Better Call Saul (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Hol vetítik egyébként?

Kongy
Ez várható volt... :) BB-ben is kb megfelezte a színészi játékot a szinkron.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

na, az első rész elérhető magyarul, megnéztem, nagyon sz@r! csak eredeti nyelven fiúk!!!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

most keresgéltem egy darabig, lehet hogy mégsem mondták a sorozatban, csak a netre került fel a dolog
köszi :)) van egy kedvenc torrentkeresőm, de ott nem találtam a negyediket, de már megvan. valamit megváltoztattak a keresőben mert eddig ha beírtad egy sor. vagy film címét a legnépszerűbbet tette előre, lehet hogy a böngészőt kéne megváltoztatni de biztos nem fogom

az első hármat lető... de a negyedik nincs fenn ott ahonnan szoktam. van valakinek tippje?

pedig mondták BB-ben is :)
skinnyman
"'S'all good, man!"

basszus, ez eddig nem esett le :)

Regards,

ha valakit érdekel magyarul:
ma este AMC 22:00 Better Call Saul 1. rész
Skypack
jogos :D

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Kongy
Na megnéztem a 4. részt, jó volt ez is :)
Amúgy csak első héten volt az, hogy egyből 2 rész, vasárnap és hétfőn is, asszem. Most már csak hétfő este van új rész.

Remélem Gus is benne lesz majd valamikor, Saul ismerte őt korábbról, szóval kell, hogy legyen közös múltjuk :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 14:43:42

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nincs "a" <#nyes>
Skypack
A Mike-t és Gus-t is a Saul mondta a Waltéknak. A Tucco-nál még nem ismerték a Sault.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Mike nem biztos hogy olyan gyakori lesz, lehet csak később lesz rá szükség, amikor "Saul" létrejön. még nagyon az elején vagyunk.
Igen. Meg azért némileg Mike is sántíthat, bár ha jól emlékszem, a BB-ben ő Saul által került képbe, de nem utaltak olyanra, hogy jelentős közös múltjuk lenne, márpedig itt a sorozatban állandó szereplő. Azért nem kellene "Yoda és Csubakka a Sithek bosszújában"-szintű röhejes elemeket belevinni. Remélem, a készítők is így gondolkodnak.
Kongy
Nem emlékszem, hogy lett volna rá utalás. Meg Tucoval az ügy a BB-ben sokkal korábban volt, mint hogy Saul egyáltalán képbe került volna.

cobol
Azt végig néztem,igaz az is nehezen indult.

A BB-ben volt rá utalás, hogy Saul ismerte Tucót? Remélem, nem lesznek ellentmondások, amik pedig sajna mondhatni velejáró tartozékai az előzménysztoriknak.
LoSA
Az első két részt megnéztem tegnap.... Nem volt olyan rossz, de nagy durranás sem eddig. Alakul.... ! <#nezze>

azért remélem a breaking bad-et is csak 2 részig nézted
cobol
Többet vártam,az első rész nagyon gáz volt.Azt gondoltam a második már jó lesz,hát nem.Unalmas!!!

Kongy
Mármint magyart? Azt sajna nem, én angollal néztem, az legalább van egyből.. :)

Remélem, a felirat elkészülése nem lesz az egész évad alatt ilyen kínkeserves. 1x02-03-hoz nem tudtok alternatív forrást?
"yeah."

btw abban azt hiszem egyetérthetünk hogy a főcím konkrétan szar (főleg a pixeles, mosottas betűk).
Skypack
Fasza egy rész volt ez is, egyre jobb :)

1x01-hez már megvan a hivatalos felirat:

http://www.feliratok.info/?search=better+call&soriSorszam=&nyelv=&sorozatnev=&sid=&complexsearch=true&knyelv=0&evad=&epizod1=&cimke=0&minoseg=0&rlsr=0&tab=all
Shiwo
fészbúkon írta J1gg4, hogy Jsubs (Gotham, The Strain, AHS, Fortitude fordítója) és mark subs ( Brooklyn Nine-Nine, Resurrection, 2 Broke Girls, Extant, Penny Dreadful, The Neighbors) bevállalt a BCS fordítást.. hogy mikor lesznek kész vele, az jó kérdés..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.02.13. 18:55:12

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

oda is felkerül jó pár google translate-es szar.
ezt találtam ankóron (1x01)

úgy látom az elején a "flashforwardból" maradtak angol sorok, de azt amúgyis felesleges fordítani mert csak háttér tv, meg pár tipikus tükörfordítás van még
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.13. 14:44:03
opensub.-on már van fent egy verzió, de pár sor angol maradt. Azt nem tudom mennyire élvezhető a, még nem néztem meg.

