Assassin's Creed: Liberation

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Hogyan lehet itt lőni a pisztollyal és a fűstbombát használni?
Már minden kipróbáltam, de nekem csak a közelharci fegyvereket veszi elő mindig.
CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

én a hajós résznél elakadtam.
fel kell lopakodni a hajóra de mindig lebukok?
ott mit kellene tenni?
hány szekvenciából áll?
Vegyes érzelmeim voltak az átirat miatt de kellemeset csalódtam és jó lett a játék! aki ismerkedne vele itt egy bemutató róla:
http://www.youtube.com/watch?v=sm0LRpjCumo
Végre sikerült. A századik próbálkozásra. 😄
3ban volt nekem jópofa..Connorral New York leégett részén másztam fel egy párkányon és mindig ugyanannál a pontnál fellõttek a levegõbe 😄
Ma két érdekes buggal is találkoztam. Elõször a távolban levõ emberek a levegõben sétáltak ferdén fel és le, utána meg késõbb a mocsárban kiúsztam Aveline-nel a partra és tovább úszott a szárazföldön.
CroftManor

Nem játszottam a harmadikkal. 😄
sajnos ez a 3 óta alap dolog a veszélyes állatoknál..ott is ha emlékszel,mikor már rád támadt,csak így tudtad legyûrni..
Ha elég gyors vagy el tudsz szaladni, de ne a vízbe!
Bár, ha elég gyors lennél, nem lenne gond a krokodilokkal.
Én személy szerint lassúnak találom, a korábbi részek gombnyomkodós kihívásaihoz képest, pláne az ACIII egyik farkasos - hasonló - küzdelméhez.
Ám, azt még bill.+egérrel toltam, most meg kontrollerrel...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hali! Nem lehet valahogy kilõni ezt az idegesítõ quick time event marhaságot, ami a krokodiloknál elõjön? Most találkoztam az elsõvel, és akár órákat is eltölthetek vele, akkor se bírom legyõzni, olyan gyorsan kéne lenyomni a megfelelõ billentyût... ráadásul némelyik folyton változik, így nem tudom elõre, mit kell nyomni.
Jah, meg a lady ruha is másképp néz ki, de az meg a piros színével, meg a hatalmas masnival kész csicsaparádé. A fekete színû alap ruha sokkal jobban néz ki.
A bérgyilkos ruha tetszik is, csak kár, hogy az a koponya festés elcsúfítja szegén Aveline arcát. Férfi karakter esetében nem zavarna, de ha már nõvel játszok, akkor legyen szép. 😛
Ok. Köszi. Csak azt hittem, hogy a map felfedezettségét is beleszámítja a 100%-ba, mert írja a statisztikáknál. Lehet, hogy értelmesebb lett volna, ha elõször megcsinálnom minden mást és utána láttam volna, hogy 100% map nélkül is 100%-on van a játék. <#zavart1>
Igen gyalog kell felfedezned. Itt nem tolják az orrodba a gyûjthetõ cuccokat, legalábbis a Bayou-ban nem, mint a korábbi AC-kben.

Amúgy játék közben nyomj egy esc-et és van egy olyan opció, hogy statisztika. Írja, hogy milyen gyûjthetõ cumóból hány százaléknál jársz. Én ott kutakodnék a maradék 3% mibenléte iránt.

Map unfoggednak semmi jelentõssége. Nem járul hozzá a 100%-hoz, nincs rá achi, nincs rá jutalom, semmi. Szóval én a frusztráció elkerülése végett hagynám a fenébe a helyedben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fegyverek, ruhák nem számítanak, mert én se vettem meg mégis megvan a 100%-os mentés.

100% sync-es küldik számítanak, a 7 féle gyûjthetõ cucc összeszedése és az összes mellékküldi teljesítése 100%-ra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én összegyûjtöttem az összeset. A bérgyilkos ruha jól néz ki azt mondjuk talán érdemes lehet összeszedni, de a többi csak más színû.

A nem ruhához kötött gyûjthetõ cuccok meg sapkát adnak, amik megint csak tök ugyanúgy néznek ki.

Valamit elronthattam linkeléskor.

Na akkor mégyegyszer

CroftManor
Igen, jól gondolod. Be kell járni az egész területet, mert a kis szegletekben vannak elrejtve a krokodil tojások, meg vannak azok a "megvadult" emberek akiket le kell verned, na azok is a nem látható részeken vannak, mármnt egy része. Egyébként youtubeon minden fent van, hogy hol találod ezeket. 😊 Pl: Ac Liberation Hd all crocodil eggs location, így keress rá.

Félreértesz. Messze vagyok még a végétõl. Az 5. fejezetnél. Szóval még messze vagyok a 100%-tól. Azonban a statisztikáknál látom, hogy azt is írja, mekkora százalékát fedeztem fel a területnek. Már mindegyik elérhetõ területen voltam és 97%-on van, mégpedig azért, mert a mocsárban maradnak felfedezetlen részek a kilátók szinkronizálása után is. Szóval a "map unfogged" (vagy valami hasonló) van 97-en, nem a teljes játék. Az valami 50 körül van. A kérdésem az, hogy most ezeket a területeket tényleg gyalogolva, minden kis szegletüket végigpásztázva kell-e felfedezetté tenni, vagy van valami egyszerûbb módszer esetleg.
Megvettél mindent a kereskedõktõl? Fegyverek, ruhák, kiegészítõk is számítanak, továbbá vannak küldetések, amik csak hölgyként, szolgaként vagy aszasszinként érhetõek el. Amíg nem öltözöl a megfelelõ ruhába, nem jelennek meg a térképen.
Szóval úgy látom, hogy a 100%-os teljesítéshez az is szükséges, hogy felfedezzem a teljes térképet. Ugyanakkor a Bayou-ban a magaslatok teljesítése után se látszik minden és a teljesítésnél is csak 97%-on van. Ez azt jelenti, hogy ha 100%-ra akarom, akkor gyalog fel kell fedeznem a maradék részeket?
CroftManor
"A blog keresett oldala nem létezik" :/

Hát.... az összegyûjthetõ cuccokból feloldható ruhák vagy szinte tök úgy néznek ki, mint az alap, vagy az alap jobban néz ki, mint a feloldható.
Csald el az õröket kicsit távolabb és mikor mind körülvesznek dobj közéjük egy füstbombát. Amíg köhécselnek, fuss vissza a ládához és kifoszthatod.
Eredeti játékaink topikba linkeltem.

