156
Assassin's Creed: Liberation
-
#76 Kedvenc soundtrackom a játékból: Mayan Ruins -
Evoluti0N #75 Lol! Attól nőtt a körözöttségi szintem, hogy megtámadott egy macskaféle (nem tudom, hogy mi az, hiúz, vagy valami) és megöltem. :D -
Gary #74 Háát, folyton siettek! :Ð
Ja, az AC Initiates oldalon már elérhető az első Liberation HD küldetés, Silent Blade címmel! -
#73 Igen, köszi :) Bár közben én is a végére értem és nekem nagyon tetszik! Néhol nekem az AC2 hangulata jutott az eszembe a kellemes zene és a háztetőkön való ugrálás során. A kincsesládák is visszaköszönnek a "régi" részekből. A mocsaras részt egy kicsit untam, de nem vészes. Jó ez a Chain kill is, de ritkán használtam mert anélkül is simán megy a harc mint eddig. A pisztolyt meg feleslegesnek tartom. -
Gary #72 Helyesbítenék, CSAK a SAJÁT tulajdonú boltban van flottázási lehetőség. -
#71 Én nagyon jónak tartom 9/10 simán!
- Nem kell minden grafikai opciót lowra butitani hogy fusson (ez az én gépemen nagy szó)
-Sokkal jobb és gördülékenyebb a harc mint a többi AC-ben -
#70 Nem tudom megvetted-e de ha nem akkor ide ne írjál negatív kritikákat, mert azt itt nem szívlelik a rajongók. Csak a vásárlóknak van joga kritizálni. ;) -
#69 Én az imént fejeztem be a játékot. ...hát nem egy nagy durranás. Igazából béna. Grafikát jól kikalapálták az vita verzióhoz képest, ez kb az egyetlen pozitívum amit tudok mondani. Lapos az egész, a történet elég gyenge lábakon áll, tele van szürke foltokkal. A történet vezetés eléggé zavaros, a fő küldetésenkénti 2-3 év ugrás nem javít a helyzeten. A 3 ruha(álca) típus nagyon jó ötlet, csak kár, hogy nincs kidolgozva rendesen, és 90%-ban a slave cuccban rohangálunk a küldetésekben mert a másik 2-őt nem éri meg használni. A küldetések is elég gyengék, nem igényelnek se taktikát, se tervezést, se 3-nál több gomb megnyomását. A mellékküldetések még gagyibbak, 5 perces kis Aból Bbe rohanás. Még a 3 ruhához tartozó is...
A kereskedős mini-game jó ötlet.
Aveline érdekes karakter lenne, ha nem nicki minaj adná a hangját, és kidolgozottabb lenne az egész sztorija. Ha teljes értékű AC résznek csinálják, akkor biztos megállta volna a helyét, talán még inkább assassinosabb lett volna mint a Black Flag.
Egy AC szintő franchise nem állja meg a helyét 8 órás kézikonzol játékként. 5/10
-
Gary #68 A ruhás boltban is van flotta menüpont (Trade System), éppen a kalapok alatt...
Az aranykezű szabók ezt is összeöltötték! :Ð -
Gary #67 Fogalmam sincs. A játék elején kipróbáltam, azóta nem használtam. A füstbombát többnyire véletlenül, mert nincs minden gomb megjelenítve én meg rányomtam és az utcán okoztam pár köhögési rohamot.
A bevásárlásnál meg rutinból maxra tettem mindent, majd csak fizetés után néztem az árat! :Ð -
#66 Még kard sem kell. A puszta kéz a legerősebb fegyver. -
#65 Füstbomba és lőszer és megint csak minek?
Ezekbe az AC-kbe nem értem minek tesznek bele bármi ilyet is, amikor full vérgyenge a harcok nehézsége és semmire nincs szükség max dísznek.
