156
Assassin's Creed: Liberation
-
ratgab #116 Azt kell mondjam valahol ott sequence 5 után eléggé leül tényleg a játék. Mellékküldik baromi unalmasak, fantáziátlanok. Aveline jó kis karakter, de a játék néhol tényleg elég B kategóriás.
Sajnos ez max közepes körüli. -
#115 Az Ezio trilógia: AC2, BH, Revelation. -
Evoluti0N #114 Szerintem is a második a legjobb. Az első és a második rész között volt a legnagyobb minőségi ugrás. Az utána következő részekbe csak apróságokat raktak be újításként a második részhez viszonyítva. A másodikban annyi tartalom van és olyan változatos, hogy nagyon. :D Emellett szerintem a 4. rész is nagyon jó lett, habár az már inkább kalózos játék, mint AC. -
#113 Nekem mindig az amelyikkel éppen játszom , kivéve az 1-et mert annál unalmasabb szart nem hoztak létre! -
#112 Melyik a legjobb AC szerintetek? Én most lehet hogy végig viszem a második részt mert azt állítják csomó ember hogy az a legjobb rész. -
#111 Nincs is ezzel gond, pont nektek készült ez a rész. Mi akiknek ez már nem jön be keresünk valami mást és reménykedünk ,hogy a következő rész majd megint elhozza a BH minőségét :) -
Gary #110 Én nemrég pörgettem ki 100%-ra az AC2-t az Initiates miatt. Utána látom, hogy van teljes magyarítás is hozzá. Háát, helyenként elkelt volna, hogy teljesen értsek mindent. Főleg a gliph-ek rejtvényeinél. -
#109 Osztom a vélemémyedet, nekem is nagyon tetszett. :) Egy kicsit eltér az előző részektől, de sztem hozza a megszokott hangulatot. Egy végigjátszást megér. Tegnap én is megcsináltam az utolsó 2 acsit. Lehet előveszem újra az AC2-őt, most megjött hozzá a kedvem. :) -
Hoz_Hun #108 Hát nem vagyunk egyformák. Nekem nagyon bejött a játék (nem tagadom főként Aveline miatt). Meg tetszettek az újítások a személyiségváltással, meg bejött az ostor is mint új fegyver. Chain kill is frankó és kifejezetten örültem, hogy NEM ERŐLTETTEK BELE MULTIT. Legalább is HD változatba.
Ugyanakkor elismerem, hogy a sztori zavaros és sok helyen erőltetett, mintha sok helyen leegyszerűsítették volna a Vita képességei miatt. Szinte semmit nem tudunk meg Aveline assassinná válásáról (mennyire lesz*rta már az apja, hogy csak úgy eltűnik x időre míg kiképzik, stb).
Ezzel együtt én nagyon élveztem végig. Még az összes gyűjthető cuccot is beszereztem, meg a mellék küldiket is megcsináltam. :) -
#107 Sajnos ez az egész már csak a pénzről szól. Évente kiadnak egy új részt, aki meg fan, az úgyis megfogja venni. -
#106 Tévedés, mert pont Aveline az aki valamennyire fel tudta dobni ezt a vérszegény produkciót de a megmentéséhez még ő is kevés volt. -
#105 Tény, hogy már sok volt az AC-ból, de sztem azért nem tetszik nektek a Liberation HD, mert egy női karaktert kell irányítani, nem pedig egy félisten aszaszint :D Én végigvittem, nekem tetszett.
AZ Ubi meg tényleg csinálhatna már valami teljesen új játékot, de ahogy nézem, idén két új AC játék jön. -
#104 Eddig csak a hármat vittem a végig. Az előző részeket kipróbálás után letöröltem. Valahogy nem érdekeltek. -
#103 Az a baj, hogy kicsit szerintem tényleg bele is fáradtunk ebbe az egész AC témába, amin a viszonylag gyakori megjelenés sem segít, meg, hát alapvetően a játék fő része nem változott így némileg unalmassá is vált már. Szerintem jó tenne a szériának ha csak 2 évente jelenne meg új rész pl 1 év WD másik AC, bár mintha lett is volna szó valami ilyesmiről. -
#102 hát na,kicsit sok már az AC lehet -
#101 Nekem ez néha a IV-nél van ez. Csak ritkán indítom el. -
#100 hát én is osztom a véleményeteket,jó játék lenne de elég lapos én is csak úgy avgyok vele hogy ezt is végigkéne már vinni de nem sok kedvem van elindítani xd -
#99 Na akkor ezek szerint nem csak én vagyok így vele. Az a baj ,hogy olyan sótlan az egész, nem véletlenül kapott olyan "magas" pontokat. :) -
#98 Kb. Én is játszottam vele 1-2 órát, azóta semmi kedvem elindítani. Az első AC játék ami felkerül a sosem játszom végig polcra. -
#97 A játék legjobb része az 5. szekvenciáig ez volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a chain kill-ek és amikor uninstalláltam :D -
caps lock #96 Minden felszerelést a mocsárban érdemes megvenni, mert ott féláron lehet vásárolni. -
#95 Feltöltöttem a flottás videót, remélem nagy hülyeségeket nem mondtam benne :D
Link -
Evoluti0N #94 Húha! Jó nektek. :) Nekem csak két hajóm van még és egyfolytában csak kapargatom össze a pénzt. Veszek egy-két új felszerelést, esetleg lőszert, vagy más fogyóeszközt és máris csak pár száz zsetonnal gazdálkodom. :D -
#93 Nekem 5 db 200as és 3 db 130as van. Azok az órák nagyon húzósak voltak, ami az árat illeti. :/ Nekem is márcsak a fegyverek kellenek meg még 2 acsi hiányzik. -
#92 Abstergoéknál már nem kell közös DNS, fejlettebb technikával rendelkeznek,mint annó Desmondék -
Hoz_Hun #91 Viszont egy secret achivementem hiányzik és nem tudom mi az (meg még pár sima).
