Rust

Oldal 1 / 32Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most újra visszatérések voltak és valaki tud eu szervert (akár magyar) ahol aránylag "közepesen" sokan vannak és nem hal ki a szerver 2 nap után?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Én igen. Nem unom
Hát nekem a PVP nem erősségem, pár hete kipróbáltam PVE-ben (vannak benne kószáló NPCk, raidelhető NPC bázisok), de kb 2-3 napig kötött le. Sandbox PVP ez a javából, ha az nem favorit akkor nem a mi játékuk ez :D

Valaki még tolja? xD 1 év után gondolkodtam visszanézni, de kb. 20 perc után meguntam. :/

A hasonló jellegű PVP játékokban is ugyenez a helyzet (Ark, 7days). A rust ebben a tekintetben nem rosszabb mint a többi...

Random, annak se sok értelme van hogy despownolnak mindent online raid-nél. Sajnos ez egy rákos, cancer, roxik játék. Marad az offline raid, mert az se játék hogy kiraideled, és minden értéket kidobál a nyomi mert nem tud biztonságos bázist építeni.
Solo game? Amikor egymás mellé települnek a solo-k és együtt tolják. Az adminok meg nem tesznek semmit, mert ha bannolnak hamar kihal a szerver, akkor meg nincs értelme fizetni és fenntartani. Ez a játék nagyon különleges.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Folyókból, kukorica, tök, ezek is pótolják a vizet. Tényleg rég játszottál, így új lesz az egész játék, rengeteg minden változott.
Szóljál ha találtál - amúgy vki pont most istenített egy orosz szervert a 7days topikban... Drakess State {Prime}

Fel ismentem pár percre...

Viszont rég játszottam és az elején gondjaim vannak: szóval hogy lehet kaját meg piát találni? EGy fia állattal nem találkoztam 15 perc alatt, se vizet nem tudtam szerezni sehol (mert a tengerből nem lehet inni). Szóval mindíg az lett a vége hogy éhen vagy szomjan haltam :D

Pedig emlékzem régebben nem volt ez gond...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.19. 21:45:46

Hali!
Érdekelne only solo szerver, nem muszáj szorzósnak lennie, csak only solo, lehetőleg oroszok nélkül
<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Keresőbe beírod, hogy PvE és kiad néhányat.

Mi itt szoktunk játszani: EU|DE - Rust-PVE 2.0

Nincs szorzó, kezdő szettet lehet kérni van teleport meg pár egyéb praktikus funkció.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Vannak solo és duo szerverek, szorzós, modolt, vanilla, amilyet csak akarsz. Szal egyedül is van lehetőség játszani.

Ird le,vagy küldd el priviben melyik az a szerver,bemennék..Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De nem egy embernek! Úgy kicsinálnak pár perc alatt mint a fene,ezért is hagytam abba anno.Csak 10 órám van benne látszik is.Ezért akarom kipróbálni pve-ben először az újdonságokat.Pvp-t egy jól összeszokott csapattal kell csak játszani ebben.A Rust az túlélőszimulátorból indult az elején zombikkal,aztán csináltak belőle cs:go-t,arról nem tehetünk.

Rust az ilyen móka, sokan kedvelik . Én már régóta nem játszom, nincs se időm se kedvem napi 6-7 órát játszani. Régen sokat játszottam, volt, hogy 15 fős csapattal. A Rustban a pvp a lényeg, az offline raid is raid ez a játék része. Mi még börtönt és csapdákat építettünk. Volt, hogy éjszaka meggyújtottuk a nagy kohót körbe raktuk medvecsapdákkal. Jöttek a népek mint légy a légypapírra. :D
Random_
Egyébként se nyerő, ha offline kiraidelhetnek. Annak nincs sportértéke, ha akkor lopnak meg mikor te nem tudod megvédeni magad.

A 7DtD-ban legalább külön paraméter van arra, hogy offline mekkora védelme legyen a házadnak és online.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Vannak jó szorzós szerverek, ott hamar feltudsz húzni kecót. Most nem is nyerő a Rust, szünet van a kis gyerekek fent vannak állandóan.
Random_
Van PvE én azon játszom és az NPC az én igényemnek elegendő kihívás és tudok építkezni. Igazából gyakorlásnak jó a szerver. Annyi életem sose lesz, hogy úgy tudjak játszani, hogy 0-24-ben.

Ha lenne mód arra, hogy amíg nem vagyok a szerveren ne tudjanak raidelni, akkor simán mennék PvP-re anno voltam PvP szerveren és raideltek amit visszavertem, de annak nem látom értelmét, hogy nyári szünetben míg én dolgozom vérpistike raidel.

