluk, ők csak kinyomják a valósággal szöges ellentétben álló trágyát a fejükön és kész.
Ha meg veszed a fáradtságot és elagyarázod nekik a dolgokat, akkor egy darabig hallgatnak mint a sült hal, majd szó szerint megismétlik ugyanazt az ökörséget mint korábban. -
T2k #36 Egyáltalán láttál már valaha WP-t vagy csempés felületet? Mert jól láthatóan fingod sincs az egészről de azért belepofázol.
-
T2k #35 Ennél nagyobb baromságot már csak CairoJack tudna írni.
Nyisson a warez felé, meg legyen nyitott? Arra ott van a fostenger droid a világ összes kártevőjével meg kémprogramjával.
Az egy pillanatra sem zavar, hogy mindezek ellenére már felzárkózott 3.-nak a WP?
-
CairoJack #34 Aha... -
Pukkka #33 Nézd már meg a Nokia milyen % ban értékesít butatelefont, és okostelefont te diszgyökér.
Kihátrált az összes gyártó? Valószínűleg ezért adott ki a Samsung és a Huawei is WP8 telefonokat 2013 ban, és valószínűleg ezért szállt be a Sony is a WP8 táborba.
Próbálsz okoskodni, de kommentről kommentre csak azt bizonyítod, hogy egy beszűkült értelmi fogyatékos vagy. -
CairoJack #32 Biztos azért hátrált ki belőle az összes gyártó (a Nokiát leszámítva, aki aláírta rá a "hűségnyilatkozatot"), mert olyan nagyon profitábilis, mi? Kacagok.
Egyszer majd lehet, hogy sikeres lesz a WP, ha sikerül használhatóvá tenni, addig viszont garancia az éhen halásra, meg a 198 millió eurós veszteségre. Ja hogy abban a butatelók keresletének csökkenése is benne vannak? És? Kit érdekel. Nem az lenne a dolga egy okosteló platformnak, hogy a butatelókról váltókat fel tudja szívni? Ja, hogy erre a WP baromira alkalmatlan? Jaaaa......
-
CairoJack #30 Áh, osztom ott is, az is tele van MS bérencekkel. De amit nem lehet elkerülni, azt nem lehet elkerülni. Teljesen egyértelmű, hogy mi a helyzet, csak próbáljátok kenegetni a szutymót. Meg is lesz az eredménye. :)
Csak így tovább fiam! -
Pukkka #29 CairoJack,
Gondolom nem sikerült végigolvasni a cikket, vagy a hozzád hasonló kisebbség, még mindig nem ért angolul.
Ha már az akcióknál tartunk, a független 100USD-re akciózott Iphone5S,Galaxy S és társai gondolom, akkor szintén szutyok.
Az hogy te mit tartasz használhatónak, a kutyát nem érdekli, hiába próbálod a másik torkán legyűrni.
Azt, hogy a szolgáltatók mennyire menekülnek a Lumia szó hallatán, nyilván alá tudod támasztani valamivel, mert ha csak a Magyar szolgáltatókat nézem, a három nagynál folyamatosan nőnek a Lumia eladások.
Gondolom retardált országban a hosszú távú befektetés/megtérülés fogalma ismeretlen. Ettől függetlenül, ha ilyen kibaszott tájékozott vagy, tudhatnád, hogy mondjuk a Q3 ba mennyi profitot hozott a Nokiának a WP. Ott a jelentés, el lehet olvasni.
Az pedig, hogy azt szajkózod, hogy a Nokia a WP vonalba bukott bele, tökéletesen alátámasztja, hogy mennyire dilettáns vagy a témában.
A hozzád hasonló szerencsétlen kretének akik saját tetszés/nemtetszésük alapján akarják megmondani, hogy a WP bukás. Miközben hétről hétre arról szólnak a különböző jelentések, hogy a WP köszöni szépen, jól van, és folyamatosan terjed. Küzdhetsz ellene, és tele irkálhatod a forumokat a gyökériségeiddel, attól még a piac szarik rád.
Gondolom, most hogy a mobilarénán már mindenki ignorál a az összehordott gyökérségeid miatt, most itt osztod az észt.
-
CairoJack #28 Pukkka, Pukkka, az a te bajod, hogy simán rákiabálod másra, hogy "buta gyökér", miközben magad vagy az említett fogalom mintaszobra.