Ja és tényleg irányítottam Connort. Jó poén, hogy azt a szekvenciát kétféleképpen is meg lehet csinálni, ha DNS-ből visszajátsza az ember.
Akkor ezek szerint Connor és Aveline közös utódokkal rendelkezik (mert hát egy DNS-ből olvasható mindkettő). -
Hoz_Hun #90 Nekem ilyen 130 és 150 rakterű hajóim vannak 8 db. Mind kiküldöm őket körútra és 20-30 perc alatt kb 150.000-hoznak. Az bőven kitermeli. ami nekem kell (felét elköltöm, fele elmegy árura). Persze sokszor elfelejtem. Úgy is csak addig küldözgetem őket, amíg meg nem veszek mindent. Már csak pár fegyver hiányzik (már a nyavajás órákat is megvettem a simlis eladótól). -
#89 Hmm nem rossz trükk :D Nekem úgy jött össze ennyi pénz, hogy mindig elküldtem a hajókat árúval és amikor már elegendő pénzem volt, eladtam a kicsit és vettem egy 130as rakterű hajót, ami 120-al "megy". Aztán idővel a többit is lecseréltem 130asra, majd végül amikor már a többi hajó is elérhetővé vált, akkor vettem egy 200as rakterű hajót, igaz annak a sebessége csak 60as, de ki lehet birni azt a 27 percet, mig célba ér(addig játszol). Azokért a fuvarokért már 30-38 ezret lehet kapni, ha pl megpakolod a hajót acéllal.
Hoz_Hun: Hát az durva lett volna :D -
Gary #88 Most nem rémlik, hogy a játékbeli statisztikában mennyit mutat az első helyezettnek, de szerintem, ezek a Money trainer-ek óta felesleges értékek!
Az érték tárolására szánt bitek száma határozza meg a maximális mennyiséget.
Na ja, a túlcsordulás okozhat(ott) volna meglepetést ha nem kezelik le. :Ð
A másik, hogy én nem látok senkit a barát-listámból a statisztikai adataim között. Csak egyedül vagyok... lassan kezdek félni! :Ð -
Hoz_Hun #87 Az mekkora lett volna, ha átfordul és újra 0.000.000 écu. :D -
Gary #86 Aha, köszi!
Sz'al lesz még, mert én most csak 4-ből választhatok.
Nekem még csak Havanna és Veracruz elérhető.
A két gyors hajóm háromszor teszi meg New Orleans és Veracruz közötti távot, míg a két lassú egyszer :Ð
A trükk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha már van gyors utazás, akkor működik (meg lehet, hogy csak Vita-n és a nem patch-el verzióban).
Városban megpakolni a hajót, elküldeni, utána gyorsutazás Bayou-ba, majd vissza és a kereskedős térképen a hajók már ott lesznek a célban, időtől függetlenül és több rakománnyal, mint ami rájuk/beléjük fér.
-
#85 Milyen trükközés? Mesélj :D
Bár nekem már mindegy, megveszem az összes fegyvert és gyakorlatilag másra már nem is tudok már költeni.
Ha jól néztem akkor összesen 7 fajta hajóból lehet választani. Eleinte csak a legolcsóbbat tudjuk megvenni, ami 4000 écu-ba kerül, a legdrágább ami egyben a leggyorsabb is, az meg 19000be. -
Gary #84 kettővel...:Ð
A HD-s flottázásban még működik a Vita-s trükközés vagy kivették?
Ja, a sztori előrehaladtával lesznek a flottába vásárolható egyéb hajók is? Vagy ez a négy fajta kísér(t) végig? -
#83 Úgy értem 1.000.000 écu. Csak egy 9-essel többet irtam. De majd ma este teszek fel róla videót. A flottából jött össze ennyi pénz. -
Gary #82 Gratula!
Izé, úgy érted 100 millió? :Ð
-
#81 Tegnap elértem a 99999999 écu-t :D Igaz 1 millió lett volna a cél, de kiakadt a számláló. :) -
Gary #80 Ja, pl. nem tudod elcipelni a földön fekvőket.
Az viszont már kicsit valószerűtlen, hogy egy baltás támadást simán blokkol.
Még nem tartok ott, de kötélfullánkos akasztás is elgondolkodtató.
A(z ál)ruha váltások és a hozzájuk tartozó korlátozások teljesen jók. Mondjuk, eddig eszembe sem volt a "szép ruhában" a mocsárban krokodilokra vadászni :Ð
Más:
Füstbombát egyszer már használtam, a küldetés 100%-ához kellett, hogy ne sérüljek semmit. Elővigyázatosságból ledobtam, de sikerült annyira meglepnem a csapatot, hogy nem is lett volna rá szükség.
Ha nincs max.-on a körözöttség, akkor elég bambák az őrök. -
Evoluti0N #79 Nekem tetszik, hogy sok újítás arra alapozódik, hogy női karakterrel vagyunk. Nem csak annyit csináltak, hogy fogtak egy nőt, ráadtak egy assassin gúnyát és azt mondták, hogy "Tessék nektek női assassin, örüljetek!", hanem tényleg igyekeztek a nemből adódó újdonságokat kihozni belőle. -
ratgab #78 Én is jónak tartom, de én pont az új apró ötletecskék miatt. Nem minden küldiben kell ugyanazt csinálni és végre vannak ötletes variációk. 3-nál egyértlműen jobb, nálam egyelőre a 4-nél is jobb (az már inkább kalózos játék, mint AC, viszont annak remek!). -
ratgab #77 Egy szó: Változatosság.