1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
undY1ng #915 EURustworld. Jelenleg 100 playerrel. Továbbá miért akarnám megvezetni az embereket az 5 éves configommal? :D De az ilyen grafikabuziknak mint te, nehéz elmagyarázni. Továbbá kit érdekel, hogy csak fast quality-n megy? Nekem pont a configolhatóság miatt is tetszik a játék. Tisztára quake 3-as időszakot idéz számomra.
Ui.: Kezdesz nagyon irritáló lenni ebben a topikban amit Rocco27 kolléga is említett.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.12.25. 17:56:55 -
#914 Gondolom 3 fős szerveren ultra low grafikán... Én csak azt kérem tőled, hogy ne vezess félre másokat... Az ami neked van, max neked játszható, de a normális játszhatóság minimum medium grafikát feltételez stabil (és itt a stabilon a hangsúly) 60 FPS-el. Nem én vagyok a "Jani a hegyről" de felejtsük már el ezt az én utcán találtam egy gépet és tök jól fut rajta minden hülyeséget. NEM fut jól! Kívánom hogy legyen mindenkinek olyan gépe amilyet akar vagy megérdemel, csak tényleg ne verjük már át a másikat aki esetleg hónapokat spórolt és a sok kamugép (nekem 20 k-s AMD procival szárnyal) hülyesége miatt beleszalad egy rossz vételbe aminek hónapokig vagy évekig issza a levét. Nem egy ilyen sztorit hallottam már.
@Heisenbergxxx: A leírásod alapján az történik hogy a bázisodat amit építesz kifosztják és a hálózsákodat szétverik. Egyik fal sem lebonthatatlan, ez nem a játék hibája sőt, ez a lényege. Próbálj társakra lelni hogy nagyobb bázist építhessetek együtt, amit nehezebb kiraidelni. Két bejelentkezés között pedig azért tűnnek el a cuccaid, mert itt ha kilépsz nem eltűnik a karaktered mint sok másik játékban hanem lefekszik aludni és ilyenkor bárki szabadon kifoszthat ha nem vagy védett helyen. Ez nem szar egyébként, csak te nem ismered eléggé ^^ -
heisenbergxxx #913 Hát én nem értem ezt a játékot... 2 napja vettem meg de azóta teljesen kiábrándultam belőle... vagy 10 újra kezdés után sikerült felépítenem egy kis házat... Később amikor felmegyek ott áll bent egy játékos csak arra várva hogy lelőjön. Mondanom se kell utána már nem tudom vissza spawnolni a házba. Eleve nem tudom hogy jön be ha le van zárva az ajtó... vagy akkor az mire való? tudtommal arra hogy nem jöjjön be vadidegen na mind1. Felhúztam egy másikat kőfallal megerősítve kombinációs zárral. Ma felmegyek sehol semmi még csak be se tudok spawnolni... Mi ez a szar??????? arra mi a magyarázat hogy elmegyek 10 percre követ gyűjteni és a fél ház le van rombolva de a ládákhoz hozzá se lett nyúlva? az bug? vagy hogy az inventory-ból eltűnik minden újracsatlakozás után... valamit én csinálok rosszul? kérlek segítsetek mert alapvetően tetszik a játék de az ilyenek rohadtul el bírják venni a kedvem tőle... -
undY1ng #912 Nem 20-25, hanem 40-50 között ingadozik ami már teljesen játszható számomra. Videót meg nem fogok csinálni csak azért olyan valaki kedvéért aki csak trollkodik és megakarja mutatni, hogy ő a Jani a hegyről. :) Neked is kellemes ünnepeket.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.12.25. 00:19:42 -