És azt is gyanítom, hogy valami hardcore kommunista szökevény vagy, azok voltak ilyenek.
A kapitalizmus alaptörvénye, hogy csak olyasmit gyártunk, ami hasznot termel, márpedig a WP 3 éves története alatt soha senkinek nem termelt még hasznot, csak veszteséget. Ha nem a világ egyik legnagyobb cége állna mögötte, már rég csődbe ment volna az egész történet. Az MS persze elég nagy ahhoz, hogy akár 3, akár még több évig számolatlanul öntse ebbe a projektbe a dollár milliárdokat (amit máshol beszed ugye), de ettől még nem lesz életképes termék.
Esetleg ha fel tudsz hozni bizonyítható ellenpéldát arra, hogy mégis van, akinél profitot termelt a WP, várjuk szeretettel. Addig meg gondold át a stílusod. -
CairoJack #27 Pukkka
Az a te bajod, hogy nem gondolkozol. Van ugye a hivatalos adat, miszerint 8.8 millió Lumia helyett 8.2 milliót szállítottak a Q4-ben.
Ezzel szemben ide linkelsz egy "sacc per kb. hasamra ütök, mondok egy számot" cikket, ami mindennek nevezhető, csak hivatalosnak nem.
DE, feltéve, nem megengedve, hogy tényleg így van. Mit gondolsz, mit jelent az, hogy több Lumiát adtak el, mint amit leszállítottak??? Még csak véletlenül sem azt, hogy a forgalmazók most szabadulnak meg a nyakukon maradt készletektől, igaz?
Ha megnézed, hogy mostanában milyen akciók vannak, sírsz. Pl USÁ-ban vannak olyan hétvégék, mikor az 520-at FÜGGETLENÜL, szerződés nélkül 50 dollárért el lehet vinni. Az tudod mennyi pénz? Az 11 rugó. Annyiért még én is megvenném, mert bár egy használhatatlan vacaknak tartom a WP-t, interaktív levélnehezéknek, vagy sötétben is látható jégkorongnak tökéletesen megteszi 10 rugóért.
Ja, hogy ezen (és főleg amúgy a drágább modelleken) valójában brutális nagyot bukott mindenki, az a magad fajta vicces fiúkat (FUN BOY) nem igazán érdekli, mi?
Nem csodálom, hogy minden szolgáltató menekül már, ha meghallja a Lumia szót...
Jelenlegi formájában totális bukás az egész WP, és sok kretén még most sem látja, nem számít, hogy de factó csődbe ment vele a világ valaha volt legnagyobb mobilcége. Áh, kit érdekel, a WP élt, él és élni fog, mi?
(Vagy nem) -
tomboy013 #25 csimmasz
Nem értem ezt a szélsőséges gondolkodásmódot. Miért lenne egy rakat szar a Nokia? Mert nem szimpi neked a WP? Mert pl a telefonjaik köröket vernek minőségben a Samsungra ami ugye az egyik legelterjedtebb(itt a Lumiákról beszélek). Mitől lenne a csempés felület gusztustalan? Sosem értettem az ilyen stílusú hozzászólásokat. Lehet ezt szerintem kulturáltabban is értelmes indokkal alátámasztani. Mellesleg a widgetektől energiatakarékosabb a csempe és nem akasztja be a rendszer folyamatos működését sem, ami például nálam egy elég fontos szempont. Jah és helytakarékosabb is a képernyőn, nem kell oldalra lapozgatni folyton, mert a WP-nél a kisebb csempék is közölhetnek némi infot amennyire szükség van. Nekem valahogy jobban kézre áll az egész rendszer nem úgy mint a Droid, vagy iOS(a vissza gomb hiánya ki tud nyírni). Meg szerintem egy csempe stílusosabb is de ez ugye ízlés kérdése.