PVE? Ez nem PVE játék, fogadjátok el a tényt! Mit akarsz pve játékban csinálni? Az állatok minimális fenyegetést jelentenek, az éhhalál majdhogynem lehetetlen. Az egyetlen masszív veszélyforrás az ember! Ha építkezni akarsz, arra nem a Rust az opció. Persze lehet van pve szerver valahol, jó keresést hozzá! ;)
Van itt jópár magyar szerver,csak nincs kiirva melyik pve,most nézem a listát

Random_
Hát két év után most vágtam bele újra a játékba, de csak PvE szerveren, mert nincs sok időm, hogy a raidelők ellen harcoljak.

Iszonyat sokat változott a játék ennyi idő távlatából. Rengeteg tartalom és POI meg NPC-k. Szóval le a kalappal, nekem nagyon bejön! Lehet nem fog hosszú hónapokra lekötni, de biztos többször vissza fogok térni a játékba ezek után!

De azért így kiléptetni ,hogy semmi nem változik.... Ugyanúgy kihaldosnak a szerverek pár napon belül.

Ez így van,talán idén a Dayz is megjelenik. Persze attól még nem lesz jobb játék.

A pénz a lényeg a többi nem számít...
Ez valami új marhaság... amennyire én láttam először az Arknál csinálták, hogy évekig volt EAban, és a releasekor megduplázták az árát... volt is róla cikk hogy ez egy éleg furcsa megoldás...

Aztán mostanra úgy tűnik ipari szabvány lett, hogy a steam főoladals hypeot megpróbálják kihasználni a fejlesztők még egy lehúzásra. A nép a rust topicban meg már irja is hogy hülyék, ez megszokott és tök alap - szépen benyelték az emberek és elfogadták.

Mondjuk ellene meg mellette is vannak elfogadható érvek. De nekem NAGYON nem tetszik :)

Wreck86
Hali!

Mennyi lett a game? O.O
M.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Már a szürke piacon is drágább lett
Majdnem duplájára emelkedett.
Akkor most ünnepelünk,mert megjelent!

Jó drága is lett,muhahaha.Jól jártak akik idáig megvették.

7-kor aktiválták a játékot.
Jaja csak eltűnik az örli.
És nem változik semmi. <#vigyor>

3 nap és megjelenik a játék.
Haverral pont beszéltük, hogy kb. ez is örök EA játék marad... és mégse. Bár most töröltem le, mert teljesen pointless játéknak tartottam így 1500 óra után.

Mégis mindig kedvet ad az újrakezdéshez. Igazából a hivatalos szerverek nem halnak ki, sajnos a community meg elég hamar. Viszont az off szerver pedig rohadt laggos, talán a Rustopia ami említésre méltó.

bosco05
Inkább azért hal ki mert pointless...
és bakker a bejárat felett volt a lootroom.... erről beszéltem
de nagyon béna bázisokat látok... most is bejutni a kerítésen 5 bandage-be került mert rést hagyott az építő és tüskéket rakott le... csak szét kellett verni. Egy c4 az ajtóra, és éppen pickelem fel magam az emeletre.. :D
Ez igazi noob hozzáállás... nekem mindig több bázisom van, a cucc szétosztva így egy raiddel csak egy részét bukom. Amúgy meg funra kell menni és kész... MINDENKIT kiraidelnek, a kérdés hogy megéri-e vagy nem :)
December 11.-én volt 4 éves a játék!

Persze, hogy kihal, mert egy Raid után kinek van már kedve játszani...
A Rust XP Tree-t eltávolítottam a fejlécből.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Bárhogyan is, ez a játék egy rák. Ugyanolyan szarul kihal minden pár nap alatt, úgyhogy nem sikerül megtartani sehol sem a játékos bázist.

konkrétan a dobozból eső blueprintek elég fosok... amióta elindult most esett semi autó rifle először nekem.
Hát elég érdekes ez az új bp rendszer... Hogy csak 0.0005%-al esik valami jó dolog is a dobozokból...

az kizárt hogy lelőtt, tuti csalt! :)
Fige
Hey Emberek!!!

Keresünk 3 fős társasághoz további 2 főt minden napos rust-ozáshoz.
Vanilla szerver, normál loot, MAX 5fő/team. Fontos, hogy NEM 14 éves "ó, lelőtt a **** ****t! Biztos csal!" mentalitású playerek jelentkezését várjuk!
Ha van kedvetek akkor vegyetek fel: STEAM-en. <#gun> <#worship>

rFactor Estiliga

Mondjuk a szekrény rendszer miatt, az nagy baromság.
Random_
Miért lett szar a játék? Lehet nekem pont most fog tetszeni. :D

Tényleg kihalt a topic...

Mondjuk szar is lett a játék!

Hallottam lesz BP rendszer újra, szerintem az volt a legjobb.
Oldal 1 / 32Következő →