#911 Mindjárt gondoltam... Rögzítsd már kérlek a steam vagy a fraps FPS számlálójával... Vedd fel telefonnal kérlek, de most komolyan... A 20-25 fps-t ne tartsuk már játékra alkalmas valaminek. Én tényleg őszintén szeretném látni hogy nyomod 60 vagy afeletti fps-el, aztán egy resi után lépj már be a biosba légyszi és mutasd meg mi az amivel tolod. Ha tényleg 20k-s AMD procid van és ezeknek a kritériumoknak megfelel én isten az atyám soha többet nem állítom azt amit alább írtam. De könyörgöm ne tévesszünk már meg másokat, lehet hogy valaki a kommented miatt fog 3 évig szívni egy rossz döntés miatt, mert elhiszi a mesédet... Csodák nincsenek. Nem értem mire jó ez az önámítás... Ha felkerül a kért videó ha nem tényleg nem szólok többet a témához és elnézést kérek mindenkitől az offolásért. Tényleg azt tudtátok hogy felesleges Audit venni? Az Opel corsa is pont ugyanolyan csak olcsóbb! Tökre alkalmas a kényelmes utazásra, nálunk a család 10 éve azzal jár nyaralni és teljesen jó! -
#910 Egy újabb próba a játékkal hátha azóta jött ki frissítés és megy nekem is. :)
Boldog karácsonyt! :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.12.24. 22:03:58 -
undY1ng #909 20K-s procim alkalmas a játékra. -
#908 Hogy jön ide a munka? Te is olyan vagy mint a politikusok :D Beszélgetünk PAKS2-ről te meg a Duna múlt századbéli szabályozását magyarázod el :D Amúgy meg az árkülönbségről annyit, hogy a "játékra való" AMD (ami nincs btw már csak technológiából fakadóan sem) többe kerül vagy ugyanannyi mint egy i5. Én csak segíteni akartam, de most már tényleg pont leszarom az egészet. Vegyen FX-et meg egy erős vidkarit és szopja be a brét mindenki. Nekem tök8 hogy hallgat-e rám vagy sem. Olcsó húsnak híg a leve, ennyi. Egy normális erős FX 45-50k körül van, ugyanennyiért olyan i5-öt veszel ami reggelire megkajálja. Ezek a tények, butaság AMD-t venni. A 20k-s proci meg nem alkalmas játékra aki mást állít hazudik. De lépjünk túl tényleg, okosabb vagy elhiszem, azt csinál(tok) amit akar(tok), multistól akcióstól spórolóstól, halál nem érdekel innentől.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.12.22. 23:52:56 -
Rocco27 #907 A következő WIPE után már nem lesz elérhető a Rust szerver, mivel befejezem a hostolását. -
Rocco27 #906 Te irtál olyat, hogy az AMD játékra nem alkalmas. Erre reagáltam a megfelelő módon. Én elszégyelném magam, ha ilyet állítanék. Szerinted mire jó akkor, DOS-ra? Az is egy processzor. Játékra és munkára egyaránt. Azért mert nem veszi fel a versenyt minden kategóriában az Intellel, még remek alternatíva. Főleg az APU-s processzorok! (Tényleg, tudtad, hogy az Intel processzorok nem alkalmasak játékra vagy ha mégis, akkor csak low grafikán és kevés FPS-el, mivel harmatgyenge a VGA-ja? Na látod.) Amúgy is játék alatt nincs nagy különbség, árban pedig huh. Munkában már vannak eltérések, tömörítésnél, videózásnál, stb.
Én nem vagyok főnök, csak helyre raktalak és megkértelek ha folytatni akarod az okoskodásodat, akkor keress inkább egy másik topikot és ott próbálkozz. De te nem. Akkor kész tényekkel reagálok a kijelentésedre.
Nekem is volt AMD-m. Most Intel van, mivel megengedhetem magamnak, hogy a több pénzért nagyobb teljesítményt kapjak Az Intel üzletpolitikáját amúgy nem szeretem. Sok ismerősnek van AMD-je.
Mondok mást. Külföldön dolgozom és cégünk a világpiacon egyedülálló termékekkel van jelen. Termékeink sok-sok milliós értékűek forintban. A rendszerek mellé AMD-s PC-t mellékelünk melyen fut a saját szoftver, mivel tökéletes teljesítményben és árfekvésben is egyaránt.
