Assassin's Creed: Liberation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tévedés, mert pont Aveline az aki valamennyire fel tudta dobni ezt a vérszegény produkciót de a megmentéséhez még õ is kevés volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Tény, hogy már sok volt az AC-ból, de sztem azért nem tetszik nektek a Liberation HD, mert egy nõi karaktert kell irányítani, nem pedig egy félisten aszaszint 😄 Én végigvittem, nekem tetszett.
AZ Ubi meg tényleg csinálhatna már valami teljesen új játékot, de ahogy nézem, idén két új AC játék jön. <#falbav>

Nothing is True, Everything is Permitted

JaSoN HuNTeR
Eddig csak a hármat vittem a végig. Az elõzõ részeket kipróbálás után letöröltem. Valahogy nem érdekeltek.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Az a baj, hogy kicsit szerintem tényleg bele is fáradtunk ebbe az egész AC témába, amin a viszonylag gyakori megjelenés sem segít, meg, hát alapvetõen a játék fõ része nem változott így némileg unalmassá is vált már. Szerintem jó tenne a szériának ha csak 2 évente jelenne meg új rész pl 1 év WD másik AC, bár mintha lett is volna szó valami ilyesmirõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
hát na,kicsit sok már az AC lehet <#idiota>
JaSoN HuNTeR
Nekem ez néha a IV-nél van ez. Csak ritkán indítom el.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Myselor
hát én is osztom a véleményeteket,jó játék lenne de elég lapos én is csak úgy avgyok vele hogy ezt is végigkéne már vinni de nem sok kedvem van elindítani xd
Shep
Na akkor ezek szerint nem csak én vagyok így vele. Az a baj ,hogy olyan sótlan az egész, nem véletlenül kapott olyan "magas" pontokat. 😊

MerlinW
Kb. Én is játszottam vele 1-2 órát, azóta semmi kedvem elindítani. Az elsõ AC játék ami felkerül a sosem játszom végig polcra.

[merlinw.org]

Shep
A játék legjobb része az 5. szekvenciáig ez volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a chain kill-ek és amikor uninstalláltam 😄

Minden felszerelést a mocsárban érdemes megvenni, mert ott féláron lehet vásárolni.
CroftManor
Feltöltöttem a flottás videót, remélem nagy hülyeségeket nem mondtam benne 😄
Link

Húha! Jó nektek. 😊 Nekem csak két hajóm van még és egyfolytában csak kapargatom össze a pénzt. Veszek egy-két új felszerelést, esetleg lõszert, vagy más fogyóeszközt és máris csak pár száz zsetonnal gazdálkodom. 😄
CroftManor
Nekem 5 db 200as és 3 db 130as van. Azok az órák nagyon húzósak voltak, ami az árat illeti. :/ Nekem is márcsak a fegyverek kellenek meg még 2 acsi hiányzik.

Seth
Abstergoéknál már nem kell közös DNS, fejlettebb technikával rendelkeznek,mint annó Desmondék

PSN ID.: Beegabor

Viszont egy secret achivementem hiányzik és nem tudom mi az (meg még pár sima).
Ja és tényleg irányítottam Connort. Jó poén, hogy azt a szekvenciát kétféleképpen is meg lehet csinálni, ha DNS-bõl visszajátsza az ember.
Akkor ezek szerint Connor és Aveline közös utódokkal rendelkezik (mert hát egy DNS-bõl olvasható mindkettõ).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem ilyen 130 és 150 rakterû hajóim vannak 8 db. Mind kiküldöm õket körútra és 20-30 perc alatt kb 150.000-hoznak. Az bõven kitermeli. ami nekem kell (felét elköltöm, fele elmegy árura). Persze sokszor elfelejtem. Úgy is csak addig küldözgetem õket, amíg meg nem veszek mindent. Már csak pár fegyver hiányzik (már a nyavajás órákat is megvettem a simlis eladótól).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Hmm nem rossz trükk 😄 Nekem úgy jött össze ennyi pénz, hogy mindig elküldtem a hajókat árúval és amikor már elegendõ pénzem volt, eladtam a kicsit és vettem egy 130as rakterû hajót, ami 120-al "megy". Aztán idõvel a többit is lecseréltem 130asra, majd végül amikor már a többi hajó is elérhetõvé vált, akkor vettem egy 200as rakterû hajót, igaz annak a sebessége csak 60as, de ki lehet birni azt a 27 percet, mig célba ér(addig játszol). Azokért a fuvarokért már 30-38 ezret lehet kapni, ha pl megpakolod a hajót acéllal.
Hoz_Hun: Hát az durva lett volna 😄

Most nem rémlik, hogy a játékbeli statisztikában mennyit mutat az elsõ helyezettnek, de szerintem, ezek a Money trainer-ek óta felesleges értékek!
Az érték tárolására szánt bitek száma határozza meg a maximális mennyiséget.
Na ja, a túlcsordulás okozhat(ott) volna meglepetést ha nem kezelik le. :Ð

A másik, hogy én nem látok senkit a barát-listámból a statisztikai adataim között. Csak egyedül vagyok... lassan kezdek félni! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Az mekkora lett volna, ha átfordul és újra 0.000.000 écu. 😄

Aha, köszi!
Sz'al lesz még, mert én most csak 4-bõl választhatok.