-
Attilawap #24 Hát nem tudom, nekem eddig az elmúlt 10 évben 5 Nokiám volt, minőségileg nem volt soha panaszom. Az a véleményem, hogy a Nokia akkor kezdett el lecsúszni, mikor 2007-ben az Apple piacra dobta azt a mainstream szart (Iphone 1). Nem tudom, hogy miért nem reagált a Nokia erre a lépésre, de emlékezzünk csak vissza hogy pl. az egykor népszerű Sagem márka hová lett mára? Nem beszélve arról, hogy a Blackberry is döglődik. Igazából ez a mobilgyártó hanyatlások a kapitalizmusnak köszönhető. Véleményem szerint a Nokia azért ment csődbe, mert más gyártók "jobb" (idézőjelekbe) készülékeket tudtak gyártani és ugye a felhasználók igényei meg a csillagos ég. Ez nem azt jelenti, hogy a Nokia rossz gyártó lenne, csak nem vették észre a piac változásait, vagy rossz terveik voltak a jövővel kapcsolatban. -
MsUser #23 Nokia sosem a minőségével tarolta a piacot, a mennyiségi eladásokkal és szervizhálózattal kaszált.
Az ANDROID korszak elvette ezt a monopol helyzetet, sok szervizes - programozó hamar megtanulta javítani, és ezzel kezelni a megváltozott helyzetet. Nem beszélve a kínálat sokszorosára növekedéséről már nem csak NOKIA, SonyEricsson, Motorola, telefont választhatod a szolgáltatóknál, hanem a NET-en azt veszel amit akarsz a már bevált ANDROID -al.
Az csak hab a tortán hogy a WP nem a legjobb alternatíva az átlag felhasználóknak, és az MS képes arra is hogy NOKIA -stól is deficitet termel. -
csimmasz #22 Birom amikor a Nokia vagz MS rajongòk a WP totàlis győzelmét vízionálják a gögör aljáról.
Ha a BB okosabban csinálta volna lehet még az is picsán verte volna a wp-t.
Sikerült veszteségesen eladott telókkal elérni 10% ot egy régi megbízható márkanévvel, ez aztán a siker.
A Nokia egy rakat szar minden tekintetben, az Ashia telefonok kritikán aluliak, van nekem is de nagyon megbántam már.
Fejlesztőktől tudom, hogy a wp nagyon stabi rendszer, de hiába ha az emberekre kényszerítik a gusztustalan csempéket.
Azn a napon kezdődik meg a wp sikere amikor a csempék csak opciók lesznek
Az elborult wp huszároktól kérdezem a csempe mivel tud többet mint egy widget azon kívül, hogy rondább? -
Pukkka #21 CairoJack,
Attól még, hogy fogyatékos, vagy mozgás sérült vagy, még nem kellene főiskola hogy megértsd az összefüggéseket, a telefon eladások, az okos telefon eladások, és a WP részesedésének terjedése között.
De tessék,
http://blog.adduplex.com/2014/01/adduplex-stats-more-windows-phones-were.html
-
tomboy013 #20 Az MS nagyon rosszul teszi ha nem használja tovább a Nokia nevet. Én a helyükben kevesebb telót dobnék piacra Nokia névvel és a rendszerfrissítésekre összpontosítanék 1-2 évig. Ezzel a rendszerrel simán be tudnának kúszni a 2. helyre a piacon. A Nokia név még mindig jó húzónév a piacon mert a Lumiák is elég jól sikerültek azért. Mindenesetre kiderül mi lesz, 2 esélyes a dolog: vagy okosan csinálja az MS vagy nem, de ez hamarosan ki fog derülni. -
#19 nemhogy rááltak volna jobban a hagyományos telókra. Pont pár napja kellet egy "butatelefont" beszereznem és természetesen nokiát vettem, ebben nagyan jók, bízom bennük. Ha okosat kellet volna felhajtanom, eszembe se jutottak volna. Ez nem feltétlen azért van mert szar lenne, csak talán a marketingjük gyenge. -
CairoJack #18 Amúgy a WP-nek pont a hozzád hasonlókra van szüksége, ettől nőni fognak az eladások, úgy ám. :) -
CairoJack #17 © Pukkka
No látod ilyen kommenteket meglehetősen könnyű benyögni, ellenben talán megvilágíthatnád, hogy mi is az, amit nem sikerült értelmeznem a hírben. Én és a haverok itt a Pető intézetben nagyon várjuk már, hogy elmagyarázd nekünk, illetve, hogy bebizonyítsd a saját álláspontod. Mert az ész érv, meg a logika kicsit messze állt tőled, ha jól sejtem. -
sanyicks #16 Arra kíváncsi leszek mekkorát fog zuhanni amikor már a nokiát mint márkanevet nem használhatják :) Mert elvileg az m$ nem használhatja. -
Pukkka #15 Gondolom a visszamaradott szellemi képességeid miatt nem tudod értelmezni a cikket, és reflektálsz kizárólag a WP-vonalra.