Ha már belekurják őket legalább kőtelezővé tennék a használatot vagy lenne nehézségi szint vagy bármi amihez nem elég a legalapabb kard . -
#64 Érdemes belefektetni a pénzt a flottába, mert idővel új útvonalak nyilnak meg mint pl Boston, New York, meg új hajókat is lehet venni, amelyek gyorsabbak vagy éppen a rakterük nagyobb. Nekem eddig a legmagasabb bevételem az 14.000 volt és kb 20 perc max, mire célba ér a hajó. Addig meg gyűjtögethetsz a városban, egyedül azt sajnálom, hogy nem lehet gyorsutazással a HQ-ba menni. :/ -
xido #63 lassan sajnálom,hogy nincs benne multi..a mocsárban elgerillázgattam volna :) -
Gary #62 Nah, megvan nekem is a flottás kereskedés! :Ð -
#61 Magyarítást valaki csinál hozzá? -
Gary #60 Jaja, nekem is nagyon bejön, de én még csak a harmadik szekvenciánál tartok, így egyelőre nincs extra bevétel, csak a ládák. Furcsa volt, hogy - a korábbi részekhez képest - a legtöbben 1500 van, a ruhacserés üzlet meg csak 500...
Aztán meglepődtem, mikor betértem a kereskedésbe és láttam az árakat! Pár darab lőszer és füstbomba 5000! -
#59 Ja igen. Amúgy tényleg nagyon klassz a játék, alig birom letenni. :) Jó dolog sztem, hogy itt is lehet flottánk mint a BFben, gyakorlatilag a flottából termelem ki a pénzt a fegyverekre, ruhákra. Mert hát amúgy elég drágák a fegyók, van amelyik 30.000-be kerül, meg még többe. -
Gary #58 Szerintem, a PS exkluzív és a Deluxe/Gold kiadások 3 küldetéses kalandjára gondolt, ahol Aveline-nel lehetett röpke fél órát szaladgálni. -
#57 Black Flages bónusz DLC? Az melyik? Én csak a Freedom Cry-ról tudok. :/ -
#56 Amúgy én is kipróbáltam a játékot és nagyon hangulatos,és elég szép főleg ahhoz képest miből csinálták.Már a Black Flages bonusz dlc-ből is szimpi volt Aveline itt meg mégjobban.Igazi AC játék nagyon tetszik és izgi hogy most egy csajjal lehetünk ^^ -
Evoluti0N #55 Igazad van. Rosszul írtam. Visszasétált a helyére és amikor megpróbáltam kimenni onnan és elmenni mellette, akkor támadott meg. Így is egy kicsit hülyén jött ki azért. :) -
#54 Aham :) Na még ma kipróbálom! Köszi. A flottás bizniszt is beindítottam már, bár az AC3ból meg a BFből már ismert. Nekem eddig tetszik, a fegyverek is jók, kedvencem a macséta. -
xido #53 pedig nem kéne..nekem elsétáltak vissza a helyükre...
legalábbis az első fejezetben..lehet később vadabbak? :) -
Hoz_Hun #52 Gombra megjelenik a kard ikon. Kiválasztod melyiket akarod ELŐSZÖR megölni aztán "X". Kijelölöd a másodikat (de elérhető közel kell lennie az elsőhöz) aztán megint "X", és így tovább, amig közel vannak egymáshoz az őrök. Aztán "A" és erre elindul a kivégzés sor, bead egy nagyon franko kis mozdulatsort. -
#51 Nekem még ez a Chane kill (vagy milyen) nem teljesen világos. Egyszerre több őrt ki lehet jelölni, hogy kit öljön meg. Meg jelenik egy kard ikon a fejük fölött, kijelölöm az egyiket, de nem az lenne az értelme, hogy mind a hármat elintézi egyszerre? Mert ha kinyiron az egyiket, közben rámtámad a másik...és akkor kénytelen vagyok visszavenni az irányitást. :/ -
Evoluti0N #50 Eddig nagyon kellemes. Kellemes hölggyel kellemes játék. :) Egyedül ez az elcsábítás van egy kicsit bénán megcsinálva. Csábítom az őrt, követ, mint egy kutya, beenged mindenhova, aztán lemegy a szív és nekem ront, hogy vááááá. Kicsit irreálisan van megoldva az egész. -
xido #49 krokodil tojás véletlenszerűen bukkan fel?
