Rust
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy olvasgattam fórumokat nem csak nálam áll fent ez a hiba, de így sem találtak rá megoldást.
Utoljára szerkesztette: Szeret6996, 2017.05.10. 11:34:26
Megszeretném venni a RUST-ot, de mind előre gondolkodó ember kipróbálom mielőtt megveszem.
Sajnos valami probléma lesz. Elindítom a játékot és az első töltésnél megáll a játék. Nem fagy be, de nem is tölt semmit. (Facepunch felirat)
Ha megvenném lehet hogy elindulna? Semmikedvem olyat venni ami lehet hogy nem is működik!
Köszi!
Sziasztok!
Elindult a PlayRust.hu hivatalos szervere! PVP be, minden este 19 és 20 között droppok (végén egy 3-as droppal), kemencében sülő husokkal, éjszakai világítással!
Megtaláhattok minket a moddolt szerver listában "
Lájkoljatok minket Facebook-on is, a legfrissebb Rust hírekért és egy jól fejlődő közösségért!
https://www.twitch.tv/sp1gu
pluginok:
Clan, Death notes, Hunt, info panel, Nteleportaion, Rain of Fire, StackSizeController, Online térkép
(pár dolog még nincs teljesen beállítva mert nem értek annyira hozzá 😊 )
Utoljára szerkesztette: Kipurcantix, 2017.04.20. 17:06:06
Kipurcantix
- elfogadja masok massagat, h emberek vagyunk es egy noob sokszor hibazik
-aktiv jatekos! napi 1-2 ora keves
- egyenlore a solo, dual, trio szerverek latogatasa, xp szerzes a kemenyebb szerverekhez
- a nagy csoportokat egyenlore kerulnem, mert az alapokat kene elsajatitani, a nagy teamben valo jatek gyakran kavarodast hordoz magaban (probaltam..10x ember beszel egyszerre ts-en waaa!)
- 20+ eletkor
- tenyleg atom noob, aki nehezen celoz, hosszasan keresgel mit hogy kraftoljon, de tanulni akar, celorientalt, naponta raaldoz nemi idot a mozgo celpontok eltalalasanak gyakrolasara, pl. a privi szerveremen
- megtalalja a megfelelo egyensulyt az esztelen rohanas es a rejtozkodos, lopakodos ninja stilus kozott (sot, nekem /pill nagyon bejon a lopakodasos rajtautes XD)
- ts-en informativan ertesit az ellenseg es a sajat helyzeterol portyazas kozben, es fegyelmezetten kesz akar formacioban is katonaskodni XD, az adott feladatra osszpontositani
- erdekli a jatekon beluli kuldetesek teljesitese. pl. egy ijjal es nehany nyilvesszovel atverekedni magunkat a mapon meghalas nelkul es vissza a hazig, vagy pl. 3 smg body megszerzese meghalas nelkul stb...
- elfogadja masok massagat, h emberek vagyunk es egy noob sokszor hibazik (1x mar leirtam, am a mondat jelentese elegge fontos szamomra)
akit erdekel, ide irjon: [email protected] (az sg-re ritkan lepek fel)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Apropó: Official / Community szerver közti különbség?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.01.27. 11:17:11
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.01.19. 13:10:23
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
nagy öröm amikor a privát lokál szervert wipeolják amin a gyerekkel játszom és építgetünk.. azt lehet valahogy blokkolni?
A nagyobb szervereken értelme sem lenne játszani, a nagy klánok urálnának mindent.
A wipe az nagyon is jó dolog, új esélyt kap mindenki.
A következőt szokták mondani: ha nem lenne WIPE, akkor a gazdag csak még gazdagabb lenne. Rengeteg oka van miért jó nekik wipolgatni....Van mikor oka sincs (semmi érdemleges változás nem volt) de wipoltak...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.01.18. 13:03:35
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
kb 1000 forint a játék most!
Tegnap toltam kicsit és elképedtem milyen "megoldások" vannak pár embernél.. kicsit használjátok a buksitokat már 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Van olyan szerver ami viszonylag békésebb? Szeretnék kicsit visszazökkenni bő fél év után és nem akarok azonnal darálóba kerülni. 😊 Sőt úgy általában se.... 😛
20 órám van csupán a játékban és segítséget kérnék.
Egy ultimate beginners guide alapján kezdtem meg az utamat, igen sokat segített.
Jelenleg ott tartok, hogy van egy apró solo bázisom, kohóm és olajfinomítóm. Igyekszem puskaport és metált rommá craftolni, a kérdésem az, hogy milyen irányba kéne haladjak? Gondolom kell majd egy többrétegű bonyolult bázis, autoturret, quarry, normális felszerelés. Ruhából / fegyverből mire utazzak? A tapasztalatom az, hogy mindenki sniperrel lövöldözik.
A hordóban lévő metal későbbiekben tényleg csak a recyclerhez lesz jó? Azt ki kell kutatni?
A research table-be blueprinteket kéne elhelyeznem? Még 1 blueprint fragmentet se láttam, hiába lootoltam ezernyi hordót (csak offocial szerveren lenne?)
Miért jó, hogy radioaktívak a nagy zónák? Védőruhában kéne bemenjek? 😄 Ezeken a helyeken sem volt még érdekes loot.
<#worship>#worship>
Steam: toty1ka # RIG: ▪ Intel® Core™ i5-6600k ▪ ASUS DUAL GTX 1060 3GB ▪ Crucial 16GB DDR4 2166MHz ▪ Crucial MX500 500GB M.2
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.15. 16:37:33
Bizony am!
nVidia:
Amd

Sok pozitívum mellett leginkább az FPS növekedés - AMD vga esetén - és CPU terhelés csökkenése lesz a látványos. Aki nem tudná a Rust Unity motort használ és gyakran frissítenek újabb Unity motorra...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.15. 13:47:33
https://docs.google.com/spreadsheets/d/13bsYdwNoYiBO0yGdBknNgMsMUYVvLy22Lq668jZMoCs/edit#gid=1640514671
Azt mutatja hogy a timed explosive charge-ot kell használni
ha eleg jol megepited igy akkor ranezesre megsaccolhato mennyi tnt/raketa kell a feltoresehez es ha exz nagyon magas szam akkor nemfognak probalkozni, meg ami fontos hogy a nyersanyagot epitsd be a hazba minthogy ladakban tarold 😉 nincs nagyobb szopas amikor vegigrobbantanak minden falat hogy hozzaferjenek a cuccokhoz es a ladakban nincs tul sok ertekes dolog... (esetleg koncentrakhatsz arra is, hogy ne csak 1 loot szobad legyen
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hogyan lehet egy kis házat nagyon biztonságossá tenni, hogy ne érje meg senkinek betörni? Most annyi a védelmem, hogy kő minden és vasajtó van benne. Illetve viszonylag ritkán lakott helyen van, ahol nem is nagyon bóklásznak.
khumbula
khumbula