De semmi gond, kellenek az ilyen retardáltak is, hogy teljes legyen az élet. -
tomboy013 #14 Skyline
Nemtudom a WP8-al mi a helyzet de a 7-re nekem van olyan ROM az Omniámhoz amivel iszonyat sokmindent feloldottak ami eddig zárt volt. A droidot nem fogja lemosni a kezelőfelület miatt. Az emberek szeretik a jól bevált dolgokat és az ikonos rendszerről nehéz lesz átállítani csempére az átlag felhasználót. Pedig aki WP-t használ tudja hogy sokkal használhatóbb (egy statikus ikontól több infót mutat jóval) és szerintem igényesebb felület is a csempe. De ez persze ízlések és pofonok. De funkcionalitás és energiafogyasztás terén vitathatatlanul jobb egyik esetben ha ikonnal másik esetben ha widgettel hasonlítjuk össze. -
Skyline #13 Igazából ha megnyitnák, vagy legalábbis csökkentenék az ostoba korlátozásokat a WP-al (esetleg végre feltörnék), szépen elkezdene felzárkózni sőt egy idő után hacsak a droid nem változik le is mosná...
Amíg viszont ennyire zárt és olyan korlátozások vannak benne hogy még egy szaros mp3-at is csak nyüglődéssel lehet betenni csengőhangnak, és a telefon témáit sem szabhatja az ember a saját kedvére, valamint bizony nem nyitott a warez felé, addig lehet akármennyire jó a telefon és a rendszer, nem fog jól fogyni.. -
CairoJack #12 És a cikket elolvastad, öcsisajt?
No és az feltűnt-e neked, hogy Nokia 2,5 év alatt folyamatosan csak veszteséget termelt a WP-vel.
Felteszem az sem jutott el a tudatodig, hogy az összes többi gyártó azért hátrált ki a WP-ből, mert a saját WP megoldásuk hasonlóan veszteséges kör volt. A Nokia is azért tartott ki a WP mellett, mert nem tehetett mást. Szerződése volt, amiben vállalta, hogy nem gyárt csak WP-t. Így nem volt más választása, csak évről évre milliárd dolláros veszteséget termelni.
Azt kell látni, hogy az általad emlegetett "hatalmas" növekedés annyi volt, hogy amikor megjelent az 520 (amit sok helyen, akciósan 50 dollárért árulta off contract) akkro 3%-ról 4,5%-ra nőtt a világszintű picaci részesedése. Most hogy a "zocsó" lufi kidurrant, esik vissza a részesedésük a béka hátsója alá.
Lehet, hogy én 1 bites user vagyok, de akkor te meg már a mínuszos skálán mozogsz barátom, mert a tények neked semmit nem jelentenek, vagy még annál is kevesebbet. Viszont, ha már egyest adtál nekem, én ötöst adok neked. Trollkodásból csillagos ötös. -
tomboy013 #11 Fura látni, hogy az SG-n mennyien állnak a Nokia meg a WP pártjára =D Jó látni, hogy egyre több ember veszi észre mennyire jó a rendszer. 1-2 éve 30 hozzászólóból kb 2 állt mellé egy WP-s hírnél abból is az egyik én voltam =D Engem a piaci részesedésük sosem érdekelt, persze jó látni hogy növekszik főleg itt Európában, de nem érdekelt hány millióan használnak WP-s telót a lényeg hogy én használtam. Durván 2 és fél éve van Omnia 7-es Samsungom. Akkoriban még a minőségre is adott a Samsung és nem kopogós 1 hét alatt karcolódó műanyagokat használtak mint a mai csúcsmodelljeinél hanem erős műanyag és fém kombinációja az Omnia 7. A 3310-es Nokia után ez bírja eddig legjobban a megpróbáltatásokat. Nem rémlik, hogy megfagyott volna bármikor is a WP, talán egyszer kétszer. Ami nem jött be benne, az az értesítési rendszer, konkrétabban hogy facebooknál semmi értesítést nem kaptam, vagy ha igen napokkal később. De a héten ezt is orvosolták. Nem értem azt sem hogy mitől lenne ez kötöttebb mint egy iOS? Na mindegy én mind a mai napig szeretem a WP-t és holnap vagy azután végre beruházok egy Nokia Lumia 920-ba. Hála a Nokia embereinek a piac egyik legszebb(ha nem