Better Call Saul (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Yo, Bitch!
Vannak unalmas részei, de van egy amolyan feelingje ami a Breaking Badben is meg volt...
Nagyon várom a 2. évadot!
Easter egg-nek 'Belize' emlegetése is király volt :D
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Yo, Bitch!
Nézem a sorozatot, kíváncsiságból,de hogy milyen balfasz a főszereplő karakter!
Nem tudom hogy lesz ebből dörzsölt ügyvéd ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.04.01. 11:39:11
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
egy ember max 2 nap alatt végig tud menni a nyersen, ha van ideje.
de akkor sem ilyen stílusban kellene őket minősíteni
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.03.31. 23:38:21
tanulj meg angolul és nem kell szánalmas ingyenmunkások fordítására várnod...
tényleg jó volt a vége, de most még a Mike szál is nagyon jó volt
Majd ha fizetsz a fordítóknak lehet igyekeznek a te kedvedért.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.31. 18:49:00
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Oltári jó volt. Imádom azt, hogy tudjuk mi lesz belőle és most kapjuk meg az apró mozzanatokat amik oda vezettek. Brutális erős sorozat ez na!
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.03.04. 17:04:41
Yo, Bitch!
de legalább az eddigi legjobb volt
ez a kamu megmentősdi már igazi saul-os húzás volt jimmy-től:D a cold openek, ahogy bb-ben itt is baromi jók, nagyon sokat hozzátesznek a karakterhez. eddig nagyon jól bemutatják saul minden oldalát, néha már sajnálom is. rész elején mikor mondták neki kettleman-ék, hogy azért nem engedik, hogy képviselje őket, mert őt csak a bűnösök fogadják fel, az durva volt, és aztán rázoomolt az arcára a kamera.
attól meg nem kell félni, hogy ellentmondások lesznek a sorozatban. gilligan-re az ilyenek nem jellemzőek, a bb-ben, és eddig itt is minden apróságra figyel.
Yo, Bitch!