Ötvös Tibor

Jövőre két Assassin's Creed játék jön

A Ubisoft nem sokat szórakozik és jövőre két Assassin's Creed játékkal is készül.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag és a konzolokon már elérhető Freedom Cry messze nem jelentik még a véget a franchise számára. A kiadó már korábban is érdeklődött afelől, hogy a rajongók miket szeretnének látni az új epizódban, ám ma kiderült, hogy egyszerre kettő epizód is készül és mindkettő 2014-ben jelenik majd meg.



Az Examiner értesülései szerint ugyanis a Ubisoft jövőre két Assassin's Creed címet készül megjelentetni. Az első csak PS4-re és Xbox One-ra lesz elérhető, míg a második PC-n, PS3-on és X360-on jelenik majd meg. Sajnos egyikről sem tudni semmit, de a rajongók örülhetnek, a Ubisoft pedig számolhatja a befolyó milliókat - ezúttal duplán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #5
    Renátó1985 - IE -t használsz?
  • Renátó1985 #4
    Masnal is furan jelentek meg az ekezetek az elobbi hsz-emben?
  • Renátó1985 #3
    Szerintem nagyon jó lett a 4. rész . Imádom a kalózos dolgokat ezért nagyon bele tudtam élni magam. Igaz nekem a 2. és 3. rész közöztti részek kimaradtak, talán ezért nem lett tőle csömöröm, de számomra hatalmas fejlődést mutatott a 2 és 3 közötti rész. A 4 nem annyira, de ez a kalózos vonal nagyon tetszett. Viszont amiről valahogy le tudnék mondani az a jelenben játszódó csigalassúságú történet. Ez a black flag lehetett volna egy sima kalózos játék csak hát akora eladásokat produkál már csak a név, hogy a kiadónak esze ágába sincs nem megfejni a tehenet, nekünk meg emiatt kell a jelenben bohóckodnunk. Jó lenne, ha ezt a részét el bírná hagyni a sorozat.
  • Cyborg00 #2
    Nagyon igaz. A második rész volt a legjobb, onnan már csak lefele vezetett az út. Ez a negyedik rész, az állandó hajózással csak hangyányival jobb, mint a harmadik epizód. Kár érte...
  • Ender Wiggin #1
    már a tökömön jön ki ez a szar. a csúcson kellett volna abbahagyni.