a legszebb) telefonját kaparintom meg. Egy olyan korban élünk ahol az emberek nagy része nem ad a telefonja minőségére, csak az ár/érték arányt nézik. Ahol ilyen butaságokat hoznak fel a WP ellen, hogy gyengébb a hardvere mint a legújabb droidos csúcsmodelleknek és azért is nem veszik, ott nem is csoda hogy nem veszik az emberek. Azt nem nézik, hogy hiába gyenge a hardver de legalább nem bassza fel az ember agyát folyamatos lagolással. Na mindegy mások vagyunk, egyébként a droid sikere már rég nem abban rejlik hogy mennyire nyitott, mert az iOS is képes volt sikeres lenni zártan. Hanem abban hogy a sok gyökér szolgáltatónál dolgozó ember is ezt erőlteti egy tudatlanabb emberre, tisztelet a kivételnek. De van ismerősöm is aki elkezdte nekem ecsetelni hogy ne vegyek Lumia 920-at mert milyen szar a WP. Megkérdeztem, hogy használtál már WP-s telót? Erre azt mondja nem. Mondom akkor mi a faszért adsz ilyen ökör tanácsot? Mert a droid jobb. Pff mondom neked is annyi eszed van mint amennyi látszik. De nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Úgyhogy itt már tipikusan a "millió légy nem tévedhet" eset áll fenn. De nembaj, engem ez nem zavar csak az ilyen hülyék idegesítenek fel akik látatlanba fikáznak valamit és általában a fórumok is ilyenekkel vannak tele. -
MuldR #10 Sok sikert a kinai csodakhoz. 1x vettem Huaweit, azota is atkozom azt a pillanatot. 0 support es rakas szar.
WP: mar nincs zune benasag es adathordozokent is jol mukodik. semmilyen megkotes nincs zenekre vonatkozolag. Radugom a gepre es USB drivekent latja. Hiaba pakolom ra az alkalmazasokat, nem lassul be, 1 hetig kibirja 1 toltessel, ki tudom loni vagy letiltani a taskokat es magatol nem indul el a vilagmindenseg osszes alkalmazasa mert az neki jo.
Persze ez WP8, nem 7,8. Szoval en maximalisan elegedett vagyok vele. Csak annyi kellene, az alkalmazasokat mar erre is megirjak.
iOS sokkal kotottebb mint ez. Na ott a sajat mp3 oda vissza masolasa egy halal. -
Skyline #9 Zymkasithlord
Valóban mocskosul drágák a hardverhez képest...
Viszont ha azt nézem hogy még a lumia 800 is a régi Wp-al gyakorlatilag heteket kibír restart nélkül, telepakolva programmal a mai napig nem röccen meg és olyan folyamatos rajta minden mint egy androidos 4magos csúcsmobilon, nos rögtön más a helyzet...
Az Xperia Z1-et pár alkalmazással megpakolva, telepítgetve, facebook/messengerezve simán lehet akasztani...2-3 nap kikapcs mentes idő után érezhetően lassul...
Egy kétmagos WP8-as nem lassul teszi a dolgát még 1 hét bekapcs után is, és nem problémázik érezhetően ha több dolog is fut és több dolog van telepítgetve... -
Skyline #8 hapi:
Zte, Htc, Lg...
Kínai csodák (na nem a kínai piaci szarok)...
Galaxy S4 egy túlhype-olt fos, egy olcsóbb LG G2 köröket ver rá minden tekintetben, és mégis bőven olcsóbb.. Htc One szintén...
Ráadásul már a kamera minősége sem a régi a samsungnak, az S3 kifejezetten gyenge volt....
Más az S2-nél sem értettem mire a nagy hype, rettenetesen gyér volt a mikrofonja, ráadásul jellemző hiba volt rá hogy a tré minőségű mikrofon még meg is hibásodott és olyan volt beszélni az S2 tulajokkal sokszor mintha egy dobozba pofáznának...
Az amoled kijelző pedig szép szép, a feketéje csillagos ötös, de a színei túlexponáltak abszolút nem valóságosak...
Régen szerettem a samsungokat, főként a fotós tudásuk miatt, de jelenleg a samu az egyik legtúlhype-oltabb telefongyártó...
-
T2k #7 Ugyan ilyen félbites síktrollnak beszólni mint amilyen Te is vagy nincs sok értelme, de én azért megteszem.