Kongy
ncore-on egy gyerek csinált feliratot, de meg nem tudom mondani, hol van hozzá a link.

Nem tudja valaki, mikorra várhatóak a feliratok? Esetleg alternatív felirat más oldalon?
Kíváncsian várom már. Eléggé felcsigáztak a dolgok, amiket írtok.

Levágott fej, amit leszopatnak? Mik vannak ebben? <#ijedt><#wow2>
Skypack
Nehezen indult az első rész, de a második az nagyon ütött jó lesz ez a sorozat :D

ForzaInter
ahh az 1 rész vége:D:D

Yo, Bitch!

Kongy
Igen az, nem tudom, valahogy mindig feszültség tölt el ha "AZ a csávó" szerepel.... :D

hol? abból nem rémlik ilyesmi

ja, sejtem mire gondolsz. a ropi... de azt nem mutatják
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.11. 13:40:18
Kongy
Az még semmi, a második részben is van egy kemény jelenet :D

ráadásul szájba is kúrták a levágott fejet :D :D :D
Ja, nem volt ez rossz. Csak jó se.
nem volt ez rossz.
itt már az első részben volt levágott fej, a BB-ben meg meddig kellett rá várni? :D

amúgy érdekes hogy minden rész címe "o"-ra végződik
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.10. 23:52:25
Dynamic
Időközben mások bevállalták a fordítást.
Kongy
Most nézem a második részben már szerepel Michael Mando, akit a Far Cry 3 Vaas-aként ismerhettek :) Ott félelmeteset alakított, remélem itt is hozza majd azt a színvonalat.

RAZOR27
Úgy tudom még tavaly berendelték a 2. évadot annyira tetszett a fejeseknek. De biztos nem az a baja, hogy béna az angol szlengekhez... Emlékeim szerint a BB-ben is siralmasan fordították az ilyet. Na mind1, annyi baj legyen.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kongy
Nekem eddig tetszik a sorozat, Saul-t amúgy is bírom, vagyis Jimmy-t... :D

Mellesleg tényleg nem egyszerű a sorozat nyelvezete, pár szót fordítanom kellett közben :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.10. 12:38:20

ForzaInter
lol, 10 perc alapján nem jön be neki. istenem:D az mindegy amúgy, hogy csak jókat olvasni a sorozatról..

Yo, Bitch!

Sajnos igazat kell adjak nekik. Gyengén kezdett. Bár ugye a BB is relatíve gyengén kezdett anno.
Skypack
J1GG4 írta ki pár perce a facebook oldalára:

"‪#‎BetterCallSaul‬: Jsubs-szal úgy döntöttünk, mégsem vállaljuk a fordítást, mivel elég nehéz szövege van, ráadásul nekem a trailer és az első 10 perc alapján nem igazán jött be. Annyira nem, hogy fordítani akarjam. Bocs azoknak, akik tőlünk várták. Amint talál fordítót, kiírom."

még egyenlőre fordítókra vár a sorozat

Esetleg valaki nem tudja, ki(k) terveznek feliratot készíteni a sorozathoz? Addig nem kezdeném el nézni, pedig nagyon jókat csiripelnek róla :)

Csak Breaking Bad folytatásba ne menjen át a dolog (mégha Saul túlélte is)! Nagyon nem szeretném, ha infót adnának arról, hogy mi történt Jesse-vel a sztori után. Nekem így jó, hogy nyitva hagyták, és rá lett bízva a fantáziánkra.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.01.13. 07:10:03
megnyomhatják úgy is,hogy találkozásaik után/közben mit csinál..de azt meg archív bevágásokkal is el lehetne intézni :)
vagy kitalálnak úgymond kibővített jeleneteket,mondván,hogy a BB-ben csak a lényeget mutatták a kapcsolatukból,de még történhetett bármi más is,több is :)