320
-
Kamionsofőr123 #159 A Call 911 tisztára beleégett a fejembe... nagyon jól megcsinálták ezt a részt Breaking Bad feelingem volt nemhiába... -
#158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó kis rész volt, 99%-ra mondanám hogy chuck dead, jól beverte a fejét, nekem nem fog hiányozni, kim meg tuti ez miatt fogja ott hagyni, hogy ott volt a halála idején de nem segített és lelép -
Kamionsofőr123 #157 CSAK AZ OLVASSA EL AKI LÁTTA A MAI RÉSZT(9. EPIZÓD)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azta kurva... ez a mai rész elképesztő volt főleg a befejezés szabályosan borzongtam.... szerintem Chuck meg fog halni és ez indítja el Jimmyt azon az úton amin a Breaking Badben megismertük. Szerintetek? -
eddaniel #156 úgy értettem, a rész vége :) -
#155 felirat -
#154 itt lesz a felirat
10 részes az évad amúgy -
eddaniel #153 kösz, már kiváncsi vagyok, mi lesz a vége? -
#152 ma érkezik a felirat -
eddaniel #151 hétvégén megnézhetjük a kövit? (lesz felirat) -
#150 7.részről egy kis okfejtés
nem én írtam, este találtam rá a blogra :D -
Kamionsofőr123 #149 Kíváncsi leszek, hogy még mennyi idő mire megszületik Saul Goodman :D -
#148 tripla komment 7es
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!saulnak kim ötlete nem nagyon tettszett -
#147 nah ez a 6. viszont kurva jó volt -
#146 5.rész elég lapos volt, de nem volt világszar
[spoiler]Erin jesszus mennyire agyfasz idegesítő egy csaj :D, végén meg Tuco bácsikája íííííí :D[spoiler] -
#145 Pont erről, és mivel nagy cég, több államban működik, ezért óriási pénzek mozognak még ha egy nyugdíjasnál nem is tűnik nagynak az összeg. Rengeteg ügyfelük van meg minden ilyesmi, ezért kellett 2 ügyvédcég is ellenük -
Kamionsofőr123 #144 Ez a Sandpiper ügy amúgy miről szól pontosan? Mert nekem csak annyi jött le belőle, hogy nyuggereket hülyítenek be, hogy lehúzhassák őket. -
haxoror #143 Lehet hogy keverem (túl sok sorozat egyszerre) de mintha régi ismerősöket hívott volna hogy felhajtson egy új jól fizető melót a cégnek, hátha így a főnöke jutalomból visszaemeli a pincei gürizésből a régi helyére (egyelőre még nem vette vissza)
más, az utolsó pár másodperből ítélve azt hiszem hamarosan ki fog derülni hogy Tuco nagybácsija hogyan is került tolószékbe -
#142 azok, együtt dolgoznak a nyuggeres sandpiper ügyön -
Kamionsofőr123 #141 De ha 2 különböző cég akkor hogyhogy ennyire összedolgoznak? Partnerek vagy mi? -
#140 én nem tudom hogy mire gondolsz hogy kim kiket hívott fel? kiket?:D fönökének szólt Howardnak hogy ajánlja be Davind and Main-be és megtette :D
Davind and Main és
Howad Hamlin and McGill
2 különböző ügyvéd irodai cég -
Kamionsofőr123 #139 Sziasztok!
Valaki el tudná mondani, hogy Kim kiket hívogatott fel? Mert én azt a részt nem nagyon értettem sajnos :(
másik kérdésem a David and Main és az HHM az két különböző cég? Vagy hogyan függnek össze?
Köszi előre a válaszokat. -
#138 fuck yeah -
#137 "Az AMC berendelte a Better Call Saul 3. évadját. 10 részt."
By Sorozatjunkie -
eddaniel #136 109, megnéztem :) -
#135 9 vagy 10? Tegnap néztem meg :D -
eddaniel #134 kösz, már meg is néztem. tudja valaki, hogy az első évad melyik részében van amikor az öreg zsaru várakozik a munkaadójára egy parkolóházban és elzavarja a másik kettőt ? újra meg akarom nézni. -
#133 felirat -
eddaniel #132 kösz -
#131 mark subs
16 órája ·
#BCS 2x04 - fordítás folyamatban, kész felirat a tervek szerint péntek este, éjszaka várható. -
#130 várd türelemmel -
eddaniel #129 feliratot kérünk a 204-es hez köszi
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.03.10. 12:55:34 -
#128 nah kezd beindulni az egész -
#127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a következő részben a reklám helyett a pitére ülős videót fogja elvinni bemutatásra, akkor 10/10 lesz -
#126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pitében sírva ülő aztán megevő lúzer :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mekkora rész volt már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vége meg meh :( kíváncsi vagyok Kim mikor hagyja el és kerül végképp ki a képből :(
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.02.26. 11:05:33 -
#125 Az a Hummeres faszi egy lúzer -
haxoror #124 -
#123 loool mekkora :D -
#122 Nem tudom észrevettétek az utalást
-
#121 jó kis rész lett, Kim még mindig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!marhára érdekes volt az elején és a végén lévő párhuzamos ellentét -
haxoror #120 nagyon jó lett