Assassin's Creed: Liberation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AZ Ubi meg tényleg csinálhatna már valami teljesen új játékot, de ahogy nézem, idén két új AC játék jön. <#falbav>#falbav>
Nothing is True, Everything is Permitted
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Link
PSN ID.: Beegabor
Ja és tényleg irányítottam Connort. Jó poén, hogy azt a szekvenciát kétféleképpen is meg lehet csinálni, ha DNS-bõl visszajátsza az ember.
Akkor ezek szerint Connor és Aveline közös utódokkal rendelkezik (mert hát egy DNS-bõl olvasható mindkettõ).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hoz_Hun: Hát az durva lett volna 😄
Az érték tárolására szánt bitek száma határozza meg a maximális mennyiséget.
Na ja, a túlcsordulás okozhat(ott) volna meglepetést ha nem kezelik le. :Ð
A másik, hogy én nem látok senkit a barát-listámból a statisztikai adataim között. Csak egyedül vagyok... lassan kezdek félni! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Sz'al lesz még, mert én most csak 4-bõl választhatok.
Nekem még csak Havanna és Veracruz elérhetõ.
A két gyors hajóm háromszor teszi meg New Orleans és Veracruz közötti távot, míg a két lassú egyszer :Ð
A trükk:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már van gyors utazás, akkor mûködik (meg lehet, hogy csak Vita-n és a nem patch-el verzióban).
Városban megpakolni a hajót, elküldeni, utána gyorsutazás Bayou-ba, majd vissza és a kereskedõs térképen a hajók már ott lesznek a célban, idõtõl függetlenül és több rakománnyal, mint ami rájuk/beléjük fér.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bár nekem már mindegy, megveszem az összes fegyvert és gyakorlatilag másra már nem is tudok már költeni.
Ha jól néztem akkor összesen 7 fajta hajóból lehet választani. Eleinte csak a legolcsóbbat tudjuk megvenni, ami 4000 écu-ba kerül, a legdrágább ami egyben a leggyorsabb is, az meg 19000be.
A HD-s flottázásban még mûködik a Vita-s trükközés vagy kivették?
Ja, a sztori elõrehaladtával lesznek a flottába vásárolható egyéb hajók is? Vagy ez a négy fajta kísér(t) végig?
Izé, úgy érted 100 millió? :Ð
Az viszont már kicsit valószerûtlen, hogy egy baltás támadást simán blokkol.
Még nem tartok ott, de kötélfullánkos akasztás is elgondolkodtató.
A(z ál)ruha váltások és a hozzájuk tartozó korlátozások teljesen jók. Mondjuk, eddig eszembe sem volt a "szép ruhában" a mocsárban krokodilokra vadászni :Ð
Más:
Füstbombát egyszer már használtam, a küldetés 100%-ához kellett, hogy ne sérüljek semmit. Elõvigyázatosságból ledobtam, de sikerült annyira meglepnem a csapatot, hogy nem is lett volna rá szükség.
Ha nincs max.-on a körözöttség, akkor elég bambák az õrök.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ja, az AC Initiates oldalon már elérhetõ az elsõ Liberation HD küldetés, Silent Blade címmel!
- Nem kell minden grafikai opciót lowra butitani hogy fusson (ez az én gépemen nagy szó)
-Sokkal jobb és gördülékenyebb a harc mint a többi AC-ben
Next PC upgrade: 2022
A kereskedõs mini-game jó ötlet.
Aveline érdekes karakter lenne, ha nem nicki minaj adná a hangját, és kidolgozottabb lenne az egész sztorija. Ha teljes értékû AC résznek csinálják, akkor biztos megállta volna a helyét, talán még inkább assassinosabb lett volna mint a Black Flag.
Egy AC szintõ franchise nem állja meg a helyét 8 órás kézikonzol játékként. 5/10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az aranykezû szabók ezt is összeöltötték! :Ð
A bevásárlásnál meg rutinból maxra tettem mindent, majd csak fizetés után néztem az árat! :Ð
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezekbe az AC-kbe nem értem minek tesznek bele bármi ilyet is, amikor full vérgyenge a harcok nehézsége és semmire nincs szükség max dísznek.
Ha már belekurják õket legalább kõtelezõvé tennék a használatot vagy lenne nehézségi szint vagy bármi amihez nem elég a legalapabb kard .
Next PC upgrade: 2022
Aztán meglepõdtem, mikor betértem a kereskedésbe és láttam az árakat! Pár darab lõszer és füstbomba 5000! <#wow1>#wow1>