Assassin's Creed: Liberation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet itt lőni a pisztollyal és a fűstbombát használni?
Már minden kipróbáltam, de nekem csak a közelharci fegyvereket veszi elő mindig.
Nothing is True, Everything is Permitted
fel kell lopakodni a hajóra de mindig lebukok?
ott mit kellene tenni?
http://www.youtube.com/watch?v=sm0LRpjCumo
Napló oldalak
Krokodil tojások
Maya szobrok
Drágakövek
Gombák
Bayou Fever áldozatok
Érmék
Voodoo babák
Bár, ha elég gyors lennél, nem lenne gond a krokodilokkal.
Én személy szerint lassúnak találom, a korábbi részek gombnyomkodós kihívásaihoz képest, pláne az ACIII egyik farkasos - hasonló - küzdelméhez.
Ám, azt még bill.+egérrel toltam, most meg kontrollerrel...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy játék közben nyomj egy esc-et és van egy olyan opció, hogy statisztika. Írja, hogy milyen gyûjthetõ cumóból hány százaléknál jársz. Én ott kutakodnék a maradék 3% mibenléte iránt.
Map unfoggednak semmi jelentõssége. Nem járul hozzá a 100%-hoz, nincs rá achi, nincs rá jutalom, semmi. Szóval én a frusztráció elkerülése végett hagynám a fenébe a helyedben.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
100% sync-es küldik számítanak, a 7 féle gyûjthetõ cucc összeszedése és az összes mellékküldi teljesítése 100%-ra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A nem ruhához kötött gyûjthetõ cuccok meg sapkát adnak, amik megint csak tök ugyanúgy néznek ki.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A vállalat két terméket kínál, de lesz egy extra csomag is Assassin’s Creed Liberation HD játékkal"
Lehet megint az aprót bújni olcsó verza után 😄
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
AC2, Brotherhood, Liberation, Black Flag, Revelation, AC3, AC1
Kiváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elõ ebben az évben, de a magam részérõl legszívesebben egy ninjás/szamurájos résznek örülnék.
Sajnos ez max közepes körüli.
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ugyanakkor elismerem, hogy a sztori zavaros és sok helyen erõltetett, mintha sok helyen leegyszerûsítették volna a Vita képességei miatt. Szinte semmit nem tudunk meg Aveline assassinná válásáról (mennyire lesz*rta már az apja, hogy csak úgy eltûnik x idõre míg kiképzik, stb).
Ezzel együtt én nagyon élveztem végig. Még az összes gyûjthetõ cuccot is beszereztem, meg a mellék küldiket is megcsináltam. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...