Akkor bedobom ide is :-)

CroftManor
Eredeti topikba? Miért ez nem az eredeti topik? :/

Összességében még ennyit se vártam tõle. Egyébként tetszett, csak a végére elfogyott a kreativitás.

Shep
6.9? Á hát az sok, legalább 9 tizeddel több, mint amit ér 😄 Amúgy korrekt írás!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hú jó hosszúra engedted, na majd megnézem mit alkottál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát tedd azt amit mondanak elõször, aztán majd visszamehetsz randalírozni késõbb.

Nézzél át Eredeti topikba ott a véleményem.

grebber
Kaveri APU-hoz készült GAMING alaplapokkal dupláz az MSI

"A vállalat két terméket kínál, de lesz egy extra csomag is Assassin’s Creed Liberation HD játékkal"

Lehet megint az aprót bújni olcsó verza után 😄

Next PC upgrade: 2022

Empty
A mocsárban, hogyan deríthetõk föl a táborok? Azt írja ne ölj meg senkit. Dehát észrevesznek akkor meg nem tudom a ládát kifosztani. <#fejvakaras>

Shep
Mert neked semmi nem jó 😄 Egyébként igen, olyan 5-6 pontos az anyag, Vita-ra is sokkal de sokkal jobb játékok vannak, igaz nem AC 😊

JaSoN HuNTeR
Lehet tudni valami az új AC-k ról. Egyik csak konzolokra jön, ennyit tudtam kideríteni 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

CroftManor
Nekem hasonló: AC2, Brotherhood, Black Flag, Liberation HD, AC3, AC1, Revelations.

Az én sorrendem ez:

AC2, Brotherhood, Liberation, Black Flag, Revelation, AC3, AC1

Kiváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elõ ebben az évben, de a magam részérõl legszívesebben egy ninjás/szamurájos résznek örülnék.
Azt kell mondjam valahol ott sequence 5 után eléggé leül tényleg a játék. Mellékküldik baromi unalmasak, fantáziátlanok. Aveline jó kis karakter, de a játék néhol tényleg elég B kategóriás.

Sajnos ez max közepes körüli.

MerlinW
Az Ezio trilógia: AC2, BH, Revelation.

[merlinw.org]

Szerintem is a második a legjobb. Az elsõ és a második rész között volt a legnagyobb minõségi ugrás. Az utána következõ részekbe csak apróságokat raktak be újításként a második részhez viszonyítva. A másodikban annyi tartalom van és olyan változatos, hogy nagyon. 😄 Emellett szerintem a 4. rész is nagyon jó lett, habár az már inkább kalózos játék, mint AC.
grebber
Nekem mindig az amelyikkel éppen játszom <#idiota>, kivéve az 1-et mert annál unalmasabb szart nem hoztak létre!

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
Melyik a legjobb AC szerintetek? Én most lehet hogy végig viszem a második részt mert azt állítják csomó ember hogy az a legjobb rész.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Nincs is ezzel gond, pont nektek készült ez a rész. Mi akiknek ez már nem jön be keresünk valami mást és reménykedünk ,hogy a következõ rész majd megint elhozza a BH minõségét 😊

Én nemrég pörgettem ki 100%-ra az AC2-t az Initiates miatt. Utána látom, hogy van teljes magyarítás is hozzá. Háát, helyenként elkelt volna, hogy teljesen értsek mindent. Fõleg a gliph-ek rejtvényeinél.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Osztom a vélemémyedet, nekem is nagyon tetszett. 😊 Egy kicsit eltér az elõzõ részektõl, de sztem hozza a megszokott hangulatot. Egy végigjátszást megér. Tegnap én is megcsináltam az utolsó 2 acsit. Lehet elõveszem újra az AC2-õt, most megjött hozzá a kedvem. 😊

Hát nem vagyunk egyformák. Nekem nagyon bejött a játék (nem tagadom fõként Aveline miatt). Meg tetszettek az újítások a személyiségváltással, meg bejött az ostor is mint új fegyver. Chain kill is frankó és kifejezetten örültem, hogy NEM ERÕLTETTEK BELE MULTIT. Legalább is HD változatba.
Ugyanakkor elismerem, hogy a sztori zavaros és sok helyen erõltetett, mintha sok helyen leegyszerûsítették volna a Vita képességei miatt. Szinte semmit nem tudunk meg Aveline assassinná válásáról (mennyire lesz*rta már az apja, hogy csak úgy eltûnik x idõre míg kiképzik, stb).
Ezzel együtt én nagyon élveztem végig. Még az összes gyûjthetõ cuccot is beszereztem, meg a mellék küldiket is megcsináltam. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Sajnos ez az egész már csak a pénzrõl szól. Évente kiadnak egy új részt, aki meg fan, az úgyis megfogja venni.

Oldal 1 / 4Következő →