A WP nagyjából a Nokiát jelentette az utóbbi időben mivel a platform eladásainak túlnyomó többségét a Nokia adta. A WP meg a legtöbb piacon vagy a leggyorsabban vagy a második leggyorsabban növekszik, és nem csak az MS szerint hanem az összes független piackutató szerint is. Ugyanígy Európában sok helyen a 10%-os piaci részesedés elérése valamint 24 piacon - közöttük Magyarországon is - az iPhone megelőzése az új eladások tekintetében tény, ezen a te szánalmas végtelenül dilettáns trollkodásod az ég világon semmit nem tud változtatni.
Köszönjük, leülhetsz elégtelen. -
#6 ZTE, HTC, és jó pár kínai telefon! Samsung rég elszállt az árakkal.
Az meg miért baj ha drágábban ad egy telefont, mint a benne lévő hardver? Ez nem PC, sokat érsz a 8 maggal mega többivel ha egy szar az egész rendszer :) ennyiből a hardvert nézve egy iphone 4-es is érne 20-25e de mégsem mondanám hogy oda való. -
hapi #5 Skyline mondj már egy olcsóbb de jobb telefont a samsungoknál légyszi. Nem trollkodom komolyan kérdem. -
Zymkasithlord #4 A wp mobilokkal nekem az a bajom,hogy mocskosul drágák a felhasznált hardverhez képest(főleg a nokia me há ügye nokia), rohadtul zárt, míg az androidra bizonyos elég jól kidolgozott és szórakoztató játékok teljesen ingyen vannak fent a play áruházban addig a wp-re még a leggányabb játék is csak fizetős. Mondjuk nekem wp 7,8as mobom volt de totál kiakasztott,hogy egy normális programot nem találtam ami jelzett volna,ha üzenetet kaptam facen,nem lehetett simán adathordózónak rákötni a gépre me má minek azt még világvége lenne ,ha nem azon az okádék zune-en keresztül kellene rá zenét rakni meg saját csengőhangot buherálni rá. Egy pozitívuma van,hogy tényleg gyors,de ha megnézzük,hogy mennyire korlátozott dolgokat változtathatunk meg akkor nem is csoda,hogy gyors. -
Skyline #3 Minőségre és összerakásra pedig még a Lumia 800-at is többre tartom mint a galaxy S és a Sony Z mobilokat.... A Samsung készülékei eleve túlhype-olt szemetek, olcsóbban jobb készülékeket lehet vásárolni a piacon...
A Wp egyetlen baja hogy mocskosul zárt. Ellenben nem hányja össze magát és nem lassul be a végletekig még egy 1-2 magos WP-s telefon sem szemben az anroidos csodákkal amik 2-3 nap üzemidő után már szenvednek, és pár program telepítése után oda a "smooth" érzés is... -
Gauge #2 Én N Lumia 820-at használok és teljesen elégedett vagyok vele már 1 éve. Semmi gond nincs a Wp-vel. Egyszer sem laggolt ez idő alatt, ellenben rendkívűl gyors. -
CairoJack #1 No akkor ennyit arról, hogy "Feltámadt a Nokia" meg hogy "Miért adták el, most hogy ilyen jól megy nekik".
Mint ahogy immáron az is teljesen jól látszik, hogy mekkora BS az a sok Microsoft fizette kamu cikk, hír, miszerint "átlépte a lélektani 10%-os küszöböt, stb"
Nagyon jól látszik, hogy a nullprofitos 520 nélkül még mindig egy 2-3%-os kis platformocska lenne. Egész egyszerűen nem tetszik az embereknek. Sem a kinézet, sem a brutális megkötések, sem a funkcionalitás (illetve annak teljes hiánya).
Ez eleddig egy szép, kerek bukta. Most persze milliárd dollárokat fizet az MS a Sonynak, meg a Samsugnak, hogy csináljanak ők is WP-s telót, de amíg a WP olyan, amilyen, nem lesz sikeres. Komoly változásokra van szükség.
Megnézném most a sok elvakult Nokia troll fejét, aki mindig, mindenkinél mindent jobban tud, és hát persze aki nem bálványozza a Nokiát, az csak és kizárólag hülye lehet, vagy troll.
Remélem szép lassan ők is belátják, hogy mi a valóság.
Ennyi. Ez egy szép kerek bukta így.