Assassin's Creed: Liberation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
legalábbis az elsõ fejezetben..lehet késõbb vadabbak? 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
és van valami kereskedelmi célja?
Egyébként, bill.+egér esetén az 1-4 gombokra tudsz fegyvereket rakni, úgy, hogy az R gombot nyomva tartod és a megjelenõ menüben az egérrel kiválasztasz egy eszközt, majd megnyomod valamelyik szám gombot 1-4 között.
Ez után már, játék közben a szám gombok lenyomásával, a hozzájuk rendelt fegyver válik elérhetõvé.
CroftManor jól tudja, tényleg a TAB a térkép! :Ð
Teljesen jó a játék, csak az a hullámzó képernyõváltós effekt ne lenne! Az rémes!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
még mindig a mocsár..rettenet jól néz ki..csajszi csuklyában meg fekete ruciban pláne..😊..jó küldi,könnyûek,rövidek,de kellemesek..
az meg,hogy csónakozik,felvet egy kérdést..annak idején nem úgy volt,hogy Connor is használhat kenut a folyókon?
Pause menü, Options és ott legalul (lehet, hogy nem látszik, de a Graphics alatt van) Customize Controls.
Ha a Controls menüben az Xbox 360 kontroller van beállítva, akkor - értelemszerûen - nem aktív ez a menüpont!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amikor elindult a grafika az valóban olyan meh..., de aztán amikor nappal lett fõleg mikor a mocsárba értem bazi szép.
Ez az átöltözösdi igen tetszik, nagyon jó ötlet. A krokodilt én sem tudtam megnyúzni, de a kutyák fejét megtudom simogatni 😊. Egyszer kinyírtam vagy 5-6 õrt és utánna egy kutya épp arra járt,... marha jó volt ahogy körülállt a hüledezõ tömeg, mindenhol vérbefagyott hullák a csajjal meg "kutyuli-mutyuli" vakargatja a kutya fejét. Haha 😄
pár perc után már széppé is válik😊
vicces,hogy egy csöves kis kézikonzol részbe tudtak tenni ruhacserélési lehetõséget...úgy értem álruha,hogy épp mit akarsz csinálni,más skillekkel..
a helyszín szép..new orleans..aztán 2.emlék és louisana mocsár..krokogyil majdnem megevett😊..de megnyúzni nem lehet😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A harc az jobban bejön mint a többi AC-nál valahogy gördülékenyebbnek tûnik!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Elindítom megnézem grafikát alapból mindent maxra tolt, mondom vita port kicsit felturbozva, biztos szalad majd mint a huzat.
Az a huzat 4-11-12 néha a 20 fps-t is eléri.
Pár kép a játékból
Ez is egy szleng.
A végigjátszásra is van pár ilyen.Szóval nem értem a felszóllalást ;-)
Aki nem ismerné pár szleng a játszanira:
szúrni,zuzni, küldeni,csapatni,tolni stb
De ezek több helyen is megállják a helyüket, mert most pl a meloban csapatom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nem baj te vagy a mi grebberünk <#gonosz1>#gonosz1>
Az UBI-tól pre-order vettem, pénzt elfogadta, kódot még nem küldtek.
A lemezes verzió csak jan. 24-tõl elérhetõ a galaktikus CD boltban.
Mondjuk ez alól sajnos kivétel a hot unalmas mobilos pirates 😞
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nehéz lenne hozzá magyarítást csinálni?
Legyen mentségem a bejegyzés dátuma és a hozzá tartozó 18-as karika: Use of Alcohol! :Ð
WhiteStar, arty: Ezen fórum elkészítésének elõélete van! Ez magyarázza az elsõ hozzászólást! Ha megtaláljátok, egy teljes hordó Paulaner búzát sorsolok ki köztetek, amit jó szívvel el is fogyasztok a gyõztes egészségére! :Ð

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/