Szóval, az ismerőseim hazudnak vagy tényleg játszanak, ahogy mondják és tapasztalom is multiban?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.22. 11:03:45 -
undY1ng #905 Egyébként írta is bárki, hogy AMD-je van és ilyen "rengeteg" fps-el megy a játék? :D :D Kajak nem látok ilyet. -
#904 Értem, szóval te reagálhatsz és írhatod hogy ostobaság ellenben amikor én válaszolok arra, akkor húzzak a "processzor fórumomba" :D Teljesen világos. Értettem főnök, ismétlem főnök! Mind1 téma off, én csak nem akartam, hogy beleszaladjon egy vettem egy erősebb videókártyát de még mindig 5 FPS-em van hibába, gondoltam megelőzöm a bajt és elmondom miért nem jó az elképzelés, de gondolom neked is 6 éves AMD-d van és 400 FPS-ed (mint mindenkinek aki AMD-s). De nekem 8 mit csináltok és hogyan és kivel. -
Rocco27 #903 A hinni a templomban kell és nem egy márkában, amúgy meg ha ennyire kitartasz az igazad mellett menjél és keress magadnak egy processzor fórumot, ne itt akard osztani az igét. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.21. 22:25:50 -
#902 Mindjárt gondoltam :) Az AMD-sek mindig védik a semmit. Én megvagyok az ostobaságommal, meg az Intel procimmal 3x annyi FPS-el és stabil hiba nélkül futó játékokkal :) Lehet a világgal szembe menni, csak minek. Mindezt úgy, hogy az Athlonig csak AMD procim volt és a videókártyám most is az. -
Rocco27 #901 Csak az Intel vs AMD processzorra reagáltam. -
Rocco27 #900 Azért ekkora ostobaságot kijelenteni. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.21. 14:28:23 -
#899 Csak azt írtam, hogy játékra alkalmatlan. Az Opel vs. Maserati-ra nem lehet azt mondani hogy kinek a pap... -
undY1ng #898 A "hagyd ki a játékot" dologgal valamilyen szinten egyetértek, de nálam azért élvezhetően elcsörgedezik. Ettől függetlenül sokszor sz*r természetesen. Az, hogy meg az AMD szar... kinek a pap, kinek a papné. Nem vagyok egyiknek se a védője, de egyáltalán nem bántam meg az amd procim megvételét. :)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.12.19. 14:08:30 -
#897 Üdv!
Ha ennyi időd van szerintem el se kezd, mert két hét alatt meg fogod unni. Mivel jelenleg a játék lényege az hogy megvédd amit felépítettél, így a legtöbb nagy csapatból mindig van "ügyeletes", tehát te szinte senkit nem fogsz tudni érdemben szétszedni, ellenben minden hétvégén kezdheted a nulláról a játékot és jó eséllyel csapnak majd agyon könnyű szerrel bárhol bármikor. A másik, hogy ha játékra kell szerintem felejtsd el az AMD procikat, de itt megint savazva leszek és jönnek majd a csoda kommentek hogy nekem 10 éves athlonnal 555555555555 FPS-em van. Kamu, az emberek így nyugtatják magukat. Az AMD alkalmatlan a játékra és hiába vennél még 200k-s videókártyát is azzal is megakadna szerintem nem kicsit, mivel ez a gyengécske FX meg se tudná hajtani érdemben. Én azt javaslom neked, hogy egyrészt ha ennyi időd van hagyd ki most ezt a játékot másrészt az erre szánt pénzedet inkább tedd félre és akár használtan de rakj össze egy normálisabb i5 configot. -
Rocco27 #896 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 91 -
undY1ng #895 Nálam egy phenom x4, hd6850 (nincs olyan hatalmas különbség ez és a te videókarid között), 8gb ram-al elmegy FULL HD (1980x1020) medium beállítások mellett. Lehet a virágbolti verzió a bibi! :) -
Elgrecco #894 Köszi!
azt elfelejtettem írni hogy 1680x1050-es felbontásban használnám mivel ez a monitorom optimális felbontása. Illetve jelenleg egy Radeon HD5750 VGA van a gépben. Kipróbáltam virágbolti verzióval és ott nagyon akadt még LOW-on is -
undY1ng #893 1. Lehet boldogulni egyedül, de ha csak hétvégente tudsz feljárni, tuti számíts arra, hogy ki leszel raidelve (talán már másnap is). Sajnos a tizenéves véristvánok 24/7 nyomják és legtöbbjük griefer. Persze szervertől is függ. Ha kevés az idő, akkor érdemes módolt szerverre menni, ami gyorsabb.
2. Szerintem simán elmenne, még ha nem is maxon, de ez a játék már low grafikán is jól néz ki! :D -
Elgrecco #892 Üdvözletem.
tervezem a játék beszerzését, de előtte lenne néhány kérdésem a nagyérdemű felé..
1. nem sok időm lesz játszani így érdekelne hogy mennyire lehet boldogulni egyedül? ha csak hétvégente tudok pl felnézni akkor számítsak rá hogy minden héten az otthon ülő kockák lepusztítják a viskóm? Illetve amint kiteszem a lábam rögtön agyonlőnek a hordákban járó playerek?