Nekem még csak Havanna és Veracruz elérhetõ.
A két gyors hajóm háromszor teszi meg New Orleans és Veracruz közötti távot, míg a két lassú egyszer :Ð

A trükk:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha már van gyors utazás, akkor mûködik (meg lehet, hogy csak Vita-n és a nem patch-el verzióban).
Városban megpakolni a hajót, elküldeni, utána gyorsutazás Bayou-ba, majd vissza és a kereskedõs térképen a hajók már ott lesznek a célban, idõtõl függetlenül és több rakománnyal, mint ami rájuk/beléjük fér.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Milyen trükközés? Mesélj 😄
Bár nekem már mindegy, megveszem az összes fegyvert és gyakorlatilag másra már nem is tudok már költeni.
Ha jól néztem akkor összesen 7 fajta hajóból lehet választani. Eleinte csak a legolcsóbbat tudjuk megvenni, ami 4000 écu-ba kerül, a legdrágább ami egyben a leggyorsabb is, az meg 19000be.

kettõvel...:Ð

A HD-s flottázásban még mûködik a Vita-s trükközés vagy kivették?

Ja, a sztori elõrehaladtával lesznek a flottába vásárolható egyéb hajók is? Vagy ez a négy fajta kísér(t) végig?

CroftManor
Úgy értem 1.000.000 écu. Csak egy 9-essel többet irtam. De majd ma este teszek fel róla videót. A flottából jött össze ennyi pénz.

Gratula!
Izé, úgy érted 100 millió? :Ð

CroftManor
Tegnap elértem a 99999999 écu-t 😄 Igaz 1 millió lett volna a cél, de kiakadt a számláló. 😊

Ja, pl. nem tudod elcipelni a földön fekvõket.
Az viszont már kicsit valószerûtlen, hogy egy baltás támadást simán blokkol.
Még nem tartok ott, de kötélfullánkos akasztás is elgondolkodtató.
A(z ál)ruha váltások és a hozzájuk tartozó korlátozások teljesen jók. Mondjuk, eddig eszembe sem volt a "szép ruhában" a mocsárban krokodilokra vadászni :Ð

Más:

Füstbombát egyszer már használtam, a küldetés 100%-ához kellett, hogy ne sérüljek semmit. Elõvigyázatosságból ledobtam, de sikerült annyira meglepnem a csapatot, hogy nem is lett volna rá szükség.
Ha nincs max.-on a körözöttség, akkor elég bambák az õrök.

Nekem tetszik, hogy sok újítás arra alapozódik, hogy nõi karakterrel vagyunk. Nem csak annyit csináltak, hogy fogtak egy nõt, ráadtak egy assassin gúnyát és azt mondták, hogy "Tessék nektek nõi assassin, örüljetek!", hanem tényleg igyekeztek a nembõl adódó újdonságokat kihozni belõle.
Én is jónak tartom, de én pont az új apró ötletecskék miatt. Nem minden küldiben kell ugyanazt csinálni és végre vannak ötletes variációk. 3-nál egyértlmûen jobb, nálam egyelõre a 4-nél is jobb (az már inkább kalózos játék, mint AC, viszont annak remek!).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy szó: Változatosság.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Kedvenc soundtrackom a játékból: Mayan Ruins <#worship>

Lol! Attól nõtt a körözöttségi szintem, hogy megtámadott egy macskaféle (nem tudom, hogy mi az, hiúz, vagy valami) és megöltem. 😄
Háát, folyton siettek! :Ð

Ja, az AC Initiates oldalon már elérhetõ az elsõ Liberation HD küldetés, Silent Blade címmel!

CroftManor
Igen, köszi 😊 Bár közben én is a végére értem és nekem nagyon tetszik! Néhol nekem az AC2 hangulata jutott az eszembe a kellemes zene és a háztetõkön való ugrálás során. A kincsesládák is visszaköszönnek a "régi" részekbõl. A mocsaras részt egy kicsit untam, de nem vészes. Jó ez a Chain kill is, de ritkán használtam mert anélkül is simán megy a harc mint eddig. A pisztolyt meg feleslegesnek tartom.