és van valami kereskedelmi célja? -
Gary #48 Tökmindegy mi lóg az oldaladon, a 100%-hoz puskával kell lerendezned! :Ð
Egyébként, bill.+egér esetén az 1-4 gombokra tudsz fegyvereket rakni, úgy, hogy az R gombot nyomva tartod és a megjelenő menüben az egérrel kiválasztasz egy eszközt, majd megnyomod valamelyik szám gombot 1-4 között.
Ez után már, játék közben a szám gombok lenyomásával, a hozzájuk rendelt fegyver válik elérhetővé.
CroftManor jól tudja, tényleg a TAB a térkép! :Ð
Teljesen jó a játék, csak az a hullámzó képernyőváltós effekt ne lenne! Az rémes! -
#47 Ha elkezdesz játszani és kilépsz a menübe, akkor a Resume game menüpont alatt van egy menüpont, abba lépj bele és a DNA-ban tudod újrajátszani az emlékeket. Van térkep is persze, sztem PCn a TAB billenytű, de nem tudom pontosan, én konzolos vagyok. -
#46 Na meglett! Visszamenni az első pályára nem lehet? Vagy csak new game opcióval? Most egy mocsaras töltődött be. De gyűjtögetnék az elsőn. A ládákon kívűl van más is? Térképszerűség nincs ami a ládák és más "cuccok" helyét mutatják az adott pályán? Kösz! -
#45 A kormányzót vagy kit kell likvidálni még az elején egy szobában. Az oldalamon ott lóg a bárd de csak ököl szimbólum van. Ezt nem értem vagy mit kell csinálni? -
caps lock #44 Érdekes, hogy elvileg ennek a játéknak a legnagyobb a gépigénye,de gyakorlatilag sokkal jobban fut a gépemen, mint az elődei. Kétmagos, 2,6 Gh-es procim van, a videókártyám sem egy mai darab, de tisztán és laggolás nélkül megy max beállításokkal. -
Hoz_Hun #43 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én már ugyan ide-oda mászkálok a város és a mocsár között, de igen jó ez a játék. És szerencsére úgy tűnik még sehol sem vagyok a történettel, még csak most nyitotta ki azt a bizniszeős lehetőséget, ahol hajókkal kereskedek és dől a lé. Meg boltosokat kapok el, nyírok ki és veszem el az üzleteiket. A küldik is kellemesek és végre (vagy legalábbis eddig) nem olyan agyament feladatokat adnak a teljes szinkronizációhoz. -
xido #42 hát gyerekek
még mindig a mocsár..rettenet jól néz ki..csajszi csuklyában meg fekete ruciban pláne..:)..jó küldi,könnyűek,rövidek,de kellemesek..
az meg,hogy csónakozik,felvet egy kérdést..annak idején nem úgy volt,hogy Connor is használhat kenut a folyókon? -
caps lock #41 Köszönöm szépen! Eleve a Controls-ban kerestem, ezért nem vettem észre. Mindenkinek jó játékot! -
Gary #40 Pedig ott van, keresd keményebben! :Ð
Pause menü, Options és ott legalul (lehet, hogy nem látszik, de a Graphics alatt van) Customize Controls.
Ha a Controls menüben az Xbox 360 kontroller van beállítva, akkor - értelemszerűen - nem aktív ez a menüpont!
-
caps lock #39 Hol tudom személyre szabni a gombkiosztást? Mert a menüben nem találtam ilyen opciót. -
#38 Hova támogassák már a 2 magos procikat? :D Egy magára valamit adó PC játékosnak 4 magos procija van már régen. Arról nem is beszélve, hogy itt a nextgen, amiben már nem 4 magos procik vannak, de a 2 magos procikat meg el lehet felejteni :D -
#37 Tegnap én is kipróbáltam, szerencsére van belőle demó is, így csináltam tegnap egy rövid kommentár videót :D De majd megveszem én is.