2. hardveres kérdés: milyen videókártyát vegyek hogy kb közepes grafikával akadás nélkül tudjak játszani (amd FX8150 proc és 8Gb Ram mellé kerülne fel, valami alap zsugára. Az ilyen 100k kártyákat ne is mondjátok, inkább lőnék valami jóárasított használtat.
előre is köszi -
Norbertboy #891 http://steamcommunity.com/groups/RustPaoF
Játékosok jelentkezését várjuk! -
Rocco27 #890 A legnagyobb problémára a farmolásra már Nov. 2.-án felhívtam a figyelmet és kértem rá segítséget, mert nem pálya az, hogy folyamatosan egy csapat tagjai közül választ ki célpontot és kapnak egy halom cuccot egyfolytában. Eddig vártam, kész.
Fogadni mernék, ha a szerveren lévő csapatok közül más csapat farmolna folyamatosan vele, akkor más lenne a panasz tárgya.
Link: Running Man Plugin
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.14. 16:42:52 -
Rocco27 #889 Nem véletlen, világosan és magyarul leírtam 3 nagy problémát, ami már régóta jelen van, de ezen csak most változtattam!
(Megszoktam márhogy minden változást magatokra vesztek.)
Jelen helyzetben valszeg nektek fáj a legjobban, miután ti vagytok fent a legtöbbet, ezért is morogtok érte...
Az alapötlet jó, de jelen formában több kárt okoz, mint hasznot.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.14. 15:53:57 -
AngerH #888 Puszta véletlen hogy az eddigi "nagyobb" csapatok szintén barmolták egymáson a revardot, de nem volt törölve az event.Van egy sejtésem hogy ennek köze van hozzám,Killerhez és DivX-hez.De egye fene :)Kimaradtam az Event nagy részéből sebaj.Nyilván még ösztönző is mások lassabban tudják újraépíteni amit mi lerombolunk.
-
Rocco27 #887 - A Running Man event eltávolításra került, mivel több probléma is előkerült az idő múlásával, nem kompatibilis többé az Economy-val, így pénzt nem tud adni, a jutalmak nagy része nem működik és a nagyobb csapatok folyamatos farmolásra használja, mivel őket választja állandóan. Nem frissítik többé sajnos és sok a baj vele. -
Rocco27 #886 Nem lehet, hogy szoftveresen nem stimmel valami a játéknak? Előfordul, hogy egy vga illesztőprogram frissítés segít...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.12. 22:11:40 -
#885 EA játékot vettél, ez benne van sajnos -
undY1ng #884 Megint elcseszték a gémet? -
Quintall #883 Sikeresen ledegradáltak engem is a legutóbbi frissítéssel, nagy kék tengert látok akármerre megyek. Nem mai a gépem az igaz, de akkor is megvettem egyszer, és akkor ment, ilyenkor nincs refund? -
Rocco27 #882 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 90 -
Rocco27 #881 - A statisztika régóta nem volt frissítve és hibás is volt, így értelmét vesztette a használata. Teljes törlésnél kevesebb lesz a munkám is.
Azt elfelejtettem mondani, hogy akinek sugárfertőzött lett a bázisa, írjon rám és eltávolítom, de legkésőbb holnapig!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.10. 16:37:49 -
Rocco27 #880 - A szerveren megszüntettem a Rad Event-et, mivel már csak a reptéren volt hagyományos radioaktivitás. Viszont bekerült a térképre a véletlenszerűen generált sugárfertőzött területek, így kapva igazi világvégi pályát!
- Aki lemaradt volna róla, annak újra kiírom, hogy az Airdop lehívó ki lett cserélve Airstrike hívóra. A füsttel megjelölt terület légi bombázást kap ezentúl.
- A boltot és a vándort aki gyűjti az ember koponyákat a napokban aktiválom, jelenleg még hibásak a plugin-ok a frissítés óta.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.09. 23:57:15 -
Rocco27 #879 Közösségi hírek!
Link: Community Update 69 -
Norbertboy #877 Rendben, vegyél fel! Steam-en adom a ts-elérhetőséget. -
undY1ng #876 Felvennélek! Feltételek megvannak (tapasztalat már annál több), csak egyelőre annyi a megkötés, hogy egy jó hétig még szervízben az SSD, aztán addig a sima HDD-vel nem sok kedvem van betöltési időkön szenvedni. -
Norbertboy #875 Aktív játékosokat keresünk csapatunkba, feltételek +25, normális viselkedés, minimális játék ismeret. Ha érdekel Norbertbull néven megtalálsz steamen. Lényeg a jó hangulat és vidáman töltött játékidő!