Helyesbítenék, CSAK a SAJÁT tulajdonú boltban van flottázási lehetõség.

grebber
Én nagyon jónak tartom 9/10 simán!

- Nem kell minden grafikai opciót lowra butitani hogy fusson (ez az én gépemen nagy szó)
-Sokkal jobb és gördülékenyebb a harc mint a többi AC-ben

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem tudom megvetted-e de ha nem akkor ide ne írjál negatív kritikákat, mert azt itt nem szívlelik a rajongók. Csak a vásárlóknak van joga kritizálni. 😉

JethroHUN
Én az imént fejeztem be a játékot. ...hát nem egy nagy durranás. Igazából béna. Grafikát jól kikalapálták az vita verzióhoz képest, ez kb az egyetlen pozitívum amit tudok mondani. Lapos az egész, a történet elég gyenge lábakon áll, tele van szürke foltokkal. A történet vezetés eléggé zavaros, a fõ küldetésenkénti 2-3 év ugrás nem javít a helyzeten. A 3 ruha(álca) típus nagyon jó ötlet, csak kár, hogy nincs kidolgozva rendesen, és 90%-ban a slave cuccban rohangálunk a küldetésekben mert a másik 2-õt nem éri meg használni. A küldetések is elég gyengék, nem igényelnek se taktikát, se tervezést, se 3-nál több gomb megnyomását. A mellékküldetések még gagyibbak, 5 perces kis Aból Bbe rohanás. Még a 3 ruhához tartozó is...

A kereskedõs mini-game jó ötlet.

Aveline érdekes karakter lenne, ha nem nicki minaj adná a hangját, és kidolgozottabb lenne az egész sztorija. Ha teljes értékû AC résznek csinálják, akkor biztos megállta volna a helyét, talán még inkább assassinosabb lett volna mint a Black Flag.

Egy AC szintõ franchise nem állja meg a helyét 8 órás kézikonzol játékként. 5/10

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A ruhás boltban is van flotta menüpont (Trade System), éppen a kalapok alatt...
Az aranykezû szabók ezt is összeöltötték! :Ð

Fogalmam sincs. A játék elején kipróbáltam, azóta nem használtam. A füstbombát többnyire véletlenül, mert nincs minden gomb megjelenítve én meg rányomtam és az utcán okoztam pár köhögési rohamot.
A bevásárlásnál meg rutinból maxra tettem mindent, majd csak fizetés után néztem az árat! :Ð

JethroHUN
Még kard sem kell. A puszta kéz a legerõsebb fegyver.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

grebber
Füstbomba és lõszer és megint csak minek?
Ezekbe az AC-kbe nem értem minek tesznek bele bármi ilyet is, amikor full vérgyenge a harcok nehézsége és semmire nincs szükség max dísznek.

Ha már belekurják õket legalább kõtelezõvé tennék a használatot vagy lenne nehézségi szint vagy bármi amihez nem elég a legalapabb kard .

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Érdemes belefektetni a pénzt a flottába, mert idõvel új útvonalak nyilnak meg mint pl Boston, New York, meg új hajókat is lehet venni, amelyek gyorsabbak vagy éppen a rakterük nagyobb. Nekem eddig a legmagasabb bevételem az 14.000 volt és kb 20 perc max, mire célba ér a hajó. Addig meg gyûjtögethetsz a városban, egyedül azt sajnálom, hogy nem lehet gyorsutazással a HQ-ba menni. :/

lassan sajnálom,hogy nincs benne multi..a mocsárban elgerillázgattam volna 😊
Nah, megvan nekem is a flottás kereskedés! :Ð

JaSoN HuNTeR
Magyarítást valaki csinál hozzá?

Jaja, nekem is nagyon bejön, de én még csak a harmadik szekvenciánál tartok, így egyelõre nincs extra bevétel, csak a ládák. Furcsa volt, hogy - a korábbi részekhez képest - a legtöbben 1500 van, a ruhacserés üzlet meg csak 500...
Aztán meglepõdtem, mikor betértem a kereskedésbe és láttam az árakat! Pár darab lõszer és füstbomba 5000! <#wow1>

CroftManor
Ja igen. Amúgy tényleg nagyon klassz a játék, alig birom letenni. 😊 Jó dolog sztem, hogy itt is lehet flottánk mint a BFben, gyakorlatilag a flottából termelem ki a pénzt a fegyverekre, ruhákra. Mert hát amúgy elég drágák a fegyók, van amelyik 30.000-be kerül, meg még többe.

Szerintem, a PS exkluzív és a Deluxe/Gold kiadások 3 küldetéses kalandjára gondolt, ahol Aveline-nel lehetett röpke fél órát szaladgálni.

CroftManor
Black Flages bónusz DLC? Az melyik? Én csak a Freedom Cry-ról tudok. :/